MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 27. bölüm Atv'de ekrana geldi

Atv ekranlarının heyecan dolu dizisi Kara Para Aşk son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kara Para Aşk 27. bölümde Tayyar Elif'i yıldırmaya çalışırken, Ömer ise Elif'i kurtarabilmek için harekete geçti.

Kara Para Aşk 27. bölümü Atv ekranlarından izleyiciyle buluştu. Son bölümde yaşanan gelişmelerin ardı arkası kesilmedi. Elif'in yaşadığı zor günler Ömer'i oldukça üzdü. Sevdiği kadını kurtarmak için girdiği bu çabalar sonuç buldu mu merak konusu oldu.

Elif imzaladığı itirafname ile nezarette çaresizlik içindeydi. Tayyar bütün gücünü kullanarak Elif'i yıldırmaya çalıştı. Elif'in nezarette tehdit altında olduğunu anlayan Ömer onu kurtarabilmek için çabalarken zamanın giderek daraldığını fark etti. Kara Para Aşk son bölümde Ömer sevdiği kadını bu büyük kumpasın içinden çekip çıkabildi mi? Nezarette zor anlar yaşayan Elif baskılara dayanamayıp imzaladığı itirafnameyi savcıya verdi mi merak edildi.

Kara Para Aşk 27. bölümde Ömer'in sağlık sorunları son bölümde devam etti. Hüseyin acilen ameliyat isteyen doktora hayır diyen Ömer'i ikna etmeye çalıştı. Ömer'in ise kaybedecek vakti yoktu, ne olursa olsun Elif'i kurtaracaktı. Kara Para Aşk son bölümde öfkeyle sürekli kendisini durdurmaya çalışan abisine rest çekti. Hüseyin kardeşinin resti karşısında iyice sıkıştı. Bir an önce Ömer'i durdurmak ve Arda'nın kuşkularını yok edip kendisini temize çıkarmak zorundaydı. Bunun için bir plan yaptı fakat gerçekleştirmek için Tayyar'ın yardımına ihtiyacı vardı. Bıçaklama olayından sonra ilk kez Tayyar'ın karşısına çıkan Hüseyin onu ikna edip yardım etmesini sağlayabildi mi? Kara Para Aşk 27. bölümde çemberin giderek daraldığının farkında olan Hüseyin peşindeki Arda'yı ve çaresizlik ve öfke içindeki Ömer'i durdurabildi mi merak konusu.

Kara Para Aşk son bölümde Metin'den aldığı parayı eve götüren Nilüfer, Aslı'ya parayı Elif'in kefaleti için Malatya'daki halasından istediğini söyler. Nilüfer'in yalanı daha sonra ayağına dolanacak ve Denizer Ailesi için büyük sorunlar doğuracaktır. Nilüfer'in Aslı'ya yalan söylediğini fark eden Nedret Hala İstanbul'da neler olduğunu anlayabilmek için valizini hazırlayıp İstanbul'un yolunu tutar. İstanbul'da Nedret'i büyük sürprizler beklemektedir. Nedret'in gördükleri ve öğrendikleri karşısında tavrı ne olacaktır? Bu soruların cevabı bu akşam yayınlanacak olan bölümle gün yüzüne çıkıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler