MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele son bölüme sürpriz isim damga vurdu

Atv ekranlarının eğlenceli yapımı Kertenkele 31. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Kertenkele son bölüme Kertenkele'nin eski aşkı damga vurdu.

Ekranların renkli yapımlarından Kertenkele 31. bölümüyle macera kaldığı yerden devam etti. Başrollerinde Timur Acar ve Serra Tokdemir'in yer aldığı dizinin son bölümünde süpriz gelişmeler ve komik sahneler eksik olmadı. Heyecan dozu yüksek dizinin bu bölümünde Zehra kıskançlık krizlerine girdi, Kertenkele'nin eski sevgilisinin gelişi dengeleri alt üst etti. Kertenkele 31. bölümü heyecan dolu sahneleriyle 30 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'da Atv'de izleyicileriyle buluştu.

KERTENKELE 31. BÖLÜM ÖZETİ

Atv ekranının sevilen dizisi Kertenkele'de 31.bölümünde eski sevgili krizi yaşandı. Başı dertten kurtulmayan Kertenkele, bu kez Zehra'nın kıskançlıklarıyla baş etmek zorunda kaldı. Fırtınalı bir aşk yaşadığı, fakat aradan geçen zamana rağmen yerine hiç kimseyi koyamadığı Kertenkele'nin eski sevgilisi dizideki dengeleri alt üst etti. Zehra ve Kertenkele aşkı bitti mi? Zehra, Kertenkele'nin Kara Faruk olduğunu sonunda öğrend, mi? Kertenkele 31. bölümü soru işaretleriyle izleyicilerini ekran başına kilitledi.

KERTENKELE EKİBİNE YENİ İSİM

Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna bir yeni ünlü ismi daha ekledi. Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Buket Aslan, bundan böyle Kertenkel'de "Yeliz" karakterine hayat vermeye başladı. Başarılı oyuncu dizide, uzun bir süre önce fırtınalı bir aşk yaşadığı, fakat aradan geçen zamana rağmen yerine hiç kimseyi koyamadığı Kertenkele'nin eski sevgilisini canlandı. Zehra ile Kertenkele'nin arasını karıştıran Yeliz karakteri, ilerleyen bölümlerdeki farklı sürprizleriyle, ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler