MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 243. bölümde ortalık karıştı

Televizyonların uzun soluklu fenomen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu 243. bölümüyle sevenleriyle buluştu. İzleyenleri ekrana kitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 243. bölümde Polat Alemdar, hastanede yaralanan Leyla ve Elif'in başında bekledi.

Ekranların heyecanlı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle Kanal D ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Bu bölümde gerilim iyice arttı. Seyirci koltukları başına kitlendi. Leyla ve Elif bu bölümde saldırı sonucunda yaralandı. Polat Alemdar hastaneye kaldırılan Leyla ve Elif'in başında nöbet tutmaya devam etti. Diğer yandan Erhan'ın tutsaklığı daha ne kadar sürecek merak ediliyordu. Heyecanlı anların her zaman olduğu gibi bir an eksik olmayacağı Kurtlar Vadisi Pusu 243. bölümüyle Kanal D ekranlarından 22 Ocak Perşembe akşamı vadiseverlerle buluştu.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat Alemdar, bombalı saldırı sonucu yaralanan Leyla ve Elif için hastanede tedirgin bir şekilde beklemeye başladı. Leyla ve Elif'in akıbetleri 243. bölümde belli oldu. Öte yandan Sağir'i yakalamak için bizzat harekete geçmiş ve ciddi bir mesaj iletti. Tilki avlanmaktan kurtulmakla kalmadı, üstüne avcısını da ele geçirdi. Ayağa kalkınca ilk işi intikamını almak oldu.

Bu sırada Kurtlar Vadisi Pusu 243. bölümde Erhan'ın tutsaklığı ne kadar sürecektir merak konusuydu. Pusat, Pitbull'un motorcu çetesine bir ziyarette bulundu, o sırada başka bir ziyarette olan Pitbull ise hiç beklemediği şekilde misafir edildi. Akif ve Yasin ise katıldıkları gizli görevi başarıyla tamamlamak için ellerinden geleni yaptılar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler