MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maral En Güzel Hikayem izleyicilerine flaş haber

TV8′in ilgiyle takip edilen dizisi Maral'dan müjdeli haber geldi! Yeni sezonda yayınlanmaya başlayan Maral En Güzel Hikayem yeni bölümleri ile yaz aylarında da ekranlarda olacak.

Zorlu bir günde ekranlara gelmesine rağmen iyi reytingler alıp kanalının yüzünü güldüren Maral bu başarısı nedeniyle yaz aylarında ve yeni sezonda da yayınlanacak. Başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı dizinin yaz aylarında da yayınlanacağı açıklandı. Gelen son habere göre Temmuz sonunda sezon finali yapacak olan dizi, reytinglerinde olumlu bir gelişme olursa yeni sezonda da yayın hayatına devam edecek.

Kurtlar Vadisi Pusu, Kocamın Ailesi, Asla Vazgeçmem gibi güçlü rakiplerin karşısında fena olmayan reytingler alan dizinin yaz aylarıyla birlikte yükselişe geçeceği düşünülüyor.

MARAL'DA SON BÖLÜM GELİŞMELERİ

Maral, Luna'yı ailesi gibi görse de aşkı ağır bastı ve Sarp'ı korumak için elinden geleni yaptı. Sarp ise Maral'ın her defasında kendini düşünmeden hareket etmesi karşısında Maral için gerçekleri üvey kız kardeşi ile paylaştı. Sarp'ın üvey kardeşi olduğunu öğrenen Arya Sarp'a inanmak için bir koşul öne sürdü. Sarp ve Maral birbirlerini korumak adına çatışmalar yaşasa da ikilinin aşkı doludizgin devam etti.

Maral En Güzel Hikayem son bölümüne asıl damga vuran sahneler ise Nur Yerlitaş'ın ekrana geldiği anlar oldu. Dizinin geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan bölümünde inadını sürdüren Canan, öğrendiklerini anlatmaya hazırlanırken rakibi olan bir modacının ani ziyaretiyle zaman kaybetti. Benan Arya'nın güvenini kazanma çabalarını sürdürürken, Sarp ve Maral Benan'ı sınayacak bir plan yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler