MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Mayıs Kraliçesi 6. bölümü ne zaman yayınlanacak?' sorusuna yanıt

Yeni sezon dizilerinden Mayıs Kraliçesi 6. bölümünün dün akşam ekrana gelmesi bekleniyordu ancak yayınlanmadı. Dizinin takipçileri dizinin akıbetini merak etti. İşte, Mayıs Kraliçesi 6. bölümü ne zaman yayınlanacak? sorusuna yanıt!

Salı akşamlarının sevilen dizilerin Mayıs Kraliçesi yeni bölümünün bu akşam izleyici karşısına çıkması bekleniyordu ancak dizinin yayın akışında yer almaması kafa karıştırdı. Öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın hikayesini konu alan Mayıs Kraliçesi 6. bölümü ertelendi. Dizinin yapımcılarından ertelenmeyle ilgili bir açıklama yapılmadı. Başrollerini Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Derya Şensoy, Burak Hakkı, Karel Gültekin, Erkan Taşdöğen ve Kazım Akşar gibi isimlerin paylaştığı, yapımcılığını ise Mint Productions'ın üstlendiği Mayıs Kraliçesi yerine Güldür Show'un tekrarı ekrana gelecek. Mayıs Kraliçesi'nin yeni bölümü ise 22 Aralık Salı 19.45′te Show TV'de!

MAYIS KRALİÇESİ'NDE SON YAŞANANLAR

Mayıs Kraliçesi son bölümünde Nehir ve Alper'i ayırmak için elinden ne gelirse yapan Celil, artık son kozlarını oynadı. Nehir ve Alper'i ayırması için Feryal'e para veren Celil'i kötü bir sürpriz bekliyordu. Dilara Nehir'i akşam yemeği için eve davet etti. Nehir, yemekte Celil ve Alper ile karşılaşır. Tüm uğraşlarına rağmen Nehir'i çevresinde uzaklaştırmayan Celil çılgına döner. Celil'in artık tek bir çaresi vardı! Yemekte yaşanacaklar büyük bir merak konusuydu! Alper, on bir yaşındayken Nehir'i kaçırıp öldürmeye çalışan kötü adam Saffet ile yüzleşti. Saffet'in itirafları, Alper'e büyük bir şok yaşatır. Alper, herkesin kaderini değiştirecek büyük bir sırrı öğrenmiş oldu! Öte yandan Nehir ve Alper'in sevgili olduklarını öğrenip büyük bir yıkım yaşayan Oğuz ise Nehir'e olan aşkını kalbine gömmeye çalışsa da başarılı olamadı. Oğuz, hiç ummadığı anda, Nehir'in en büyük yardımcısı oldu. Artık Nehir'in ona daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünen Oğuz, Alper ile savaşmaya kararlıydı!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler