MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevdam Alabora 2. bölüm Atv'de ekrana geldi

Atv ekranlarının yeni dizilerinden Sevdam Alabora son bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle izleyicinin beğenisini alan Sevdam Alabora 2. bölümde Zeynep'in Ali Hikmet'e meydan okuyarak hesap sorması Ali Hikmet'i çıldırttı.

SEVDAM ALABORA 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Atv'nin aylardır merakla beklenen dizisi Sevdam Alabora 2. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile göz dolduran Kadir Doğulu ile son yılların yıldız oyuncusu Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı dizinin bu bölümü de nefes kesti. Heyecanlı bir bölümle izleyici karşısına çıkacan olan Sevdam Alabora son bölümde Ali Hikmet, Zeynep'in hesap sormasıyla çıldırdı.

ALİ HİKMET ÇILDIRDI

Sevdam Alabora 2. bölümde Zeynep'in Ali Hikmet'e meydan okuyarak hesap sorması Ali Hikmet'i çıldırttı. "Hiçbir yere gitmiyorum" diyen Zeynep'in üzerine yürüyen Ali Hikmet'i Gökhan engelledi. Gökhan'ın Zeynep'e zaafı herkesi rahatsız etti. En çok da Gökhan ile evlilik hayalleri kuran ve bu yolda her şeyi kendine hak gören Banu rahatsız oldu.

Banu'ya aralarında hiçbir şey olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını söyleyen Gökhan bu işten kurtulduğunu zannederken şimdi Banu'nun hırsına, kırılan gururu ve Zeynep'e karşı duyduğu kıskançlık da eklendi.

Zülfikar'ı çiftliğe taşırken kızı Zeynep'e yazdığı mektubu alıp cebine koyan Gökhan mektubu orada unuttu. Sevdam Alabora son bölümde mektubu Zeynep'in üvey annesi Gülizar buldu. Gülizar bu durumu fırsat olarak değerlendirdi.

SELÇUK KİNLENDİ

Ali Hikmet, Selçuk'un çaldırdığını söylediği parayı kumarda kaybettiğini düşündü ve deliye döndü. Sevdam Alabora 2. bölümde ilgisinin olduğu Zeynep'in önünde Ali Hikmet tarafından cezalandırılan Selçuk, Ali Hikmet ve Gökhan'a iyice kinlendi. İntikam için bir gece vakti gizlice çiftlikteki en kıymetli atları serbest bırakan Selçuk'un tek bir şahidi vardı. O da, Zeynep'in çiftlikten gitmesini istediği için suçu Zeynep'in üzerine yıktı.

Tüm bu olan bitene daha fazla dayanamayan Zülfikar, Ali Hikmet'i sırrını açıklamakla tehdit etti ancak Ali Hikmet'in elinde daha kuvvetli bir koz vardı...

SEVDAM ALABORA DİZİSİNİN KONUSU

Sevdam Alabora dizisi bir anadolu kasabasındaki varlıklı bir ailenin, ailesi tarafından uygun bulunmayan bir adamla yaşadığı aşkı ve birlikte kaçmalarını anlatıyor. Ancak hikaye bununla da sınırlı kalmıyor. Bu kaçış macerası yıllar sonra büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşüyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler