MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sneijder'in hamile eşi Galatasaray şampiyonluk maçında yerinde duramadı

Sneijder'ın hamile eşi Yolanthe Cabau da Galatasaray şampiyonluk maçında eşini yalnız bırakmadı. Sneijder' heyecanla izlediği belli olan Yolanthe Cabau'nun, yerinde duramadı.

TT Arena'daki Galatasaray şampiyonluk maçında derbide Sneijder'ın karnı iyice belli olan eşi Yolanthe de boy gösterdi. Galatasaraylı yıldız futbolcu Wesley Sneijder'ın hamilelik ilanının ardından gözlerde görülmeyen eşi Yolanthe Cabau Galatasaray şampiyonluk maçında ortaya çıktı. Dört aylık hamile olan Yolanthe Cabau, şampiyonluk şansını devam ettiren Galatasaray'ı ve eşini Beşiktaş derbisinde yalnız bırakmadı. Yolanthe Cabau 'nun derbiyi heyecanla izlediği anlar, objektiflere sık sık yansıdır. Sarı-Kırmızılı takımın yıldız oyuncusu Sneijder'in pozisyonlarında heyecanlanan Yolanthe Cabau'nun, hamile olmasına rağmen yerinde duramaması da dikkatlerden kaçmadı.

GALATASARAY FUTBOLCULARININ EŞLERİ YANYANA

Sneijder'in hamile eşi Yolanthe Galatasaray şampiyonluk maçını Hakan Balta'nın eşi Derya Balta ile izledi. Derya Balta, hamileliği iyice beliren Yolanthe'nin karnına dokunup sohbet etti.

3 aylık olana kadar karnını gizleyen Yolanthe Cabau'nun ilk hamilelik fotoğrafını ise Sneijder'in ilk evliliğinden olan oğlu Jessey ortaya çıkarmıştı. Sneijder ile birlikte Yolanthe Cabau'nun karnını öpen Jessey, çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşmıştı. Fotoğraflarda, Yolanthe ile Sneijder'in mutlulukları fotoğrafa da yansımış, Sneijder ise kendisi gibi futbolcu olmak isteyen 9 yaşındaki oğlu için "Jessey, ağabey olmak ve kardeşiyle oyunlar oynamak için sabırsızlanıyor." açıklamasında bulumuştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler