MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarkan'dan paylaşım rekoru kıran 'Suruç Katliamı' tepkisi

Birçok ünlü gibi Megastar Tarkan da Suruç Katliamı'na tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi. Tarkan'ın Suruç Katliamı'na yönelik söylediği "Yine can kayıpları. Yine yanıyor içimiz acıyla. Yine kan ağlıyor yüreklerimiz." sözleri paylaşım rekoru kırdı.

Megastar Tarkan, pek çok sanatçı gibi Suruç katliamında 32 kişinin ölmesi, 100'ün üzerinde kişinin yaralanmasına tepkisini dile getirdi. Tüm ülkeyi yasa boğan Suruç katliamına, Tarkan da kayıtsız kalamadı ve tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Yine can kayıpları. Yine yanıyor içimiz acıyla. Yine kan ağlıyor yüreklerimiz. Suruç'ta hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. Kendimizi güvende hissettiğimiz, huzurla uyuyup umutla uyandığımız bir Türkiye" hayalimin gerçek olması dileği ile!"

Tarkan başta olmak üzere pek çok ünlü ismi derinden yaralayan, Türk ve dünya basınında yer edinen Suruç katliamı, 20 Temmuz 2015'te yerel saatte 12:00 civarında Şanlıurfa ilinin Suruç ilçesinde düzenlenen bombalı intihar saldırısıdır. Saldırıda en az 31 kişi ölmüş, 100'den fazla kişi yaralanmıştır. Saldırı; Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyesi 300 kişinin Amara Kültür Merkezi bahçesinde Irak ve Şam İslam Devleti'nin Kobani Kuşatması sonrası Kobani'nin yeniden inşa çalışmaları konusunda basın açıklaması yaptığı sırada meydana gelmiştir.

ÜNLÜ İSİMLERDEN SURUÇ KATLİAMI TEPKİSİ

Şarkıcı Tarkan gibi sanat ve televizyon dünyasının bir çok ünlü ismi de tepkisini sosyal medyadan dile getirirken, bir çok şarkıcı da konserlerini iptal etti.

CENK EREN

Yazık günah, gencecik çocuklara kıydılar yapanların arkasında olanların Allah bin türlü belasını versin.

MELİKE DEMİRAĞ

Ey bu toprağın çocukları, artık savaş ve nefret diliyle sizi birbirinize düşüren her görüşten şoven zihniyete dur deyin. Ölmeyin, öldürmeyin!

AHMET MÜMTAZ TAYLAN

Suruç, Evlat etiyle beslenmek! Ne alçakça bir çaresizlik. Yer ile yeksan olasınız!

ATİLLA TAŞ

Suruç'ta patlama olmuş. Bu gençlerin bazıları artık hayatta değil.Allah kahretsin kandan beslenenleri,yazıklar olsun!

ALİŞAN

Bayramın hemen sonrası bu adi saldırıyı kim yaptıysa Allah belasını versin! Hepimizin başı sağolsun, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

MURAT EVGİN

Akılla, fikirle, düşünceyle işi olan gençleri bombalarla, patlamalarla yok ediyorlar. Suruç'ta olanlar çok acı. Allah rahmet eylesin.

METİN AROLAT

Şanlıurfa Suruç' daki patlamada onlarca ölü ve çok sayıda yaralı... Her gruptan acil kan ihtiyacı varmış. Orada olanların destek vermesi gerekiyor.

MURAT BOZ

Şanlıurfa Suruç 'da ki katliamda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır dilerim.

NİHAT DOĞAN

Şanlıurfa Suruç 'da ki katliamda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır dilerim.

MUSTAFA SANDAL

Suruç'ta yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Umarım bir daha böylesine acı haberler almayız

EBRU GÜNDEŞ

Suruç'ta yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Orada olan vatandaşlarımızın acil kan vermesi gerekiyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler