MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon 13. bölümde çok konuşulacak sahne

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen fantastik dizi The Walking Dead 6. sezon 13. bölümüyle ekrana geldi. Bu hafta Carol ve Maggie'nin akıbeti merak konusuydu. İşte nefes kesen sahnelerden oluşan The Walking Dead 6. sezon 13. bölümde yaşananlar!

AMC'nin tüm dünyada izlenme rekorları kıran dizisi The Walking Dead 6. sezon 13. bölümüyle yine çok iddialıydı. Zombilerden kurtulmak için uğraşan insanların hayatta kalma mücadelesini ve zombiye dönüşme hikayesini anlatan fanstastik dizi The Walking Dead 6. sezon son bölümüne Saviors grubu tarafından yakalanan Carol ve Maggie'yi kurtarmak isteyen Ricky'nin mücadelesi damga vurdu. Yeni karakterleri, fantastik senaryosu ve korku filmlerini aratmayan sahneleriyle başarısını sürdürmeye devam eden The Walking Dead 6. sezon"The Same Boat" isimli 13. bölümüyle 13 Mart Pazar günü AMC kanalında, Türkiye'de ise 14 Mart Pazartesi günü FX'de izleyicileriyle buluştu.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 13. BÖLÜM ÖZETİ

The Walking Dead 13 bölümde Rick, Saviors grubu tarafından yakalanan Carol ve Maggie'yi kurtarmak için pazarlık yaptı. Paula'ya kendi ellerinde olan Saviors grubundan Primo ile Carol ve Maggie takas edebileceklerini söyledi. Paula teklifi değerlendirip, Rick'e dönüş yapacağını iletti. Saviors'daki diğer arkadaşlarına yardım etmeleri için çağıran Paula, Carol ve Maggie'yi kapalı bir yere götürdü. Ağzı bağlanan Carol, kriz geçirir. Carol'un korktuğu için kriz geçirdiğini düşünen Saviors ekibi, Carol'un rahatlamasını sağladı. Destek ekibinin gelmesini bekleyen Paula, Carol ile geçmişi hakkında sohbet etti. Maggie'yi sorguya alan Molly ise yaşadıkları yer hakkında bilgi almaya çalıştı.

Saviors grubundaki kişilerin yaklaştıklarını haber alan Paula, Rick ile buluşma yeri ayarlar. Buluşma yeri ayarlandıktan sonra herşeyin çok kolay olduğunu ve Rick'lerin kendilerini bulduğunu düşünen Paula harekete geti. Saviors grubundakilerin dağılmasını fırsat bilen Carol ve Maggie durumdan faydalandı.

Carol, Maggie'yi bulduktan sonra oradan bir an önce gitmelerini gerektiğini söyledi. Maggie ise bunu kabul etmez ve onları öldürmeleri gerektiğini söyledi. Carol, Paula, Molly ve diğer kadını öldürdü Paula öldürdükten sonra telsizden gelen çağrıya yanıt veren Carol, Saviors grubundakileri zemin kata çekti. Onları da hapsettikten sonra orayı ateşe verdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler