MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ütopya yayın saati ve günleri değişti

Tv 8 ekranlarına her hafta damga vuran yarışma programı "Ütopya" ile ilgili bomba bir karar verildi. Haftada iki kere yayınlanan Ütopya, artık hafta içi her gün yeni saati 19.45′t ekranlara gelecek.

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışması Ütopya hakkında bomba bir karar verildi. Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, Ekim ayından beri ekranlarda olan Ütopya, birçok kez gün ve saat değişikliğine gitmişti. Program son olarak Perşembe ve Cuma günleri yayınlanıyor, yayınlandığı her gün, fenomenlerini ekrana bağlıyordu. Tartışmaları ve farklı karakterleri bir araya getirmesiyle dikkat çeken Ütopya artık hafta içi her gün, yeni saati 19.45′te Tv8 izleyicilerinin karşısına çıkacak. Böylece, izleyiciler hayranı oldukları Ütopya yarışmacılarını daha sık takip edebilecek.

ÜTOPYA'DA SON OLARAK KİM ELENDİ?

Ütopya'dan son elenen isim 24 Temmuz akşamı ekrana gelen bölümde belirlendi. Ütopya'ya veda etme ihtimali olan 4 kişi vardı ve bu kişiler içinden gidecek ismi internetten oylamaya belirlenen kişiler belirleyecekti. Ekranların farklı ve olaylı yarışma programı Ütopya'da elenmek üzere ismi verilenler; Kurretülayn, Meral, Raşit ve Pınar'dı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da bir hayli gergin geçen eleme gecesinde, en az oyu alan isim Pınar oldu. Halktan yeteri kadar destek alamayan Pınar, hayallerine ve Ütopya'ya ikinci kez veda etmiş oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler