MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 22. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1'in eğlenceli dizisi Yeşil Deniz son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeşil Deniz 22. bölümde Yeşilova'da seçim hareketliliği ve heyecanı yaşandı. 20 Mart'ta ekrana gelen dizi, izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Cuma akşamlarının eğlenceli dizisi Yeşil Deniz 22. bölümüyle ekrana geldi. Yeşilova'da seçim heyecanının yaşanacağı Yeşil Deniz dizisinin bu bölümünde ortalık oldukça hareketliydi... Öykü Çelik, Burak Serdar Şanal, Melis Babadağ, Emin Gürsoy, Mert Turak ve Burak Alkaş'ın kadrosunda yer aldığı dizi de bir kez daha eğlenceli anlar yaşandı. Yapımcılığını Ayfer Özgürel, yönetmenliğini ise Yahya Samancı'nın yaptığı Yeşil Deniz 22. bölümüyle 20 Mart Cuma akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

YEŞİL DENİZ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Yeşilova'da seçimin galibi kim oldu? Yeşil Deniz son bölümde sonunda beklenen gün gelip çatmış, Yeşilova'da seçim yarışı başlamıştı. Zümrüt'ün öğretmenlik yaptığı okul, oy kullanma işlemi için yeniden düzenlenirken Yeşilova'nın bütün tanıdık simaları da oy kullanmak için sandık başına gittiler. Hayati her seçimde olduğu gibi seçmenlere oy kullanma işlemi hakkında bilgi verirken bu defa da yanlış ata oynamak istemeyen Kamil ise son dakikada karar değişikliğine gitti.

Sadıçların parayla imtihanı

Bu arada caminin imamı Mehmet Ali Hoca, ihtiyar heyetinin baskısıyla sadıçları camiden göndermek zorunda kaldı. Kış günü yeniden ortada kalan sadıçlar çareyi sürpriz bir karar almakta buldular. Sadıçların parayla imtihanı nasıl bir yol aldı? Zümrüt her ayrıntıda karşısına çıkan İsmail'i bir türlü unutamazken İsmail'in beklenmedik bir davranışı her şeyi tuzla buz etmeye yetti!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler