MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ajda Pekkan Harbiye'yi yaktı, geçti

Süperstar Ajda Pekkan, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarının karşısına çıktı. Biletleri günler öncesinden tükenen konser için aylar süren bir hazırlık süreci geçiren Pekkan, sahne enerjisi, hit olan şarkıları, sürprizleri ve kostümleriyle Açıkhava'ya damgasını vurdu.

Konser öncesi bir konuşma yapan Pekkan; 'Biz her zaman bir arada daha güçlüyüz. Dimdik ayaktayız. Şimdi sizinle kardeşliğin resmini yapmak istiyorum.' diyerek, hayranlarını ayağa kalkıp el ele tutuşmaya davet etti.Bugünlerde birlikte olmaya ve el ele vermeye ihtiyaç olduğunu anlatan Pekkan, "Sizin için bugün en güzel şarkılarımı seslendireceğim. Bu şarkıları, yıldızlara söyleyeceğiz. Birlik olmayı, kardeş olmayı hep birlikte burada hissedelim." dedi.

Daha sonra "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısını dinleyicileriyle söyleyen Pekkan, konserin sonraki bölümünde "Resim", "Ben Yanmışım", "Vitrin" ve "Son Yolcu" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.Repertuarında Balkan ezgilerine de yer veren Süperstar'a sahnede Balkan müziğinin sevilen ismi Suzan Kardeş eşlik etti. Pekkan ve Kardeş'in iki şarkılık muhteşem düeti konserin en güzel anlarından biri oldu.

Konser boyunca yerinde duramayan dev isme, Harbiye'yi hınca hınç dolduran sevenleri de gece boyunca dans ve alkışlarıyla eşlik etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler