MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2016'da 'Kıbrıs Finali' nasıl yapılacak? Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor 2016'da artık final zamanı...Dün akşam yapılan 'Büyük Kıbrıs Finali' öncesi son konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı bu yılki yarışmada finallerde 5 kişinin yarışacağını açıkladı. Artık elemenin yapılmayacağı Survivor'da Semih'in durumu da belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk ameliyatın ardından Survivor adasına geri döndü. ABD'de geçirdiği ameliyatın ardından konseyde konuşan Semih yaşadıklarını anlattı. Sol baş parmağının eklem kısmında kırıl oluştuğunu söyleyen Semih' Parmağımda eklem kısmında ciddi bir kırık oldu' dedi. Semih'in konsey esnasında elinin sargılı olduğu da gözlerden kaçmadı.

Semih'in büyük finale günler kala sakatlanmasının ardından ise Survivor 2016'da kurallar değişti. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı Semih Öztürk'ün durumunu ve Survivor finalinin nasıl yapılacağını açıkladı.Survivor'da kalan şu anda 5 yarışmacı var ve final oyunu için karşı karşıya gelecekler.

Semih, Nagihan, Atakan, Serkay ve Damla Kıbrıs'taki finale direkt gitme hakkı kazandı ve finale kadar elenmeyecekler.

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklaması:
"Survivor'da finale bir adım kala ilk defa böyle bir durumla karşılaştık. Yaptığımız toplantılarda adil bir çözüm bulduk. Semih bundan sonra oyunlara katılamayacak. Eğer Semih dokunulmaz olur ve diğer 4 kişiden biri elense bu adil olmazdı. Aynı şekilde Semih'in dokunulmaz olmaması, yarışamayacak birisi için de adil olmazdı. Bu durumda tek bir çözüm vardı.

Survivor büyük finali bu sene 5 yarışmacıyla olacak. Hepiniz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde yapılacak büyük finale gidiyorsunuz. 5 yarışmacı gidiyor ama yarı final ve final oylamaları olacak. Ayrıca Kıbrıs finali öncesinde Semih'in katılamayacağı ve 4 yarışmacının 2 gün boyunca oynayacağı final oyunları yapılacak. Bu oyunlarda 1. olan yarışmacı Kıbrıs'ta son gün direkt olarak finale kalan iki isimden biri olacak. Oyunlarda 2. olan yarışmacı ise yarı finalde elemeye çıkmaya hak kazanacak.

Survivor'da büyük final ise şöyle yapılacak:
-Oyunlarda 1'nci olan direkt finale çıkacak.

-2'nci olan yarışmacı ise yarı final koltuğuna oturacak.

-Kalan 2 yarışmacı ise Semih Öztürk'le birlikte Kıbrıs'taki finallerin 1'nci gününde oylamaya çıkacak. Bu 3 kişiden 1 kişi de yarı finale çıkan kişiyle elemeye çıkacak.

-Daha sonra yarı final koltuğundaki iki isim karşı karşıya gelecek ve buradan da bir kişi çıkacak.

-Kalan 2 yarışmacı Survivor 2016'nın en büyüğü olmak için savaşacak.

29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finalde ise Survivor şampiyonu olacak yarışmacı 500 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler