MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acı Aşk 9. Bölüm Fragmanı

Acı Aşk 9. bölümüyle 14 Şubat Pazar akşamı Show TV ekranlarında...

Show TV'nin beğeniyle takip edilen dizisi Acı Aşk 9. bölüm fragmanı ile ekrana kilitliyor. Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Acı Aşk'ta Sude yine başını belaya sokuyor. Bulut ise bebeğini bırakmamaya kararlı. Acı Aşk 9. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

***
Ekranların yeni fenomeni Acı Aşk son bölümü ile heyecan dolu dakikalar yaşattı. Pazar akşamları ekrana gelen dizi 8. bölümde heyecan doruktaydı. Ali ve Melek'in evlilikleri Bulut'u bambaşka bir noktaya sürükler. Acı Aşk 9. bölüm fragmanı da yayınladı. İşte yeni bölümden ilk detaylar..

***
ACI AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Acı Aşk"ın 8. bölümünde; Ali babasına verdiği sözü tutar ve Melek'le birlikte köşkte yaşamaya başlarlar. Bulut'un 'çorba yapmaktan başka ne bilirsin sen' lafının altında ezilen Ali, şirkette çalışmaya karar verir. Şirket yönetimiyle ilgili tecrübesi olmadığından, kendisinin dostu, Bulut'unsa bir zamanlar rakibi olan Mehmet'ten akıl hocalığı yapmasını ister.
***
Bulut'un intikam duygusu, Ali'nin şirkette patron olmasıyla perçinlenir. Melek ise, gerilim dolu günleri, Ali'nin sevgisi ve desteğiyle atlatmaya çalışır. Sude hem hamileliğinden ötürü hem de Bulut'la yaptıkları anlaşma sayesinde daha kendinden emindir.
***
Melek'in Ali'ye gerçekleri söylediğinden habersiz olan Sude ve Şahika, kendi elleri güçlü sanmaktadırlar. Şahika, Nilgün ve Zahide meselelerinden ötürü korku dolu günler yaşarken, hiçbir şeyden haberi olmayan Ferman Köklükaya, oğlu Ali'ye güzel bir düğün yapmak, ardından da balayı tatili hediye etmek ister.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler