MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Laftan Anlamaz 9. Bölüm Fragmanı

Show TV'nin reyting fenomeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Show TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz 9. bölüm fragmanı ve özeti herkes tarafından merak konusu oldu. Çarşamba akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşmya devam ediyor. Yapımcılığını, Bi Yapım'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor.
-AŞK LAFTAN ANLAMAZ 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Hayat, Murat ve Didem'in evlilik kararından sonra Aslı'ya gider. Artık nasıl bir yol izleyeceğini bilemez. Tam her şeyi unutmak ve yeniden başlamak isterken bu haberi almıştır. Kızlar bir şekilde para bulup Hayat'ı Murat'ın yanından kurtarmak için harekete geçerler.

Hayat'ın isteğiyse farklıdır. Hayat'a uygun bir eş adayı bulduğunu düşünen Emine, İpek'ten yardım ister. İşler artık gizli kalmalıdır. Kerem'in de bundan haberi olduğu için ortalık fena karışır. Üstelik gelen görücülerin Hayat'la hiç bir ilgileri yoktur. Murat, evlilik kararını ailesi ile paylaşır. Yapılacak en doğru şey budur. Didem'in ailesine de evlilik karar aldıkları söylenmiştir. Hayat ise tüm bu yaşananlara rağmen Murat'la konuşmaya geldiğinde ise hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacaktır…


Keşfet


En Çok Aranan Haberler