MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 66. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele cumartesi akşamlarına renk katmaya devam ediyor.Heyecanla beklenen dizinin 65. yeni bölümünde Zehra, Kertenkele'ye resti çekti. İşte Kertenkele dizisi ile ilgili ayrıntılar...

Başrollerinde Timur Acar ve Sera Tokdemir'in rol aldığı dizi Kertenkele 65. bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Kertenkele dizisinin son bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Kertenkele yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin üstlendiği Kertenkele'de Hicabi polis baskını sonrası neye uğradını şaşırıyor. İşte Kertenkele son bölüm ile ilgili detaylar...

KERTENKELE SON BLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deli Kenan, Kertenkele'nin Banu'yu kaçıran Şevket'e yardım ettiğini zanneder ve Kertenkele'ye olan düşmanlığı artar. Kenan, Kertenkele ve Şevket'i öldürmeye kararlıdır. Öte yandan Kertenkele, Semih'i yakalamayı başaracaktır. Bahar'la, Bıçkın Adnan'ın arasını yapmak isteyen Zehra ise hiç beklenmedik bir şey yapar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Öte yandan Melis'le eğlenmek isteyen Kara Kemal bu sefer hiç istemeyeceği bir şeye neden olur. Kertenkele, Hicabi'nin evinde saklanmaya başlamıştır, Hicabi ise Kertenkele'nin mahzeni bulabileceğinden korkmaktadır. Baba Kadir ise Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için Hicabi'ye bir tuzak kurar. Bu tuzak ise Kertenkele'nin Ünsal'a yakalanmasına sebep olmak üzeredir.

OYUNCULAR

Timur Acar
(Kertenkele - İmam Ziya)
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir
(Zehra)
20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

**Erdinç Gülener

**
(Komiser Ünsal)
Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

**Sinan Çalışkanoğlu

**
(Levent)
Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler