MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 54. Bölüm Fragmanı

Poyraz Karayel 54. bölümüyle 20 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında...

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Poyraz Karayel dizisinde heyecan dorukta.Aksiyon ve maceranın hiç bitmediği Poyraz Karayel'in 54. yeni bölüm fragmanına inanılmaz sahneler var. Ayşegül'ün vurulmasıyla ortalık karışıyor.

Kanal D'nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları başladığı günden bu yana ilgi ile izlenen dizisi Poyraz Karayel yeni bölümde izleyiciyi ekrana kitlemeyi hedefliyor.

POYRAZ KARAYEL 54. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel dizisi Türk televizyonlarını sallamaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünün son sahnesinde Ayşegül vurulmuş, Polat büyük şok yaşamıştı. Çarşamba günü yayınlanacak bölümde doktorlar Ayşegül'ü kurtarmak için seferber oluyor. Ayşegül'ün vurulmasına kimin sebep olduğu ortaya çıkarsa ortalık karışacak. O günden sonra Sadreddin'in aileye girme fırsatı tamamen ortadan kalkacaktır.

Yaptığı plan yüzünden kız kardeşinin vurulmasına sebebiyet veren Sadreddin olayın ortaya çıkmaması için elinden geleni yapacaktır..İşte Poyraz Karayel'de bu hafta yaşanacaklar. Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!


Vitrin


En Çok Aranan Haberler