Abdurrahman Kurt Haberleri

Tarafsız Bölge'de ortalık bir anda karıştı: Sen utanmaz bir adamsın

Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' programında ortalık karıştı. Gazeteci Şaban Sevinç ve AK Parti 23.Dönem Milletvekili Abdurrahman Kurt arasında FETÖ tartışması çıkarken, taraflar birbirlerine çok sert sözlerle yüklendi. Ahmet Hakan tarafları güçlükle sakinleştirdi.

Haber 04-05-2021 11:27

Abdurrahman Kurt kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Abdurrahman Kurt biyografisi...

AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada 75 kişilik MKYK listesi oluşturulduğu söylendi. Erdoğan'ın açıklamış olduğu 75 kişilik MKYK listesinde kimler olduğu da belli oldu. Bu isimlerden biri Abdurrahman Kurt olarak açıklandı. Peki Abdurrahman Kurt kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Abdurrahman Kurt biyografisi...

Haber 24-03-2021 14:50

Kuzey Irak referandumuna Türkiye’deki Kürtler ne diyor?

Kuzey Irak'taki bağımsızlık referandumu sonrası Türkiye tutumunu sertleştirdi. DW Türkçe, Türkiye'deki Kürtlerin oylamaya bakışını ve hükümetin tutumuna tepkilerini mercek altına aldı. Uzun yıllardır Güneydoğu'da yerleşik bir şekilde serbest gazetecilik yapan ve aynı zamanda Al-Monitor yazarlarından Mahmut Bozarslan, tanık olduğu kutlamalara katılanların aynı zamanda kaygılı olduklarını dile getirdi.

Haber 29-09-2017 10:32

Ak Parti’de iki aday adaylıktan çekildi

Ak Parti’nin Diyarbakır’ da 6. sıradan aday gösterdiği eski milletvekili Abdurrahman Kurt ve Batman’da ise 2’nci sıra adayı olarak gösterilen eski milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in adaylıktan çekildi.

Haber 08-04-2015 10:52

Abdurrahman Kurt

Abdurrahman Kurt Hakkındaki Haberler Mynet'te. Abdurrahman Kurt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.