Acil Durum Haberleri

Kanada'da orman yangınları... Kontrolden çıktı! Siviller tahliye edildi... O eyalette acil durum

Kanada’nın Alberta eyaletinde cuma günü başlayan orman yangınları 110 farklı noktada devam ederken 36 noktadaki yangın kontrolden çıktı. Sivillerin tahliye edildiği Alberta eyaletinde acil durum ilan edildi. Alberta Eyalet Başbakanı Danielle Smith, daha önce benzeri görülmemiş şiddetteki yangınlar sonucu 24 binden fazla kişinin evlerinden tahliye edildiğini ve eyalette acil durum ilan edildiğini duyurdu.

Haber 07-05-2023 12:49

Acil durumlarda asla yapmamanız gereken 4 hata! Herkes aynı hatayı yapıyor

Acil durumlarda soğukkanlı olmak oldukça zor olsa da bu şekilde davranmak hayatınızı kurtarabilir. Birçok insan acil durum sırasında paniğe kapılarak farkında olmadan hayatını etkileyecek hatalar yapıyor. İşte acil durumlarda asla yapmamanız gereken 4 basit hata...

Kadin 10-02-2023 09:05

ABD'yi fırtına vurdu! Acil durum ilan edildi

ABD Başkanı Joe Biden, California eyaletinde etkili olan şiddetli fırtına ve sel felaketi nedeniyle acil durum ilan edilmesine onay verdi.

Haber 15-01-2023 13:45

ABD Başkanı Joe Biden, şiddetli kış fırtınası nedeniyle New York’ta acil durum ilan etti! “Nesilde bir kez görülebilecek kar fırtınasında ölü sayısı artıyor

ABD Başkanı Joe Biden, şiddetli kış fırtınası nedeniyle New York eyaletinde acil durum ilan etti. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre Başkan, New York Eyaletinde acil bir durum olduğunu açıkladı ve şiddetli bir kış fırtınasından kaynaklanan acil durum koşulları nedeniyle eyalet ve yerel müdahale çabalarını desteklemek için federal yardım emri verdi.

Trend 27-12-2022 13:51

Acil Durum

Acil Durum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Acil Durum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.