Anneanne Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın acı günü! Anneannesi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren anneannesi Sultan Yaylalı (88), son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Bakan Fahrettin Koca da katıldı.

Haber 29-05-2023 15:10

Kırklareli'nde tırın çarptığı anneanne ve torunu hayatını kaybetti

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde tırın çarptığı anneanne ve torunu yaşamını yitirdi.

Yurthaber 18-05-2023 15:21

Hikayesi film gibi... Ablası bildiği kişi annesi, annesi bildiği kişi anneannesi çıktı! Babasını öğrenince ikinci şoku yaşadı

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 51 yaşındaki K.D., 10 yıl önce Almanya’da yaşayan ve ablası bildiği kişinin annesi olduğunu öğrendi. K.D.'nin annesi bildiği kişi anneannesi, babası bildiği kişi ise dedesi çıktı. K.D., gerçek babasının kim olduğunu duyduğunda ise ikinci şoku yaşadı. İşte filmlere konu olacak olayın hikayesi...

Haber 14-03-2023 13:28

Anneanne nasıl yazılır, anneanne yazımı nasıl olmalıdır? Anneanne ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından basit kelimeler, türemiş kelimeler ve birleşik kelimeler olarak üç ana gruba ayrılır. Birleşik kelimeler farklı yollarla oluşan en az iki kelimenin yan yana gelmesiyle oluşan sözcüklerdir. Bu sözcükler yan yana gelirken ses ve anlam değişikliğine uğrayabilir. Peki, bir birleşik sözcük olan anneanne kelimesi ayrı mı yazılır yoksa birleşik mi yazılır?

Egitim 17-02-2023 11:15

Anneanne

Anneanne Hakkındaki Haberler Mynet'te. Anneanne Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Anneanne ile torununun kahreden sonu! Yakınları kapıyı kırıp içeri girince acı gerçeği gördü

Isparta'da sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen anneanne ile torunu hayatını kaybetti.

Haber 31-01-2023 23:55