Badem Sütü Haberleri

Hayvansal süt tüketmek istemeyenler için hem sağlıklı hem lezzetli alternatif süt önerileri

Son yıllarda hem dünyada hem ülkemizde bitkisel sütler başta veganlar olmak üzere sağlıklı beslenmeye özen gösteren birçok kişinin tercihi hâline geldi. Siz de normal süt yerine tariflerinizde kullanmak ve güvenle tüketmek için bir alternatif arıyorsanız Hindistan cevizinden bademe, yulaftan soyaya kadar farklı süt çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. İşte severek tüketeceğiniz, normal süte alternatif olabilecek ürünler!

Yemek 18-08-2023 16:35

Evde badem sütü nasıl yapılır? Badem sütünün faydaları?

Badem sütü gluten ve laktoz içermemesi sebebiyle alerjen bünyelerde rahatlıkla tüketilebilecek bir besindir. Vitamin-mineral açısından da en az inek sütü kadar zengin olması sebebiyle hem intoleransı olan kişiler için hem de veganlar için çok sağlıklı bir seçenek oluşturmaktadır.

Yemek 26-11-2022 10:24

Sağlıklı beslenmek isteyenler için olmazsa olmaz en iyi badem sütü markaları

Sağlık problemleri ya da vegan yaşam tarzı seçimi nedeniyle bitki bazlı gıda ürünlerini tercih ediyor olabilirsiniz. O hâlde badem sütü, öğünlerinize ekleyebileceğiniz harika bir alternatif. Düşük kalorili olması sebebiyle diyet yapanların da tercih ettiği hem lezzetli hem sağlıklı bir içecek alternatifi olan badem sütünü yakından incelemeye ne dersiniz? Öyleyse yazımızı okumaya devam edin!

Yemek 23-09-2022 14:00

Badem sütü sağlığa yararlı mı, herkese uygun mu?

Son zamanlarda hindistan cevizi ve badem gibi yemişlerden yapılan süt alternatifleri, süte alerjisi olmayanların da ilgisini çeken ürünler haline geldi. Peki badem sütünün yararları neler, herkese uygun mu? Beslenme uzmanı Nicola Shubrook, BBC için yazdı.

Haber 10-07-2022 14:26

Badem Sütü

Badem Sütü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Badem Sütü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Badem sütü nasıl yapılır, Badem sütü faydaları nelerdir?

Badem sütü; sağlıklı beslenmek, kilo vermek ve metabolizmasını hızlandırmak isteyenler için ideal bir içecek oluyor. Üstelik süte karşı alerjisi olanlar ya da vegan beslenenler de badem sütünü tüketebilirler. Badem sütü nasıl yapılır diyenler için tarifini paylaşıyoruz. İşte son derece pratik ve kolay olan badem sütü tarifi.

Yemek 06-01-2020 16:52

Evde kolayca hazırlanabilen badem sütü tarifi! Sadece 3 malzemeyle hazırdan farksız olacak

Süt ve süt ürünleri vücudun ihtiyacı olan kalsiyumun karşılanması konusunda son derece önemli besinlerdir. Kemik sağlığının korunması ve güçlü kemiklere sahip olmak için süt ve süt ürünlerinin tüketilmesi tavsiye edilir. Ancak hayvanlardan elde edilen sütler kimi bünyelerde alerjik reaksiyonlara neden olabilir. İnek sütüne alternatif olarak son dönemde badem sütü popülerleşti. Sizler için evde kolayca hazırlanan badem sütü tarifini hazırladık.

Yemek 20-07-2017 17:46