Bademcik Buyumesi Haberleri

Bademcik taşı nedir? Bademcik taşı neden olur? Bademcik taşı belirtileri ve tedavisi

Bademcikler, boğazın her iki tarafında yer alan lenfoid doku kümesleridir ve genellikle enfeksiyonlarla mücadelede önemli bir rol oynarlar. Bademcikler genellikle çocukluk döneminde daha büyük bir rol oynar ancak yaş ilerledikçe küçülürler. Bununla birlikte bazı insanlar yaşamları boyunca bademcik taşlarıyla karşılaşabilirler. Bu durum genellikle zararsız olsa da rahatsız edici olabilir. Peki, bademcik taşı nedir ve neden olur?

Haber 2023-12-31 13:55:31

Sünnet için götürülen hastanede bademcikleri alınmıştı! Diyarbakır'daki ameliyat skandalıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Diyarbakır'da yaşanan ameliyat skandalı duyanları şoke etti. Ergani ilçesinde, sünnet için hastaneye götürülen 2,5 yaşındaki B.Y.'nin ameliyatla bademcikleri alındı. Sünnet için götürdükleri hastanede çocuklarının bademcik ameliyatı yapılması nedeniyle aile doktorlardan şikayetçi olurken, aralarında doktorların da olduğu 12 personel hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Haber 2023-03-14 16:07:42

Sünnet için hastaneye götürülmüştü! Annesi ameliyathaneyi bastı... Küçük çocuğun bademciklerini aldılar

Diyarbakır’da bulunan Ergani Devlet Hastanesinde şoke eden bir olay yaşandı. İddiaya göre, S.Y., 4 yaşındaki oğlu B.Y.’yi sünnet edilmesi için hastaneye götürdü. Saatlerce ameliyathaneden çıkmayan oğlu için içeriye giren anne gördükleri karşısında şoke oldu. Sünnet için getirilen çocuğa bademcik ve geniz eti ameliyatı yapıldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 2023-03-13 22:16:54

Bademcik ameliyatı sonrası hayatını kaybetti! Doktor ortadan kayboldu

Mersin'de özel bir hastanede bademcik ve geniz eti ameliyatı olan Muammer Aydoğdu, 17 gün sonra hayatını kaybetti. Gözü yaşlı aile ameliyatta doktorun ihmali olduğunu iddia ederek şikayetçi olurken, Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. Doktorun ise ölüm haberini verdikten sonra ortadan kaybolduğu belirtildi.

Haber 2023-02-01 23:27:15

Böylesi görülmedi! Bademcik ameliyatına girdi, bademciklerini almayı unuttular

Yalova'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bademcik iltihabı ile orta kulak enfeksiyonu teşhisi konulan Abdülhamit Cihangir Tosun (3,5), bademcikleri ve geniz eti alınması planlanarak ameliyata alındı. 6 saat süren operasyon sonrası taburcu edilen Tosun, 10 gün sonra yeniden rahatsızlanınca bademciklerinin alınmadığı ortaya çıktı. Ameliyatı yapan doktorun 'Bir yanlış yapmışız. Bademciğini almayı unutmuşuz' dediği iddia edildi. Doktor ise iddiaları reddetti. İşte olayın detayları...

Haber 23-01-23 11:20

Çocuklarda bu hastalıklar çok arttı! Üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı 10 etkili önlem!

Sonbahar ile birlikte havaların soğuması, kapalı ortamlarda geçirilen zamanın artması ve okulların da açılmasıyla özellikle nezle, grip, farenjit ve bademcik enfeksiyonları sık görülmeye başlandı. Havaların soğuması nedeniyle çocuklar arasında hastalıklar arttı. Uzmanlar, üst solunum yolu enfeksiyonlarına etkili öneriler verdi.

Haber 14-10-22 23:26

Bademcik şişmesine ne iyi gelir, evde doğal ve bitkisel yollardan nasıl geçer? Bademcik şişmesine iyi gelen şeyler nelerdir?

Genellikle enfeksiyon kaynaklı olarak ortaya çıkan bademcik şişmesi, her yaş grubunda görülebilen bir rahatsızlıktır. Virüsler veya bakterilerin neden olabildiği bademcik şişmesinin beraberinde getirdiği boğaz ağrısı ve yanma hissi, günlük hayatı olumsuz etkileyebilen bir durumdur. Bademcik şişmesine iyi gelen bazı doğal ve bitkisel yöntemler bulunur. Bademcik şişmesine ne iyi gelir, evde doğal ve bitkisel yöntemlerle nasıl geçer?

Haber 10-10-22 13:59

Pek çok hastalığın hissedilen ilk belirtisi: Başladığı an bunları yapmaya başlayın! Boğaz ağrısına karşı önlemler

Boğazda kaşınma, yanma, batma, gıcıklanma, yabancı cisim hissi… Besinleri yutmakta güçlük çekmek… Boğaz ağrısı, pek çok hastalığın en yaygın görülen ve ilk hissedilen belirtilerinden birini oluşturuyor. İyi veya kötü huylu kitlelerden yutma bozukluklarına sigaradan uyku apnesine reflüden bademcik iltihabına kadar pek çok etken sorumlu oluyor boğaz ağrısından.

Haber 04-10-22 21:38

Ağız kokunuzun altında yatan neden bademcik taşı olabilir!

Ağız kokusu hem o problemi yaşayan kişiye hem de çevresindekilere rahatsızlık vermektedir. Genellikle ağzı kokan kişi bu kokuyu fark etmese de çevresinin uyarılarından ağzının koktuğunu anlamaktadır. Ağzınıza ve dişlerinize gerekli bakımı yapmanıza rağmen koku oluşuyorsa bunun nedeni bademcik taşı olabilir.

Haber 29-08-22 14:25

Bademcik ameliyatı olan tescilli güzel Gleycy Correia hayatını kaybetti

Brezilyalı eski güzellik kraliçesi Gleycy Correia bademcik ameliyatı olduktan sonra aşırı kan kaybından komaya girdi. Genç model, iki aylık yaşam mücadelesini kaybetti.

Magazin 22-06-22 09:39

Ameliyattan sonra hayatını şokunu yaşadı! Konuşuyor ama kimse onu anlamıyor

Tayland asıllı olan 29 yaşındaki diş hekimi Angie Yen, uzun süredir Avustralya’da yaşıyordu. Geçen yıl bademcik operasyonu olan kadın, ameliyattan sonra yabancı aksan sendromu yaşadı. Narkozdan uyandıktan sonra ülkeyi hiç ziyaret etmemiş olmasına rağmen İrlanda aksanıyla konuşmaya başlayan kadın hala eski haline dönemedi.

Trend 23-05-22 16:20

Bademcik ne demek? Bademcik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Bademcik kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Bademcik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:25

Bademcik iltihabına ne iyi gelir? Bademcik iltihabı ve farenjit tedavisi için evde neler yapılabilir?

Bademcik iltihabı ve farenjit, kış aylarında diğer aylara göre daha sık karşılaşılan hastalıklar olarak öne çıkıyor. Vücudun savunma mekanizmasını bozan bademcik iltihabına ne iyi gelir diyenler için Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Suat Turgut, hastalığın belirtilerini ve tedavi yöntemlerini detaylı bir şekilde anlattı. Bademcik iltihabı ve tedavi yöntemi için evde neler yapmak, nelere dikkat etmek gerekir?

Haber 13-05-22 17:36

Bademcik iltihabına ne iyi gelir? Bademcik iltihabı belirtileri nedir, tedavisi için ne yapılmalı?

Bademcik iltihabı nedenleri kış aylarında yaşanan soğuklar ve mevsim değişimleri gibi görünse de yaz aylarında tüketilen soğuk yiyecek, içecek ve tatlılar da sebebi olabilir. Özellikle çocukların dondurma tüketimini arttırdığı yaz aylarında bademcik iltihabı kaçınılmaz olmaktadır. Bademcik iltihabına ne iyi gelir? Bademcik iltihabı tedavisi için ne yapmak gerekir? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Arzu Özgeneci, çocuklarda bademcik iltihabı ile ilgili yapılması gerekenleri anlattı.

Kadin 13-05-22 16:17

Bademcik iltihabına ne iyi gelir? Bademcik iltihabını ilaçsız tedavi etmek için evde uygulanabilecek 8 iyileştirici yöntem

Çoğunlukla çocuklarda görülen bademcik iltihaplanmasına Streptococcus pyogenes adı verilen bakteriler sebep olur. Yarattığı ağrı, yüksek ateş ve kusma kaçınılmazdır. Ve unutmayın ki bu rahatsızlık bulaşıcıdır. Bademcik iltihabına ne iyi gelir? İlaca gerek kalmadan evde tedavi yöntemleri ile bademcik iltihabını geçirmek mümkündür. Bunun için de ilk başvurulan bademcik iltihabını yok eden besinlerdir.

Yemek 13-05-22 13:05

TikTok femomeni geçirdiği bademcik ameliyatından sonra İrlanda aksanıyla konuşmaya başladı

Avusturyalı Angie Yen, TikTok hesabından yayınladığı videolarla oldukça ülkesinde oldukça popüler bir kişiydi. Ancak bademcik ameliyatı olduktan sonra başından geçen ilginç olarak onu daha da ünlü hale getirdi.

Trend 24-05-21 14:47

Gerçeği 10 yıl sonra öğrendi; bademcik iltihabı dediler taş çıktı

İstanbul'da yaşayan Nurten Üzel, 10 yıl boyunca yutkunma zorluğu ve boğaz şişliği şikayetiyle hastane hastane gezdi. Her muayenede Üzel'e bademcik iltihabı yaşadığı ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Yaşlı kadın tüm ısrarlara rağmen bademciklerini aldırmadı. Yıllar sonra Üzel'in tükürük bezinde tam 1.5 santimetrelik taş tespit edildi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Üzel, "Çıkarılan taşı gördüm, baya büyük, şimdiye kadar orada nasıl tutmuşum, yemek yemişim inanamıyorum" dedi.

Haber 22-05-21 12:00

Uzman isim açıkladı! İşte kötü ağız kokusunun nedeni

Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Doç. Dr. Nurdoğan Ata, kötü ağız kokusuna bademcik taşının sebep olduğunu belirterek, bademcik tıraşlama yöntemiyle bu taşlardan kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.

Haber 25-01-21 12:11

Bademcik iltihabı neden olur? Bademcik tedavisinde ameliyat hangi durumlarda gerekir?

Bademcik iltihapları genellikle mikroplarla olmaktadır. Virüsler ve bakteriler boğaz enfeksiyonunu yaratırlar. Halk arasında beta mikrobu diye bilinen mikrop vücutta ciddi problemler yaratmaktadır. Bu mikrop türünün kandaki toksinleri, böbreklerde, kalpte ve eklemlerde problem oluştururlar. Böbreklerde böbrek yetmezliğine, kalpte kalp romatizmasına, eklemlerde eklem romatizmasına neden olurlar.

Haber 19-01-21 13:51

Tonsilit nedir? Tonsilit neden olur?

Dilin arka kısmında ve boğazın iki yanında yer alan yapılara bademcik adı verilir. Tıp dilinde bademciklere tonsil denir. Peki tonsilit nedir? Bağışıklık sisteminin bir parçası olan bademciklerin iltihaplanmasına tonsilit denir.

Haber 28-12-20 13:44

Ağız kokusu nedenleri altında başka hastalık yatıyor olabilir!

Ağız kokusu neden olur sorusunun altında farklı sağlık sorunları yatabilir. Kişileri rahatsız eden ve huzursuzluk veren ağız kokusu ağız bakımının aksatılmasından kaynaklanabileceği gibi sinüzit, bademcik iltihabı ya da diyabet gibi sağlık sorunlarından da meydana gelebilir.

Haber 18-12-20 10:38

8 yaşındaki Kaan Fikret Akçay bademcik ameliyatı nedeniyle mi öldü?

Şişli'de özel bir hastanede bademcik ameliyatı olan 8 yaşındaki Kaan Fikret Akçay'ın şah damarı zedelenmesi sonucu hayatını kaybettiğini öne süren aile suç duyurusunda bulundu.

Haber 05-10-20 13:02

Çocuğun bademcik ameliyatında ihmal olduğu iddiası

Antalya'da bademcik ameliyatı olduktan sonra çocuklarının yatağa bağımlı hale geldiğini öne süren aile, "ihmal" iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu - Anne Seval Önal: "Kızım geçen yıl özel bir hastanede bademcik ameliyatı olduktan sonra rahatsızlandı. Kalbi ve beyin fonksiyonları duran bebeğim yatağa bağımlı hale geldi"

Yurthaber 03-07-20 17:48

Ağız kokusu gidermek için uygulanabilecek en etkili doğal yöntemler

Tıpta “halitosis” olarak bilinen ağız kokusu, içe kapanıklığa sebep olan oldukça utanç verici bir durumdur. Ağız kokusunun genellikle sadece ağızla ilgili bir problemden kaynaklandığı sanılır. Ancak dil, burun, diş etleri, bademcik, sindirim sistemi, mide ve hatta bazı sistemik hastalıklar da nefesin kötü kokmasına sebep olabilir.

Haber 24-06-20 11:07

Bademcik Şişmesi : Neden olur, nasıl geçer?

Bademcikler, vücuda solunum yoluyla giren virüslere ve mikroplara karşı savunma merkezidir. Eğer mikroplar çok güçlüyse yani bademciklerin mücadelesi büyük ise mücadele sonunda bademcikler şişip iltihaplanır. Mikropları filtreleme görevi olan bademciklerin iltihaplanması ya da şişmesi her yaşta görülebilir.

Haber 24-06-20 10:30

Beşiktaş'tan Adem Ljajic açıklaması! Koronavirüs iddialarına yanıt

Beşiktaş'tan Adem Ljajic'in koronavirüs süphesiyle karantinaya alındığı iddialarına yanıt geldi. Sırp futbolcunun yüksek ateş ile seyreden bademcik enfeksiyonu geçirdiğini belirtilen açıklamada, "Sosyal medyada, Adem Ljajic’in koronavirüse yakalandığının iddia edildiği paylaşımlara itibar edilmemesini önemle rica ederiz" denildi.

Spor 21-02-20 23:34

Bademcik ve geniz eti problemleri

Kulak Burun Boğaz(KBB) Hastalıkları Uzmanı Opr.

Haber 27-01-20 17:58

Bademcik ve geniz eti problemleri

Kulak Burun Boğaz(KBB) Hastalıkları Uzmanı Opr.

Haber 27-01-20 17:56

Çocukların 9 kış hastalığı

Kış mevsiminin etkisini artırdığı bugünlerde uzmanlar aileleri uyardı. Çocuklarda en sık görülen kış hastalıklarının soğuk algınlığı, grip, orta kulak iltihabı, bademcik enfeksiyonu, farenjit, sinüzit, larenjit gibi üst solunum yolu ile bronşit ve zatürre gibi alt solunum yolu enfeksiyonları olduğunu belirten uzmanlar, el yıkama hijyeninin önemini vurguladı.

Trend 25-12-19 09:42

Minik Yaren'in ölümünde 6 aydır adli tıp raporu bekleniyor

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, 3,5 yaşındaki kızları Yaren Evin Temel'i geçirdiği bademcik ve geniz eti ameliyatı sonrası doktorların ihmali nedeniyle kaybettiklerini öne süren aile, yaklaşık 6 aydır adli tıp kurumundan gelecek raporu bekliyor.

Haber 27-08-19 12:05

Minik Yaren'in ölümünde 6 aydır adli tıp raporu bekleniyor

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, 3,5 yaşındaki kızları Yaren Evin Temel'i geçirdiği bademcik ve geniz eti ameliyatı sonrası doktorların ihmali nedeniyle kaybettiklerini öne süren aile, yaklaşık 6 aydır adli tıp kurumundan gelecek raporu bekliyor. Acılı baba Kubilay Temel, "Hukuk mücadelemizi başlattık ama bir adım bile atamadık.

Haber 27-08-19 11:25

Bademcik ameliyatı ile sağlığına kavuştu

Uzun zaman boğaz ağrısı, yutma güçlüğü ve yüksek ateş şikayeti bulunan 18 yaşındaki Mehmet Kahraman, Gaziantep Özel Anka Hastanesi’nde gerçekleştirilen bademcik ameliyatı ile sağlığına kavuştu.Kilis’te yaşayan 18 yaşındaki Mehmet Kahraman, boğaz ağrısı, buna bağlı olarak yutma güçlüğü ve yüksek ateş şikayeti ile Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne başvurdu.

Yurthaber 06-08-19 10:35

Bademcik alınmasına son

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç.

Yurthaber 28-05-19 13:10

Belinay, hayırsever desteğiyle ameliyat oldu

KAYSERİ'de kızı ve damadının terk ettiği 'Meningosel' (doğumdan önce omurilik ve omurgada gerçekleşen doğum kusuru) hastası Belinay Karakoç (9), bir hayırseverin desteğiyle burun ve bademcik ameliyatı oldu.

Haber 13-05-19 13:23

Belinay, hayırsever desteğiyle ameliyat oldu

KAYSERİ'de kızı ve damadının terk ettiği 'Meningosel' (doğumdan önce omurilik ve omurgada gerçekleşen doğum kusuru) hastası Belinay Karakoç (9), bir hayırseverin desteğiyle burun ve bademcik ameliyatı oldu.

Haber 13-05-19 13:00

3,5 yaşındaki Yaren, bademcik ameliyatı sonrası öldü

MANİSA'da 3,5 yaşındaki kızları Yaren Evin Temel'in özel hastanede bademcik ve geniz eti ameliyatının ardından doktorların ihmali nedeniyle yaşamını yitirdiğini öne süren aile, hukuk mücadelesi başlattı.

Haber 30-04-19 13:25

Oğlumdan geriye kalan kapı çaldığında küçük bir gülümseme

Gaziantep'te bademcik ameliyatı sonrası görme yetisini ve vücut fonksiyonlarının yüzde 94'ünü kaybeden 4 yaşındaki Hüseyin Beyaz, yaklaşık 10 aydır sadece çalan kapı ziline gülümseyerek tepki veriyor - Baba Ömer Beyaz: - "Bundan sonra bize Gaziantep'i de verseler oğlumu eski haline tekrar döndüremeyeceğiz. Oğlumdan bize geriye kalan kapı çaldığında küçük bir gülümseme. Ne yazık ki eskiye dönük hiçbir şey göremiyoruz" - Anne Kübra Beyaz: - "Bizi bu hale getirenlerin cezasını bulmasını, başka anne babaların canının yanmamasını istiyorum"

Haber 18-04-19 11:07

Oğlumdan geriye kalan kapı çaldığında küçük bir gülümseme

Gaziantep'te bademcik ameliyatı sonrası görme yetisini ve vücut fonksiyonlarının yüzde 94'ünü kaybeden 4 yaşındaki Hüseyin Beyaz, yaklaşık 10 aydır sadece çalan kapı ziline gülümseyerek tepki veriyor - Baba Ömer Beyaz: - "Bundan sonra bize Gaziantep'i de verseler oğlumu eski haline tekrar döndüremeyeceğiz. Oğlumdan bize geriye kalan kapı çaldığında küçük bir gülümseme. Ne yazık ki eskiye dönük hiçbir şey göremiyoruz" - Anne Kübra Beyaz: - "Bizi bu hale getirenlerin cezasını bulmasını, başka anne babaların canının yanmamasını istiyorum"

Yurthaber 18-04-19 11:06

Bademcik ameliyatlarında yeni yöntem

Doktor Öğretim Üyesi Bahri Gezgin, bademcik ameliyatlarında klasik yöntemlerin yanı sıra yeni geliştirilen ‘Koblasyon’ yöntemi ile hastanın ağrıyı daha az hissettiğini söyledi.Bademcik ameliyatlarında ağrıyı azaltan yeni teknik ‘Koblasyon’ yöntemi hakkında bilgi veren Özel Medicana Konya Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doktor Öğretim Üyesi Bahri Gezgin, hastanın bu yöntem sayesinde ağrılarının azaldığını ve daha konforlu bir yaşam sürdüğünü kaydetti.Gezgin, “Koblasyon, yumuşak doku cerrahisinde yeni bir tekniktir.

Yurthaber 26-03-19 11:25
Yurthaber 19-03-19 13:20

Bademcik ameliyatından 1 gün sonra öldü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bademcik ameliyatı olduktan 1 gün sonra hayatını kaybeden 5 yaşındaki Eren Akalın'ın ailesi, çocuklarının ölümünde ihmal olduğunu iddia ederek hastane ve sorumlu doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Hastane yönetimi ise savcılığın Eren'in ölümünü şüpheli bularak otopsi yaptığını ve gelecek sonuca göre ihmal olup olmadığının ortaya çıkacağını ifade etti.

Haber 25-02-19 13:19

Eren'in bademcik ameliyatından 1 gün sonra ölümü şüpheli bulundu

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde bademcik ameliyatı olduktan 1 gün sonra hayatını kaybeden 5 yaşındaki Eren Akalın'ın ailesi, çocuklarının ölümünde ihmal olduğunu iddia ederek hastane ve sorumlu doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 25-02-19 11:47

Eren'in bademcik ameliyatından 1 gün sonra ölümü şüpheli bulundu

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde bademcik ameliyatı olduktan 1 gün sonra hayatını kaybeden 5 yaşındaki Eren Akalın'ın ailesi, çocuklarının ölümünde ihmal olduğunu iddia ederek hastane ve sorumlu doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 25-02-19 11:33

HPV, her yıl 45 bin yeni baş ve boyun bölgesi kanseri nedeni

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Çağatay Oysu: - "Her yıl dünya genelinde HPV enfeksiyonuna bağlı yaklaşık 45 bin yeni baş ve boyun bölgesi kanseri gelişmektedir ve bademcik kanseri bunların önde gelenidir" - "HPV'ye bağlı bademcik kanseri, günden güne dramatik bir şekilde artmaktadır. HPV ile ilişkili bademcik kanseri, genellikle genç ve sağlıklı bireylerde görülür" - "HPV ilişkili bademcik kanserinde erken evrede yutma güçlüğü ve boğaz ağrısı gibi müphem belirtiler varken, ileri evrelerde yutma güçlüğü, boyunda şişlik ve ağız içinden kanama gibi belirtiler olabilir"

Haber 21-02-19 17:10

Bademcik ve geniz eti ameliyatıyla altını ıslatmaktan kurtuldu

ANTALYA'da bademcik ve geniz eti büyümesinden kaynaklı uyku apnesi rahatsızlığı olan Halil Emir (13), yapılan ameliyatla düzensiz uyku, gelişim geriliği ve geceleri altını ıslatma şikayetlerinden kurtuldu.

Haber 14-02-19 10:45

Bademcik ve geniz eti ameliyatıyla altını ıslatmaktan kurtuldu

ANTALYA'da bademcik ve geniz eti büyümesinden kaynaklı uyku apnesi rahatsızlığı olan Halil Emir (13), yapılan ameliyatla düzensiz uyku, gelişim geriliği ve geceleri altını ıslatma şikayetlerinden kurtuldu.

Haber 14-02-19 10:20

Üçüzler rahat bir nefes aldı

Erzurum'da solunum sıkıntısı ve yutma güçlüğü şikayetiyle hastaneye başvuran üçüzler, aynı gün peş peşe yapılan bademcik ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu

Haber 09-02-19 10:51

Üçüzlere bademcik ameliyatı

ERZURUM'da yaşayan Sema ve Ahmet Karadaş çiftinin 7 yaşındaki üçüz çocukları, Hüseyin, Hamza ve Hasan'a sırasıyla bademcik ameliyatı yapıldı.

Haber 09-02-19 10:50

Üçüz kardeşler birlikte ameliyat oldu

Erzurum’da yaşayan üçüz kardeşler Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde birlikte bademcik ve geniz ameliyatı oldu.Erzurum’da Sema ve Ahmet Karataş çiftinin 7 yaşlarında ki üçüz çocukları Hamza, Hüseyin ve Hasan Karataş kardeşler Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesinde Bademcik ve Geniz ameliyatı oldu.Evliya Çelebi İlköğretim okulunda okuyan 1.

Haber 09-02-19 07:55