Ağız Kokusu Sebepleri Haberleri

Sakın hafife almayın: Ağız kokusu yaşayanlar dikkat! Çok ciddi hastalıkların belirtisi!

Ağız kokusu, ağız ve ağız çevresindeki dokulardan yayılan hoş olmayan kokuların hissedilmesi durumudur. Genellikle kötü nefes olarak da adlandırılan bu sorun, birçok farklı nedenle ortaya çıkabilir. Geçmeyen ağız kokularının altında yatan neden ciddi hastalıklar olabilir. Karaciğer hastalıkları ve diyabet kötü nefes kokusuna sebep olmaktadır.

Haber

Bu hatadan kaçının! Diş tartarlarının oluşmasına neden oluyor

Ağız ve diş temizliği hem görünüm hem de sağlık için büyük önem taşıyor. Yapılan araştırmalar dişlerde oluşan çeşitli problemlerin kalp sağlığını riske attığını belirtiyor. Uzmanlar dişlerinizin daha temiz olmasını sağlamak için uyguladığınız bir alışkanlık diş tartarına ve plaklara neden olabileceğini belirtiyor. Diş tartarlarından kurtulmak için bu alışkanlıktan uzak durmak gerekiyor.

Haber

Siz fark etmiyor olabilirsiniz ama çevreniz fark ediyor! Uzmanlar ağız kokusunun akciğer sağlığınız için uyarı verdiğini belirtiyor

Ağız kokusu tıpkı terleme gibi vücutta meydana gelen rahatsız edici sağlık problemleri arasında yer alıyor. Ağız kokusu genellikle önemsiz görülse de bu durum hem sosyal hem de sağlık açısından sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Hijyen ve diş sağlığı nedeniyle de kaynaklanan ağız kokuları akciğer enfeksiyonunun ve çok çeşitli hastalıkların uyarıcı işareti olabilir.

Haber

Ağızda metalik tat ve koku varsa dikkat! Böbrek hastalıklarının habercisi olabilir

Günlük yaşantımızda sıklıkla yaşadığımız durumları göz ardı ederek geçiştirebiliyor. Ağız kokusu da rahatsız edici olan ama önemsiz görülen rahatsızlıklar arasında bulunuyor. Ancak ağızda metalik tat oluşması ve ağız kokusu sadece bu durumu yaşayan kişinin çevresini değil kişinin sağlığını da etkiliyor. Ağız kokusu neden olur? merak ediyorsanız altında yatan neden böbrek hastalıkları olabilir.

Haber

Ağız Kokusu Sebepleri

Ağız Kokusu Sebepleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ağız Kokusu Sebepleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ağız kokunuzun altında yatan neden bademcik taşı olabilir!

Ağız kokusu hem o problemi yaşayan kişiye hem de çevresindekilere rahatsızlık vermektedir. Genellikle ağzı kokan kişi bu kokuyu fark etmese de çevresinin uyarılarından ağzının koktuğunu anlamaktadır. Ağzınıza ve dişlerinize gerekli bakımı yapmanıza rağmen koku oluşuyorsa bunun nedeni bademcik taşı olabilir.

Haber

Herkes bu durumu yaşıyor! Ağız kokusu deyip geçmeyin... Çok ciddi hastalıkların belirtisi!

Ağız kokusu istenmeyen durumlara yol açmaktadır. Kişiyi ve çevresini oldukça rahatsız eden ağız kokusu genellikle önemsiz görülür. Ancak geçmeyen ağız kokularının altında yatan neden ciddi hastalıklar olabilir. Karaciğer hastalıkları, diyabet kötü nefes kokusuna sebep olmaktadır.

Haber