Çam Ve Sakura Hastanesi Haberleri

Maliyeti sadece yüzde 5-10 oranında artırıyor! Depremde hayat kurtaran sistem İstanbul’daki o hastanede de var 'Depremde her iki yönde 70 cm'lik...'

Sismik izolatör sistemi tüm Türkiye'nin araştırdığı konulardan bir tanesi oldu. Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından Türkiye kaybettiği canlara ağlarken bir yandan da binaların dayanıklılığı ve depreme hangi önlemlerin alınabileceği tartışılmaya başlandı. Bu süreçte de sismik izolatör sistemi herkesin konuştuğu bir konu haline geldi. İstanbul'daki Çam ve Sakura Hastanesi'nde de bu sistemin bulunurken Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit özelliklerini anlattı.

Haber 13-02-2023 09:04

Deprem bölgesinden getirilen 84 yaralının tedavisi Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından bazı yaralılar İstanbul'a getiriliyor. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde ise 84 yaralının tedavisi sürüyor. Yaralı Hüsamettin Rifailoğlu" Enkaz altında kalmadım ama evimiz çok hasar aldı. Yavaş yavaş 5'nci kattan aşağı indik" dedi.

Haber 08-02-2023 21:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yaralı madencilere ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'daki maden patlamasında yaralanan işçileri ziyaret etmek üzere Çam ve Sakura Şehir Hastanesine gitti.

Haber 16-10-2022 16:43

Çam Ve Sakura Hastanesi

Çam Ve Sakura Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çam Ve Sakura Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.