Deprem Destek Odemesi Haberleri

Türkiye, NATO Genel Sekreterliği için o ismi destekleyecek!

Türkiye, yeni NATO Genel Sekreterliği için Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin adaylığına destek vereceğini örgütün diğer üyelerine bildirdi.

Haber 2024-04-29 13:39:12

Uzmanlar sık sık uyarıyordu! AFAD deprem beklenen o il için harekete geçti: Çadırlar gönderildi, Konteyner kentler oluşturuldu

Türkiye'nin birinci dereceden deprem kuşağı bölgesinde olan Hakkari için yetkililer harekete geçti. AFAD, olası deprem için şehirde konteyner alanları oluşturdu. Ayrıca polis ve jandarmaya da deprem eğitimleri verildi. Öte yandan Şemdinli-Yüksekova fay hattı incelendi ve bölgede aktif bir fay hattı tespit edildi. Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, "Yaklaşık 100 kilometre boyunda bir fay. Büyük kırıldığı zaman 7'lik deprem üretme potansiyeli olan bir fay" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-29 10:14:32

SON DAKİKA | Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu

Son dakika haberi: Ege Denizi açıklarında, 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 07.24'te meydana gelen depremin büyüklüğünü AFAD 4.2 olarak duyurdu. Deprem nedeniyle ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

Haber 2024-04-29 07:54:21

Son dakika: AFAD duyurdu: Malatya'da ve Burdur'da peş peşe depremler

Son dakika haberi: AFAD, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Dakikalar sonra ise Burdur'un Çavdır ilçesinde de 3.9 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Haber 2024-04-29 00:25:41

Türk mühendislerden oluşan ekip geliştirdi! Uçaklardaki ‘kara kutulardan’ esinlenildi: Projede hem deprem öncesi hem sırası hem de sonrası var

İzmir’de Türk mühendislerden oluşan bir ekip, ‘Deprem Kara Kutu Sistemi’ projesini geliştirdi. Uçaklarda bulunan ve uçağın düşmesini engelleyen ‘kara kutulardan’ esinlenerek geliştirilen proje ile deprem öncesi, sırası ve sonrasında risk oluşturacak 4 faktör engellenerek; muhtemel tehlikelerin önüne geçilmesi amaçlanıyor. Projenin çıkış aşamasını ise 9 Eylül Üniversitesi Deprem Merkezi Kurucusu Prof. Dr. Zafer Akçığ anlattı.

Haber 28-04-24 10:47

Bakan Göktaş duyurdu! Destek programına başvurular başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını açıkladı. Göktaş, yaşlı nüfus oranının yüzde 10,2’ye yükseldiği Türkiye'de, bakanlığının yaşlılara sunulan hizmetlerin sayısının artırılması ve ihtiyaçlara göre çeşitlendirilmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Finans 28-04-24 09:39

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber 27-04-24 11:42

İki ayrı kurum çalışmalara başladı! Cevdet Yılmaz’dan ‘refah artışı’ mesajı: Kalem kalem tespit edilecek

Geçtiğimiz yıl 1 trilyon 28 milyar TL ödenek ayrılan kamu harcamalarında deprem harcamaları harici tasarrufa gidilecek. Bu kapsamda Hazine ve Strateji Bütçe Başkanlığı kamu tasarrufu için ayrı ayrı çalışma yürütüyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iki çalışmanın birleştirilerek nihai kararın verileceğini açıkladı. Ayrıca enflasyonun kalıcı şekilde düşürülmesi yanında, kalıcı bir sosyal refah artışının hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Finans 27-04-24 10:36

Son dakika: AFAD duyurdu: Erzincan'ın Tercan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Erzincan'ın Tercan ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 27-04-24 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hollanda Başbakanı Rutte'den ortak basın toplantısı: 'Hollanda'dan AB ile ilişkilere destek bekliyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte’yi Vahdettin Köşkü’nde kabul etti. Kabul sonrası iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan toplantıda, "AB'nin Türkiye ile ilişkilerini hakkaniyetle ele almasında Hollanda'nın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 17:59

Türkiye'den Ergin Ataman'a büyük destek!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün akşam Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından bir kişi tarafından tehdit edilen Panathinaikos ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın yanında olduğunu vurguladı.

Spor 26-04-24 16:30

Bakan Yumaklı duyurdu: 4.4 milyar lira tutarında destek ödemeleri başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 4.4 milyar lira tutarında tarımsal destek ödemelerinin başladığını duyurdu. Ödemeler 26 Nisan, 3 Mayıs ve 10 Mayıs günlerinde gerçekleştirilecek.

Finans 26-04-24 13:14

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

Finans 26-04-24 10:10

Çalışan anneleri ilgilendiriyor! Projenin detayları belli oldu, aylık 325 euro ödenecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın müjdelediği çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli olmaya başladı. Vedat Işıkhan, eğitimli çocuk bakıcıları ve kadın istihdamını desteklemesi projesini hayata geçirmek için SGK'nın çalışmaları tamamladığını açıklamıştı. Işıkhan yaptığı açıklamada, "SGK'den 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek" müjdesini vermişti. Peki, çalışan anneye bakıcı desteği ne kadar? 325 euro bakıcı desteği şartları neler? İşte detaylar...

Finans 25-04-24 21:36

SON DAKİKA | MİT istihbarat sağladı, DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı

Son dakika haberi: MİT’in sağladığı istihbari destek ile Suriye Milli Ordusu güçleri Barış Pınarı Harekat Alanı’nda 2 DEAŞ’lı sözde sorumluyu yakaladı.

Haber 25-04-24 17:25

MİT destek verdi! Barış Pınarı bölgesinde DEAŞ'ın sözde sorumluları yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) sağladığı istihbarat desteğiyle Barış Pınarı Harekat bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu Suriye Milli Ordusu güçlerince yakalandı.

Haber 25-04-24 17:23

Metrelerce kuyruk oluştu, sebebini duyan şaştı kaldı

Düzce’de çiftçilere destek olmak için tavuk dağıtımı yapıldı. Yumurta tavuğu almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar 170 TL’ye tavuk almak için uzun süre bekledi.

Haber 25-04-24 15:55

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulunan kadın kovuldu! Gözyaşlarına hakim olamadı... Bu resmen zorbalık

TikTok'ta 'shelby.bellz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yerel bir spor salonunda kıyafeti nedeniyle kovulduğunu söyledikten bir anda viral olmayı başardı. 'Bu resmen zorbalık' diyerek yaşadığı durumu gözyaşları içinde anlatan Shelby isimli kadın TikTok kullanıcılarından destek aldı.

Trend 25-04-24 09:32

Marmara için tsunami ve 7,5 büyüklüğünde deprem uyarısı! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan uyardı: 20 dakika içinde gelir, 300 metreye kadar ilerler

Deprem uzmanı Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çok Marmara için konuşulacak açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Prof. Dr. Ercan, hem 7,5 büyüklüğünde deprem hem de tsunami uyarısında bulundu. Ercan, "Depremden 4 ile 20 dakika içinde kıyılara varır. Dar ağızlı koylar, girintiler sakıncalıdır" ifadelerine yer verdi.

Haber 24-04-24 10:19

Bu tarihe dikkat! 'Sismik artış var' Uyarı bu kez astrologdan geldi!

Astrolog ve yazar Öner Döşer, Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gözkyüzü Sohbetleri adlı programa konuk oldu. 24 Nisan'da gerçekleşecek olan akrep dolunayının etkilerinden bahseden Döşer, deprem konusunda da uyarılarda bulundu. Sismik artış olduğunu belirten Döşer özellikle 8 Mayıs tarihine dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadin 23-04-24 15:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken sözler: CHP'nin destek vereceği inancındayım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anayasa çalışmalarına değinen Erdoğan, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin de böyle bir değişime destek verebileceği düşüncesinde ve inancındayım." ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca CHP lideri Özgür Özel'in ziyareti sırasında bu konuların da görüşüleceğini ifade etti.

Haber 23-04-24 12:05

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 23-04-24 10:13

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Antalya Kaş açıklarında korkutan deprem

Son dakika haberi: AFAD, Antalya'nın Kaş ilçesinin 8 kilometre açığında 3.9 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu.

Haber 23-04-24 09:55

8 kişilik aile restoranda menünün en pahalı yemeklerini yedikten sonra hesabı ödemeden kaçtı! Sosyal medyadan böyle ifşalandılar: En eski taktik

Galler'de yeni açılan Sicilya 8 kişilik bir aileden oluşan müşterilerinin menüdeki en pahalı yemekleri yedikten sonra hesabı ödemeden kaçması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayı ailenin güvenlik kamerasına takılan görüntüleriyle sosyal medyadan paylaşan restorana destek mesajları yağdı.

Trend 23-04-24 08:37

Son dakika: AFAD duyurdu: Antalya Kaş açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 22-04-24 23:01

Tayvan'da 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi

Tayvan'ın Hualien kentinde art arda 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem oldu. Depremlerde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı bildirilmedi.

Haber 22-04-24 22:48

Belediye Başkanı açıkladı: Deprem sonrası dikkat çeken artış! Daha önceden bu kadar olmuyordu

Tokat'ta merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 5.6, 4.0, 4.4. ve 4.1 büyüklüğündeki depremler tedirgin etti. Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç ise yaşanan deprem sonrası 2 bin yılık tarihe sahip olan kaplıca suyunda meydana gelen dikkat çeken bir değişikliği paylaştı. Belediye Başkanı Kılıç, kaplıca suyunda sıcaklığının 4 derece arttığını söyledi. Kılıç, "Daha önceden bu kadar sıcaklık artışı olmuyordu. Mevsimsel olarak 1-2 derece artıp düşebiliyordu. Ama 4 derece bir artış hiç olmadı" dedi.

Haber 21-04-24 16:38

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Tokat'ın Turhal ilçesi olan depremin derinliği 12 km olarak ölçüldü.

Haber 21-04-24 15:25

Avrasya Kalkınma Bankası'ndan Türkiye açıklaması: Üyeliğe gideceğini umuyoruz

Avrasya Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Nikolay Podguzov, "Türkiye ile halihazırda bağlarımız var ve bunun nihayetinde üyeliğe gideceğini umuyoruz. Orta Asya'da sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmak için mümkün olduğunca fazla destek sağlamak, küresel bankaların ve bölgesel bankaların çalışmalarına yardımcı olmak ve küresel zorlukların üstesinden gelmek bizim için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Finans 21-04-24 14:17

Türkiye-İran sınırında 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD Van İl Müdürlüğü'nden açıklama

Van'ın Başkale ilçesi Türkiye-İran sınır hattında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Van İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada "Almış olduğumuz ilk bilgilere göre can ve mal kaybının olmadığı anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-24 22:28

SON DAKİKA | Malatya'da korkutan deprem!

Son dakika haberi: AFAD, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 20-04-24 14:36

Fahiş fiyat boykotuna o da katıldı! Gazeteci Kübra Par kebapçıda nasıl kazıklandığını anlattı

Kafe ve restoranlarda fahiş fiyatlar nedeniyle 20-21 Nisan’da boykot çağrıları yapıldı. Ünlü isimlerinde destek verdiği boykota gazeteci Kübra Par da katıldı. Kübra Par, Bakırköy sahilde gittiği bir kebapçıda nasıl kazıklandığını sosyal medya hesabında anlattı.

Magazin 20-04-24 12:46

Sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında deprem olacağını hissettiğini söyledi! Dakikalar sonra deprem oldu....Deprem olmadan hissetmem peki?

TikTok'ta 'dollunayy35' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyadan açtığı canlı yayın sırasında 'Deprem olacak gibi hissediyorum' dedi. Canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlayan kadın hislerini dile getirdikten dakikalar sonra Tokat depremi oldu. Depreme canlı yayında yakalanan kadın hem korktu hem de şaşırdı.

Trend 20-04-24 07:53

Ek vergide yeni gelişme! AYM gerekçeli kararını açıkladı

Anayasa Mahkemesi, deprem nedeniyle kurumlar vergisine bir defaya mahsus ek vergi getirilmesini öngören düzenlemenin iptal talebini reddetti.

Finans 19-04-24 14:26

Tokat'ta depremden etkilenenlere psikososyal destek sağlanıyor

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenenlere yönelik psikososyal destek hizmeti veriliyor.

Yurthaber 19-04-24 14:03

Sulusaray'da deprem sonrası cuma namazı açık havada kılındı

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde dün meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle cuma namazı açık havada kılındı.

Yurthaber 19-04-24 13:42

Yaşananlar Türkiye'de gündem yaratmıştı! 'Balon balıklarıyla mücadelede tek çare' diyerek açıkladı

Balon balığının Akdeniz ve Güney Ege Denizi'ndeki popülasyonu artarken mücadele çalışmaları da avcılığa verilen destekle sürüyor. Sadece bunun yeterli olmadığını söyleyen Dr. Öğretim Üyesi Erhan Irmak tek çarenin yerli türleri korumak olduğunu belirtip "Şu an popülasyonlarımızın sağlıklı olduğunu söyleyebilmek mümkün değil. Kendi popülasyonlarımızın miktarının artması, balon balıklarla mücadele için en doğru yol. Amatör balıkçılara da benzer şekilde destek verilmesi daha uygun" dedi.

Haber 19-04-24 12:54

15 yıl kesinleşmiş hapis cezası vardı: Deldiği duvardan kaçmaya çalıştı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi.

Yurthaber 19-04-24 11:57

Son dakika! İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: İzmir Seferihisar'da saat 11.02'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD sarsıntının derinliğini 6.97 km olarak açıkladı.

Haber 19-04-24 11:10

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 19-04-24 10:14

Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı! İşte o anlar

Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, deprem anına ilişkin çarpıcı görüntüler yer aldı.

Haber 19-04-24 10:09

Son dakika | İran'ın saldırısı Mecliste yankı buldu: AK Partili isimden destek! 'Büyük Şeytan'a taş attılar, tebrik ediyorum

Dünya İran'ın İsrail'e saldırısından sonra bugün de savaş paniğiyle sarsıldı. İsrail misilleme olarak İran'a füze saldırısı gerçekleştirdi. İran'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği saldırıya ise AK Partili Milletvekili Mehmet Sait Yaz'dan destek geldi.

Haber 19-04-24 08:34

Kadışehri'nin Yelten köyünde deprem nedeniyle bazı evler zarar gördü

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde bazı evlerde hasar oluştu.

Yurthaber 19-04-24 07:55

Tokat beşik gibi! Peş peşe artçılar meydana geldi, Naci Görür'den uyarı: 'Bu fayın güneybatısındakiler dikkatli olmalı'

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremin ardından uzman isimler açıklama yaparken, bölgede artçı depremler devam ediyor. 4.4 büyüklüğündeki artçı depremi değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, "Bu fayın güneybatısındakiler dikkatli olmalı" açıklamasını yaptı.

Haber 18-04-24 22:53

Tokat'taki 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası o paylaşım gündem oldu! 16 saat önce depremi bildiler

Tokat peş peşe depremlerle sarıldı. İlk deprem gece 01.10 sıralarında meydana geldi. 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Tokat'ta bugün 18.11'de 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Paniğe yol açan deprem sonrası peş peşe açıklamalar gelirken sosyal medyada bir paylaşım gündem oldu.

Haber 18-04-24 19:12

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum'da da hissedildi: Bölge beşik gibi, çok sayıda artçı meydana geldi: Tokat ve Yozgat'ta eğitime ara verildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Tokat'ta akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Deprem Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum gibi çevre illerde de hissedildi. Bölgede çok sayıda artçı meydana gelirken Bakan Koca depremde bir kişinin etkilendiğini açıkladı. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, "Tokat'ta 191, Yozgat'ta 7 bina hasar gördü" dedi. Ayrıca Tokat'ın genelinde ve Yozgat'ın 3 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Haber 18-04-24 18:18

'Zemin ivme değeri çok yüksek' dedi! O bölgeyi işaret etti: 6,5'luk deprem üretebilir

Türkiye depremleri konuşmaya devam ediyor. Son olarak dün Tokat'ta 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde sarsıntılar yaşandı. Bölge halkı paniklerken gözler uzmanların yorumlarına çevrildi. Deprem Uzmanı ve Maden Teknolojisi ve Yer Bilimi Uzmanı Serkan İçelli Kuzey Anadolu fayına dikkat çekerek 6 ve 6,5 büyüklüğünde depremin meydana gelebileceğini söyledi.

Haber 18-04-24 16:09

Görür'den duymaya alışkın olmadığımız sözler! Bu kez çok sinirlendi: Utanmıyor musunuz?

Deprem bölgesi olan ülkemizde 6 Şubat'ta yaşanan büyük felaketin ardından başlayan tartışmalar dinmeden devam ediyor. Olası İstanbul depremini sürekli gündemde tutmaya çalışan Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür kendine yönetilen, "Halkı tedirgin ediyorsun" eleştirilerine sert çıktı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Görür, "Utanmıyor musunuz?" diyerek karşılık verdi. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 10:00

Tokat'ta deprem bölgesindeki 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.

Yurthaber 18-04-24 08:33