Dilek Tasi Ilk Bolum Haberleri

Dilek Taşı dizisinde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünü paylaştığı dizi her bölümüyle çok konuşuluyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 2023-12-05 17:33:03

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'yı buluşturan Dilek Taşı dizisinde flaş değişiklik! O isim veda ediyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting listesini alt üst eden Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünü paylaştığı dizi her bölümüyle çok konuşuluyor. Perşembe akşamlarına damga vuran dizide flaş bir değişiklik yaşanacak.

Magazin 2023-09-27 12:54:09

Dilek Taşı dizisi hangi gün, bu akşam var mı? Dilek Taşı konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı dizisi 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde oldu dönem dizisinde 80'li yıllar anlatıyor. Heyecanla beklenen yeni yapımın günü, saati ve kanalı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Dizi her hafta perşembe akşamları yayınlanacak. Peki, Dilek Taşı dizisi hangi gün, bu akşam var mı? Dilek Taşı konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kanal D yayın akışı

Magazin 2023-09-14 18:44:05

Salih Bademci ile Hazal Subaşı reyting listesini alt üst etti! Dilek Taşı iddialı başladı

Salih Bademci ile Hazal Subaşı'nın başrolünde yer aldığı Dilek Taşı dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. 1980'li yılların İstanbul'unu konu edinen Dilek Taşı seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu senaryosunu ise Can Sinan'ın kaleme aldığı dizi ilk bölümüyle reyting listesini salladı.

Magazin 2023-09-08 12:30:58

Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Dilek Taşı dizisinin hikayesini gerçek olup olmadığı izleyiciler tarafından merak edildi. Kanal D'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Dilek Taşı bu akşam ilk bölümü ile ekran yolculuğuna başlayacak. Dilek Taşı dizisi oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Ozan Dolunay, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz yer alıyor. Peki, Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Magazin 08-09-23 00:20

Dilek Taşı dizisi hangi ilde/ilçede çekildi? Dilek Taşı nerede çekiliyor?

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Dilek Taşı dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak. Büyük bir heyecanla beklenen dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. 1980’li yıllarda geçen bir dram hikayesini konu alan Dilek Taşı'nın nerede çekildiği ise merak edildi. Peki, Dilek Taşı nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi hangi ilde/ilçede çekildi? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 08-09-23 00:20

Dilek Taşı Cemre kimdir? Dilek Taşı'nın Cemre'si Lena Naz Kalaycı kaç yaşında?

Dilek Taşı Cemre hakkında araştırmalar hız kazandı. Kanal D’nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Dilek Taşı bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği merakla beklenen yeni dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay üstleniyor. Dizide Salih Bademci'nin hayat verdiği Mustafa karakterinin kızı olan Cemre duru güzelliği ve performansıyla dikkat çekti. Peki, Dilek Taşı Cemre kimdir?

Magazin 08-09-23 00:20

DİLEK TAŞI İLK BÖLÜM! Dilek Taşı hangi kanalda, saat kaçta? İşte ilk bölüm özeti ve tv yayın akışı

Dilek Taşı dizisi ilk bölümü ile 7 Eylül Perşembe(bugün) akşamı başlıyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde oldu dönem dizisinde 80'li yıllar anlatılacak. Heyecanla beklenen yeni yapımın günü, saati ve kanalı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Dizi her hafta perşembe akşamları yayınlanacak. Peki, Dilek Taşı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Dilek Taşı ilk bölüm ekranı ve tv yayın akışı...

Magazin 07-09-23 23:56

DİLEK TAŞI DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Yeni dizi Dilek Taşı için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen yapım Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Peki, Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 22-08-23 17:56

İlk tanıtım yayınlandı! Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir, ne zaman başlayacak? Hazal Subaşı ve Salih Bademci başrolde!

Dilek Taşı dizinin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak Dilek Taşı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Dilek Taşı ne zaman yayın hayatına başlayacak?

Magazin 13-08-23 17:26

Kar yağışı için merakla beklenen tarihi açıkladı! Son paylaşımı heyecan yarattı: Çok güzel gelişmeler var

Kar yağışı bugünden itibaren Türkiye'nin kapısında. Balkanlara gece saatlerinde kar geliyor, devamında ise Ege kıyıları ve İstanbul'a yağışlar geri dönüyor. İstanbul ile ilgili paylaşımlarında; Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, "Çok güzel gelişmeler var" diyerek heyecan yaratırken Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan kar yağışı için net tarih verdi. Çatalca'dan gelen görüntüde ise kentte mevsimin ilk karının ince de olsa beyaz örtü oluşturduğu görüldü.

Haber 25-01-23 09:47

Dünyanın konuştuğu Türk! Yapay kalp cerrahı Dr. Dilek Gürsoy dünyaca ünlü Forbes dergisine kapak oldu

Almanya'nın en prestijli ödüllerinden biri olan Victress Ödülü'ne sahip Türk doktor Dilek Gürsoy Avrupa’nın tam yapay kalp nakli yapan ilk kadın cerrahi olarak tarihe geçmişti. Başarılarıyla adından söz ettiren Avrupa’nın yapay kalp cerrahisi konusunda ilk kadın doktoru olan Dr. Dilek Gürsoy, dünyaca ünlü Forbes dergisinin Almanya’da 3 Kasım’da yayımlanacak sayısına kapak oldu.

Trend 21-10-22 13:59

Hastalık ilk kez duyuluyor, yeni yeni vakalar görülüyor! Kaşıntı ve kızarıklıkla ortaya çıkıyor

Evden çalışma sistemine geçilmesiyle dizüstü bilgisayarların kullanımı arttı, bununla beraber bazı dermatolojik hastalıklar da ortaya çıkmaya başladı. Dermatoloji Uzmanı Dr. Dilek Başaran, "Hafif bir kaşıntı ve kızartı hastalığın ilk belirtisi oluyor. Bilgisayarların sürekli diz bölgesinde tutulmasına bağlı olan vakalar görmeye başladık. Hastaların bize genelde korkarak başvurması ağ şeklinde görülen çok koyu renkli pigmentasyonların olmasıyla kaynaklanıyor" dedi.

Haber 14-10-22 12:28

Türkiye'nin süper markaları açıklandı

Superbrands Türkiye Temsilcisi Dilek Koç: - "Superbrands Türkiye listesinde 4 kategoriden ağırlıklı olarak markaların yer aldığını görüyoruz. Bu sektörler, kişisel bakım ürünleri, ev temizlik ürünleri, otomotiv sektörü ve dijital dünya şeklinde sıralanıyor" - "İlk 10'daki marka dağılımında 1 Türk markası (THY) yer alırken, 141 markanın tümüne baktığımızda yüzde 52,5 ile Türk menşeili markaların ağırlıklı olduğunu görüyoruz"

Yurthaber 05-10-22 13:44

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 22. kez sahiplerini buldu

Okulu dereceyle bitiren ilk 3 öğrenci, Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri kapsamında toplam 50 Cumhuriyet altınının sahibi oldu

Yurthaber 16-06-22 17:42

Rize'de örnek çay bahçeleri turizme katkı sağlıyor

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi: - "Buradaki çay bahçelerinin simetrik ve düzenli görüntü oluşturması, içinde ahşap Karadeniz evinin bulunması önemli. Çay bahçeleri ile Karadeniz mimarisi bir araya gelince adeta bir turizm lokasyonu oluşturdu" - Nevşehir'den gelen Dilek İşler: - "İlk kez çay bahçesine geldik. Burada teyzelerle çay hasadı yapabilmek çok güzel bir duygu oldu"

Yurthaber 15-06-22 11:53

Görme engelli öğrenciler Toprak ile köpek korkularını yendi

Şanlıurfa'daki Haliliye Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu müdürünce sahiplenilen köpek, öğrencilerin sosyalleşmesine de yardımcı oluyor - Okul Müdürü Vahdettin Dilek: - "Hayvan sevgisini dokunarak, ilgilenerek yaşamak istiyoruz. Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılıyoruz"

Yurthaber 09-06-22 12:26

Büyükada'ya akın ettiler! '1 yıldır bugünü bekliyoruz, kuyruğu beklemeye değer'

Büyükada'da metrelerce elektrikli araç kuyruğu oluştu. Aya Yorgi Kilisesi'ne gitmek isteyenlerin akın ettiği adada araç kapasitesi, takviyelerle 34 araca çıkarıldı. Saatlerdir sıra bekleyenlerin olduğu yerde dilek dilemek için gelen bir vatandaş, ''Heyecanlıyız, 1 yıldır bugünü bekledik. Ben ilk defa geliyorum, geçen sene arkadaşımın dileği kabul oldu. Onun için bu kuyruğu beklemeye değer'' dedi.

Haber 23-04-22 14:52

Türkiye'nin dört bir yanından akın ettiler: Burada ne dilesem tutuyor

Ramazanın ilk gününde Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler Oruç Baba Türbesine akın etti. İlk iftarını türbede yapan ziyaretçiler sirke ve ekmekle oruçlarını açtı. Kızının çocuk sahibi olması için geldiğini belirten Ferice Erbek, "Çok hayırlı bir iş için geldik. Kızım evlat istiyor. Onun için geldik. Allah'tan diliyorum ama burada da ne dilek dilesem tutuyor" dedi.

Haber 02-04-22 21:21

Gülsim Ali kimdir, aslen nereli? Gönül Dağı'nın Dilek karakteri Gülsim Ali kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Türkiye dışında Pakistan'da da fenomen olan Gülsim Ali, ilk rolünü 20 yaşındayken canlandırmıştır. Hazal Kaya'nın da rol aldığı Son Yaz Balkanlar adlı dönem dizisi, Gülsim Ali'nin ilk projesi olarak bilinmekte. Peki şimdilerde Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali kimdir, aslen nereli? Gülsim Ali kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 12-02-22 18:02

Adnan Oktar'a öz kızını getirip taciz edilmesine göz yummuştu! O annenin ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da 2013 yılında 9 yaşındaki öz kızı S.M.'yi tanıştırdığı Adnan Oktar'la evlenmesini isteyip, tacizde bulunmasına göz yumduğu iddiasıyla tutuklanan anne Dilek Ç. ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme dosyaya yetkisizlik kararı vererek İstanbul Anadolu Adliyesi'ne gönderdi. Duruşmada savunma yapan Dilek Ç., ''Adnan Oktar'ı bir televizyon kanalında kızımın baskısıyla gittiğim 10'ar dakikalık 2 görüşme haricinde görmedim'' dedi.

Haber 15-01-22 11:26

Kıvanç Tatlıtuğ adaşı Kıvanç Kasabalı ile buluştu! Hayranları ikilinin arasına girip dilek tutmak istedi

Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu olan adaşı Kıvanç Kasabalı ile bir araya geldi.

Magazin 24-12-21 21:38

29 Kasım – 5 Aralık haftalık burç yorumları: Dua, dilek ve meditasyon zamanı!

29 Kasım – 5 Aralık haftalık burç yorumları astroloji severler tarafından takip ediliyor. Gezegen ve yıldızların hareketleri kişilerin duygularını, düşüncelerini ve olayları etkileyebiliyor. Bu haftanın ilk gününde gökyüzündeki Merkür Güneş kavuşumu ile sözlerimiz ve düşüncelerimiz çok hızlı gerçekleşebilir. İkizler burçları iş görüşmeleriyle ilgilenirken, Başak burcu bazı durumlarla vedalaşabilir. Peki 29 Kasım – 5 Aralık 2021 haftalık burç yorumlarına göre neler yaşanacak?

Kadin 29-11-21 08:07

İmamoğlu, Galatasaray’ın maçını ilk kez stadyuma giden kız çocuklarıyla birlikte izledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Galatasaray ile Gaziantep FK'nin karşılaşmasını NEF Stadyumu'nda ilk kez maça giden 9 kız çocuğuyla birlikte takip etti.

Spor 31-10-21 21:33

19. yüzyılda leyleklerin tedavisi için kurulan Gurabahane-i Laklakan, sokak hayvanlarına şifa oluyor

Bursa'da bulunan ve Anadolu'nun ilk hayvan hastanesi olan "Gurabahane-i Laklakan"da kedi, köpek ve martıların tedavisi yapılıyor - Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dilek Yosun: - "Veteriner hekimlerimiz hafta içerisinde bu tedavi merkezimize gelerek, mahalle çevresinde yaşayan hayvanseverlerimize hizmet etmektedirler. Bu tedavi merkezimizde aşı, enjeksiyon, pansuman gibi uygulamalar yapılmaktadır"

Yurthaber 28-10-21 11:08

Sokak kedisine fakirlik kağıdı istedi, şaşkına çevirdi

Esenler Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Yusuf Aslan, sokak kedisine fakirlik belgesi çıkararak mama yardımı için Esenler Kaymakamlığı’na müracaat etti. Mahalle muhtarının sembolik başvurusu karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Esenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dilek Karataş Kendilerine böyle bir başvurunun ilk defa geldiğini ve şaşkın olduklarını belirttti.

Haber 09-10-21 08:31

Doğuştan işitme engelli kızlarının sesini duymanın sevincini yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince 2 kızına işitme cihazı alınan Dilek K: - "Kızım bana 'anne' diye seslendi. İlk kez kızımın ağzından bir cümle duydum. Dünyalar benim oldu"

Yurthaber 19-09-21 11:07

KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - O kadar ağrınız oluyor ki çoğu şeyi unutuyorsunuz

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi'nde görevli Ebe Kübra Arslan: - "İlk başta 'Çocuklarıma, eşime, çevreme bulaştıracak mıyım?' diye korktum. Herkeste aynı belirtileri göstermiyor, ağır tablolar oluşturabiliyor, bu nedenle korkarlar diye ilk başta aileme bile söyleyemedim" - Ebe Dilek Kalı: - "Dünyadaki bütün sağlıkçılar olarak herkesin kaçtığı bu hastalıkla biz bire bir mücadele ettik. Bize bulaştı, ailelerimize bulaştı, çok zor atlatan arkadaşlarımız oldu, atlatamayanlar oldu" - "Doğum, doğumhane zaten acil gibidir, gecesi gündüzü olmayan, asla saatlerinde esneklik bulunmayan, hiçbir zaman doğumun durmadığı bir yerde çalışıyoruz. Çok fazla pozitif olan gebelerimiz de oldu"

Yurthaber 19-03-21 11:05

Nesli tükenmekte olan saz kedisi Milli Park’ta ilk kez görüntülendi

Nesli tükenmekte olan yaban hayvanları arasında yer alan saz kedisi Kuşadası Büyük Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda ilk kez görüntülendi.Türkiye’nin en önemli doğal mirasları arasında yer alan ve içinde barındırdığı bitki ve hayvan türleriyle de dikkat çeken Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’daki Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda bu kez literatürde "felis chaus" olarak adlandırılan saz kedisine de rastlandı.Milli Park içerisinde koruma ve kontrol faaliyetinde bulunan Milli Park Koruma ekibi, Akköy Dalyanında sağlıklı bir saz kedisini rastlandı.

Yurthaber 11-02-21 09:01

Milli parkın uçan teknesi görücüye çıktı

Türkiye’nin en önemli doğal mirasları arasında yer alan Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’daki Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda koruma ve kontrol faaliyetleri bundan sonra uçan tekne olarak da bilinen hava yastıklı tekne(hovercraft) ile gerçekleştirilecek.Milli Park envanterine yeni giren ve koruma-kontrol faaliyetlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde yapılması planlanan uçan tekne görücüye çıktı ve ilk koruma faaliyeti gerçekleştirildi.Türkiye’de ilk kez doğal afetlerde kullanılmaya başlanan uçan tekne, Dilek Yarımadası Milli Parkı’nın sosyal medya hesaplarından mini video gösterisiyle tanıtıldı.

Yurthaber 08-02-21 10:47

AK Parti Kadın kollarında yeni yönetim

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Kasım ayında atamayla getirilen Bahar Koşan, yeni yönetim kurulunu belirledi.Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan’ın yönetim kurulunda; Emel Eren, Şadiye Kırgül, Nevin Akıncı, Eylem Medi, Dilek Kalaycı, Refiye Bozbaş, İpek Taşkın, Ayşen Kocabıyık, Sibel Bulun, Aslı Demirkale, Ebru Arabacı, Sema Bilen, Özden Çevik ve Gülizar Kurnaz yer aldı.AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları yeni yönetimi ile ilk toplantısını yapan Başkan Bahar Koşan, toplantı da görev bölümünü de gerçekleştirdi.Toplantı sonunda kısa bir açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan, kadın kolları olarak ilk istişare toplantısını yaptıklarını belirterek, vatana ve millete güzel hizmetler yapacaklarını kaydetti.

Yurthaber 08-01-21 15:43

Yılmaz Vural'ın Yoğun bakım sonrası ilk fotoğrafı paylaşıldı

Yılmaz Vural'ın Youtube kanalında görev alan Dilek Yurttaş, yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya alınan tecrübeli teknik adamın son görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Spor 07-12-20 22:23

Stajyer avukatlar ruhsatnamelerini aldılar

Erzincan Barosu’nda stajını başarıyla tamamlayan avukatlar yemin ederek ruhsatnamelerini aldı ve meslek hayatına ilk adımlarını attılar.Stajyer avukatlar Dilek Demirol, Aydın Karaca ve Fatih Albay başarıyla tamamlanan staj evresinin ardından ruhsatnamelerini Erzincan Baro Başkanı Avukat Adem Aktürk’ten aldılar.Törende konuşan Baro Başkanı Adem Aktürk; “Erzincan Barosu, bugün olduğu gibi aramıza katılan meslektaşlarımız ile daha da büyüyor ve güçleniyor.

Yurthaber 01-11-20 14:06

Yağışta kaybolan plakaları direğe astılar! İlk olarak buraya bakıyorlar

İzmir'in Buca ilçesinde etkili olan sağnak yağışlar nedeniyle araçların plakaları düşerek sokaklarda sürüklendi. Düşen plakaları toplayan esnaflarsa sürücülerin kolay bulabilmeleri için plakaları direğe bağladı. Plakalarla dolan direk, dilek ağacını andırdı. Hemen her yağmurda aynı durumu yaşadıklarını söyleyen bölge sakinleri ise yetkililere seslenerek yardım istedi.

Haber 14-10-20 15:30

Twitter kötü dilek ile tacize nihayet yasak koyuyor

Artık sevmedikleri insanların sosyal medya hesaplarının altında, “çok çirkinsin, inşallah ölürsün,” benzeri dilekler yazmak taciz kabul edilecek. Twitter ilk adımı nisan ayında atmıştı ancak şimdi kuralın yaygın kullanımına geçiliyor.

Haber 05-10-20 12:06

Nikahlarına 2 gün kala virüse yakalanan doktorlar yaşadıklarını anlattı

Van’ın Başkale ilçesinde nikahlarına 2 gün kala yakalandıkları korona virüsü yendikten sonra hayatlarını birleştiren diş hekimi Dilek Didem ve acil servis doktoru Ramazan Sinsiner, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen şifa arayan hastalarını tedavi etmeye devam ediyor.İnsanların sağlığına kavuşması için kendi önceliklerini erteleyen, günlerce evlerine gitmeyerek her türlü fedakarlığı ortaya koyan sağlık çalışanları, korona virüsünün görüldüğü ilk günden bu yana sağlık hizmetlerinin kesintisiz verilmesi için çaba gösteriyor.

Yurthaber 09-09-20 13:59

KİHMED, başarıyı ödüllendirdi

Kütahya İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği, (KİHMED) bu yıl Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan ve üniversite sınavlarında büyük bir başarı ortaya koyan imam hatipli kızları yemekte buluşturdu.Yemeğe Kütahya AK Parti Milletvekilleri İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, KİHMED Başkanı Mustafa Önsay, Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetici ve öğretmenleri ile mezun öğrenciler katıldı.Programda öğrenciler dilek ve temennilerini, katılımcılar görüşlerini dile getirdiler."KİHMED’e şükranlarımı sunuyorum"Okul Müdürü Gönül Nalçakan, “Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak ilk proje öğrencilerimizi bu sene mezun ettik.

Yurthaber 07-08-20 11:22

Büyükşehir İtfaiyesi Doğanbey’deki yangını büyümeden söndürdü

Aydın’ın Söke ilçesi Doğanbey’de çıkan orman yangını Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin ve Doğanbey-Tuzburgazı arasında yol yapımında çalışan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin anında müdahalesiyle Dilek Yarımadası Milli Parkı’na sıçramadan kontrol altına alındı.Yangında ilk müdahale yol yapım çalışması yapan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı.

Yurthaber 30-06-20 16:56

Çeyrek asır görev yapan personeller törenle uğurlandı

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde çeyrek asır boyunca görev yapan 11 personele, yapılan törenle hizmet belgeleri takdim edildi.Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü Teşkilatı’ndan, günümüz Gençlik ve Spor Bakanlığı’na kadar 40 yıl 8 ay boyunca görev yapan Şube Müdürü Suat Ayaz ve 24 yıllık hizmet sürelerini dolduran yurt yönetim memurları Ayşegül Öztürk, İsmail Ayar, Vedat Altunsoy, Gönül Saraçoğlu, Dilek Resuloğlu ve hizmet kadrolarında görev alan Mustafa Çelik, İdris Oğurlu, Mehmet Sağlam, Nuray Özkurt’a teşekkür belgeleri ile çeşitli hediyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından takdim edildi.Düzenlenen törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Devletimize ve kurumumuza yıllarca emek veren, işlerinizi özgüvenle ilk günkü heyecanınızla emekli olsanız dahi insanlara hizmet etmeye devam edeceğinize gönülden inanıyorum.

Yurthaber 10-06-20 16:35

Çaycuma’da yılın ilk tek yumurta ikizleri dünyaya geldi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bu yılın ilk tek yumurta ikizi dünyaya geldi.Çaycuma ilçesinde yaşayan Sercan ve Selen Dilek çiftinin tek yumurta ikiz bebekleri dünyaya geldi.

Yurthaber 17-05-20 11:48

Çocuklara trafik eğitimi verildi

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Jandarma Komutanlığınca Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında, Farabi Ortaokulu ve Şehit Koray Seçkin İlkokulunda eğitim gören bin 40 öğrenciye trafik eğitimi verildi.Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Murat Dilek tarafından hazırlanan ve sunulan eğitimde "Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında, çocuklara trafik kuralları hakkında bilgiler aktarıldı.Astsubay Murat Dilek,’ ağaç yaş iken eğilir’ prensibiyle çocuklara daha güvenli bir trafik ortamı sağlamak için trafik eğitimine erken yaşta başlamanın kuralların daha iyi benimsenmesine fayda getireceğini uygulamalarla anlattı.Verilen eğitim kapsamında, ilk ve ortaokul öğrencilerine kavşaklarda ve kara yolunda yaya geçiş kuralları, araçlarda emniyet kemeri kullanımı, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, traktör ve kamyonet kasalarında yolculuk, bisiklet binme kuralları uygulamalı olarak anlatıldı.Eğitim sonunda öğrencilere trafik dedektifi kartı ve bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Yurthaber 21-02-20 15:42

Malatya’da iki garajı MOTAŞ işletecek

Malatya’da, Yeni Doğu Garajı ile Yeni İlçe Köy Garajının işletme hakkının 5 yıl süre ile Malatya Otobüs Taşımacılık A.Ş’ye (MOTAŞ) devri kabul edildi.Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2020 yılı Şubat ayı toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında gerçekleştirildi.Gündem maddeleri arasında bulunan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.Ağırlıklı olarak İmar maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısında; Yeni Doğu Garajı ile Yeni İlçe Köy Garajının işletme hakkının 5 yıl süre ile Malatya Otobüs Taşımacılık A.Ş’ye (MOTAŞ) devri hakkındaki Emlak ve İstimlak Başkanlığının teklifi görüşülerek kabul edildi.Dünya Bankasından temin edilen ve Sürdürülebilir Şehirler Projesi finansmanında kullanılacak hibeyle ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının teklifi görüşülerek kabul edildi.Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra, meclis üyeleri tarafından dilek ve temennileri dile getirildi ve şubat ayı ilk birleşimi sona erdi.Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı 2’nci birleşiminin 14 Şubat 2020 Cuma günü saat 14.30’da yapılmasına karar verildi.

Yurthaber 12-02-20 16:48

Deprem alanında sabahın ilk ışıklarıyla aramalara devam edildi

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremin ardından 4 katlı Dilek Sitesi’nin bir bloğundaki yıkım alanında sabahın ilk ışıklarında danarama kurtarma çalışmaları devam etti.

Haber 27-01-20 07:59

İstanbul Akvaryum'da sömestir heyecanı

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte İstanbul Akvaryum’da sömestir yoğunluğu yaşanıyor -İstanbul Akvaryum Kompleksi İcra Kurulu Üyesi ve Akvaryum Genel Müdürü Dilek Çapanoğlu: -"Öğrencilerimize özel yarıyıl indirim kampanyası düzenledik. Herkesin hayatlarında bir kere dahi olsa İstanbul Akvaryum’u gezmesi gerekiyor. Ziyaretçiler dışarıda yakından göremeyecekleri deniz canlılarını çok yakından görme imkanı buluyorlar" -"Akvaryumda Karadeniz’den başlayarak Okyanuslara doğru açılan bir rota üzerinde gezi yapabiliyorsunuz" -"2019 yılında 1.5 milyona yakın kişi İstanbul Akvaryum’u ziyaret etti. 2020 yılında 1.5 milyonun üzerinde bir misafiri ağırlamayı hedefliyoruz"

Finans 22-01-20 11:05

Başkan Çınar’dan başarı tüyoları

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, başarısının sırrını anlatarak, "Başarı grafiğinin temelinde halkımızla kurduğumuz sağlam diyalog ve iletişim vardır” dedi.Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olup, vatandaşların talep ve istekleri ile belediyeden beklentileri öğrenmek adına ilk olarak Şahnahan Mahallesinde başlayan ‘Mahalle Meclisleri’ toplantısı Dilek Mahallesinde de gerçekleştirildi.

Yurthaber 21-01-20 15:04

Öğrencilerin karnesini Jandarma verdi

Malatya’nın Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak olup, karne dağıtırken, sonra da trafik bilgisi verdi.Yeşilyurt İlçesine bağlı Dilek İlk ve Ortaokulu önünde trafik tedbirleri alan jandarma ekipleri okul ilk yarı kapanış töreninde öğrencilere karne dağıttı.

Yurthaber 17-01-20 16:21

Gediz Belediyesi personeline ilk yardım eğitimi

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Muratdağı Termal Kayak Merkezi ve Ilıca Kaplıcası Aquapark Su Oyunları Merkezi’nde görevli Gediz Belediyesi personeline, Kütahya İlk Yardım Merkezi tarafından ilk yardım eğitimi verildi.İlk Yardım Eğitimi ile ilgili olarak konuşan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Kütahya İlk Yardım Merkezi Eğitmenleri Dilek Bozçal ve Hüdai Yayla tarafından Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde ve Ilıca Kaplıcası Aquapark Su Oyunları Merkezi’nde görevli personelimize eğitim verildi.

Yurthaber 04-01-20 13:00

Kulalı öğrenciler yazar Mavisel Yener ile buluşturdu

Manisa Valiliği tarafından kitap okuma kültürünün gelişmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan "Manisa Her Yerde Okuyor" projesi kapsamında Atatürk Ortaokulu, Kulalı ilk ve ortaokul öğrencilerini yazar Mavisel Yener ile buluşturdu.Manisa Valiliği’nin MANEP 2023 vizyonu projelerinden biri olan “Manisa Her Yerde Okuyor” projesi kapsamında, Kula Atatürk Ortaokulu idaresi, Türkçe öğretmeni Dilek İnmez öncülüğünde, Kula’da eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerini yazar Mavisel Yener ile buluşturdu.

Yurthaber 24-12-19 12:40

Gümüşhaneli dağcılardan Bayburt’ta doğa ve kültür dolu yürüyüş

Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular, Bayburt’ta doğa ve kültür dolu yürüyüş düzenledi.Gümüşhane ve Kelkit’ten etkinliğe katılan sporcular Bayburt’tan etkinliğe katılacak sporcularla Bayburt’un ünlü saat kulesinin önünde buluştuktan sonra ilk olarak Bayraktar köyüne ulaştı.Etkinliğe katılan 61 sporcu köyün Çayırlar mevkiinden başladıkları yürüyüşü Dilek ağacı, Gala deresi ve köy içinden Baksı Müzesinde sonlandırdı.Sporcular 8 kilometrelik doğa yürüyüşünün ardından kurulduğu günden beri çok sayıda ulusal ve uluslararası ödüller alan müzede Şakir Gökçebağ sergisini gezdi, müzedeki diğer eserleri inceledi.Bol bol fotoğraf çekip sosyal medyada canlı yayınlar yapan sporcular daha sonra araçlarıyla Aydıntepe ilçesinde bulunan ve Roma dönemine ait olduğu bilinen 3 bin yıllık yer altı şehrini gezdi.Etkinlik sorumlusu Selami Karaaslan sağladığı katkı ve destek için Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu’na teşekkür ederek, “Kulüp olarak Gümüşhanemizin eşsiz coğrafyasının yanı sıra her zaman birbirimizle etle-tırnak gibi olduğumuz komşu ilimiz Bayburt’ta zaman zaman doğa yürüyüşleri, zirve tırmanışları düzenliyoruz.

Yurthaber 02-12-19 15:43