Burç Burçlar Haberleri

Günlük burç yorumları: 21 Ağustos Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 21 Ağustos Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 27 Haziran Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Haziran Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 26 Haziran Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 26 Haziran Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 20 Haziran Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Haziran Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 19 Haziran Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 19 Haziran Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 13 Haziran Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 13 Haziran Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 12 Haziran Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 12 Haziran Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

12-18 Haziran haftası burçları neler bekliyor?12-18 Haziran haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 12-18 Haziran haftası neler bekliyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bu hafta dolunayın etkisi saracak.

Kadin

Günlük burç yorumları: 11 Haziran Cumartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 11 Haziran Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 10 Haziran Cuma günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 10 Haziran Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 6 Haziran Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 6 Haziran Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 5 Haziran Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 5 Haziran Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 30 Mayıs Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 30 Mayıs Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 29 Mayıs Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 29 Mayıs Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 28 Mayıs Cumartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 28 Mayıs Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 23 Mayıs Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 23 Mayıs Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 22 Mayıs Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 22 Mayıs Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 20 Mayıs Cuma günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Mayıs Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 16 Mayıs Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 16 Mayıs Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 15 Mayıs Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 15 Mayıs Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Merkür Retrosu hangi burçları etkiler? Karar alma süreçlerinize dikkat edin!

Merkür Retrosu, astrolojik olaylarla yakından ilgilenen ve burçlara inanan birçok kişinin yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. 10 Mayıs Merkür Retrosu'nun başlamasıyla birlikte, 'Merkür Retrosu hangi burçları etkiler?' sorusu merak ediliyor. Bu dönemlerde retroların burçlara pek çok etkisi bulunuyor ve bu da karar alma süreçlerini etkiliyor. İşte Merkür Retrosu'nun olumsuz etkilerini alt edebileceğiniz öneriler.

Kadin

Merkür Retrosu nedir, ne kadar sürecek? 2022 Merkür Retrosu hangi burçları etkiler? İşte 10 Mayıs Merkür Retrosu etkileri

Merkür Retrosu nedir, ne kadar sürecek sorusunun yanıtı, astrolojik olaylara ilgisi olan kişiler tarafından merak edilip sorgulanmaya başladı. 2022 yılının ikinci Merkür Retrosu 10 Mayıs itibariyle başladı. Merkür Retrosu'nun hangi burçları etkileyeceği, en çok hangi burcun etkileneceği internet üzerinden araştırılıyor. Peki, Merkür Retrosu nedir, ne kadar sürecek? 2022 Merkür Retrosu hangi burçları etkiler? İşte 10 Mayıs Merkür Retrosu etkileri.

Kadin

Günlük burç yorumları: 9 Mayıs Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 9 Mayıs Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 8 Mayıs Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 8 Mayıs Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Burcunuzun elementine göre en uygun partnerin özellikleri! İşte ateş, su, toprak ve hava burçlarının ilişkiden beklentisi...

Aşk hayatımızda ve evliliğimizde astrolojik göstergelerin öneminin büyük olduğu biliniyor. Kimi burç insanı daha hassas ve kibar bir partner ararken, kiminin maço, hareketli ve dışa dönük bir partner aradığına rastlamışsınızdır. İşte bu tarz konularda burçların elementleri de devreye giriyor. Peki burcunuzun elementine göre en uygun partner nasıl olmalı? İşte ateş, su, toprak ve hava burçlarının ilişkiden beklentisi ve burcunuza göre en uygun partnerin özellikleri...

Kadin

Günlük burç yorumları: 2 Mayıs Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 2 Mayıs Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 1 Mayıs Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 1 Mayıs Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

30 Nisan Güneş tutulmasının burçlara etkisi! Hangi burç ne yaşayacak? İşte Koç, İkizler, Yengeç, Oğlak ve diğer tüm burçlara etkisi...

Senenin en önemli gündemlerinden birini oluşturacak olan 30 Nisan Güneş tutulmasının burçlara etkisi araştırılıyor. Söz konusu tutulmadan ilk olarak Boğa, Aslan, Akrep ve Kova gibi sabit burçlar etkilenirken, diğer tüm burçların hayatlarında da pek çok alanda değişiklikler söz konusu olacak. Peki tutulma ile birlikte hangi burç ne yaşayacak? İşte 30 Nisan 2022 Güneş tutulmasının Koç, İkizler, Yengeç, Oğlak ve diğer tüm burçlara etkisi...

Kadin

Günlük burç yorumları: 25 Nisan Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 25 Nisan Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 24 Nisan Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 24 Nisan Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 18 Nisan Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 18 Nisan Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 17 Nisan Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 17 Nisan Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Burçlara göre ideal beslenme düzeni nasıl olmalı? İşte Koç, Yengeç, Oğlak, Balık ve diğer burçlar için beslenme önerileri!

Gökyüzünde gerçekleşen olaylar, gezegenlerin konumu ve burçlar karakterimizi ve gündelik yaşamımızı önemli ölçüde etkilemekte. Bu etkilerin yanında sağlıklı beslenmenin yolu da burcunu iyi tanımaktan geçiyor. Bazı burçlar için et yemek daha uygunken, bazıları sebze yemeklerine ağırlık veriyor. İşte burçlara göre ideal beslenme düzeni...

Kadin

Günlük burç yorumları: 11 Nisan Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 11 Nisan Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 10 Nisan Pazar günü tüm burç yorumları! Burcunuzu okumadan güne başlamayın

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 10 Nisan Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 4 Nisan Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 4 Nisan Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 3 Nisan Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 3 Nisan Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 28 Mart Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 28 Mart Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 27 Mart Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 27 Mart Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 21 Mart Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 21 Mart Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 20 Mart Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Mart Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 13 Mart Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 12 Mart Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 7 Mart Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 7 Mart Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 6 Mart Pazar günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 6 Mart Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları: 28 Şubat Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 28 Şubat Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Sabah rutininizi ve yeni günü karşılamayı burcunuza göre yapın!

Yeni günü herkes kendince karşılar. Kimi daha sakin başlamayı tercih ederken kimi de yeniliğin enerjisini günün ilk saatlerinde hissetmek ister. Kendi rutininizin yanında güne başlamak için daha farklı öneriler arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte burcunuza göre birbirinden özel güne başlama önerileri ile karşınızdayız!

Kadin

Günlük burç yorumları: 14 Şubat Pazartesi günü tüm burç yorumları! Burçları bugün neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 14 Şubat Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Günlük burç yorumları... Burçları bugün neler bekliyor? (13 Şubat 2022 Pazar)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 13 Şubat Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Retroların bitişinin burçlara etkisi ne olacak? Oğlak ve Yengeçler dikkat! İşte 2022 Şubat ayı burç yorumları ve astrolojik etkiler

4 Şubat itibariyle gökyüzünde yaşanan Merkür Retrosu sona erdi. Geçtiğimiz günlerde Venüs retrosu da tam anlamıyla sona ermiş ve gezegen normal seyrine geçmişti. Bu süreçte iletişim başta olmak üzere pek çok sorun yaşanırken, retroların bitmesiyle beraber başta Terazi ,Akrep ,Boğa ve Koç olmak üzere tüm burçlar rahata erecek. Yengeç ve Oğlak'lar ise bu süreçte önemli gelişmeler yaşayacak. Peki retroların bitişinin burçlara etkisi ne olacak? İşte 2022 yılı Şubat ayı burç yorumları!

Kadin