Hakim Savci Sinavlari Haberleri

Ankara'daki kritik zirve öncesi Erdoğan'dan Yunan medyasına açıklama! 'Ege Denizi' mesajı: Elimizden geleni yaparız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in, bir yıl içerisinde dördüncü kez yarın bir araya gelecek. Kritik görüşme öncesi Yunan medyasına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege Denizi'nin iki yakasında barışın ve huzurun ebediyen hakim olması için elimizden geleni yaparız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için yaptığı Hitler benzetmesi de dikkat çekti.

Haber 2024-05-12 11:25:34

İş adamı Nihat Özçelik 38 yıla kadar hapis talebiyle hakim karşısında

İş adamı Nihat Özçelik, birkaç emniyet görevlisine rüşvet verip yargı görevini yapanı etkilemeye teşebbüs ettiği iddiasıyla 38 yıla kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 2024-05-10 13:43:48

Vatandaşların üzerine otomobil sürerek yaralamıştı! Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Bakırköy'de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı. İstanbul’dan ayrılan Göçmen’in bu kez Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu nedenle 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılmasına hükmedildiği öğrenildi. Öte yandan Göçmen’e verilen ceza ertelendi.

Haber 2024-05-09 20:41:10

Diyarbakır'da depremde yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi hakim karşısında

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan, 60 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi Sadullah Yoldaş'ın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 2024-05-09 15:58:20

Seçil Erzan davasında yeni iddianame! Mağdur sayısı 28’e yükseldi

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 27 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davaya, bir yeni iddianame daha eklendi. Böylelikle davada mağdur sayısı 28’e yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 90 yıldan 295 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacak.

Haber 07-05-24 18:09

Türkiye'nin konuştuğu 'sapık sucu' hakim karşısında! Mahkeme salonunu bu sloganlarla inlettiler: Basına ve seyirciye kapattılar

Son yıllara damgasını vuran ve kamuoyunda 7'den 70'e herkesin tepkisini çeken 'Bağcılar sapığı' hakim karşısına çıktı. Duruşma basına ve izleyicilere kapalı yapıldı. Duruşmaya alınmayan avukatlar mahkemenin bu kararına tepki gösterdi. Bakırköy adliyesi, "Çocuklar vatandır vatanına sahip çık", "Çocuklar susmaz, sen de susma" sloganlarıyla inledi.

Haber 07-05-24 15:41

Polis arabasına çarptı! Sinirlerine hakim olamayan sürücü polisi elektrikli testereyle sokak ortasında kovaladı... O anlar saniye saniye kamerada

İskoçya'nın Paisley bölgesinde akan trafikte bir sürücü resmi polis aracına çarptı. Polis aracının akan trafikte durmasına sinirlenen adam aracından çıkarttığı elektrikli testereyle polisi yol boyunca kovalamaya başladı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 07-05-24 13:52

İmamoğlu, Erdoğan ile mi görüşecek? 'Yumuşama' rüzgarları esiyor... Canlı yayında dikkat çeken 'randevu' iddiası

31 Mart'taki seçimlerin ardından siyasette 'yumuşama' gündemi hakim olurken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel bir araya gelmişti. Gözler şimdi de Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli ile bugün yapacağı görüşmeye çevrilirken; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haber 07-05-24 10:48

Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Mağdur sayısı ve istenen ceza yükseldi! Dikkat çeken 'kar payı' detayı

Aralarında spor camiasında önemli isimlerin bulunduğu 26 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla ilgili olan Seçil Erzan olayına yeni bir iddianame daha eklendi. Böylelikle mağdur sayısının 27'ye yükseldiği olayda Seçil Erzan'la ilgili istenen hapis cezası da 87 yıldan 285 yıla çıktı. Erzan 24 Mayıs'ta yeniden hakim karşısında olacak.

Haber 06-05-24 17:01

Emtia piyasasında yön arayışı: Kakao fiyatlarında rekor düşüş

Emtia piyasasında, geçen hafta küresel çapta hava durumu olaylarının üretime yönelik endişeleri artırmasına karşın, ABD Merkez Bankasına (Fed) ilişkin belirsizliklerin olumsuz etkilerinin, jeopolitik risklerin ve bazı ürünlerde arza yönelik endişelerin azalmasıyla yön arayışı hakim oldu.

Finans 06-05-24 11:23

Sivasspor maçının yıldızı Hakim Ziyech ne olduğunu anlamadı! Maç sonunda Muslera soyunma odasından çıkardı, binlerce isim onu haykırdı

Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında Sivasspor'u 6-1 mağlup ederken maçın yıldızı Hakim Ziyech ile Muslera arasında maç sonunda yaşananlar oldukça dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 07:56

Hakim Ziyech yıldızlaştı, Galatasaray Sivasspor'u 6-1 mağlup etti! Sarı-Kırmızılılar 35 yıl sonra bir rekoru daha kırmayı başardı

Son dakika... Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray 35. hafta mücadelesinde sahasında Sivasspor'u konuk etti. Tam 7 golün kaydedildiği mücadelede Sarı-Kırmızılılar rakibini 6-1 mağlup ederken 35 yıl sonra bir rekoru daha kırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 05-05-24 20:53

Kilidi yine Hakim Ziyech açtı! Yıldız isim durdurulamıyor, Sivasspor karşısında ilkleri yaşadı

Galatasaray'ın yıldız ismi Hakim Ziyech, son haftalardaki yükselen performansını Sivasspor karşısında da sürdürdü. 31 yaşındaki oyuncu Sivasspor karşısında da 11. dakikada golünü kaydetti. İşte detaylar...

Spor 05-05-24 20:01

Fed'in faiz kararı küresel piyasaları böyle etkiledi!

ABD Merkez Bankası (Fed) altın, dolar, borsa, kripto para fiyatlarını etkileyen faiz kararını açıkladı. Fed, beklentilerle paralel olarak politika faizini 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Fed'in faiz kararı küresel piyasaları da etkiledi. Küresel piyasalarda karışık seyir hakim.

Finans 02-05-24 09:03

Galatasaray'a büyük piyango! Hakim Ziyech'e Suudi Arabistan'dan servet önerdiler

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Hakim Ziyech için Suudi Arabistan'dan sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

Spor 30-04-24 18:18

Küresel piyasalar Fed haftası: Pozitif seyirle başladı

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Karar öncesi küresel piyasalarda pozitif seyir hakim. Enflasyonla mücadelenin beklenenden daha uzun sürebileceğine ilişkin sinyaller veren makroekonomik veriler ve Fed yetkililerinin şahin tonlu yönlendirmeleri, bankanın faiz indirimlerine daha geç başlayabileceğine yönelik endişeleri artırıyor.

Finans 29-04-24 09:20

Yurdun birçok bölümünde sıcak hava hakim! Onlar kar altındaki köyde baharı bekliyor

Yurdun birçok bölümünde sıcaklıklar mevsim ortalamalarının üstüne yükseldi. Ancak bir yerde vatandaşlar, kar altındaki köylerine baharın gelsin diye hala beklemede. Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Karçal Dağları yamaçlarında bulunan karla kaplı Maden köyünün sakinleri, umutla baharın gelmesini bekliyor.

Haber 27-04-24 13:41

'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyerek Dilan Polat'ı anlattı! 'Saçlarına aklar düşmüş...' 5 saat süren duruşmanın detayları ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti hakim karşısına çıktı. 5 saat süren duruşmanın detaylarını Gazeteci Emrullah Erdinç anlattı. 'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyen Erdinç Dilan Polat'ın saçlarına aklar düştüğünü söyledi.

Magazin 26-04-24 12:31

Sosyal medyada kıyafetlerini tek tek denedi! Hiçbiri olmayınca gözyaşlarına hakim olamadı... Sosyal medyadan yorum yağdı: Diyet yap geçer

Sosyal medyada kombin videosu çekmek için kamera karşısına geçen bir kadın kıyafetlerinin üzerine olmaması üzerine gözyaşlarını tutamadı. Vücudundaki fazlalık göstererek kıyafetlerini denemeye devam eden ve aynada gördükleri karşısında mutsuz olan genç kadının paylaşımı sosyal medyada viral olurken yorum yağmuruna da tutuldu.

Trend 26-04-24 08:14

Duruşma çıkışı karıştı! 'Dilan Polat'ın yakınlarından Banu Parlak'ın yüzüne saldırı' iddiası

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında Polat çiftçi hakim karşısına çıktı. Mahkeme savunmaların ardından sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. İddialara göre duruşma sonrası Dilan Polat'ın yakınları Banu Parlak'a saldırıda bulundu.

Magazin 25-04-24 15:36

Dilan Polat duruşma salonunda Engin Polat'ı görünce elini tuttu! Kızını görüp dokunmak isteyince hakim uyardı... Gözyaşları sel oldu

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu...

Magazin 25-04-24 15:33

Ev satma vaadiyle bir kişiyi 270 bin TL dolandıran müteahhit hakim karşısında

Kayseri'de ev satma vaadiyle bir kişiyi 270 bin lira dolandırdığı öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 25-04-24 13:59

Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim

Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.

Yurthaber 25-04-24 11:38

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulunan kadın kovuldu! Gözyaşlarına hakim olamadı... Bu resmen zorbalık

TikTok'ta 'shelby.bellz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yerel bir spor salonunda kıyafeti nedeniyle kovulduğunu söyledikten bir anda viral olmayı başardı. 'Bu resmen zorbalık' diyerek yaşadığı durumu gözyaşları içinde anlatan Shelby isimli kadın TikTok kullanıcılarından destek aldı.

Trend 25-04-24 09:32

Kocasını otel odasında başka bir kadınla yakaladı! İhanet görüntülerini sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Az bile yapmışsın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir kadın kocasının ihanetiyle yüzleşti. Kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek otel odasına giden kadın onu başka bir kadınla yatakta uyurken yakaladı. Sinirlerine hakim olamayan kadın kocasının yakasına yapışıp hesap sorarken o anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-24 08:46

Kocaeli'de oto yıkamacıdaki cinayete ilişkin 3 sanık hakim karşısında

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki oto yıkamacıda bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin 3 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 24-04-24 15:46

Fırtına sonrası deniz keyfi! Sahiller doldu taştı

Antalya'da dün hakim olan fırtınanın ardından bugün yaşanan güzel havanın tadını çıkarmak isteyen tatilciler sahilde yoğunluk oluşturdu. Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığın 22 derece ölçüldüğü kentte tatilciler, yüzerek keyifli dakikalar geçirdi.

Haber 21-04-24 15:15

Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! Sözleşmesi 1 yıl daha uzadı...

Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği performansla taraftarın gözüne giren Hakim Ziyech'in sözleşmesi otomatik 1 yıl daha uzadı.

Spor 20-04-24 16:06

Döşemealtı’nda 40 adet daha yeni adliye lojmanı

Antalya’da görev yapan hakim, cumhuriyet savcısı ve adliye personelinin kullanımına tahsis edilmek üzere, Döşemealtı ilçesinde lojman alımı 135 adete çıkarıldı.

Yurthaber 17-04-24 14:45

İYİ Parti kulisleri bu iddiayla kaynıyor! Akşener'in çevresinden telefonlar açılıyor: Cihan abi formülü rafa kalkıyor

Üzerinde kara bulutlar dolaşan İYİ Parti'nin miladına günler kaldı. Meral Akşener'in koltuğunu bırakmasından endişe duyan bir grup İYİ Partili iddiaya göre partinin parçalanmasından korkuyor! Üstelik Akşener'in yerine kim seçilirse seçilsin bunun önüne geçemeyeceği düşüncesi hakim. Akşener'in "mola" vermesini de içeren "Cihan abi" formülü çok konuşulmuştu. Bu formül rafa kalkacak gibi gözükürken Akşener'e yakın isimlerden giden telefon iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Haber 17-04-24 09:34

Hakim Ziyech'in golü sonrası sosyal medya Batuhan Karadeniz'in bu sözleriyle çalkanıyor! Talisca'nın sol ayağı secdeye yatar

Galatasaray'ın Alanyaspor karşısında ikinci golünü kaydeden Hakim Ziyech'in şık golü konuşulmaya devam ederken, Batuhan Karadeniz, Faslı oyuncunun sol ayağını Talisca ile karşılaştırdı. Karadeniz, söylediği sözlerle sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 23:31

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken memurdan akılalmaz savunma: Tokat'tan yaprak, salça getirip satmış

Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. 80 milyonluk dolandırıcılık suçlamasının ardından hakim karşısına çıktı. İddianamede lüks yaşantısına dikkat çekilen katip, Tokat'tan yaprak, salça getirip sattığını, memur olmasına rağmen yaşadığı lüks hayatın bu satışlar sayesinde olduğunu belirtti.

Haber 15-04-24 12:30

Hakan Ural eleştirilerden sonra çıldırdı! Özgür Demirtaş'a hakaret etti! Bahçeli detayı dikkat çekti

Hakan Ural İran-İsrail analizlerinden sonra eleştirilince kendi programında çok sert ifadeler kullandı. Sinirlerine hakim olamayan Ural Özgür Demirtaş'a "Gerizekalı" derken Bahçeli'ye dair söylediği detayla da dikkat çekti.

Magazin 15-04-24 11:53

Emtia piyasasında jeopolitik riskler ve yaptırımlar etkili oldu: Kakao fiyatlarında yeni rekor

mtia piyasasında, geçen hafta jeopolitik riskler, yaptırımlar ve üretime ilişkin endişelerle yükseliş eğilimi hakim oldu. Orta Doğu'daki gerilimden kaynaklanan jeopolitik risklerden dolayı değerli metallerde yükselişler görüldü. ABD ile İngiltere'nin, Rusya tarafından yeni üretilen alüminyum, bakır ve nikelin ABD'ye ithalatı ile metal borsalarında işlem görmesini yasaklaması da baz metal fiyatlarında sert yükselişlere neden oldu. Kakao fiyatları ise rekor tazeled.

Finans 15-04-24 11:19

Adaya veda eden Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da bu yıl heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kavga ve kaosun hiç bitmediği yarışmadan en son elenen isim Hakan Hatipoğlu olmuştu. Hatipoğlu, ailesine gözyaşları içerisinde kavuştu.

Magazin 14-04-24 17:51

Piyasalarda 'savaş' endişesi! Şimdi ne olacak? Gözler pazartesi sabahına çevrildi! İslam Memiş gram altın için rakam verdi!

İsrail - İran hattındaki gerilim ve İran'ın İsrail'e yönelik İHA saldırısı sonra küresel piyasalarda da endişe hakim. Bitcoin'in fiyatı, savaş haberinin ardından büyük bir hızla 61 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Yatırımcılar saldırılar sonrası piyasaların nasıl etkileneceğini ve altın fiyatlarındaki son gelişmeleri merak ediyor.

Finans 14-04-24 10:03

Teleferik faciasında ölen eski hakim 'Memiş Hoca' ile ilgili dikkat çeken detay! İhraç edilme sebebi ortaya çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sarısu teleferik hattında dün korkunç bir kaza meydana geldi. Heyelan nedeniyle demir direklerden birinin kırılması sonucu tabanı çöekn bir teleferik kabinindeki 8 kişi metrelerce yüksekten yere çakıldı. Kazada ölen Memiş Gümüş'ün çevresinde 'Memiş Hoca' olarak bilindiği ve teleferiğe ilk defa bindiği ortaya çıktı. Ayrıca eski bir hakim olan Gümüş'ün hakimlik döneminde FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildiği ortaya çıktı.

Haber 13-04-24 14:34

Ümit Özat'tan Mehmet Büyükekşi'ye zehir zemberek sözler! 'Büyükekşi yüzünden AK Parti...'

Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcusu Ümit Özat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye adeta öfke kustu. Sosyal medyada düzenlenen programda sinirlerine hakim olamayan Özat, Büyükekşi hakkında çok ağır ithamlarda bulundu.

Spor 08-04-24 11:40

Tatil yerlerinde yağmur eksik olmayacak! Meteoroloji İstanbul, Ankara ve İzmir için parantez açtı: Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava durumu haftanın en çok merak edilen konularından biri. Ülke genelinde ılık bir hava hakim olsa da kimi yerlerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; bu iller arasında Muğla, Antalya gibi tatil bölgeleri de var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramda İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu için de ayrı bir rapor hazırladı. Peki arife günü (9 Nisan) ve bayramda hava nasıl olacak, hangi illerde yağmur yağacak?

Haber 08-04-24 09:41

SON DAKİKA: Arda Turan tarih yazdı! Eyüpspor, Altay'ı 4-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu

Son dakika... Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor Trendyol 1. Lig'de bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Sahasında ağırladığı İzmir ekibi Altay'ı 4-1 mağlup eden Eyüpspor'un bu galibiyeti sonrası Altay'ın da küme düşmesi kesinleşti. Yaşanan bu tarihi galibiyet sonrası Arda Turan ve ekibi maç sonunda büyük sevinç yaşarken, Turan gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 17:48

Ev sahibini öldüren kiracı kendini savundu: '1400 lira kirayı 6 bin liraya çıkarttı'

Bursa'da kiracı Metin Aydın (31), ev sahibi Ümit Er'i (57) kahvehanede otururken silahla vurarak öldürdü. Hakim karşısına çıkan Aydın, ilk duruşmada savunma yaptı. Maktulün 1400 lira olan kirasını 6 bin liraya çıkarttığını söyleyen Aydın, "Kendilerinden yüzde 25 zam yapmasını istedim. Kabul etmeyip, kardeşi ile tehditler yağdırarak, evden çıkmamı istedi. Onu öldürmek benim kaderimmiş" dedi. Ümit Er'in eşi ise sanığın yalan söylediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 05-04-24 11:59

Adana'da eşi ve oğlunu bıçaklayarak öldüren sanık hakim karşısında

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, eşi ve 16 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 03-04-24 13:51

Adliyedeki saldırıda öldürülen teröristin ablası saldırıdan sonra ilk kez hakim karşısında

İstanbul Adalet Sarayı’ndaki polis noktasına yapılan silahlı saldırıda öldürülerek etkisiz hale getirilen terörist Pınar Birkoç’un ablası Necmiye Birkoç, saldırıdan sonra ilk kez hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 02-04-24 13:52

Fenerbahçe'de tarihi gün geldi çattı! Olağanüstü Genel Kurul'da ağırlıklı olarak 'Galatasaray maçına çıkmayalım' görüşü hakim...

Fenerbahçe'de tarihi gün geldi çattı. Haftalardır beklenen Olağanüstü Genel Kurul bugün yapılacak. Fenerbahçe yönetimi, haksızlığa uğradıkları gerekçesiyle üyeleriyle birleşip ortak kararlar alacak. Bundan sonraki yol haritası için toplanan sarı-lacivertlilerde tarihi kararlar alınabilir.

Spor 02-04-24 08:07

İstanbul'u kazanan İmamoğlu o ile dikkat çekti! Hakkın hukukun hakim olmasını istiyoruz

Hatay’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı AK Parti Adayı Mehmet Öntürk kazandı. CHP'nin adayı, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “İtirazımızı yapacağız. Bu konuda hakkımızı tabii ki alacağız” dedi. İstanbul seçimlerinden galibiyetle ayrılan Ekrem İmamoğlu ise Hatay'a dikkat çekti.

Haber 01-04-24 15:24

Adana'da ağabeyini tabancayla öldürdüğü iddia edilen sanık hakim karşısında

Adana'da ağabeyini tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 01-04-24 14:41

Leonardo Di Caprio'yu solladı! Ziyech'e müjde...

Galatasaraylı Hakim Ziyech'in futbol dışında ilgilendiği Londra'daki restoranı, İngiltere'nin ünlülere ait en iyi mekanlar sıralamasında üçüncü sıraya yükseldi.

Spor 30-03-24 10:33

İstanbul’da hava durumu alarmı! Bu kez tehlike çok başka! 4 gün sürecek! Listede 5 il daha var…

Havaların ısınması ile birlikte bu kez de İstanbul’da hava kirliliği alarmı verildi. İstanbul için yapılan uyarıda 4 gün boyunca hava kirliliğinin en yüksek seviyelere ulaşacağı bildirildi. Havada kötü bir kokunun hakim olması beklenirken kirli havanın İstanbul dışında 5 ilde daha etkili olması bekleniyor. İşte meteoroloji uzmanları tarafından yapılan o uyarının detayları…

Haber 29-03-24 07:56

21 yaşında ev sahibi olduğunu söyleyince tepkiler gecikmedi! Gözyaşlarına hakim olamadı... Özür dilerim ama çalışıyorum

Birleşik Krallık'ın Bradford bölgesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Katylee Bailey 21 yaşında ev sahibi olduğunu söyledikten sonra kullanıcıların tepkisini çekti. Yeni evini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutlayan genç fenomenin ipoteksiz bir şekilde ev almanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Trend 27-03-24 14:52