Her Sey Ayni Yerde Ayni Anda Filmi Haberleri

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 2024-03-19 07:24:16

Evli cani dehşet saçtı! Daha önce kaçırdığı kızın ailesini acımadan katletti: 3 ölü 1 ağır yaralı

Kan donduran haber bu kez Bitlis'ten geldi. Mutki ilçesinde yaşayan ve evli olan Cihan Oral daha geçen sene kaçırdığı Ayşe İnceyol'un evini bastı. Geçen sene kızını bulup evine dönmesini sağlayan aile üyeleriyle Oral arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrası uzun namlulu silahına sarılan Oral, Ayşe İnceyol, babası Musa ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u katletti. Anne Nermin İnceyol ise ağır yaralandı. Cani şu anda her yerde aranıyor.

Haber 2024-03-09 11:26:23

Aksaray'da evlerine giden gençlere Afganistan uyruklu kişiler saldırdı! 'Bir anda önümüzü kestiler'

Aksaray'da Afganistan uyruklu 6 kişi, 2 gence saldırdı. 19 yaşındaki O.T. bıçakla karnından, 15 yaşındaki arkadaşı E.Y.B. ise gözüne aldığı kemer darbesiyle hastaneye kaldırıldı. Saldırganlardan 4'ü yakalanırken 2'si her yerde aranıyor. Yaralılardan E.Y.B. "Biz yolda yürüyorduk, bir anda önümüzü kestiler" dedi.

Haber 2024-02-10 22:18:43

Alışverişte IBAN'la para gönderenler dikkat! Uzmanlar 'kara para aklama' ve 'soruşturma' için uyardı 'O bölümü mutlaka doldurun'

Kredi kartıyla alışverişte esnaftan alınan komisyon ciddi oranda artınca, bir anda hemen hemen her yerde, alışveriş sonrası IBAN'la ödeme yapma yöntemi uygulanmaya başladı. Restorandan markete, kuaförden berbere kadar pek çok yerde uygulanan bu yöntemle ilgili uzmanlar vatandaşları uyarıyor. Çünkü bu yöntemin kara para aklamada da kullanıldığı ve vatandaşın bir anda kendini kara para aklama olayının içinde, hatta bir soruşturmanın içinde bulabileceği belirtiliyor.

Finans 2023-12-30 10:11:01

Metro istasyonunda korkunç anlar! Yahudisin diyerek bir anda saldırdı... Tren bekleyen kadını tekme tokat dövdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde ismi açıklanmayan bir adam metro istasyonunda tren bekleyen bir kadına saldırdı. Polis, şoka giren kurbanın saldırgana neden kendisine saldırdığını sorduğunda "sen Yahudisin" dediğini ve bir anda kaçtığını söyledi. Kadın olaydan hafif bir şekilde yaralanırken şüphelinin her yerde arandığı belirtildi.

Trend 19-10-23 08:55

Sevgilisinden ayrıldıktan sonra bir anda ortadan kayboldu! Ailesi her yerde onu aradı... Cansız bedenini yatağın içinde betona gömülü halde bulundu

Brezilya'da yaşayan Luydiane Jamille Miranda isimli bir kadın erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra bir anda ortadan kayboldu. Ailesine şehir dışındaki büyükannesini ziyaret edeceğini söyleyen kadının cansız bedeni yatağın altına dökülen çimentonun içinde bulundu.

Trend 13-10-23 08:57

10 yıldır kayıp olan eşini tesadüfen gördü! Hastane bahçesinde dilencilik yaparken buldu... Gözyaşlarına hakim olamadı

Hindistan’da yaşanan ilginç bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırmayı başardı. Hindistan’ın Uttar Pradesh şehrinin Ballia bölgesinde bir kadın rutin kontrolleri için hastaneye gittiğinde 10 yıl önce kaybolan kocasının dilencilik yaparken buldu. Her yerde aradığı eşini bir anda karşısında gören kadın gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 07-08-23 07:41

AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı düzenlenmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığına yönelik silahlı saldırı ile ilgili olarak "Şu anda tabi ben bazı parti başkanlarının yaptığı şekilde bir değerlendirmenin içerisine girecek değilim. Ondan bir rant beklentisi içerisinde de değilim. Terörist teröristliğini, eşkıya eşkıyalığını her yerde her zaman yapacaktır" dedi.

Haber 21-04-23 08:43

Depremzedelerin umutları çadır kentte oluşturulan sokakta yeşeriyor

Hatay Stadyumu çevresinde kurulan çadır kentteki bazı depremzedeler, "Umut Sokağı" adını verdikleri alana, "Yaşamın olduğu her yerde umut da vardır.", "Her şeyin yok olduğu anda bile umut vardır." gibi sözler yazıyor.

Yurthaber 21-03-23 11:37

İşte Oscar'ı kazananlar... 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' filmi Oscar'a damga vurdu! Everything Everywhere All at Once 7 ödül aldı

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen Oscar ödülleri bu yıl 95. kez gerçekleşti. 95. Oscar Ödülleri'ne 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' filmi damga vurdu. Everything Everywhere All at Once Oscar'da geceden 7 ödül alarak döndü ve adını tarihe yazdırdı. İşte Oscar'ı kazananlar...

Magazin 13-03-23 09:21

Her Şey Aynı Yerde Aynı Anda konusu ne? İşte 7 dalda Oscar alan Her Şey Aynı Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All) filminin oyuncuları

Her Şey Aynı Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All) filmi 95. Oscar Ödül Töreni'nde 7 dalda ödül aldı. Filmin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında film hakkında araştırma yapıyor. Peki, Her Şey Aynı Yerde Aynı Anda filminin konusu nedir? İşte 7 dalda Oscar alan Her Şey Aynı Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All) filminin oyuncuları...

Trend 13-03-23 08:57

Oscar Ödül Töreni'nde tokat göndermesi! Will Smith'in attığı tokadı anımsatan Jimmy Kimmel yine rahat durmadı: Beşlik çaktı!

Oscar ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 7 dalda ödül alan Everything Everywhere All at Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmi damga vurdu. ABD'li komedyen Jimmy Kimmel görkemli gecenin kazasız belasız atlatılması üzerine dikkat çeken bir davranışta bulundu. Geçen sene Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith'in Oscar ödül töreninde eşiyle ilgili şaka yaptığı gerekçesiyle komedyen Chris Rock'a attığı tokadı anımsatan Jimmy Kimmel yayını Cocaine Bear'a beşlik çakarak kapattı.

Magazin 13-03-23 07:53

Her türlü dizi ve filmi izleyebileceğiniz en iyi LED projeksiyon çeşitleri

Film izlemeyi sevdiğiniz hâlde sinemaya gitmeye vakit bulamıyor musunuz? Öyleyse size harika bir önerimiz var! İstediğiniz her ortamda kullanabileceğiniz en iyi LED projeksiyon cihazları sayesinde sinema kalitesini evinize taşıyabilirsiniz. Fırsatını bulduğunuz her anda evinizi âdeta sinema salonuna çevirmenizi sağlayacak, en iyi LED projektör markaları ile tanışmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 09-01-23 14:58

Tıraş olurken hayatının şokunu yaşadı! Maskeli şüpheliler her yerde aranıyor

İstanbul'da öğle saatlerinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kağıthane'de tıraş olan 37 yaşındaki Emrah Özbek maskeli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Özbek bir anda kanlar içinde yere yığılırken saldırganlar olaydan hemen sonra kaçtı. Polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ederken Özbek hastaneye kaldırıldı.

Haber 26-08-22 21:35

Hatay'dan İstanbul'a geldi, konserde bir anda fenalaştı! Çağla Alara Pınarcı'nın şüpheli ölümü: Erkek arkadaşı ortadan kayboldu

İstanbul'a gezmeye gelen 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı, erkek arkadaşıyla gittiği konserde bir anda fenalaştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Çağla Alara Pınarcı, yolda hayatını kaybetti. Çağla için ambulans çağıran ve peşlerinden hastaneye kadar gelen Mehmet Ö.B. ölüm haberini alınca ortadan kayboldu. Çağla'nın ölüm nedeninin Adli Tıp'taki incelemenin ardından netlik kazanması beklenirken polis her yerde ortadan kaybolan Mehmet Ö.B.'yi arıyor.

Haber 19-07-22 10:40

Şaka yapmak istemişti! Her şey bir anda tersine dönünce Rus askeri kendisini vurdu

Bir Rus askeri, meslektaşlarının gözünün önünde bir şaka yapmak istedi. İsmi açıklanmayan Rus askeri, kurşun geçirmez bir yelek giyerek elindeki silahı karnına dayadı. Silahın bir anda ateşlenmesi üzerine asker yere yığıldı. Askerin acı içinde yerde kıvrandığı anlar diğer Rus askerleri tarafından kaydedildi.

Trend 06-07-22 16:53

Genç kadın ayı saldırısından böyle kurtuldu! İzlerken kalbiniz yerinden çıkacak gibi olacak

Sosyal medyada yer alan bir görüntü, izleyenleri adeta şoke etti. Doğada yürüyüş yapan 3 genç kadın, bir anda ayıyla karşılaştı. Her an saldırı tehlikesine karşı çok akıllı davranan kadınlar oldukları yerde kıpırdamadan beklediler. Yanlarına yaklaşan ayı bir süre kadınları koklayıp yanlarında bekledikten sonra bölgeden ayrıldı. O anlar izleyenlerin adeta nefesini keserken, görüntüler paylaşım rekoru kırdı.

Haber 05-07-22 12:27

Pınar Deniz sosyal medyada alay konusu oldu: Buzdolabından da çıkabilir

Son zamanlarda Yargı dizisindeki rolünün yanı sıra reklam filmlerinde ve dijital platformlarda yayınlanan filmlerde rol aldı. Aynı anda birçok projede yer alan Deniz, haftalar önce bir oyuncu için "Her yerde gördüğüm için büyüsü bozuldu" sözünden dolayı sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 24-06-22 13:07

Edirne'de Bulgar iş adamlarını kaçırma girişimi! Köy ablukaya alındı, her yerde aranıyorlar

Edirne'de 2 kişi kendilerini polis gibi tanıtıp Bulgaristanlı 2 iş adamını kaçırma girişiminde bulundu. Çıkan arbede sonrasında arabayla kaçan 2 kişi, bir köye sığındı. Köy halkı tedirgin olurken köyü ablukaya alan jandarma her yerde o iki kişiyi arıyor. Köylerinde çok sayıda jandarma aracının devriye attığını görünce tedirgin olduğunu ifade eden Fikret İnan, "Şu anda herkes karamsar çünkü köye 2 kişinin geldiğini görenler de olmuş, bu yüzden tedirgin durumdayız" dedi.

Haber 10-06-22 06:35

Ayni ne demek? Ayni kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Ayni kelimesini tanımlarken dikkatle yürütülen araştırmalar ve incelemelerde bulunmuştur. Farklı ülkelere ait yabancı kelimelerin de bulunduğu dilimizde, sözcükler araştırılırken kökenleri de dikkate alınarak değerlendirilir. Türkçe günlük kullanım dilinde yabancı kelimelerin de yer alması dilimizi zenginleştiren bir özellik olarak değerlendirilir. Türkçedeki her kelime gibi özenle üzerinde çalışılan Ayni kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 24-05-22 10:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma töreninde konuştu: (2)

"Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri, inanarak söylüyorum, dünyada bu işin tek örneği olacak bittiği anda. Hamdolsun bugün Türkiye dünyanın en iyi işleyen, en kuşatıcı sosyal destek sistemine sahip ülkelerinden biridir. Benzeri yok. Eğer şu dünyayı tanımışsam, biliyorsam ülkemiz gibi bir başka örnek dünyada yok" - "Hükümete geldiğimizde yılda 2 milyar lira olan sosyal yardım bütçesini 100 milyar lira sınırına getirdik. Bu rakamın milli gelirimize oranı da yüzde 0,38'den, yüzde 1,36'ya yükseldi. Eskiden daha ziyade ayni olan yardımları hem insanımızın onurunu korumak hem ihtiyaç önceliklerini kendisine bırakmak için nakde döndürdük" - "Ülkemizde günlük harcama düzeyi dünya standardı olan 5,5 doların altında kalan nüfus oranını yüzde 34'ten, yüzde 10 seviyesine gerilettik" - "Kendi evi, imkanı, vakti varken annesini, babasını, engelli aile üyesini, korunmaya muhtaç evladını kamuya veya özel sektöre ait bir kuruma yerleştirmek bizim aile kültürümüzle taban tabana zıttır. Huzurevlerinde kalan yaşlılarımızın önemli bir kısmının iyi eğitimli, iyi kariyerli, yüksek geliri olan çocuklara sahip olmaları düşündürücüdür"

Yurthaber 20-05-22 16:31

Dünya gizemli melez maymunun peşine düştü! Her yerde onu arıyorlar: Onu bulmalıyız

Malezya Borneo'daki Kinabatangan Nehri yakınlarında 2017 yılında görülen melez maymun türü bilim insanlarının merakını uyandırdı. Dünyanın her yerde aranan maymun türünün daha öncesinde eşine rastlanmadı. Bir anda ortadan kaybolan maymun türüne dair bilim insanları çalışmalarını hızlandırdı.

Trend 06-05-22 15:37

10 bin liralık sahte altını satacaktı! Kuyumcunun dikkati sahte altın çetesini ortaya çıkardı

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde kuyumcunun dikkati sayesinde sahte altın çetesi son anda fark edildi. Şüpheliler her yerde aranırken, dolandırıcılık olayını anlatan Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Çetin Çelik, “Son tespih olayından sonra bir kere daha anladık ki bizim meslekte hayatlarını bitirmiş imalatçıların, metal üzerine kaplama yaparak onlara damga vurarak Türkiye’nin her yerinde kuyumculardan rant elde etmeye çalışan çeteden biriydi. kıl payı elimizden kaçırdık'' dedi.

Haber 22-01-22 17:50

Sabah işe giderken katil oldu! Telefonla konuşuyordu, her şey bir anda oldu...

Korkunç olay Bursa'da yaşandı. Osmangazi ilçesinde sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan 22 yaşındaki genç , 31 yaşındaki Erkan A. tarafından gasp edilmek istedi. İkili arasında arbede yaşanırken 22 yaşındaki genç, gaspçıyı bıçakladı. Kanlar içerisinde yerde yatan yaralı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 03-01-22 13:58

Kovid-19 aşı haritasının kırmızı kenti Şanlıurfa'da 80 mobil ekiple mücadele sürüyor

İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm: - "Şu anda ulaştığımız 80 mobil ekibimiz ve 9 sabit noktamızla, her iki çeşit Kovid-19 aşımızla Şanlıurfa halkının hizmetindeyiz. Aşı oranımız bütün bu kolaylaştırıcı faktörlere rağmen arzu ettiğimiz yerde değil" - "Şu anda adreslerini tespit ettiğimiz, geri dönmüş 140 bin tarım işçisini aşılamaya çalışıyoruz. Bunlar telefonla aranıyor, aşı yapmamış, aşısı tamamlanmamış hemşerilerimizin gerekirse evlerinde gerekirse en yakın birimimize yönlendirilerek aşıları yapılıyor"

Yurthaber 29-10-21 11:18

Antalya'daki orman yangınlarına müdahale eden Mardin itfaiye personeli yaşadıklarını anlattı

Etraflarını saran yangından son anda kurtulduklarını anlatan vardiya amiri ve itfaiye aracı şoförü Rıdvan Olgaç: - "Ateş etrafımızı sardı. Biz son anda çıktık. Oradaki köylüler ağlamaya başlamış Mardin itfaiyesi yanmış diye. Bizi görünce sevinçten ağlamaya başladılar" - İtfaiye eri Necmettin Çiçek: - "Türkiye’nin itfaiyecisiyiz, sadece belli bir bölgeye bağlı kalmayız. Canlının bize ihtiyaç duyduğu her yerde görev yaparız"

Yurthaber 16-08-21 15:52

AK Parti'li Karaaslan, partisinin Bafra İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

"(Orman yangınları) Kuraklık, ihmalkarlık, insanların hataları neden olur ama bu sefer garip bir şey var. Bir anda her yerde yangınlar çıkmaya başladı. Burada ihmalden öte bir durum varsa hızla bunların araştırılması yapılıyor" - "Türkiye uçuşa geçecek dedik son referandumda ve hakikaten uçuşa geçti. Artık ok yaydan çıktı, önünü alamaz hiç kimse"

Yurthaber 29-07-21 18:39

Şabanoğlu Şaban filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu…

Halit Akçetepe ile Kemal Sunal’ın başrollerinde yer aldığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Şabanoğlu Şaban filmi, her izlendiği anda güldürmeyi başarıyor. Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta isimlerin de yer aldığı Şabanoğlu Şaban filiminin oyuncu kadrosu arasında çok başarılı isimler var…

Trend 11-05-21 12:43

Oyuncak arabanın tekerleği kafatasını deldi, milimle kurtuldu!

Rusya'da gerçekleşen bu akılalmaz olay her ebeveynin çok daha dikkatli olmasını gösteriyor. Öyle ki oyuncaklarıyla oynadığı sırada koşturan ancak yerde dik bir şekilde duran oyuncak araba tekerinin üzerine düşen küçük kız, metalin beynine saplanmasından son anda kurtuldu.

Haber 25-03-21 09:13

Ordu’da ihtiyaç sahiplerini yardım eli

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar arasındaki sosyal ve ekonomik adaletsizlikleri azaltmak amacıyla ihtiyaç sahibi haneleri belirleyerek ayni ve nakdi yardımlarını kesintisiz ulaştırıyor.Ev eşyası, sıcak yemek, kıyafet, gıda ve hijyen paketi, yakacak, tekerlekli sandalye gibi yardımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, toplumun imkanları ölçüsünde vatandaşların refah seviyesini yükseltiyor, Orduluların gönüllerini kazanıyor.Tek isteklerinin sofrası boş kalan, evi ısınmayan, yatacak bir yatağı bile olmayan tek bir vatandaşın kalmaması olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Her gün düzenli olarak ekiplerimizle ihtiyaç sahibi hanelerimize sıcak yemek ulaştırırken belirli aralıklarla da gıda paketi, hijyen paketi ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Yurthaber 01-03-21 13:51

Manisa Ticaret Borsasından eğitime destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda, “Size inanıyoruz, Sizin için çalışıyoruz” sloganıyla Türkiye Genelinde başlatılan, “#TOBBküçükparmaklar” Kampanyası kapsamında, uzaktan eğitimde ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere, Manisa Ticaret Borsası’nın da katkılarıyla temin edilen Klavyeli Tablet Bilgisayarlar, Manisa Ticaret Borsası Yönetimi tarafından Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’ye teslim edildi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda oda ve borsaların da katkılarıyla, sosyal sorumluluk anlayışı dahilinde her eğitim-öğretim sezonunda çeşitli ayni bağışlarla gerçekleştirilen “TOBB Eğitime Destek” kampanyalarının, içinde bulunulan sezondaki uygulaması, pandemi koşullarında uzaktan eğitime desteğe dönüştürüldü.Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Alpaslan Gül ve Hüseyin Şenay ile Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve Şube Müdürü Ali Küçükçakır’ın bir araya geldiği teslim ve dağıtım planlaması buluşmasında, Başkan Sadık Özkasap, “Üyeleri ile birlikte Manisa ve Ülkemizin ekonomisi ve kalkınması adına çalışan bir Meslek Kuruluşu olmanın yanında, eğitimden sağlığa Toplumumuzu ilgilendiren her alanda, sosyal sorumluluk bilinciyle mümkün olduğunca faydalı çalışmalar üretmeyi de misyonumuzun en önemli parçalarından birisi olarak görüyoruz.

Yurthaber 10-02-21 16:27

GRAFİKLİ - Elazığlı depremzedeler, devletin şefkat eliyle yaralarını sardı

Elazığ'da geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ilk anından itibaren arama kurtarma ve yardım için tüm Türkiye'de seferberlik halinde ilgili bakanlıklar, AFAD, Türk Kızılay başta olmak üzere bütün kurumlar yoğun bir çalışma yürüttü - Elazığ'da yardım elini bir an olsun depremzedelerin üzerinden çekmeyen devlet, afetten etkilenen binlerce aileye bugüne kadar ilgili bakanlıklar nezdinde 450 milyon lirayı aşkın ayni ve nakdi yardım yaptı - Depremde evleri yıkılanlar için 20 bin 118 konuttan oluşan projeyi hayata geçiren TOKİ, 19 farklı bölgede yükselen konutlarla adeta yeni bir Elazığ inşa ediyor - Vali Erkaya Yırık: - "Devletimiz vatandaşımızın her daim yanında oldu. Vatandaşımızı deprem noktasında sahipsiz bırakmadı"

Yurthaber 23-01-21 11:04

Afyonkarahisar'da bir anda ortadan kaybolan 62 yaşındaki adam her yerde aranıyor

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde yaklaşık 10 saat önce ortadan kaybolan 62 yaşındaki adam her yerde aranıyor. Jandarma ve AFAD ekipleri yaşlı adamı bulmak için geniş bir arazide arama çalışması başlattı.

Haber 10-01-21 01:10

Bir anda ortadan kaybolan 62 yaşındaki adam her yerde aranıyor

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde yaklaşık 10 saat önce ortadan kaybolan 62 yaşındaki adam her yerde aranıyor.

Haber 10-01-21 01:06

Ordu Büyükşehir, 2020’de ulaşılmadık kapı bırakmadı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında dezavantajlı vatandaşların yardımına koşarak başarılı bir yılı geride bıraktı.Yardıma muhtaç olduğu tespit edilen 19 ilçedeki vatandaşa 2020 yılında 4 milyonu aşkın maddi destek sağlayan Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, ayni ve nakdi yardımlarını 7’den 70’e ihtiyaç sahibi her bireye ulaştırdı.Gıdadan sağlığa her yardım yapıldıToplumsal dayanışma ve yardımlaşmada yaptığı çalışmalarla örnek olan Büyükşehir Belediyesi, yardım edilmesi için gerekli koşullara sahip olan 199 haneye 2020 yılı içerisinde gıda, eşya, kıyafet, soba ve yakacak yardımı, sağlık yardımı, akülü-manuel tekerlekli sandalye yardımı, hasta yatağı yardımı, kırtasiye yardımı, kira, sağlık, eğitim ve maddi yardım yaptı.8 bin 346 gıda paketi, 52 bin yumurta, 1.127 hijyen paketi, 102 bin 500 maske, 15 bin 200 ekmek, 45 ton meyve ve sebze, 5 bin haneye patates ve soğan, ‘Sözleşmeli Tarım’ modeliyle üretilen 1.5 ton domates salgın döneminde evlerinden dışarı çıkamayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Yurthaber 08-01-21 15:06

Isparta’da 2 haftadır kayıp olan Mustafa Özbay her yerde aranıyor

Isparta’da 2 hafta önce yaşadığı köyden kaybolan Mustafa Özbay’ı (57) arama çalışmaları aralıksız olarak sürüyor..Isparta’nın merkeze bağlı Deregümü köyünde yalnız yaşayan Mustafa Özbay, 27 Kasım günü bir anda ortadan kayboldu.

Yurthaber 11-12-20 13:21

Bünyan’da dayanışmaya destek büyüyor

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’un hayırseverlere yaptığı çağrılara destek her geçen gün artıyor.Katılımcı bir yönetim anlayışı ile hayırsever vatandaşları harekete geçiren ve "Memleketimiz ve insanımız için herkesin taşın altına elini koymasını ve özellikle hayırseverlerimizin buna katkı sunmasını istiyoruz" diyerek hayırseverlere seslenen Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’un yaptığı çağrıya hayırsever vatandaşlar duyarsız kalmıyor.Farklı mahallelerde taziye evi, çok amaçlı salon, okul tefrişatı, mahalle çeşmesi gibi hizmetlere katkı sunan hayırseverler ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptıkları ayni ve nakdi yardımlarla da Bünyan’da dayanışmaya destek oluyorlar.

Yurthaber 07-12-20 13:32

İngiltere'de bir hayvanat bahçesi yönetimi, beş papağanı aynı anda küfür ettikleri gerekçesiyle birbirlerinden ayırdı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Lincolnshire Vahşi Yaşam Merkezi'nde 5 papağan, ayni anda birbirlerine küfür ettikleri gerekçesiyle birbirlerinden ayrılarak başka bir bölüme konuldu.

Haber 30-09-20 14:51

İçişleri Bakanı Soylu: Vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sıkıntıları en hafif şekilde geçirmesine yönelik adımlar atıldı, atılıyor

"Özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye bu olaylara müdahale konusunda yeni bir kapasite kazandı" - "Kızılay önderliğinde, sivil toplum kuruluşlarının da desteği ile şu ana kadar 60 bin öğün yemek verildi" - "Yaklaşık burada 800'ün üzerinde aileye, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından gelen 3 bin lira ile 5 bin lira arasında katkıda bulunuldu, daha da bulunulacak" - "Buradaki vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sıkıntıları en hafif şekilde geçirmesine yönelik adımlar atıldı, atılıyor" - "Geldiğimizde 118 köy yolu ulaşıma kapalıydı, şu anda 3 köyü kapalı. Elektrik konusunda neredeyse her yerde büyük problem vardı, şu anda yüzde 99'u çözüldü. Su konusunda, ilçe merkezlerine su verilemiyordu, şimdi çok az bir bölüme su verilemiyor ama hemen hemen bütün köylere, bütün her noktaya suyu ulaştırmaya çalışıyoruz"

Yurthaber 31-08-20 12:47

Aybüke Pusatlı yeni imajını görücüye çıkarttı! Kısacık saçlarıyla tarzını değiştirdi!

Fox TV’de yayınlanan “Her Yerde Sen” dizisinden sonra ekranlara bir süre ara veren güzel oyuncu Aybüke Pusat saç modelini değiştirdi. Omuzlarında olan saçlarını bir anda kısacık kestiren Pusatlı tarzını yeniledi. Yeni imajını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Aybüke Pusat binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 04-08-20 14:48

Prof. Dr. Tükek uyardı: Hepsi güvenilir değil

Kovid antikor testleri konusunda İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek uyarıda bulundu. Prof. Dr. Tükek, "Şu anda sadece bazı üniversite hastaneleri ile özel hastanelerde kit var. Henüz her yerde yapılmıyor. Bizim yaptığımız 300 test içerisinde sadece 4 hastada antikor saptayabildik.Herkese yapılması çok gerçekçi değil. Hasta seçimi çok önemli. Ayrıca parasıyla yaptıracak kişilerin test kitlerini iyi sorgulaması gerekiyor. Çünkü ilk nesil kitlerin güvenirlik oranı çok düşük." dedi.

Haber 04-06-20 09:09

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: Tüm isteğimiz ligin oynanması yönündeydi

"Şu anda lideriz. Tescillenirse şampiyon olacaktık ama biz böyle bir şampiyonluğu istemediğimizi her yerde deklare ettik" - "Birkaç gün önce antrenmanlara başladık. Takımımız testten geçti. Çok şükür test sonuçlarının hepsi negatif çıktı. Kulübümüzde herhangi bir problem yok" - "Futbolculukları zaten iyi ama aynı zamanda çok karakterli bir gruba denk geldim. Oyuncularımın hepsi başarıya çok aç. Hepsi şampiyon olmak için büyük bir mücadele gösteriyor" - "Şu anda rakiplerimizle 6 ve 7 puan önündeyiz. Çok önemli bir avantajımız var. Tek amacımız Süper Lig'e çıkmak"

Yurthaber 08-05-20 11:06

Vali Erin hayırseverlere teşekkür etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayni yardımlarla destek olan hayırsever kişi ve kurumlara teşekkür etti.Tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte Türkiye’nin her şeyden çok birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu belirten Vali Erin, “Devletimiz, imkanlarını seferber ederek salgının ilk gününden itibaren vatandaşlara destek olmaya başladı.

Yurthaber 15-04-20 17:33

Korona mağdurlarına yardım

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) Eskişehir Şubesi, korona virüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi bin aileye yardım ulaştırdı.Yıllardır Eskişehirli hayırseverlerin her türlü nakdi ve ayni yardımlarını kentteki ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıran dernek, bu kez korona mağdurlara yardım etti.

Yurthaber 06-04-20 16:09

Huawei Video, 50 bin yeni içerikle yenilendi

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Servislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jervis Su: - "Huawei Video hizmetimizi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sayede Avrupa'daki insanlar her yerde ve her zaman iş ortaklarımızdan binlerce video ve filmi kolayca keşfedebilirler"

Yurthaber 02-04-20 13:17

Ayvalık Belediyesi eğitime yeni fidanlar ekiyor

Ayvalık Belediyesi tarafından eğitimi desteklemek amacıyla aynı adı taşıyan bir dernek kuruldu.Ayvalık Eğitimi Destekleme Derneği ismi verilen derneğin; çalışmalarında sadece Cumhuriyet ve Atatürk İlkelerini benimseyen, hiçbir siyasi yapının etkisinde olmayan, ilçe nüfusuna kayıtlı ve yüksek eğitim düzeyindeki gençlerin eğitimine katkı için nakdi ve ayni yardım sağlama, eğitim kalitesiyle çeşitliliği arttırma, eğitim kurumlarını iyileştirmenin yanı sıra ilçeye yeni eğitim kurumları kazandırma amacı ile kurulduğu belirtildi.“Ayvalık Fidanları” logosunu kullanacak olan ve destek verdiği her öğrenciyi, ilim bilim ve insanlık adına bir fidan olarak gören derneğin; önceliğinin ekonomik açıdan olumsuz koşullar nedeniyle eğitimini sürdürme imkanı bulamayan ve Ayvalık’ta ikamet eden gençlere bir defaya mahsus yada sürekli nakdi ve ayni yardım sağlayacağı öğrenildi.Ayvalıklı gençlerin eğitimleri süresince yurt ve barınma ihtiyaçlarına çözüm bulmak, ilçede eğitimini sürdüren gençlerin sosyal, kültürel ve sportif eğitimlerine katkıda bulunmak ile eğitimin kalitesini arttırmanın hedeflendiği derneğin kurulmasına Belediye Başkanı Mesut Ergin öncülük etti.Her anlamda her alanda birlik ve beraberlik halinde hareket etmenin son derece önemli olduğunun altını çizen Başkan Ergin, “Bu anlamda imece mantığının çok önemli olduğuna inanıyorum.

Yurthaber 10-03-20 09:06

Üniversitelilerin geleceğine yön verecek Doğu Anadolu Kariyer Fuarı başladı

Erzurum'da "Yetenek her yerde" temasıyla açılan, 386'sı şirket, 54'ü katılımcı üniversitelere ait 440 standın yer aldığı fuar ile üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarına yön verilmesi amaçlanıyor - Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay: - "Şu anda dünyada, bütün egemen devletlerin dikkatle izlediği bir olay oluyor. Bu bizim Bahar Kalkanı'mızdır. Bütün egemen devletler pürdikkat bunu izliyorlar. Orada millet, dünyada teknolojiyi en iyi kullanan ve sadece bir yüzyıl önce tarih sahnesinden silmeye çalıştıkları bu yüce Türk milletinin mücadelesini izliyor" - Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ: - "(CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri) Herkes şundan emin olmalıdır, şu ahlaksız tutum içinde olanlar hem hukuk önünde bunun hesabını verecektir hem de milletimiz nezdinde mahkum olacaklardır, olmuşlardır"

Yurthaber 05-03-20 15:18

Kuşadası Belediyesi’nden eğitime dev destek

Kuşadası Belediyesi ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.Protokole göre belediye, Türkmen Mahallesi’nde yapılacak ADÜ Müzik ve Bale Ortaokulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi binasının inşaatına ayni yardımda bulunacak.Eğitimin her alanına verdiği destekle vatandaşların takdirini toplayan Kuşadası Belediyesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü ile işbirliği protokolü imzaladı.

Yurthaber 20-02-20 14:21

Dudak damak yarıkları her bebekte aynı mı gelişir?

Dudak damak yarıklıkları en sık rastlanılan yüz bozukluklarından biridir. Yarıklık sadece dudak, sadece damak ya da her iki yerde de aynı anda meydana gelebilir.

Kadin 06-02-20 21:22