Internet Explorer Haberleri

Bir dönem kapanıyor: Microsoft'tan Internet Explorer kararı! Tarih verildi

Insternet Explorer adeta tarihe karışıyor. Microsoft'tan Internet Explorer konusunda önemli duyurular yapıldı! Üstelik bir tarih de verildi. Plana göre, bu tarihte Internet Explorer 11, bir Microsoft Edge güncellemesiyle bazı Windows 10 sistemlerinde tamamen devre dışı bırakılacak.

Haber 19-12-2022 11:25

27 yıllık hikaye bugün sonlanıyor! Internet Explorer devri kapanıyor: Artık veda etmenin vakti geldi

İlk olarak 1995 yılında Microsoft tarafından piyasaya sürülen Internet Explorer için yolun sonu geldi. Microsoft'un ünlü tarayıcısı bugün artık emekli olarak tamamen kullanımdan kaldırılıyor. Haber, Internet Explorer ile büyüyen Y kuşağından birçok kişi için hayal kırıklığı yarattı. Dile kolay 27 yıllık bir hikayesi olan Internet Explorer, diğer tarayıcıların daha popüler hale gelmesiyle rekabetin gerisinde kalmıştı. Yıllar boyunca yavaşlığı yüzünden ise sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Haber 15-06-2022 10:17

Microsoft, Internet Explorer'ı tozlu raflara kaldırıyor!

Microsoft, Internet Explorer'ın fişini resmen çekiyor. Microsoft Edge ile yoluna devam eden şirket, emektar internet tarayıcısının kullanımdan kaldırılacağı tarihi de açıkladı.

Haber 20-05-2021 12:07

Diğer Haber Etiketleri

Internet Explorer

İnternet Explorer Hakkındaki Haberler Mynet'te. İnternet Explorer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.