Ise Baslama Yardimi Haberleri

Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza geçirdi! Erzan başka bir araca alındı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı dava bugün devam ediyor. Mahkemenin 1 saat geç başlayacağı bildirildi. Sebebi ise Erzan'ı taşıyan aracın kaza geçirmesi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-24 12:14:06

Çok kuvvetli geliyor... 17 il için sarı ve turuncu kod 'Prof. Dr. Orhan Şen '3 - 4 gün' diyerek açıkladı! Meteoroloji'den son dakika 24 - 28 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur var mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Çok sayıda vatandaş, dışarıda plan yapmadan önce hava durumu ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Meteoroloji, son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Buna göre kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Prof. Dr. Orhan Şen ise yurdun büyük bölümünde yağmur olduğunu söyledi. İşte son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 2024-05-24 10:31:31

Koç Holding ilk çeyrek bilançosunu açıkladı

Koç Holding 2024’ün birinci çeyreğinde 1,3 milyar TL net dönem kârı elde etti. Şirketin brüt kârı 74,6 milyar TL oldu ve geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19 düşüşe işaret etti; satışlar ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4 artışla 311,75 milyar TL'ye yükseldi.

Finans 2024-05-24 10:27:01

Esra Balamir tatil fiyatlarına isyan etti: Zıkkımın kökü yazar gönderirdim!

Güzel sunucu ve model Esra Balamir, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı, bu kez ise tatil fiyatlarına isyan etti.

Magazin 2024-05-24 10:17:59

Başvurmadan önce listeyi kontrol edin! Avrupa Komisyonu açıkladı: Türkiye'ye en çok vize reddi veren ülkeler belli oldu

Son dönemde Türkiye'den Schengen vizesi için yapılan başvurulara ret oranındaki artış dikkat çekerken, Türkiye'ye en çok vize reddi veren ülkeler de belli oldu. Ülkeleri Avrupa Komisyonu açıkladı. Türkiye'den gelen başvuruların reddedilme oranının en yüksek olduğu ülke ise şaşırttı.

Finans 24-05-24 10:16

Sosyal medya bu sokak röportajını konuşuyor! Hiçbir şey içimde kalmaz benim dedi... Kavgaya gitmek üzere olduğunu itiraf etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı ilginç anlara sahne oldu. Röportajda “İçinde kalıp da söyleyemediğin bir şey oldu mu?” sorusu için halka mikrofon uzatıldı. Genç bir kadının soruya verdiği cevap ise gündem yarattı. Genç kadın içinde hiçbir şeyi tutmadığını söyleyerek "Şimdi de kavgaya gidiyorum. Arkamdan laf sallamışlar. Onları döveceğim.” yanıtını verdi.

Trend 24-05-24 10:05

Şampiyonluğu kutlayan Beşiktaş taraftarı Zeki Demirkubuz'u görünce Nuri Bilge Ceylan'a küfürlü tezahürat yaptı

Beşiktaş dün akşam Trabzonspor'u 3-2 yenerek tarihinde 11. kez Türkiye Kupasını müzesine götürdü. Kutlamalara katılan yönetmen Zeki Demirkubuz'u görenler ise kavgalı olduğu Nuri Bilge Ceylan'a küfürlü tezahüratta bulundu.

Manşet 24-05-24 09:30

Dünya Güzellerim ekranlara geri dönüyor... Yeni sezon için o ünlü isme teklif gitti! Tam 1 milyon dolar isteyince teklif başka isme gitti

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yer aldığı Dünya Güzellerim programı yayınladığı dönemde çok konuşuluyordu. Bir süre YouTube'da yayınlanan program yeniden TV ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. İddiaya göre kadro değişti. Çekimleri Haziran'da başlayacak olan programın sunucusu ise Seray Sever olacağı öne sürüldü.

Magazin 24-05-24 09:30

Arabaya 17 kişi binip polisten kaçmaya çalıştılar: Kaçak göçmenlerin dermanı kesilmiş! Edirne'de nefes kesen kovalamaca

Edirne'de polisler 'dur' ihtarına uymayan Bulgaristan plakalı arabanın peşine düşünce nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Araba anca polis arabasına çarpınca durdu. Durur durmaz içinden 3 kişi kaçtı. İlginç olan ise arabanın içinden 14 kişi daha çıktı, hepsi kaçak göçmendi. Yetmedi, içeride bir de lastik bot bulundu.

Haber 24-05-24 09:29

Emekli zammında Seyyanen artışın üzerine enflasyon farkı ayrıntısı! SGK Uzmanı Özgür Erdursun o tarihi işaret etti!

SSK, Bağkur ve memur emeklisi temmuzda yapılacak zamma odaklanmış durumda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan refah payı için temmuz ayını işaret etti. Emeklilerin beklentisi ise seyyanen artışın üzerine enflasyon farkının eklenmesi. Yaklaşık 10 milyon emekli asgari ücretin altında maaş alıyor.

Finans 24-05-24 07:56

AK Partililerin 'emekli maaşı' anlaşmazlığı! 'Zam yapılmalı' diyen vekile böyle karşı çıktılar: Dikkat çeken 'EYT' detayı

2019 yerel seçimlerinde Ankara ve İstanbul'u 2024 seçimlerinde ise birinci parti olma özelliğini kaybeden AK Parti'de yerel seçimlerle ilgili özeleştiri toplantısı yapıldı. 5 kez bir araya gelen vekiller arasında en dikkat çeken tartışma 'emekli maaşları' üzerine yaşandı. Toplantıda 'Emeklilikle ilgili en yanlış adım EYT oldu' düşüncesi de paylaşıldı.

Finans 24-05-24 07:41

Başıboş köpek düzenlemesi geliyor! Mustafa Varank: Uyutma dahil tüm teklifleri sonuna kadar destekleyeceğim

AK Parti'nin sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifinde sona gelindi. Teklife göre sokak köpekleri önce sahiplendirilmeye çalışılacak. Bunun için 30 gün beklenecek. Köpekler eğer sahiplenilmezse uyutulacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu teklifle ilgili, "Bu köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok." derken AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise "Uyutma dahil tüm teklifleri sonuna kadar destekleyeceğim" dedi. İşte detaylar...

Manşet 23-05-24 19:09

Buse öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı! Ailesinin söyledikleri ağızları açık bıraktı: Hayati riski var

Kadının şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da yaşayan 32 yaşındaki anaokulu öğretmeni Buse Berfi Yılmaz 7 aydır birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından darp edildi. Vücudunda yaralar olduğu belirtilen öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı. Yaşananlara isyan eden öğretmenin ailesinin sözleri ise dehşete düşürdü. İşte detaylar...

Haber 23-05-24 17:54

Görünce gözlerine inanamadı... Yer: Sultangazi! Tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atıp kaçtılar

Sultangazi’de iddiaya göre iki kişi, husumetlilerine ait tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atarak kaçtı. Olay anı iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah saatlerine iş yerine gelen işçi yerdeki el bombasını fark edince gözlerine inanamadı ve durum polise bildirildi. Polis, inceleme sonrası pimi çekilmemiş el bombasını kaldırdı. İş yeri sahibi ise sürekli tehdit edildiğini anlattı.

Haber 23-05-24 15:24

OECD ülkelerinin ilk çeyrek bilançosu: Ekonomik büyümeleri belli oldu

Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD) ülkelerinde ekonomik büyüme yılın ilk çeyreğinde yüzde 0,4 ile bir önceki çeyreğe göre hafif artış gösterdi. OECD ülkelerinde ekonomik büyüme ilk çeyrekte yıllık bazda ise yüzde 1,6 olarak hesaplandı.

Finans 23-05-24 13:51

Şampiyonluk düğümü çözülüyor! İşte son hafta düdük çalacak hakemler

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü Pazar günü çözülecek! Galatasaray'ın Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Fenerbahçe'nin kendi sahasında İstanbulspor'u ağırlayacağı karşılaşmayı ise Volkan Bayarslan yönetecek.

Spor 23-05-24 12:01

Cumhurbaşkanlığında da görev yapan var! Maaşları dudak uçuklattı: 30 bin dolardan aşağı almaz

Zor mesleklerden olan ve stresli çalışma ortamlarıyla bilinen aşçıların maaşları gündem oldu. Dünyanın birçok yerine aşçı yetiştiren Bolu'nun Mengen ilçesinde yer alan meslek yüksek okulu birçok öğrenci yetiştiriyor. Doç. Dr. Osman Çavuş ise kendilerinin yetiştirdiği aşçılarının çoğunun yurt dışında çalıştığını ve iyi bir aşçının 30 bin dolardan aşağı kazanmadığını belirtti. Mengen'de yetişen aşçılardan Cumhurbaşkanlığında görev yapanların da olduğu belirtildi.

Finans 23-05-24 11:11

Müjde Uzman Tükendim dedi, eski aşkı Sinan Akçıl ise inanamadı

Sinan Akçıl, “Tükendim” diyerek isyan eden ve sette astım krizi geçiren eski aşkı Müjde Uzman hakkında söyledikleriyle sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 23-05-24 11:03

Küresel piyasalarda Fed ve Nvidia etkisi!

Küresel piyasalarda ABD Merkez Bankası'nın (Fed) tutanaklarındaki sinyaller ve Nvidia'nın rekor gelir açıklamasının ardından karışık seyrediyor. Yurt içinde ise gözler saat 14.00'te Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararında.

Finans 23-05-24 10:33

Önce Meteoroloji sonra AFAD… Uyarılar peş peşe geldi: Kuvvetli yağış geliyor…

Hava durumu ile ilgili gelen son dakika uyarısına göre bugün yurdun büyük bir bölümünde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından ani sel baskınları ile ilgili bir açıklama da AFAD’dan geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada ise "Kısa süreli yoğun yağışlar ani sellere, uzun süreli yağışlar ise akarsuların taşmasına neden olabilir" denildi. Meteoroloji ise 15 il için sarı kodlu uyarı verdi. İşte hava durumuna ilişkin haberin detayları…

Haber 23-05-24 07:54

Sopayla döverek öldürüp, cesedini uçuruma attılar! Korkunç cinayeti itiraf ettiler

Giresun'da 50 gün önce ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Durmuş Demir’in (52) ormanda cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, Demir’i döverek öldürüp, cesedini uçuruma attıklarını, olay yerinden ayrıldıkları kamyonetini de yaktıklarını itiraf etti. Şüphelilerden İ.O. ve O.A. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, F.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 22-05-24 20:26

Burak Kut'un kızı Aden 13 yaşına bastı! Son halini görenler ise gözlerine inanamadı

90'lı yıllara damga vuran, Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Burak Kut sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Şarkıcı geçtiğimiz günlerde 13 yaşına basan kızı Aden'i paylaştı. Aden'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 22-05-24 17:47

Üst üste üçüncü hafta: ABD'de mortgage faizleri düşmeye devam etti

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,01'e inerek, üst üste üçüncü haftada düşüş kaydetti. Aynı dönemde, 15 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı ise yüzde 6,61'den yüzde 6,42'ye indi.

Finans 22-05-24 16:24

'Kocamın her sevgilisini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve..

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Programında canlı telefon bağlantıları alan Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakıyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf herkesi şaşırtırken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 22-05-24 16:02

Kira zammında ‘2 Temmuz’ senaryosu! İstanbul Planlama Ajansı tablo tablo açıkladı: En çok ‘ev’siz emeklileri etkileyecek

Yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz’da kalkacak. Yeni dönemde üst zam sınırı ise 12 aylık TÜFE rakamları ortalaması kadar olacak. İstanbul'da konut kiraların bir yılda yüzde 53, iki yılda yüzde 226 artarken bir eve sahip olmayan emekliler için yeni bir krizin kapıda olduğu ifade ediliyor. İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Buğra Gökce dikkat çeken veriler paylaşarak, “Piyasa mekanizması ile ‘evsiz emekli’ler ve büyük bir sosyal sorunla karşı karşıya kalacağız” uyarısında bulundu.

Finans 22-05-24 15:18

Hem altın hem de gümüş için tahmin! İki dev banka peş peşe açıkladı: '10 haftadan kısa bir süre içinde…’

Altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?’ gibi sorulara yanıt iki dev banka Commerzbank ve TD Securities’ten geldi. Alman bankası altın fiyatları için ters köşe tahmin yaptı. Gümüş fiyatı içinde iki banka birden yükseliş beklentilerini açıkladı. “Gümüş fiyatları son kez ons başına 30 doları aştığında, on haftadan kısa bir süre içinde ons başına 50 dolara kadar işlem gördü” yorumu ise heyecan yarattı.

Finans 22-05-24 14:49

Kızıl Goncalar'ın sezon finalinin yankıları sürüyor... Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnesinde ince detay! Duyanlar büyülendi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine düşüyor. Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan dizinin yankıları ise hâlâ devam ediyor. Yazıcıoğlu'nun bir sahnesindeki ince detay duyan herkesi şaşırttı. Sosyal medyada yorum yağdı...

Kulis 22-05-24 14:48

Sokakta yürürken altın dolu poşet buldu! Önce sahte sandı, kuyumcuya götürünce... Bakın altınlar nereden gelmiş

Batman'da apartman görevlisi, sokakta yürürken yol kenarında içinde altın bilezik olan poşet buldu. Apartman görevlisinin başta sahte olduğunu düşündüğü bileziklerin kuyumcuya götürmesiyle değerinin 256 bin lira olduğu ortaya çıktı. Apartman görevlisi, sahibini bulmak için altınları bulduğu yere gitti ve sahibine ulaşarak bilezikleri teslim etti. Altınların sahibi ise kızının, içinde altın olduğunu bilmeden yorganı balkondan silkelediğini, poşetin bu sırada düştüğünü söyledi.

Haber 22-05-24 13:00

THY'den Ekrem İmamoğlu ve 'Özel uçak' açıklaması! Yahya Üstün duyurdu: 'Tarifeli uçakla gerçekleşmedi'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun beraberindeki gazeteci heyetiyle Roma çıkarması yapması gündemdeki yerini koruyor. 45 gazetecinin bulunduğu seyahatin konaklama ve ulaşım maliyetlerinin toplam 10 milyon TL'yi bulduğu iddia edilmişti. Ekrem İmamoğlu ise dün yaptığı açıklamada 'Gazetecileri davet etmemiz kadar doğal bir şey yok' demişti.

Manşet 22-05-24 12:09

Bahar’ın Seren’i Nil Sude Albayrak'ın annesini görenler yorum yağdırdı: Abla-kardeş gibiler

Bahar'ın Seren'i Nil Sude Albayrak sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Oyuncunun paylaşımlarında annesini görenler ise çok şaşırdı. Genç ve güzel görünümüyle dikkat çeken annesi takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sosyal medyada oyuncunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 22-05-24 11:55

Anne ve babası telefonuna el koyan 16 yaşındaki çocuk katliam yaptı! Ebeveynlerini ve kardeşini öldürdü... İki gün boyunca cansız bedenleriyle kaldı

Brezilya'nın Sao Paulo kentinin Vila Jaguara bölgesinde ismi açıklanmayan 16 yaşındaki bir çocuk anne ve babasının telefonuna el koyması üzerine adeta öfke nöbeti yaşadı. Ebeveynlerini ve kız kardeşini vurarak öldüren çocuk iki gün boyunca ailesinin cansız bedeniyle birlikte yaşadı. Sonunda ise suçunu polise itiraf etti.

Trend 22-05-24 11:46

500 liraya yaklaştı, talepte gram azalma yok! Metrelerce kuyruk oluştu: ‘Yapılan zam çok değil…’

Türk kahvesinin fiyatında sadece geçtiğimiz ay yüzde 15’in üzerinde fiyat artışı yaşandı. 100 gram Türk kahvesinin fiyatı 46’TL’yi buldu. Ancak Türk lezzetine olan talepte gerileme görülmedi. Eminönü'ndeki tarihi kuru kahvecinin önünde kuyruklar yine sokaktan taştı. Vatandaşlar ise yapılan zamlar için dikkat çeken bir yorum yaptı.

Finans 22-05-24 10:44

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un kirli ayakkabısını fiyatı şaşırttı!

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı'nda yapılan bir etkinliğe katıldı. Kızı Su ile birlikte davete giden Altuğ'un, tercih ettiği ayakkabı sosyal medyada çok konuşuldu. Altuğ'un ayakkabıların fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 22-05-24 10:33

Reisi'nin ölümünde kayıp 30 saniye! Arkadaki helikopterdeydi, kaza anını anlattı... Pilot kabinindeki detay 'Suikast mı?' sorusunu akıllara getirdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin öldüğü helikopter kazasının yankıları sürerken, İran ordusu kazaya dair soruşturma başlattı. Söz konusu kazaya neyin sebep olduğu gizemini korurken, o gün helikopter konvoyunda bulunan Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Gulam Hüseyin İsmaili, yaşananları ilk kez anlattı. İsmaili, 30 saniye içinde Reisi'nin içinde bulunduğu helikopterin gözden kaybolduğunu belirtirken, pilot kabinindeki yangın detayı ise suikast iddialarını gündeme getirdi.

Manşet 22-05-24 09:37

Dünkü ilginç tartışmayı duyan Fatih Altaylı: Devlet Bahçeli'nin neden hiç evlenmediğini şimdi anladım!

TBMM'de dün Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasında ilginç bir atışma yaşandı. Önce Bahçeli, Özel'e 4 soru yöneltip yanıt istedi, saatler sonra ise Özel, Bahçeli'nin sorularına yine 4 soruyla karşılık verdi. Bahçeli'nin bu soruları daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da sorduğunu söyleyen gazeteci Fatih Altaylı'nın "Devlet beyin neden şimdiye kadar evlenmediğini anlamış oldum" diyerek gündeme damga vuracak bir yorum yaptı.

Haber 22-05-24 09:11

Fatih Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı! Dilan Çiçek Deniz ve Meryem Uzerli örneği şaşırttı! 'Millet ağzını şapırdatarak...'

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü oyuncu katıldı. Kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, Birce Akalay ve Dilan Çiçek Deniz'in tarzları uzun süre konuşuldu. Cannes'ın yankıları sürerken bomba bir yorum Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı. Verdiği örnekler ise şaşırttı.

Magazin 22-05-24 08:57

Ücretli poşette son perde! Yıllardır bir tek o zamlanmamıştı ama 10 TL'ye satılan da var... Tüketiciler isyanda

Alışveriş sonrası poşetlere para ödeme başka bir boyut kazandı. Bazı kozmetik ve giyim mağazaları ise müşteriden poşet başına 5-10 TL talep etmeye başladı. Uzmanlar, birçok bankanın poşet üzerinden keyfi ticaret yarattığını belirtirken; tüketiciye parasıyla sattığı logolu poşetlerle bir yandan da reklam yaptırdığı uyarısında bulunuyor.

Finans 22-05-24 08:22

Sevgilisini teknede başka bir kadınla aldatıyordu! Kız arkadaşı gelince yanındaki kadını böyle aşağıya attı... O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntüler bir adamın teknenin güvertesinde bir kadına sarılmasıyla başladı. Ancak devamında tekneye bir başka kadın daha geldi. Sevgilisinin geldiğini gören adam ise sarıldığı yanındaki kadını tekneden aşağıya attı.

Trend 22-05-24 07:49

İstanbul’da İranlı öğretmen skandalı! Özel okulu karıştıran taciz olayı! Öğrenciler anlattı, veliler ayaklandı

İstanbul’daki özel bir okulda yaşanan taciz skandalı dehşete düşürdü. İranlı bir öğretmenin Çekmeköy’de bulunan özel bir kolejde onlarca öğrenciye yönelik cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü. Skandal iddiaların öğrenciler tarafından dile getirilmesi ile birlikte öğretmen işten çıkartıldı. Aileler ise olayı sosyal medyadaki veli gruplarından çok sonra öğrenince büyük tepki gösterdi. Ailelerin çocuklarını sorgulamasıyla mağdur öğrenci sayısının ise bilinenden çok fazla olduğu ortaya çıktı.

Haber 22-05-24 07:38

Uzaktan-online muayene dönemi bugün başlıyor! E-nabız'dan muayane e-reçete'den ilaç... Ücretsiz mi? 10 günde şartı detayına dikkat!

Hastanelerde uzaktan muayene dönemi başlıyor. Hastalar artık hastaneye gitmeden görüntülü ve sesli şekilde muayene olabilecek. İlaç , hatta rapor bile yazdırabilecek. Hastane ve doktorun yükünü az da olsa azaltmak ve vatandaşla kolaylık sağlanması için yapılan düzenlemeyle e-nabız üzerinden muayene olan hastalara e-reçete üzerinden ilaç yazılacak. Peki uzaktan muayene için randevu nasıl alınacak? Online randevu ücretsiz mi? Herkes bu sorulara yanıt ararken; 10 gün şartı detayı ise dikkat çekti.

Manşet 22-05-24 06:51

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! 1 komiser gözaltına alındı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında dosyada yer alan diğer şüphelilerle hareket ettiği değerlendirilen Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli komiser gözaltına alındı. Soruşturmada, hakkında gözaltı kararı bulunan dosya şüphelisi N.Ö.K ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 21-05-24 22:42

Yeni doğan bebeğini çöpe atmıştı! İnternetten videolar izlemiş, kan donduran ifadeler: Çocuğun babası...

Kastamonu'da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan 18 yaşındaki genç kızın anlattıkları kan dondurdu. İnternetten doğum videoları izleyerek doğum yaptığını söyleyen genç kız, çocuğunun ölü doğduğunu ve çöp poşetine koyup zihinsel engelli babasına verdiğini söyledi. Hamile olduğu sırada nişanlı olduğunu söyleyen genç kız, çocuğun babasının ise başkası olduğunu aktardı.

Haber 21-05-24 22:35

iPhone'umu Bul kapatma: iPhone'umu Bul nasıl kapatılır?

iPhone'umu Bul (Find My iPhone), Apple tarafından geliştirilen bir hizmettir. Bu hizmet, kaybolan veya çalınan iPhone'u bulmaya, kilitlemeye ya da verileri silmeye olanak sağlar. Ancak bazı kullanıcıların gizlilik ve konum bilgilerini paylaşmak konusunda birtakım endişeleri olabilir. Herhangi bir sebeple bu özelliği devre dışı bırakmak isteyenler kullanıcılar için ise kolay bir yöntem mevcuttur. Peki, iPhone'umu Bul kapatma nasıl yapılır, iPhone’umu bul nasıl kapatılır?

Haber 21-05-24 22:34

Güneş patlaması nedir, neden olur? Güneş patlaması Dünya'yı nasıl etkiler?

Güneş patlamasının ne anlama geldiği ve etkileri, sosyal medya kullanıcılarının merak edip araştırdığı konular içerisinde yer almaktadır. Güneş'in yüzeyinde ortaya çıkan şiddetli patlamalara "Güneş patlaması" adı verilmektedir. Bu kapsamda en çok araştırılan konu ise güneş patlamalarının etkileridir. Peki, güneş patlamasının etkileri nelerdir? Güneş patlaması Dünya'yı nasıl etkiler?

Haber 21-05-24 22:31

Sezon final tarihi belli olan Bahar dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

Show TV'de yayınlanan fenomen dizi 'Bahar' Salı akşamlarına damga vuruyor. Dizinin sezon finali de belli oldu. Dizi 16. bölümüyle sezon arası verecek. Sezon finalinden önce ise diziye, bir oyuncu daha katılıyor.

Magazin 21-05-24 16:49

Selen hemşire olayında sarsıcı detay! Yakın arkadaşıyla aynı kaderi yaşamış: Ortak arkadaşları ise şüpheli doktor

Türkiye Selen hemşirenin sır ölümünü konuşmaya devam ederken gündem olacak yeni bilgilere ulaşıldı. Selen hemşirenin yakın arkadaşı Pelin Köksal'ın da aynı şekilde hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı hastanede hemşirelik yapan Pelin Köksal ile Selen hemşirenin ortak noktası ise şüpheli doktor Fatih.A.. İki hemşirenin ölümünde de aynı ilaçtan şüpheleniliyor.

Haber 21-05-24 16:11

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yıllık reel olarak yüzde 4,62 azaldı

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi nisan ayı verileri belli oldu. Yıllık reel olarak ise yüzde 4,62 azaldı.

Finans 21-05-24 15:42

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un kızları dünyaya geldi! Bakın ismini ne koydular

İki yıl önce İzmir'de dünyaevine giren Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'dan geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. Çiftin kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü çift bebeklerine ise Mira Milena adını verdi.

Magazin 21-05-24 15:24

Her detayı korkunç! 54 yaşındaki adam 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştı... Cinsel saldırıyı engellemeye çalışan 10 yaşındaki kardeşini uçurumdan attı

İngiltere'nin Brighton bölgesinde 54 yaşındaki Anthony Stocks isimli bir adam 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştı. Ablasını cinsel saldırıdan kurtarmak isteyen 10 yaşındaki çocuk Stocks'a müdahale etmek istedi. Stocks ise kendisini engellemeye çalışan 10 yaşındaki çocuğu 30 metrelik uçurumdan aşağıya attı. Çocuk mucizevi şekilde hayatta kalırken Stocks ise tutuklandı.

Trend 21-05-24 14:24