Lina Nazli Erbay Haberleri

Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü... Annesinin boyuna ulaştı! Son hali görenleri şaşırttı

Ekranları başarılı sunucusu Zuhal Topal yaptığı programlar ve rol aldığı dizilerle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü ismin kızı Lina'yı görenler çok şaşırıyor. Lina büyüdü ve neredeyse annesinin boyuna ulaştı.

Magazin 2024-05-17 13:53:22

'Yurt dışına kaçabilirdim' Cesedi derin dondurucudan çıkmıştı! 3 yaşındaki Lina'nın davasında karar 'Hiçbirine indirim uygulamadı'

Gaziantep'te Lina Nazlı Erbay'ın (3) darbedilerek öldürülüp, cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haber 2024-04-03 17:50:26

Pelin Akil buz ortasındaki göle girdi! 'İzlerken zatürre oldum'

Kızları Alin- Lina ve eşi Anıl Altan ile birlikte Finlandiya tatilinden paylaşımlarda bulunan oyuncu Pelin Akil, kendini buz gibi sulara bıraktı. Ünlü ismin soğuğa aldırış etmediği anları sosyal medyada gündem oldu. Pelin Akil'e yorum yağdı.

Magazin 2024-03-22 10:43:37

Endonezya'da domuz eti yemeden önce besmele çeken fenomen 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Endonezyalı TikTok fenomeni Lina Lutfiawati, TikTok'tan yaptığı paylaşımda domuz eti yemeden önce besmele çekmesiyle bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Hakkında dini değerlere hakaret ve nefret körükleme suçlarından dolayı dava açılan Lina videosu nedeniyle 2 yıl hapis cezasına ve 16 bin 245 ABD Doları (yaklaşık 439 bin 375 TL) para cezasına çarptırıldı. Para cezasını ödememesi durumunda Lina'nın hapis cezasının 3 yıla kadar uzatılabileceği belirtildi.

Trend 2023-09-21 07:56:51

Balkondan düşüp öldü, sokak savaş alanına döndü! Eskişehir'deki bir evde patlama... Dehşet anları!

Eskişehir'de bulunan bir apartmanın en üst katındaki dairede patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle balkondan sokağa düşen 34 yaşındaki Mustafa Erbay Özdil hayatını kaybetti. . Polis ve itfaiye ekiplerince yapılan ilk incelemelerde patlamanın evin mutfak bölümünde meydana geldiği belirlendi. Patlama anı ise park halindeki bir otomobilin araç kamerasına yansıdı.

Haber 28-08-23 07:20

Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü! Görenler şaştı kaldı! ''Annesinin kopyası''

Ekranların başarılı sunucusu Zuhal Topal şimdilerde Tv8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programıyla izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yaptığı programlar ve rol aldığı dizilerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü ismin kızı Lina'yı görenler çok şaşırıyor. Şimdilerde 10 yaşında olan Lina annesine benzetiliyor.

Magazin 13-07-23 17:15

ABD'den 'sıkı önlem' uyarısı! FTC Başkanı Lina Khan: Yetkilerimizin tamamını kullanmaktan çekinmeyeceğiz

ABD hükümeti, sohbet robotu ChatGPT gibi kullanımı yaygınlaşan yapay zeka robotlarının kullanımının suistimal edilmesine karşı sıkı önlem alacakları konusunda uyarıda bulundu. ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC) Başkanı Lina Khan, "Yapay zekanın sahtekarlığı ve ayrımcılığı artırdığını zaten görüyoruz. Amerikalıları bu tehditlerden korumak için yetkilerimizin tamamını kullanmaktan çekinmeyeceğiz." dedi. Khan, "Yapay zeka yasaların üstünde değil" ifadesini de kullandı.

Haber 26-04-23 11:21

Mecliste çekiçle cep telefonunu kırmıştı! TBMM Başkanlığı CHP’li vekile dava açtı

TBMM Başkanlığı, Genel Kuruldaki konuşması sırasında çekiçle cep telefonunu kıran CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay hakkında, meclis kürsüsüne zarar verdiği gerekçesiyle 10 bin 800 liralık alacak davası açtı.

Haber 25-03-23 13:03

Sosyal medya fenomeni Özlem Lina Öz umre için Mekke'ye gitmişti! Yaşadığı tacizle şoke oldu

Sosyal medya fenomeni Özlem Lina Öz, ailesiyle birlikte umreye gitti. Fenomen umre için ailesiyle birlikte gittiği Mekke'de alışveriş merkezinde sözlü tacizine uğradığını iddia etti. Şoke olan ünlü fenomen olayı Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 30-01-23 14:14

Bir tek Türkiye 'beyaz' kaldı! '3 senedir etkisindeyiz' deyip açıkladı: Önümüzdeki 1,5 hafta içinde...

İstanbul'da günlerdir kuru soğuk ve sis hakim. İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde ise kar yağışı yok. İstanbul'da gün içerisinde 3 ayrı mevsim yaşanırken Meteoroloji mühendisi Deniz Demirhan "Yaklaşık 3 senedir La Lina sürecinin içindeyiz. Çarşamba günü bir yağış olabilir ama sis hafta boyunca devam ediyor. Kar yağışı önümüzdeki 1,5 hafta içinde yok" dedi.

Haber 03-01-23 09:22

Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil'in eski aşkını görenler hayrete düştü! Meğer Kuruluş Osman'ın yıldızıymış

Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide 'Firuze' karakterini canlandırıyor. Güzel oyuncunun, 2016 yılında hayatını birleştirdiği Anıl Altan ile evliliğinden Alin ve Lina adında ikizleri bulunuyor. Pelin Akil'in bir dönem aşk yaşadığı ve Kuruluş Osman, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almış olan oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 29-11-22 23:11

TBMM'de çekiçle cep telefonunu parçalamıştı! CHP'li vekil Burak Erbay'a verilen ceza belli oldu

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifine yönelik tepkisini TBMM'de cep telefonunu çekiçle kırarak göstermişti. Erbay'a verilen ceza belli oldu. Kürsüye zarar verdiği gerekçesiyle 10 bin TL para cezası kesilen Erbay, kararın dayanaksız olduğunu belirterek verilen cezaya itiraz etmeye hazırlanıyor.

Haber 10-11-22 06:40

Cep telefonunu TBMM'de çekiçle parçalamıştı! CHP'li vekil bunu hiç beklemiyordu, kendisinden tahsil edilecek

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifine yönelik tepkisini TBMM'de cep telefonunu çekiçle kırarak göstermişti. Erbay'ın hareketinin kınama cezası gerektiren bir eylem olduğunu ifade eden TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Kürsüde bir zarar olduğunu öğrendim, onun da kendisinden tazmini yapılır" dedi.

Haber 13-10-22 14:53

TBMM'de ilginç protesto! CHP'li vekil çekiçle cep telefonunu kırdı

Sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin görüşüldüğü sırada TBMM Genel Kurulunda ilginç bir olay yaşandı. CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, "Eğer buradaki yasa Meclis'ten geçerse o telefonlarınızı bu şekilde kırıp atabilirsiniz" diyerek çekiçle cep telefonunu kırdı. Öte yandan TBMM Genel Kurulunda, CHP ve HDP'li milletvekilleri, kanun teklifinin 29. maddesine gelindiğinde alkışlı protesto eylemi yaptı.

Haber 13-10-22 07:00

Cesedi, derin dondurucuda bulunmuştu! Lina'nın babası konuştu: Aramadığım yer kalmadı

Gaziantep'te, kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan ve 8 ay boyunca orada kaldığı öğrenilen Lina Nazlı Erbay'ın ölümü, Türkiye'nin kanını dondurdu. Vahşetin ortaya çıkmasının ardından bir çok detay da öğrenilirken Lina'nın, annesi Melisa İlhan'a zorla fuhuş yaptırmak için alıkonulduğu iddia edildi. Korkunç olay sonrası konuşan baba Abrurrahman Erbay, boşandıktan sonra çocuklarını almak için çok mücadele verdiğini ve her yerde onları aradığını söyledi.

Haber 30-09-22 11:08

Lina Nazlı Erbay'ın acılı babaannesinden kahreden sözler! 'Onun darp edilmiş halini görseniz... Dünya ayaklanır'

Gaziantep'te 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın kayıp olarak aranırken derin dondurucuda cansız bedeni bulunmuştu. Olayla ilgili tutuklanan Mehmet Aksu'nun "Muhabbet bana, 'bu çocuğun cesedini yakayım, parçalarını bir yere gömeyim, kurtulayım' dedi" açıklamasını yaptığı öğrenildi. Muhabbet Toz ise "Mehmet ile birlikte oturup karar verdik. Bu çocuğu önce yakalım diye düşündük. Daha sonra yakmaktan vazgeçtik" dedi. Lina'nın babaannesi ise ''Onun darp edilmiş halini görseniz... Dünya ayaklanır" dedi.

Haber 29-09-22 14:34

Lina Nazlı Erbay'ın derin dondurucuda cansız bedeni bulunmuştu! Kan donduran ifadeler: 'Cesedi sebzelerle kamufle ettik'

Gaziantep'te 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın kayıp olarak aranırken derin dondurucuda cansız bedeni bulunmuştu. Olayla ilgili olarak Muhabbet Toz ve sevgilisi Mehmet Aksu tutuklanmış. Ortaya çıkan ifadelerde Aksu'nun "Muhabbet bana, 'bu çocuğun cesedini yakayım, parçalarını bir yere gömeyim, kurtulayım' dedi" açıklamasını yaptığı öğrenildi. Toz ise "Mehmet ile birlikte oturup karar verdik. Bu çocuğu önce yakalım diye düşündük. Daha sonra yakmaktan vazgeçtik" dedi.

Haber 28-09-22 16:05

Müge Anlı’da flaş gelişme! Boynunu kırıp üzerinde sigara söndürmüşlerdi: Lina Nazlı Erbay'ın katilleri tutuklandı

Müge Anlı’da ortaokul arkadaşının kendisini para karşılığı erkeklere sattığını ifade eden Melissa İlhan eve 5 bin TL'den az getirdiği takdirde kendisinin çocuklarıyla tehdit edildiğini söylemiş, iki çocuğundan birinin bakıcıda olduğu, diğerinin ise öldürülüp derin dondurucuya konulduğu gün yüzüne çıkmıştı. Türkiye'yi ayağa kaldıran olaya ilişkin flaş gelişmeyi Müge Anlı duyurdu. Müge Anlı zanlıların kasten öldürme suçundan tutuklandığını açıkladı.

Haber 28-09-22 10:39

Lina Nazlı'yı öldürüp derin dondurucuya atmışlardı! Babaanneden korkunç ifadeler: Yavrumun her yeri yanmış, boynunu kırmışlar

Gaziantep'te meydana gelen olayda ortaokul arkadaşının kendisini para karşılığı erkeklere sattığını söyleyen Melissa İlhan eve 5 bin TL'den az getirdiği takdirde kendisinin çocuklarıyla tehdit edildiğini söylemiş, 2 çocuğundan birinin bakıcıda olduğu, diğerinin ise öldürülüp derin dondurucuya konulduğu ortaya çıkmıştı. Babaanne torununun işkence edilerek öldürüldüğünü söyleyerek, "Vücudunun her yeri yanmış. Çocuğum şişmiş, boynunu kırmışlar. Aç ölmüş'' ifadelerini kullandı.

Haber 27-09-22 16:23

Lina Nazlı Erbay buldu mu? Müge Anlı'daki Lina Nazlı öldürüldü mü, Lina Nazlı'yı kim öldürdü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Lina Nazlı Erbay merak edildi. Gaziantep'te ortaokul arkadaşının kendisini para karşılığı erkeklere sattığını belirten Melissa İlhan eve 5 bin TL'den az getirdiğinde kendisinin çocuklarıyla tehdit edildiğini ifade etti. Çocuklarını aylardır görmeyen genç kadın Müge Anlı'ya başvurdu. Olaya ilişkin son durum merak konusu oldu. Peki, Lina Nazlı'yı buldu mu? Müge Anlı'daki Lina Nazlı öldürüldü mü, Lina Nazlı'yı kim öldürdü?

Haber 27-09-22 12:14

Müge Anlı'daki o görüntüler Demet Akalın'ı çileden çıkardı! Delireceğim

Müge Anlı'da aranan 1,5 yaşındaki Naime Ceyda ve 4 yaşındaki ablası Lina Nazlı herkesi ekran başına kitlemişti. Fuhuşa zorlanan genç kadın çocuklarını bulmak için geldiği Müge Anlı'da mutlu haberi aldı. 1,5 yaşındaki Naime Ceyda'nın bulunduğu anları izleyen şarkıcı Demet Akalın ise ekran başında çileden çıktı. Akalın, Müge Anlı ve ekibine sitem etti.

Magazin 26-09-22 15:51

Yanma şikayetiyle başvurdu! Röntgende ne olduğu ortaya çıktı... 'Türkiye sınırlarında ilk'

Karaman'da tuvaletini yaparken yanma şikayeti yaşayan 27 yaşındaki hastanın mesanesinden 1 kilogram taş çıkarıldı. Barış Yıldız adındaki hastanın ameliyatını gerçekleştiren Doç. Dr. Güven Erbay, ''Hastanemize idrarda yanma şikayeti ile başvurdu. Yapılan tetkik ve görüntüleme sonucunda mesanesinde devasa bir taş olduğu gördük. Bunun üzerine ameliyat kararı aldık ve açık ameliyatla bu taşı aldık. Türkiye sınırlarında şimdiye kadar mesaneden çıkarılan en büyük taş olduğunu düşünmekteyiz" dedi.

Haber 16-09-22 17:16

23 yıllık böbrek hastası eşinin organ bağışıyla sağlığına kavuştu

Bolu'da yaşayan Burakhan Erbay, bir yıl önce hayatını birleştirdiği eşinin böbreğiyle sağlığına kavuştu - 30 yaşındaki Burakhan Erbay: - "Geçen sene 18 Eylül'de hayatlarımızı birleştirdik. Şimdi de eşimin bana organını vermesiyle can birliğimiz tamamlanmış oldu"

Yurthaber 16-09-22 11:43

Pelin Akil ile Anıl Altan'ın dudak dudağa anlarına küçük kızından müdahale

Oyuncu Pelin Akil ile Anıl Altan'ın öpüştükleri anlar sosyal medyaya damga vurdu. Alin ve Lina adında ikiz kızları olan ünlü çiftin dudak dudağa oldukları anlarda küçük kızlarının müdahalesi herkesi güldürdü. Törende romantik bir poz veren oyuncu Pelin Akil ile Altan o anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 27-06-22 17:12

İstanbul'da korku dolu anlar! Evlilik teklifi reddedilince dehşet saçtı

İstanbul'da evlilik teklifi geri çevrilen Hayri Karaman canice bir yola başvurarak teklifini reddeden Günay Erbay'ı kaçırdı. Rehin alınan Erbay, başında Karaman'ın dayadığı silahla beklerken polis ekipleri Karaman silahın tetiğini çektikten sonra etkisiz hale getirdi.

Haber 28-04-22 17:27

Irak Okçuluk Milli Takımı Türk başantrenöre emanet

Irak Okçuluk Milli Takımı Başantrenörü Erbay: "Irak'ı uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız"

Yurthaber 22-04-22 10:35

Musikiye ömrünü veren emekli astsubay binlerce öğrenci yetiştirdi

Eskişehir'de yaşayan 74 yaşındaki Hüseyin Erbay, Türk Sanat Müziği için yazdığı 120 eseri, yetiştirdiği öğrencilerden oluşan koro eşliğinde seslendirerek geleceğe taşımak istiyor - Şef ve bestekar Erbay: - "Türk Sanat Müziği için elim ayağım tutuncaya kadar öğrenci yetiştireceğim. En büyük idealim Türk musikisinin hak ettiği yere gelmesidir"

Yurthaber 06-04-22 11:13

Yurt dışında görüp yetiştirmeye başladı! Yıllık kazancı 15-20 milyon TL'yi buluyor

Turizm sektöründe çalışırken yurt dışında tanıştı, şimdi taleplere yetişemiyor. Turizm sektöründe faaliyet gösterirken, aloe vera bitkisiyle yurt dışında tanışan Cemal Erbay 1 dekarla başladığı aloe vera üretiminde rekor kazanç sağladı. 125 dekar aloe veradan 20 milyon TL kazanç beklediklerini söyledi.

Finans 13-01-22 17:07

Antalya'daki tarlasında üretmeye başladı, 20 milyon kazanç bekliyor! ''Emek harcamadan sürekli kazanç''

Turizm sektöründe çalışırken yurt dışında tanıştı, şimdi taleplere yetişemiyor! Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 1 dekar alana diktiği aloe vera bitkisini 125 dekara çıkaran üretici Cemal Erbay, Türkiye’de ki en büyük aloe vera kapasitesiyle üretim yapıyor. 20 milyon TL kazanç bekleyen Erbay, ''Emek harcamadan sürekli kazanç elde ediyorsunuz, burada ilaç kullanmıyoruz, gübre kullanmıyoruz. Bir defa ekiyorsunuz 12-15 yıl ömrü var'' şeklinde konuşuyor.

Haber 13-01-22 11:17

SON DAKİKA | CHP önerge vermişti! Kalıcı yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Dönmez açıkladı

Son dakika haberi: Uzun süredir tartışma konusu olan kalıcı yaz saati uygulaması hakkında son durum ne? Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Burak Erbay, sabit yaz saati uygulamasıyla ilgili soru önergesi vermişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kalıcı yaz saati hakkında konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 10-01-22 08:09

TBMM'de ilginç anlar! CHP'li vekil bir kasa portakalı kürsüden yere döktü

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Cumhurbaşkanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşların 2022 yılı bütçeleri görüşmesinde kürsüye bir kasa portakal ve bazı fotoğrafların bulunduğu dövizlerle çıktı. Muğla'dan getirdiğini söylediği portakalları kürsünün üzerinden yere döken Erbay, portakal üreticisinin sorunlarının çözülmesini istedi.

Haber 14-12-21 16:53

Mantarı toplarken kaybolmayın, tüketirken zehirlenmeyin uyarısı

Karabük'te ağustostan bu yana yediği mantardan zehirlenen 28 kişi hastanelerde tedavi gördü, kaybolan 31 kişi, AFAD ekiplerince bulundu - Karabük İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı: - "Mantar zehirlenmelerinde çok ciddi vakalar karaciğer nakline kadar gidiyor, maalesef ölümle sonuçlanabiliyor" - AFAD Karabük İl Müdürü Gazanfer Erbay: - "Ormanlarımızda yırtıcı hayvanlar var. Vatandaşlarımıza mantar toplamaya tek başına gitmemelerini öneriyorum"

Yurthaber 21-10-21 12:21

2 aylık Lina’nın kafatası kemiklerindeki deformasyon ameliyatla düzeltildi: 'Başına tülbent bağla' dediler

İzmir'de 2 ay önce dünyaya gelen Lina bebek, ailesinin rutin kontrol için hastaneye götürüldüğünde kafatası kemiklerinde deformasyon fark edildi. Op. Dr. Evren Sandal'ın acil ameliyata aldığı minik bebeğin kafatasındaki deformasyon düzeltildi. Bebeğin babası, bebeğin durumunu görenlerin kafasına tülbent bağlamayı önerdiğini ancak bunu uygulamayıp hemen hastaneye başvurduklarını söyledi. Sandal da, kocakarı yöntemlerine kulak asılmamasını, hemen bir beyin cerrahına başvurulmasını söyledi.

Haber 02-10-21 14:11

Zuhal Topal paylaştı! Kızını görenler inanamadı

Zuhal Topal, Korhan Saygıner çiftinin 7 yaşındaki kızları Lina, görenleri şaşırttı. Kızının okulun ilk günü fotoğrafını paylaşan Zuhal Topal'a çok sayıda yorum geldi.

Magazin 06-09-21 13:53

Üniversite öğrencilerinin tasarladığı Savaşan İHA TEKNOFEST'te havalanacak

SUBÜ öğrencileri, üniversitenin atölye laboratuvarlarında geliştirdikleri yazılımlarla ürettikleri drone ile "Savaşan İHA" kategorisinde katılacakları yarışmada derece elde etmeyi hedefliyor - Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık: - "Üniversiteler kapalıyken bile atölye laboratuvarlarını 7/24 açık tutarak öğrencilerin çalışmalarına imkan veriyoruz" - Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Sergen Erbay: - "Temel amacımız; hem ülkemizin milli teknoloji hamlesine destek vermek hem de kendimizi geliştirmek"

Yurthaber 03-09-21 11:21

Pompalı tüfekle arkadaşını öldürdü! Kan donduran mesajın ardından intihar şoku

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 29 yaşındaki ev arkadaşı Ömer Erbay ile kavga eden Okan Oruç, pompalı tüfekle arkadaşını öldürdü, ardından intihar etti. 33 yaşındaki Oruç'un intihar öncesi yakınlarına mesaj attığı öğrenildi.

Haber 26-08-21 11:43

Karabük'te ormanlık alanda kaybolan down sendromlu genç kızı arama çalışmaları sürüyor

AFAD Karabük İl Müdürü Gazenfer Erbay: - "Çok geniş bir ormanlık alan var. Her türlü imkan kullanılarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz"

Yurthaber 07-07-21 15:42

İstanbul'da kahreden olay! 1 yaşındaki bebek korkulukların arasından düştü

İstanbul Avcılar'da binanın dördüncü katında balkonda oynayan 1 yaşındaki bebek, korkulukların arasından yere düştü. Lina bebek, tüm uğraşlara rağmen hayatını kaybetti.

Haber 27-06-21 14:06

Pelin Akil isyan etti: Bunu açıkladığıma inanamıyorum!

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, sosyal medya hesabından ikiz kızları Alin ve Lina ile paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Bu sabah Lina ile videosunu yayınlayan güzel oyuncu, kendisini çocukları arasında ayrımcılık yapmakla suçlayan takipçisine yanıt verdi.

Magazin 26-06-21 15:37

İsrail-Filistin: Gazze'de Covid hastalarını tedavi eden uzman doktor, İsrail'in hava saldırısında hayatını kaybetti

İsrail uçaklarının Pazar günü Gazze Şeridi'nde uyarıda bulunmadan vurduğu dört katlı binada, deneyimli doktor Ayman Ebu al Ouf ve ailesinden 12 kişi enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. Saldırıda ölen dahiliye uzmanı doktorun arkadaşları, "Gazze için büyük kayıp" yorumunu yaptı. BBC Arapça Servisi'nden Lina Shaikhouni'nin haberi.

Haber 20-05-21 13:40

Çinli yetkili: Çin aşılarının koruyuculuk oranının yüksek olmaması bir sorun

Çin Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri Başkanı Gao Fu, Çin'de üretilen aşıların koruyuculuk oranının yüksek olmadığını ve bunun bir sorun olduğunu söyledi. Bu, üst düzey bir yetkilinin düşük koruyuculuğu kabul ettiği ilk açıklama oldu. Çin basınına konuşan aşı uzmanı Tao Lina, iki doz inaktif aşı olanlara bir doz da mRNA aşısı yapılmasını önerdi. Türkiye'de aşılama büyük oranda Çin'de üretilen Sinovac aşısıyla yürütülüyor.

Haber 11-04-21 17:21

Henüz 5 yaşındayken anne olan Lina Medina’nın dram dolu hayat hikayesi tüylerinizi diken diken edecek

Tarih boyunca bilim insanları imkansız olarak görülen pek çok olaya tanık oldu. 5 yaşındayken hamile kalan Lina Medina’nın hikayesi de bunlardan bir tanesi olarak karşımıza çıktı. Lina’yı ailesi şikayetlerinden dolayı hastaneye götürdü ve sürpriz bir gerçekle karşılaştı. Aileyi dehşete düşüren gerçek ise 5 yaşındaki kızlarının hamile olmasıydı.

Trend 01-04-21 14:35

Amasya’da kütüphane açıldı

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneğinin Amasya temsilciliği, Emine Bursalı İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törenle Metin Yurdakul Kütüphanesi’ni açtı.Açılış öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Erbay, Hasene International çatısı altında yaklaşık 20 ülkede kurulmuş Hasene Dernekleri aracılığı ile dünyada 100’ün üzerinde ülkede çalışma yürüttüklerini söyledi.

Yurthaber 31-03-21 16:40

Gönen’de yeni pandemi kuralları

Balıkesir Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan yeni pandemi tedbirleri kararlarının Gönen’de etkin bir şekilde uygulanması amacıyla Kaymakamlık Makamında toplantı yapıldı.Kaymakam Arslan Yurt Başkanlığında yapılan toplantıya, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Temel Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay, İlçe Yazı İşleri Müdürü Aylin Kılıç ve İlçe Müftüsü Ahmet Duram katıldı.Toplantıda, Gönen’de artan vaka sayılarının kamu sağlığını tehdit ettiğinin ve hastanede yoğun bakım ihtiyacının arttığının altı çizilerek ilçeye girişlerde ve yoğun caddelerde güvenlik birimlerince denetimlerin artırılması, marketlere ve kuaförlere girişte HES Kodu kontrolü mecburiyeti, çocuk parklarının kullanıma kapatılması, ev ziyaretlerinin yapılmaması hususunun apartman ve site yöneticilerine tebliğ edilmesi, yüz yüze eğitim yapan öğrencilerin okul bahçesi dışına çıkışlarının engellenmesi, ilçede anons ve sosyal medya yoluyla halkın bilgilendirilmesi başta olma üzere çok sayıda konu hakkında atılması gereken adımlar değerlendirilerek planlamalarda bulunuldu.

Yurthaber 23-03-21 10:10

LINA Coin nedir? İşte Linear (LINA) Coin yorumları

Son dönemlerde kripto para piyasası çok hareketli günler geçiriyor. Birçok kripto para birimi ise listelerde kendine yer buluyor. Linear (LINA) Coin, sınırsız likidite ile hemen sentetik varlıklar üretebilen, merkezsiz bir delta varlık olarak platformlarda yer alıyor. Binance’nin listeleyeceğini duyurduğu LINA, Binance’nin Innovation Zone bölgesinde listeleniyor.

Finans 18-03-21 14:43

Batı Karadeniz Bölgesi’nde heyelanlar en çok Yenice’de görülüyor

Karabük Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Gazanfer Erbay, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle düzenlediği basın toplantısında Batı Karadeniz Bölgesi’nde heyelanların en fazla görüldüğü yerin Yenice ilçesi olduğunu söyledi.Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya gelen AFAD İl Müdürü Gazanfer Erbay, Karabük’ün jeolojik ve morfolojik yapısı ve konumu nedeniyle geçmişte birçok kez önemli ölçüde afetlerle yüz yüze kaldığını belirterek, “Halen bu afet tehlike ve riski devam etmekte olan bir ilimizdir.

Yurthaber 03-03-21 16:22

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig 23.Hafta

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig ekollerinden Bellona Kayseri Basketbol ligin 23.haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyespor’u 119-50 mağlup etti.Salon: Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor SalonuHakemler: Ali Şakacı xx, Kerem Yılmaz xx, Nazlı Çişil Güngör xxSamsun Canik Belediyespor: Dilan Çalış xx 17, Zeynep Sina Konuksever x, Sila Şimşek x 8, Bilgesu Erduran x 3, Kayra Güler Sağlam x 15, Nazli Çalışkan x 3, Elif Korkut x 4,Bellona Kayseri Basketbol: Sevgi Tonguç xxx 24, Melis Gülcan xx 2, Ayşegül Günay Aladağ xx 3, Gülse Uğur xxx 15, Maja Miljkovic xx 22, Kitija Laksa xxx 23, Zeynep Öykü Kalbisağde xx 13, Fatma Dikmen xx 17Periyotlar1.Periyot: 14-33 (Bellona Kayseri lehine)2.Periyot: 11-26 (Bellona Kayseri lehine)3.Periyot: 12-36 (Bellona Kayseri lehine)4.Periyot:10-20 (Bellona Kayseri lehine)Devre: 25-59 (Bellona Kayseri lehine)

Yurthaber 03-03-21 15:56

Başkan Oktay “Son açıklamalar ile umutlarımız arttı”

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, kısıtlamaların il bazında kaldırılacak olmasının sezona dair umutları arttırdığını söyledi.Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ilçeyi ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı ve meclis üyeleri ile birlikte esnafı dolaştı.

Yurthaber 18-02-21 13:26

Gönen’de öğrencilere 80 tablet

Gönen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temin edilen 80 adet tablet bilgisayarın, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtım töreni gerçekleştirildi.Uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı olmayan öğrenciler için Millî Eğitim Bakanlığı tarafından sosyal sorumluluk kapsamında uygulanan projeye destek olmak amacıyla İlçemiz Kaymakamı Arslan YURT’un talimatıyla Kaymakamlık SYDV Müdürlüğünce temin edilen 80 adet tablet bilgisayar, ilçemizin çeşitli okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.Kaymakamı Arslan Yurt, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay, Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Uça ve Gönen Eğitim Kurumları Kurma ve Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Hüseyin Şener ile birlikte Gönen Anadolu Lisesi ile Mehmet Ahmet Genç İlk ve Ortaokulunda düzenlenen tablet dağıtım törenlerine katıldı.Tablet dağıtım törenlerinde öğrenciler ve velileri ile sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Kaymakam Yurt, tabletlerin öğrencilerimize hayırlı olması ve başarılar getirmesi temennisinde bulundu.

Yurthaber 06-02-21 10:57