Soguk Kahveler Haberleri

Açık havada kahve keyfi yapmanızı sağlayacak pratik ürünler

Açık havada barista kalitesinde kahve keyfine ne dersiniz? Elektriğe ihtiyaç duymadan da sıcacık kahveler yapmak mümkün! Kamp, piknik ve doğa aktivitelerinizde, pratik ve hızlı çözümler sunan bu ürünlerle her yerde mükemmel kahve deneyimini yaşayabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar!

Haber 2024-07-11 11:29:20

Çikolatalı kek tarifi: Çikolatalı kek nasıl yapılır?

Taptaze kahveler eşliğinde tüketilebilecek, çat kapı çaya, sohbete gelen misafirlerinize ikram edebileceğiniz enfes bir çikolatalı kek tarifimiz var. Bu tarif hem çok lezzetli hem de yapımı son derece kolay. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-06-17 19:53:04

Evde Türk kahvesi keyfi! Fiyat performans ürünü 1000 TL altı kahve makineleri

Günün stresinden uzaklaşmanıza ve keyif dolu anlar yaşamanıza yardımcı olan Türk kahvesinin keyfini çıkarmak için bütçenizi zorlamaya gerek yok! Biz de bu lezzetli deneyimi doyasıya çıkarabileceğiniz 1000 TL altı kahve makinelerini seçtik. Sizin için enfes kahveler pişirirken estetik tasarımlarıyla da mutfaklarınıza şıklık katan bu 10 Türk kahvesi makinesinin öne çıkan özelliklerine gelin birlikte göz atalım.

Yemek 2023-12-25 03:39:54

Bugün kahveler açık mı, kapalı mı? 28 Mayıs 2023 Pazar günü kahveler ve kıraathaneler çalışmıyor mu? YSK'dan açıklama!

Bugün kahve ve kıraathanler açık mı? Sorunun yanıtı merak konusu oldu. Adayların ilk turda yüzde 50 + 1 oy barajını geçememesi sebebiyle bugün gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda seçmenler Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ya da Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanacak. Peki, bugün kahveler açık mı, kapalı mı? 28 Mayıs 2023 Pazar günü kıraathaneler çalışmıyor mu? İşte YSK'dan yapılan açıklama...

Haber 2023-05-28 14:20:25

Pratik bir kafein deposu isteyenler için en iyi granül kahve çeşitleri

Pek çok kahve çeşidi olsa da pratik bir şekilde hazırlanmasıyla granül kahve, günlük hayatın en çok tercih edilen içecekleri arasına giriyor. Pürüzsüz dokusu ve eşsiz lezzetiyle pratik bir kafein deposu olan granül kahve ile enerjinizi yükseltebilirsiniz. Yumuşak içimden daha yoğun ve sert içime kadar pek çok seçenek sunan granül kahveler arasından zevkinize göre bir tercihte bulunabiliyorsunuz. İşte sizin için bir araya getirdiğimiz granül kahve çeşitleri...

Yemek 02-05-23 15:30

Kahve nasıl hazırlanmalı? Kahve makineleriyle mi yoksa French pressle mi? İşte farklı kahve demleme yöntemleri

Birçok kişinin severek içtiği vazgeçilmez içeceği olan kahveler, iki farklı soruyu beraberinde getiriyor. "Kahve, makineyle mi yoksa French pressle mi demlenmeli?" Bu iki soru sizin de kafanızı karıştırıyorsa en iyi kahveyi nasıl yapabileceğinizi açığa kavuşturduk. Haydi, kahve demleme yöntemleri hakkında tüm bilgileri detaylı olarak inceleyelim.

Yemek 21-04-23 15:19

Nefis kahveler yapabileceğiniz en iyi manuel espresso makineleri

Kahveler, aromatik tatları ve eşsiz kokularıyla pek çok kişi tarafından keyifle tüketilir Kimi zaman güne mis gibi kokan bir kahveyle "Merhaba!" deriz kimi zaman gün içinde her fırsatta tüketiriz. Lezzetli bir kahveye ulaşmanın sırrı ise kaliteli bir kahve makinesinden geçer. Evinizi ya da ofisinizi mis gibi kokutacak kaliteli bir kahve deneyimi yaşamanızı sağlayacak en iyi manuel espresso makinelerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 20-04-23 17:59

Lezzetli kahveler için kullanabileceğiniz en iyi ve en ucuz Smeg kahve makinesi çeşitleri

Kahve tiryakilerine müjde! Smeg markası harika retro kahve makinesi modelleri ve kaliteli ürünleriyle herkesin beğenisini kazanırken kahve performansıyla da göz dolduruyor. Uzun ömürlü kullanımı ve dayanıklı malzemesiyle ön plana çıkan modeller, kahve içmeyi sevenleri tatmin edecek lezzeti sunmaktan da geri kalmıyor. İster filtre kahve ister espresso isterseniz de Americano hazırlayabileceğiniz, herkese hitap edecek bir Smeg kahve makinesi bulmak mümkün! Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 28-03-23 15:41

Enfes kahveler hazırlamanıza yardımcı olacak en iyi kahve köpürtücü modelleri

Yorgunluğunuza ilaç gibi gelecek lezzetli ve bol köpüklü bir kahveye kim "Hayır" diyebilir ki? Peki, dışarda severek tükettiğiniz o bol köpüklü nefis kahveleri evde de yapabileceğinizi söylesek ne dersiniz? Kahve köpürtücüler sayesinde kendinizi hiç yormadan lezzetli ve şık görünümlü kahveler hazırlayabilirsiniz. Köpüklü kahveler için mükemmel bir yardımcı olan en iyi kahve köpürtücü modellerini sizler için araştırdık. Gelin, birbirinden kaliteli ve kullanışlı modelleri birlikte inceleyelim.

Haber 21-02-23 14:41

Kahve aşıklarının çok hoşuna gidecek en iyi taşınabilir espresso makinesi tavsiyeleri

Bir kahve dükkânına erişiminiz olmadığı zamanlarda canınızın hiç kahve çektiği oldu mu? Yanıtınız "Evet!" ise artık kahve keyfiniz için illa bir kahveciye gitmenize gerek kalmadığının müjdesini verelim. Evde ya da hareket halindeyken leziz kahveler hazırlamak taşınabilir espresso makineleri ile mümkün! İster uzak bir dağda kamp yapıyor ister sahil kenarında dinleniyor ister uzun bir araba yolculuğunda olun; canınız çektiği her an espresso içmenin tadını çıkarabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar!

Yemek 17-01-23 15:59

Obezite, reflü, karaciğer yağlanması... Kahve içerken tekrar düşünün

Kimimiz sabah güne kahvesiz başlayamıyorken kimimizin ise dışarıda kahve içmek sosyalleşirken en çok zevk aldığı aktivite. Bol şekerli, kremalı, çikolata soslu veya karamelli gibi onlarca farklı kahve çeşidi mevcut., Kahveye ekstradan eklenen aroma, şurup, krema veya sosların genel sağlık üzerine olumsuz etkisi vardır. Peki dışarıda satılan yüksek kalorili kahveler nelerdir? Hangi tür kahve tüketmeliyiz? Hangilerinden uzak durmalıyız?

Haber 28-10-22 19:49

Buzlu kahve âşıklarına özel evde buzlu kahve yapmanızı sağlayacak harika çözümler

Yaz kış fark etmeden her mevsimde buzlu kahve içen biri misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. Artık kahvenizi dışarıdan almanıza veya sipariş etmenize gerek yok. Evinizin konforunda istediğiniz her an ferah bir kahve molası verebilirsiniz. Pratik ve lezzetli kahveler hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden işlevsel ürünleri bir araya getirdik. Gelin, bu modellere birlikte göz atalım!

Haber 13-10-22 14:32

Güne kahve içmeden başlayamayanların en büyük yardımcısı olacak tam otomatik kahve makinesi modelleri

"Yorucu ve yoğun geçecek bir güne kahvesiz başlayamam." diyenlerden misiniz? Eğer öyleyseniz evinizde neredeyse profesyonel bir elden çıkmış kadar lezzetli kahveler yapabileceğiniz kahve makinelerini araştırıyor olabilirsiniz. Tam otomatik sistemi olan kahve makineleri sayesinde dakikalar içinde hayalini kurduğunuz kahveye kavuşabilirsiniz. En kaliteli kahve makinelerini öğrenmek istiyorsanız sizler için seçtiğimiz birbirinden kaliteli kahve makinesi modellerine göz atabilirsiniz.

Yemek 22-07-22 12:05

Su içmeden yaşamak mümkün mü? Suyun yerini tutabilecek içecekler var mı?

Meyve suları, kahveler, çaylar, gazlı ve aromalı içecekler tüketmekten vazgeçmek istemediğiniz albenisi yüksek lezzetler. Bir bardak meyve suyunun ardından su içme ihtiyacı hissetmezsiniz. Çayınıza bir bardak su eşlik etmez. Peki, vücudunuzun %60'nın su olduğu gibi yaygın bir bilgiye aşinayken çay ya da kahve suyun yerini tutabilir mi?

Kadin 24-02-22 18:28
su

Bu lezzetle sabahları çakı gibi uyanacaksınız: Nefis kahveler demlemek için bu tüyoları kaçırmayın!

Bir fincan kahve içmek tüm gününüzün enerjisini değiştirebilir. Özellikle lezzetli, taze ve iyi demlenmiş bir kahve, güne daha iyi başlamak için pek çok kişinin tek tercihi. Üstelik kahve zincirlerine mecbur değilsiniz. Evinizde de nefis kahveler hazırlamanın oldukça kolay olduğunu biliyor muydunuz? Sadece birkaç tüyoyla kahvenizi profesyonel baristalar gibi demleyebilir, ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz!

Yemek 24-02-22 16:35

Online alışveriş sitelerinde en çok favorilere alınan mutfak gereçleri

Yemek pişirmek ve pişirdiğiniz yemekleri sevdiklerinize sunmak oldukça keyifli bir iş. Yemekten sonra içilen sıcacık kahveler ise keyfinizi katlayabilir. Kimi zaman mutfağınızda kullanacağınız yağsız fritözler, kimi zaman daha lezzetli yemekler pişirebileceğiniz döküm tava ve tencereler, kimi zaman da misafirlerinizle karşılıklı içeceğiniz kahveler için kahve makineleri işinizi oldukça kolaylaştırabilir. Hayatınızı pratikleştirecek en çok tercih edilen mutfak gereçleri listemizi merak ediyorsanı

Yemek 16-02-22 17:49

Ağzının tadını bilenlere, kahvesini tam kıvamında isteyenlere özel kahve demleme ipuçları

Güne zinde başlamak, keyifli bir mola vermek ya da günün yorgunluğundan kurtulmak için en etkili yardımcımız kahve. Peki, en lezzetli kahveler için özel demleme yöntemlerini öğrenmeye ne dersiniz? Cevabınız "Evet" ise kahve demlemenin ipuçlarına hep beraber bakalım!

Yemek 11-02-22 11:46

Her yudumda gerçek kahve tadını hissedeceğiniz en iyi çekirdek kahveler

Söz dönüp dolaşıp en iyi çekirdek kahvelere geldiğinde gurmeler bilir, kahvenin gerçek tadını yakalamanın altın kurallarından biri, öğütme biçimi! Kahve iri ya da ince taneli biçimde yani homojen olmayan şekilde öğütülmüşse seçtiğiniz kahve çekirdeği doğru bir tercih olmayabilir. Hal böyle olunca kahvede aradığınız tada ulaşamayabilirsiniz. O halde gelin, her yudumda gerçek kahve tadını derinden hissedeceğiniz en iyi çekirdek kahvelerini birlikte keşfedelim.

Yemek 08-02-22 10:15

Nefis kahveler demlemek için en iyi french press çeşitleri

Lezzetli bir filtre kahve içmek için birçok farklı demleme yöntemini tercih edebilirsiniz. Bu teknikler arasında en pratik demleme yöntemlerinden biri ise French press kullanımı. Biz de tam bu sebeple kolay ve hızlı bir şekilde nefis kahveler demleyebileceğiniz en iyi French press çeşitlerini sizin için inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 26-01-22 10:35

Edirne'de gönüllü karantina! Camiye gitmek, düğün yapmak ve mevlit okutmak yasak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı, illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka tablosunda; Edirne'nin 278,59 olan vaka sayısı 311,95'e çıktı. Kent, bu rakamla nüfusa oranla en fazla vaka artışının yaşandığı il oldu. Bu artıştan endişelenen halk ise kendi karantina kurallarını uygulamaya başladı. Buna göre kentin Havsa ilçesine bağlı köylerde camiler, kahveler, muhtarlık odaları kapatıldı; düğünler ve mevlitler yasaklandı.

Haber 23-12-21 13:03

Şırnak’tan Türkiye’ye Yayılan Kahve

Şırnaklı Hayal Erkan’ın yıllarca misafirlerine ikram ettiği Menengiç kahvesi şimdilerde hem geçim kaynağı hem de kentin bir ticari markası haline geldi. Hayal Erkan’ın ürettiği kahveler Türkiye’nin dört bir yanında alıcı buluyor

Haber 21-11-21 17:12

Baristaları kıskandıran kahveler için en iyi espresso makinesi modelleri

Americano, Türk kahvesi, latte, filtre kahve... Birbirinden farklı çeşitleri ile kahve, çoğunluğun hayatında oldukça büyük bir yere sahip. Günden güne sayıları artan kahve zincir markaları ve butik kahveciler de bunu kanıtlar nitelikte. Eğer siz de bir kahve sevdalısıysanız ve sabahları mis gibi kokan kahvenizi içmeden güne başlamak istemiyorsanız kendi espresso makinenizle harikalar yaratabilirsiniz. Kaliteli bir kahve deneyimi için en uygun espresso makinelerini keşfetmeye ne dersiniz?

Yemek 05-11-21 22:18

Her kahveseverin evinde bulunması gereken en iyi kahve öğütücüsü tavsiyeleri

Kahveye doyamayan ancak bu keyif için yüksek fiyatlar ödemek istemeyenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Evde ya da ofiste tam bir barista gibi kahveler hazırlamanızı sağlayacak en iyi kahve öğütücü modellerini sizler işin araştırdık. İşte sabahları mis gibi kahve kokusuyla uyanmanıza ve birbirinden lezzetli kahveler hazırlamanıza imkan tanıyacak en iyi kahve öğütme makinesi tavsiyeleri! Haydi, birlikte inceleyelim.

Yemek 04-11-21 17:11

Birbirinden kullanışlı kahve ekipmanlarıyla lezzetli kahveler hazırlayın

Kahve hayatımızın bir vazgeçilmezi haline geldi. Sizler için birbirinden lezzetli kahveler hazırlayabileceğiniz ekipmanları listeledik.

Haber 16-08-21 06:59

Kahve deneyiminizi zirveye taşıyacak birbirinden kullanışlı kahve makineleri

Kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası olan kahveyi hazırlamak artık çok daha kolay. Arzum Kahve Makineleri ile lezzetine doyum olmayan kahveler sizleri bekliyor...

Trend 26-07-21 14:31

Hangi kahve çeşidini tercih edersiniz?

Kahvaltı öncesi, yemek sonrası, sohbet ederken, kitap okurken en çok tercih edilen içeceklerden biri kahvedir. Son yıllarda farklı içeriklerde ve çeşitlerde kahveler severek tüketiliyor. Tercih ettiğimiz kahve çeşidinin kişiliğimiz hakkında ipucu verdiği söyleniyor.

Yemek 27-05-21 13:13

Kahveler ne zaman açılacak? Kahvehaneler 1 Haziran'da açılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Kademeli normalleşme döneminde kahvehaneler kapalı oluyor. Masa ve sandalyeler kaldırıldı, ancak çay ya da kahve isteyenlere kahvehanelerde oturulmayacak şekilde hizmet veriyor.

Haber 24-05-21 13:40

Normalleşme döneminde halı sahalar, kahvehaneler açıldı mı? Halı saha, kıraathane ve kahvehaneler ne zaman açılacak? İşte yeni genelge kararları...

29 Nisan'dan bu yana devam eden tam kapanma uygulaması 17 Mayıs itibariyle sona ermiş olacak. Vatandaşlar merakla normalleşme dönemi kararlarını beklerken, tam kapanma döneminin bitişiyle beraber geçilecek olan 'kademeli normalleşme' kararları da yayınlanan yeni genelge ile belli oldu. Peki normalleşme döneminde halı sahalar, kahvehaneler açıldı mı? Halı saha ve kahveler ne zaman açılacak, kahvehaneler açık mı? İşte yeni genelge kararları...

Haber 16-05-21 11:55

Kahveler ve kıraathaneler ne zaman açılacak? 

29 Nisan tarihli tam kapanma kararının ardından kahvehane ve kıraathaneler geçici bir süre faaliyetlerine ara verdi. Vatandaşlar kısıtlamaların ne zaman son bulacağını araştırırken kahve ve kıraathaneler ne zaman açılacak? sorusuna da yanıt arıyor. İşte, ayrıntılar...

Haber 12-05-21 22:00

Kıraathaneler kahveler açıldı mı? Hangi illerde açılacak?

Korona virüs salgını ile hayatımıza giren kısıtlamalar yavaş yavaş genişletiliyor. Yaşanan vaka düşüşleri ile beraber kısıtlamaların kalkması konusunda somut adımlar atılmaya başlandı. Bu adımlar kapsamında vatandaşların merak ettiği sorulardan biri de “Kıraathaneler, kahveler açıldı mı?” sorusu oldu.

Haber 02-03-21 11:34

NYT: Türkiye'de erkeklerin sosyalleşme merkezi olan kahveler koronavirüse dayanamayabilir

Türkiye'de özellikle de dar gelirli ve yaşı ilerlemiş erkeklerin müdavimi olduğu geleneksel kahvelerin, koronavirüs salgını nedeniyle karşılaştığı güçlükler New York Times gazetesinin haberinde işleniyor.

Haber 16-12-20 16:50

Denizli'de flaş koronavirüs kararı! 9 mahalledeki kafe ve kahveler kapatıldı

Denizli'de Acıpayam Hıfzıssıhha Kurulu, ilçede koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle 9 mahallede bulunan kahve, kafe ve çay ocağı gibi işletmelerin 14 gün süreyle kapatılmasına karar verdi.

Haber 11-11-20 11:03

Manyas’ta sosyal mesafe denetimi

Manyas Kaymakamlığına vekalet eden Kaymakam Osman Ateş, ilçe merkezindeki kahvehane, kafeterya ve lokantalarda korona virüs tedbirlerini denetledi.Manyas Kaymakam Vekili Osman Ateş, beraberinde Emniyet Karakol Amiri Sefer Yılmaz, Belediye Zabıta Müdürü Ali Çakır, polisler ve sağlık memuru ile birlikte ilçe merkezindeki kahveler, kafeteryalar ve lokantalarda korona virüs denetimi yaptı.

Yurthaber 01-10-20 15:50

Kahve çekirdekleri nasıl muhafaza edilir

İyi bir çekirdek, doğru saklama ve doğru demleme yöntemiyle evde harika kahveler hazırlamanız mümkün. Aksi şekilde de muhteşem lezzete sahip bir kahve çekirdeğinin yanlış depolama yöntemiyle bayatlamasına ve aromasını kaybetmesine neden olabilirsiniz. Bu nedenle nerede, nasıl ve ne kadar süreye kadar saklayabileceğinizi bilmek önemli.

Kadin 21-08-20 17:26

Aksaray’da korona virüs denetimleri

Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde korona virüs tedbirleri genelgesi kapsamında halkın yoğun olarak bulunduğu caddeler, marketler, kahveler ve restoranlarda denetimler yapıldı.Denetimlere Sultanhanı Kaymakamı Soner Divli, İlçe Emniyet Müdürü Talat Arslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Merve Kutlu, kurum amirleri ve sağlık görevlileri katıldı.

Yurthaber 11-08-20 12:11

Aşkale Belediyesi dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Çin’in Wuhan kentinden sonra tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı Aşkale Belediyesinin tedbirleri devam ediyor.Bugün sabah itibarı ile Aşkale Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı binası başta olmak üzere halkın yoğun olarak kullandığı alanlar, kahveler, toplu taşıma araçları dezenfekte edildi.

Yurthaber 24-06-20 12:46

Kıyır kıyır kurabiye yapmanın o püf noktasını açıkladı! Yağ seçimi...

Kahveler hazırlansın, sıcacık çaylar demlensin. Yerken durmakta zorlanacağınız harika bir lezzet bu! Un, şeker, tereyağı… İhtiyacınız olan bütün malzemeler hazır. Ama sanki bir şeyleri eksik yapıyoruz. Tarifi birebir uygulasak da bir yerde hata var. O ağızda dağılan kıvamı bir türlü tutturamıyoruz. Damağımızdan silinmeyen bu kurabiyelerin sırrı ne? İşte kıyır kıyır kurabiyelerin sırrı…

Yemek 17-06-20 14:43

Başkan Akın’dan 25 bin maske desteği

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Lokantacılar ve Kahveciler Oda Başkanlarına 25 bin adet maske teslim etti.Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Evren Erbaş Ser ile birlikte korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir hizmet veremeyen kahveler, kıraathaneler, kafe, restoran ve lokantalarda esnaf ve çalışanların kullanmaları amacıyla 25 bin adet maskeyi Lokantacılar Oda Başkanı Mehmet Akkoyun ve Kahveciler Oda Başkanı Cenk Vatansever’e ücretsiz olarak teslim ederek önemli bir destekte bulundu.Uzun bir aradan sonra işlerinin başına dönecek olan esnaf ve çalışanlara destek sunmak istediklerini ifade eden Başkan Akın, “Korona virüs salgını dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren kahve ve kıraathaneler, kafe, restoran ve lokantalarımız uzun süredir kapalıydı.

Yurthaber 29-05-20 15:58

En Şık İtalyan: Affogato Tarifi

İtalyanların uzman olduğu alanlardan ikisinin muhteşem birleşimi olan affogato, kış aylarında bile tercih edilebilecek kahveler arasındadır. Hem dondurma hem kahve keyfini birlikte sunan bu ikili acı ve tatlı karışımlarını sevenler için muhteşem bir seçenek. Affogato kelimesi İtalyanca ”boğulmak” anlamına gelir.

Trend 14-11-19 18:14

Kahveler fidana dönüştü

Kastamonu'da üniversite öğrencilerinin açtıkları kafede başlattıkları "1 kahve 1 fidan" kampanyasında toplanan 150 fidan, 11 Kasım'da toprakla buluşturulacak

Magazin 08-11-19 10:52

Kahve ve müziğin bir arada olduğu festival

Çeşit çeşit kahveler farklı sunumlarla sergileniyor.

Haber 19-09-19 16:30

Yıllarca yanlış yapmışız! Kahveyi pişirmeden önce…

Türk kahvesini pişirmek son derece kolay bir yöntem olsa da her zaman lezzetini tutturamıyoruz. Bunun için ünlü aşçı Mehmet Gürs, farkında olmadan kahveyi yıllarca yanlış pişirdiğimizi söylüyor. Eğer sizin de yaptığınız kahveler acılaşıyorsa muhakkak bu noktaları atlıyorsunuz!

Yemek 27-05-19 10:04

Matematik problemi çözer gibi kahve tarifleri hazırlanıyor”

Değişik tatları kahveyle buluşturan Türkiye’nin ilk füzyon içecek mutfağı olarak belirtilen Olmadık Kahveler Atölyesi, ikinci şubesini İstanbul Caddebostan’da açtığını duyurdu.Miksolojiyi (karıştırma sanatı) odağına alarak kahve reçeteleri geliştiren Olmadık Kahveler Atölyesi’nde, yeni tatlar ortaya çıkarmak için çalışmalar tüm hızla sürerken, özel hazırlanan lezzetleri daha fazla kişiye ulaştırmak için yeni kahve atölyeleri kuruluyor.

Yurthaber 15-05-19 12:00

Müze gibi kafede, kahveler 5 bin liralık fincanda veriliyor

  GAZİANTEP'te dünyada tek olan plak, gramofon, fonograf, pikap ve radyoların bulunduğu  'Gramofhan Kafe' gelen ziyaretçileri geçmişe götürüyor. Müzeyi andıran kafeye gelenler fiyatı 2 ile 5 bin arasında değişen fincanlarda kahve içiyor.

Haber 21-04-19 14:09

Müze gibi kafede, kahveler 5 bin liralık fincanda veriliyor

  GAZİANTEP'te dünyada tek olan plak, gramofon, fonograf, pikap ve radyoların bulunduğu  'Gramofhan Kafe' gelen ziyaretçileri geçmişe götürüyor. Müzeyi andıran kafeye gelenler fiyatı 2 ile 5 bin arasında değişen fincanlarda kahve içiyor.

Haber 21-04-19 12:56

Kızılcahamam çam kahvesi satış noktası açıldı

Kızılcahamam’ın bir markası haline gelen Kozalak Garden işletmecisi Nuray Arslan, Kızılcahamam çam kahvelerine duyulan ilgiden dolayı memnuniyetini iletti.Kızılcahamam Çam Kahvesi ve aromalı kahveler üreticisi Nuray Arslan, Kızılcahamam Eliz Hotel Spa ve Convention merkezinde satış noktasını açtığını duyurdu.

Yurthaber 16-03-19 12:55

Kadınlar ihbar etti, eşlerinin tombala oynadığı kahveler kapatıldı

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesinde, yılbaşı gecesi 'tombala' adı altında kumar oynanan 2 kahve mühürlendi.

Haber 01-01-19 11:21

Kadınlar ihbar etti, eşlerinin tombala oynadığı kahveler kapatıldı

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesinde, yılbaşı gecesi 'tombala' adı altında kumar oynanan 2 kahve mühürlendi.   Beytüşşebap İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesi kahvelerde 'tombala' adı altında kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polis, ilçe genelindeki kahvelerde denetim yaptı.

Haber 01-01-19 10:54

Kahveler Turkcell Platinum'dan

Her ay fizy'den 5 şarkı dinleyen, Dergilik'ten 5 dergi okuyan ve TV+'dan 5 farklı günde 5'er dakika TV izleyen her müşteri, Caribou Coffee'den bir kahve ile ödüllendirilecek

Finans 10-12-18 10:15