Kahve Dünyası Haberleri

Kahve severlerin vazgeçilmezi! İşte en çok tercih edilen kahve çeşitleri

Hayatımızda önemli bir yer tutan kahve; sohbetlerin, dostlukların ve keyifli anların vazgeçilmez parçası olan bir içecek. Zamanla dünya çapında popülerleşen farklı kahve çeşitleri ve demleme yöntemleriyle birlikte kahve deneyimimiz daha da zenginleşti. Bu listemizde espressodan filtreye, Türk kahvesinden granül kahveye en sevilenleri sizler için bir araya getirdik. Damak zevkinize en uygun kahveyi keşfetmek istiyorsanız, gelin en çok satan 10 kahve çeşidine birlikte göz atalım.

Yemek 19-01-2024 13:29

İndirime girse de stoklasam! diyenler buraya! Eşsiz lezzetiyle öne çıkan kahvelerde indirim

Kahve severler buraya! Türk kahvesinden filtreye, çözünebilirden çekirdeğe birçok kahve çeşidi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirimde! Sizin için indirimdeki kahve çeşitlerini bir araya getirdik. Fiyatlar artmadan stok yapmanın şimdi tam zamanı!

Yemek 20-12-2023 16:06

Konteyner kentteki depremzedelere günlük 2 bin bardak kahve ikram ediliyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, konteyner kentlerde yaşayan depremzedelere günlük yaklaşık 2 bin bardak ücretsiz kahve ikram ediliyor.

Yurthaber 02-05-2023 09:09

Kahve Dünyası’nda fastPay ile ışık hızında avantajlı ödeme dönemi

DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan: - "Dijitaldeki temel stratejilerimizden biri olan ‘müşterinin olduğu yerde hazır bulunmak’ ilkemize dayanarak, insanların günlük hayatının pek çok alanına dokunan, yaşam kalitesine katkı sağlayan proje ve iş birliklerini hayata geçiriyoruz" - "Söz konusu çalışmalarımızla, dijital dönüşümü “fijital” yani fiziksel ve dijital kanalların entegre kullanıldığı alanlarda başarı ile ortaya koyduğumuza inanıyoruz"

Yurthaber 08-10-2019 12:21

Kahve Dünyası

Kahve Dünyası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kahve Dünyası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Editörün seçimi: Yeni çıkanlar, indirimdekiler ve keşifler

Ruhunuza, bedeninize ve indirimlerle cebinize iyi gelecek pek keyifli öneri aşağıda sizi bekliyor. Günün ve hafta sonunun keyfini çıkarın.

Kadin 25-01-2019 10:44

Kahve ile edebiyat keyfi aynı çatı altında

Edebiyat tutkunları bilir, heyecanla okunmayı bekleyen bir kitaba eşlik eden eski bir dosttur kahve…

Haber 28-03-2013 14:04