Sokak Muzisyenleri Haberleri

Kızını taciz eden kişiyi sokak ortasında av tüfeğiyle öldürdü

Adana’da bir baba, kızını taciz ettiğini iddia ettiği şahsı av tüfeğiyle öldürdü.

Yurthaber 2024-05-08 08:13:22

Sosyal medyada verdiği cevap gündem yarattı! Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?

Sosyal medyada gerçekleştirilen bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Röportajda "Türkiye hangi iki kıtayı birbirine bağlar?" sorusunun yöneltildiği genç bir kadının cevabı sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın, "Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?" deyince bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Trend 2024-05-07 14:51:51

Polis arabasına çarptı! Sinirlerine hakim olamayan sürücü polisi elektrikli testereyle sokak ortasında kovaladı... O anlar saniye saniye kamerada

İskoçya'nın Paisley bölgesinde akan trafikte bir sürücü resmi polis aracına çarptı. Polis aracının akan trafikte durmasına sinirlenen adam aracından çıkarttığı elektrikli testereyle polisi yol boyunca kovalamaya başladı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 2024-05-07 13:52:57

Şanlıurfa'da uyuşturucu satıcıları ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 53 gözaltı

Şanlıurfa'da "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcıları ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 53 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-05-07 10:25:50

52 ilde düğmeye basıldı! Uyuşturucu tacirlerine büyük darbe: Yüklü miktarda ele geçirildi, yüzlercesi yakalandı

Uyuşturucu ticaretine bir darbe daha vuruldu. NARKOÇELİK-15 operasyonlarında yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi, 363 uyuşturucu taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Haber 07-05-24 08:41

Kendisini aldattığını öğrendiği kocasını sokak ortasında dövdü! O anlar saniye saniye kameralara yansıdı... Çevredekiler araya giremedi

İhanete öfkelenen kadın, herkesin gözü önünde kocasını dövmeye başladı. Çevredekilerin araya girmeyi başaramadığı tartışma kısa sürede alevlendi. İkili arasında büyük bir tartışma çıktı.

Trend 07-05-24 08:18

Bursa'da kıskançlık krizi! Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Bursa'da Leyla Sultan K. , kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada erkek arkadaşı Mehmet Salih B.’yi sokak ortasında bıçakla yaraladı. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 19:40

Sosyal medyada gündem olmuştu! Anne görüntülerle ilgili konuştu

Küçükçekmece'de, yol ortasında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla çıkan tartışmada, kendisine tepki gösterenlere "Alın sizin olsun" diyen anne ve kızı sosyal medyada gündem olmuştu. Kız ve annesi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Annenin ifadesinde, kızının ısrarla meyve suyu istemesi üzerine kızıp bağırdığı ancak darp etmediğini söylediği öğrenildi. Annenin sokak ortasına kızına şiddet uyguladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-05-24 18:47

Sosyal medya İstanbul'daki bu görüntüyü konuşuyor! Kızına şiddet uygulayan kadın 'Alın götürün' diyerek çocuğunu bırakıp gitti

İstanbul'da bir kadın, iddiaya göre 10 yaşındaki kızına sokak ortasında şiddet uyguladı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark edip kadına tepki gösterdi. Yaşanan tartışmada kadın, "Alın götürün" diyerek kızını bırakıp gitti. 50 metre giden kadın, daha sonra kızını alıp götürmek isteyince vatandaşlar izin vermedi.

Haber 05-05-24 21:48

Kız öğrenciler okul çıkışında birbirlerine girdi! Sokak ortasındaki saç saça baş başa kavga saniye saniye kameraya yansıdı

Sosyal medyada iki kız öğrenci arasında sokak ortasında yaşanan kavgaya ait görüntülerin paylaşılması büyük ilgi topladı. Olayın zamanına ve yerine ilişkin olarak bir bilgi paylaşılmazken öğrencilerin okul üniformalarıyla ettikleri kavga saniye saniye bir görgü tanığı tarafından kaydedildi.

Trend 04-05-24 10:06

Sokak köpekleri mahalleliyi canından bezdirdi

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde başıboş sokak köpekleri mahalleliyi canından bezdirdi.

Yurthaber 02-05-24 14:55

Sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı! Çiçekçilik yapan kızın cevaplarına tepki yağdı... Onlar çok biliyorlar

Instagram'da Yiğit Tatlı kullanıcı adıyla sokak röportajları gerçekleştiren bir kişinin çiçekçilik yapan bir kızla yaptığı röportaj gündem yarattı. Sosyal medya 19 milyona yaklaşan izlenmeye ulaşan görüntülerde çiçekçilik yapan kızın verdiği cevaplar tek tek olay olurken kullanıcıların da tepkisini çekti.

Trend 02-05-24 14:27

Sokak köpekleri için belediyelere yazı! Kocaeli Valiliği gönderdi, En az acı veren ve en hızlı şekilde ölüm ibaresi gündem oldu

Sokaklardaki başıboş köpeklerle ilgili Kocaeli Valiliği dikkat çeken bir yazı yayımladı. Söz konusu köpeklerin diğer canlılara verdiği zararların önlenmesi için alınacak tedbirlere değinilen yazıda Valilik; iyileşme veya çevreye zararını önleme umudu olmayan köpeklerin en az acı veren ve en hızlı şekilde ölümünü sağlayan yöntemlerle öldürülmesi ile ilgili çalışma başlatılmasını istedi. Söz konusu karar, sosyal medyada gündem yarattı.

Haber 02-05-24 06:37

Muhabir, Nihal Candan'ı sokak sokak dolaştırıp herkese sordu! Fenomenin özel hayat açıklaması şaşırttı

Nihal Candan, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edildiğinden beri kanal kanal dolaşarak açıklamalarda bulunuyor. Candan son olarak Show Haber muhabiriyle dolaşarak günlerini anlattı. Muhabir vatandaşlara "Tanıyor musunuz?" diye tek tek sorarken Candan'ın sözlendiği söylenen eşine dair açıklaması şaşırttı.

Magazin 30-04-24 14:43

Sokak ortasında güpegündüz tek yumrukla gasp! Korku dolu anlar kamerada

Fatih'te sokak ortasında yürüyen bir kişi, güpegündüz 2 şüpheli tarafından gasbedildi. Şüphelilerin adama yumruk atarak yere düşürdüğü ve çantayı alıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 30-04-24 13:25

Fatih’te sokak ortasında tek yumrukla gasp kamerada

Fatih Laleli’de sokak ortasında yürüyen bir kişi arkasından yakınlaşan 2 kişi tarafından gasp edildi.

Yurthaber 30-04-24 10:14

Başkentte sokak ortasında işlenen cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Başkentte 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı iki aile arasında çıkan silahlı kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Yurthaber 29-04-24 14:40

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Emekliye 10 bin TL yeter diyen genç kıza bomba yanıt!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş sokak röportajındaki sözleriyle gündem olan genç kıza yanıt verdi. Demirtaş, "Bu kıza işe girerse 10 bin TL'den fazla para vermeyin" dedi.

Finans 29-04-24 11:16

Bağcılar’da sokak ortasında bıçaklı ve silahlı saldırı kamerada

Bağcılar’da aralarında husumet bulunan şahıslar sokak ortasında bir kişiyi bıçak ve silahla yaralayıp kaçtı.

Yurthaber 29-04-24 10:22

Deniz Çakır sokak hayvanlarına dair konuştu! Helal olsun yorumları geldi

Deniz Çakır, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Sokak hayvanlarının uyutulması hakkında konuşan başarılı oyuncuya "Helal olsun" yorumları gecikmedi.

Magazin 28-04-24 11:52

Rıdvan Dilmen'in derbiyi özetleyen cümlesi sosyal medyada gündem oldu! ''Tam bir sokak kedisi gibi...''

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Bu kritik maçın ardından Rıdvan Dilmen yorumlarda bulundu. Dilmen'in derbiyi özetleyen cümlesi sosyal medyada gündem oldu.

Spor 27-04-24 21:11

İçişleri bakanı Yerlikaya duyurdu! Uyuşturucu satıcılarına yönelik 42 ilde 'Narkoçelik-14' operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde 'Narkoçelik-14' Operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, 322 kilogram uyuşturucu madde, 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandığını açıkladı.

Haber 27-04-24 08:14

Kıskançlık cinayeti! Sevgilisini sokak ortasında katletti, sonrasında bakın ne yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Ali İhsan Kaya (38), sokakta tartıştığı kız arkadaşı İlknur Çetin'i (35) bıçaklayarak öldürdü. Polisteki ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyleyen Kaya, tutuklandı. Kaya'nın cinayetin ardından kaldığı aparta dönüp kıyafetini değiştirdikten sonra dışarıya çıktığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 26-04-24 14:59

Polislerin gözü önünde silahı çekip vurdu, görüntüler sosyal medyada gündem oldu!

Giresun’da bir kişi, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı sokak ortasında polislerin gözü önünde silahla vurdu. Yaşananlar, cep telefonu ile anbean görüntülendi. Olay yerindeki polislerin müdahale etmek yerine sadece seyretmesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Haber 26-04-24 11:30

Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Yenilikçi projeleriyle adından söz ettiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu Melikgazi’de sokak hayvanları için köy kuracağını ifade etti.

Yurthaber 24-04-24 10:02

Öldüresiye dayak kamerada! Sokak ortasında 7 kişi birden saldırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 7 kişi, 2 kişiyi öldüresiye dövdü. U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. U.K.'nin polisteki ifadesinde bir anda saldırıya uğradıklarını ve saldırganları tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Saldırı anları cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 12:54

Kan donduran cinayet! Tartıştığı arkadaşını sokakta tüfekle katletti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. M.K. (26), tartıştığı arkadaşı Salih Avcı'yı (23) pompalı tüfekle sokak ortasında öldürdü. OIay sonrası kaçan M.K., jandarma ekiplerince yakalandı.

Haber 21-04-24 12:31

BBP lideri Destici 'Çok net ifade etmek istiyorum' diyerek açıkladı: 'Çok saldırgan köpekleri uyutacağız'

BBP lideri Mustafa Destici, sokak köpekleriyle ilgili olarak "Saldırgan olanlarını ve zararlı olanları sokaklardan alacağız. Elbette ki bunların içerisinde çok saldırgan ve hastalığa bulaşmış olanlar varsa elbette ki onları da uyutacağız. Bunu da çok net ve açık bir şekilde buradan ifade etmek istiyorum" dedi.

Haber 20-04-24 17:34

Sokakta tartıcılık yapan adam coğrafya bilgisiyle ağızları açık bıraktı! Sosyal medya onu konuşuyor:Vallahi helal olsun

Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Röportajda sokakta tartıcılık yaptığını söyleyen bir adamın coğrafya bilgisi herkesin ağzını açık bıraktı. İlkokuldan beri harita incelediğini söyleyen adam çevresindekilere "Helal olsun" dedirtti.

Trend 20-04-24 14:38

İşten evine dönen 19 yaşındaki genç kıza sokak ortasında saldırdı! Tecavüzcünün kaçış görüntüleri güvenlik kamerasına böyle yansıdı

İngiltere'nin Leicester bölgesinde yaşanan bir tecavüz olayı ülke gündemine yerleşti. Bulgaristan asıllı 25 yaşındaki Emil Emilov isimli bir adam işten eve yürürken 19 yaşındaki genç kıza saldırdı. Sokak ortasında gerçekleşen saldırının sonrada Emilov'un kaçış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 20-04-24 10:21

Maket eşeğiyle sokak sokak gezerek Nasreddin Hoca'nın hikayelerini anlatıyor

Yozgat'ta emekli Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ertuğrul Kapusuzoğlu, yaptırdığı maket eşeğiyle sokak sokak gezerek çocuklara Nasreddin Hoca'nın hikayelerini anlatıyor.

Yurthaber 19-04-24 11:06

Esenler’de Dedesinden otizmli çocuğa şiddet iddiası

Esenler’de iddiaya göre, otizmli bir çocuk dedesi tarafından sokak ortasında şiddet gördü.

Yurthaber 17-04-24 14:51

Bursa’da otomobil sokak ortasında alevlere teslim oldu

Bursa’da bir otomobil sokak ortasında alev alev yandı.

Yurthaber 17-04-24 10:08

Yer: Mersin! Opera söyleyerek sokak sokak gezdi... Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Mersin'de kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde bir kadının opera söyleyerek sokakta gezmesi dikkatleri gözlerden kaçmadı. O anları çevrede bulunanlardan bir kişi cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 13-04-24 13:50

Beylikdüzü'nde dehşet saçtı! Boşanma aşamasındaki karısını sokakta defalarca bıçakladı

Beylikdüzü'nde bir şahıs, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında defalarca kez bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 09-04-24 00:55

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kan donduran bir cinayet yaşandı. Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile genç kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi ağabey ise saldırının ardından kayıplara karıştı.

Haber 08-04-24 17:28

Kadınlar sözlü tartışmaya girdi, kocaları sokak ortasında çatıştı! 2 kişi yaralandı,2 kişi gözaltına alındı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile sokak ortasında karşılaşınca ortalık savaş alanına döndü. Kadınlar sözlü münakaşaya girerken silahlarına davranan kocaları çatıştı. Meydana gelen olayda iki kişi yaralanırken iki kişi de gözaltına alındı. Sokak ortasındaki silahlı çatışma ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 08-04-24 00:57

Sokak ortasında dehşet! 70'lik dede silahını çekti, ortalığı kana buladı

Samsun'da İsmail Y. (70), boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi (43) sokak ortasında tabanca ile vurup, intihara kalkıştı. Çift hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Haber 07-04-24 15:35

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Kadınlar sokak ortasında birbirine girdi! Kavgayı kayda aldı, isteği şaşkına çevirdi

İstanbul'da markette tartışan iki kadın, sokak ortasında birbirine girdi. Saç saça baş başa kavgaya tutuşan kadınları, bir vatandaş telefonu ile kayda aldı. Kavgayı videoya alan vatandaşın, o sırada birbirlerinin üzerinde tepinen kadınlardan isteği ve rahatlığı ise izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte o görüntüler...

Haber 07-04-24 12:59

Nişantaşı boks ringine döndü! Yol ortasında tekme tokat kavga kamerada

Şişli'de motosiklet sürücüsü ile kurye, sokak ortasında tekme tokat birbirine girdi. Olay yerindeki polislere aldırış etmeyen taraflar, adeta boks ringindeymiş gibi kavgayı sürdürdü. Araya giren vatandaşların güçlükle ayırdığı kavga, cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. İşte o görüntüler...

Haber 05-04-24 09:59

Trabzon'da öğrenciler, Dünya Sokak Hayvanları Gününde kedi ve köpek kulübelerini boyadı

Trabzon'da, "4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü" dolayısıyla Büyükşehir Belediyesine ait Sahipsiz Canlar Sevgi Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 04-04-24 14:52

Genç kızı sokak ortasında tüfekle vurmuştu! Şok detaylar ortaya çıktı: 'MİT personeliyim' diyerek...

Mersin'de Ersin Karakuş'un (32), eski sevgilisi intörn doktor Nida Nur Nergiz'i (24) pompalı tüfekle vurup, bir bacağının ampute edilmesine neden oldu. Karakuş'un 'MİT personeliyim' diyerek Nergiz'i tehdit ettiği ortaya çıktı. Karakuş, "Ruh sağlığım yerinde değildi, o yüzden demiş olabilirim. Tüfeği ayağına doğru tuttum. Saçmalar omuz ve boyun bölgesine sekmiştir" dedi.

Haber 02-04-24 17:59

Film gibi silahlı çatışma kamerada! Sokak ortasında kurşun yağdırdılar

Sultangazi'de husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Tarafların sokak ortasında birbirine kurşun yağdırdığı çatışmada, 32 yaşındaki İnan Sağlam ağır yaralandı. Sinema sahnelerini aratmayan çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler ve olayın detayları...

Haber 02-04-24 09:59

İzmir sokaklarında cesetle sokak sokak araba turu! Yakalanınca Ben kadınım, sonradan erkek oldum dedi, yakayı ele verdi

Emanet ettiği parayı geri alamadığı kuyumcuyu sevgilisiyle arabada öldürdüler, cesediyle İzmir sokaklarında sokak sokak araba turu attılar! İzmir'in kanını donduran kuyumcu cinayetinin zanlısı günlerdir firari olarak aranıyordu. Üç ilde aranan zanlı cinayet mahallinde bulundu, "Ben kadınım, sonradan erkek oldum" deyince polis incelemede gerçeği ortaya çıkardı.

Haber 02-04-24 09:48

Uyuşturucu tacirleri için 9 ilde düğmeye basıldı! 1 tondan fazla madde ele geçirildi

9 ilde uyuşturucu madde imalatçıları ve satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi. Narkoçelik-10 operasyonlarında yüksek miktarda uyuşturucu yakalanırken 250 uyuşturucu taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Haber 02-04-24 08:25

'Süleyman Amca'nın CHP için kullandığı ifadeler gündem oldu! CHP'den babam Üsküdar'a belediye başkanı olsa...

31 Mart yerel seçimleri tamamlandı. Yerel seçimlere gidilirken yapılan sokak röportajlarında vatandaşların verdikleri cevaplar çok konuşuldu. O sokak röportajlarından birinde 'Süleyman Amca' olarak ünlenen Süleyman Çakır'ın CHP'yi eleştirmek için kullandığı ifadeler gündem oldu. "CHP'den babam Üsküdar'a belediye başkanı olsa vallahi, billahi vermem" diyen Çakır, "Sandıkta babamı tepelerim" diye konuştu.

Haber 02-04-24 01:13

Sokak modasının en gözde spor ayakkabı modellerinde %50'ye varan indirimler

Adımlarınızla tarzınızı konuşturmaya ne dersiniz? Rahatlığıyla ve tarz görünümüyle yediden yetmişe herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, bekledikleri yerlerden çıktı ve bahar kombinlerimizi süslemeye başladı. Siz de yeni sezonda hem tarzınızı yükseltecek hem de ayaklarınızı rahat hissettirecek kaliteli bir spor ayakkabı arayışındaysanız, indirimdeki markalar burada! İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 01-04-24 14:49

Bodrum'da 'ev satışı' cinayeti! 81 yaşındaki komşusunu sokak ortasında öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bıçak ve silahın kullanıldığı olayda, 81 yaşındaki Bayram Ş. komşusu tarafından sokak ortasında tüfekle vurularak öldürüldü.

Haber 30-03-24 21:57