Turk Devletleri Haberleri

Yahya Üstün duyurdu: THY’nin 130 ülkedeki 347. durağı Denver

Türk Hava Yolları (THY), 1988 yılında New York seferleri ile başladığı Amerika Birleşik Devletleri (ABD) uçuşlarına 14'üncü nokta olarak Denver şehrini de ekledi. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün "130 ülkedeki 347. Noktamız Denver hayırlı olsun." açıklamasını yaptı.

Haber 2024-06-12 23:37:34

Türk Yatırım Fonu, üye ülkeler arasındaki ticareti geliştirecek

Türk Devletleri Teşkilatı üye ülkeleri tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun üye ülkeler arasındaki ekonomik entegrasyonu, ticareti ve yatırımları artırması hedefleniyor.

Finans 2024-05-25 14:12:10

Çin'in enerji ürünlerindeki atılımı küresel bir ticaret savaşına yol açabilir mi?

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Avrupa Birliği (AB) son dönemde Çin'in "kapasitesinden fazla" enerji ürünü üretmesinin küresel dengeleri bozduğunu öne sürüyor. Pekin ise bu iddialara sert bir şekilde karşı çıkıyor.

Yurthaber 2024-05-15 12:37:05

Pastörize inek sütünde kuş gribi virüsü bulundu! 8 eyalette tespit edildi: 'Güvenli mi?' tartışmalarını beraberinde getirdi

Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığına bağlı FDA, pastörize inek sütünde kuş gribi virüsünün parçalarının tespit edildiğini söyledi. Pastörizasyonun inek sütündeki virüs üzerindeki etkilerine ilişkin test sonuçlarını beklendiğini dile getiren FDA, halk arasında ortaya çıkan 'güvenlik' tartışmalarının sonrasında bugüne kadar ticari sütün güvenli olduğu değerlendirmesini değiştirecek hiçbir şey görülmediğini söyledi.

Trend 2024-04-24 09:17:30

Türk Dünyası Tarım Birliği kuruldu

Çoğunluğu genç nüfusa sahip 170 milyonluk Türk coğrafyasının tarımsal işbirliğini güçlendirmek, Türk Devletleri Teşkilatı ile birlikte bu alandaki çalışmaları hızlandırmak adına Türk Dünyası Tarım Birliği Derneği’nin kuruluşu tamamlandı.

Yurthaber 22-03-24 13:46

ABD başkanlık seçimi: ABD başkanlık seçimleri ne zaman? Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimleri tarihi

Türkiye’de olduğu gibi birçok farklı ülkede de çeşitli seçimler yapılmaktadır. Bu ülkelerden biri de başkenti Washington olarak bilinen Amerika Birleşik Devletleri’dir. Kısaca ABD olarak da bilinen bu ülkede 2024 senesi içerisinde başkanlık seçimi yapılacaktır. Ön seçim süreci ise 15 Ocak tarihinden itibaren başlamıştır. Peki, ABD başkanlık seçimleri ne zaman ve Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimleri tarihi nedir?

Haber 18-03-24 19:00
abd

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hamas, bunların iddia ettiği gibi bir örgüt kesinlikle değildir. İsrail'e cesaret ve destek veren Amerika ve Avrupa devletleri, tarihe kadın ve çocuk katillerinin hamisi olarak kaydolmuşlardır. Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir." dedi.

Haber 08-03-24 18:08

Kuzey Kore'den savaş sinyali: Dev tatbikat görüntülendi... ABD ve Güney Kore'ye rest: Ağır bedel ödeyecekler!

Güney Kore ile ABD arasındaki stratejik iş birliği ilişkilerinin geliştirilmesi, bölgedeki diğer devletleri de hareketlendirdi. Özellikle Kuzey Kore cephesinden önemli hamleler geliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, orduya savaş hazırlıklarını artırma emri verdikten sonra ilk görüntüler geldi. Görüntüler uluslararası kamuoyunda büyük endişe yaratırken Kuzey Kore lideri Kim, ABD ve Güney Kore'nin "ağır bedel" ödeyeceği uyarısında bulundu.

Haber 08-03-24 09:29

ABD ve İngiltere'den Antalya'ya getirilen Anadolu kökenli 42 tarihi eser tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve İngiltere'den iadesi sağlanarak Antalya'ya getirilen 42 tarihi eseri tanıtarak, kültür varlığı kaçakçılığının önlenmesi ve zamanında yasa dışı yollarla pazar ülkelere götürülmüş eserlerin iadesiyle ilgili çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini bildirdi.

Yurthaber 02-02-24 13:49

Bakan Bolat: Türk Yatırım Fonu çeşitli sektörlerde kalkınma projelerini destekleyecek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakan Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı’nın toplantısına ilişkin olarak, "TDT üye ülkelerinin 2023 yılındaki ticaret hacmi 42 milyar dolara yükseldi’’ açıklamasını yaptı. Bakan Bolat Türk Devleti'nin Togg'a yoğun talep gösterdiğini söyledi.

Finans 23-01-24 12:48

İndirilenler klasörü iPhone’da nerede? iPhone indirilenler nereye gidiyor ve nerede görülür?

Teknoloji sektöründeki yenilikler sayesinde mobil dünyaya birçok farklı akıllı cep telefonu modeli kazandırılmıştır. Bu modellerden biri de Amerika Birleşik Devletleri merkezli çok uluslu şirketlerden biri olarak bilinen Apple’ın piyasaya sunduğu iPhone modelleridir. Günümüzde birçok farklı özelliği ile öne çıkan iPhone akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. Bu modellerde bazı durumlarda indirilenler klasörünü bulmak karmaşık bir hâl alabilir. Peki, indirilenler klasörü iPhone’da nerededir?

Haber 10-01-24 19:10

Resmi Gazete'de yayımlandı! ABD, Kanada ve bazı Arap ülkeleri vatandaşlarına vize muafiyeti

Amerika Birleşik Devletleri, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Kanada, Suudi Arabistan ve Umman vatandaşlarına vize muafiyeti uygulanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 23-12-23 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede Gazze'de kalıcı ateşkesin sağlanmasının ABD’nin tarihi sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Haber 14-12-23 21:06

Türk Devletleri Atletizm Birliğinin kuruluşunun ilk adımı İstanbul'da atıldı

Türk Devletleri Atletizm Birliğinin kurulmasıyla ilgili ilk toplantı İstanbul'da yapıldı.

Yurthaber 30-11-23 10:43

Danilo Şef, Masterchef'te kaşık attı! Resmen mest oldu, o anlar geceye damga vurdu

MasterChef Türkiye All Star'da sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buldu. Programda Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler ile gözlemci olan ülkelerin yemekleri yapıldı. Somer Şef "Sadece dokunulmazlığı değil, daha fazlasını kazanan tabak" diyerek MasterChef All Star'ın 2. altın kaşığını alan yarışmacıyı açıkladı. İtalyan Şef Danilo Zanna kaşık attı. O anlar, izleyicileri ekran başına kilitledi.

Magazin 16-11-23 08:28

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 15 Kasım 2023 MasterChef All Star ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı ve eleme adayı belli oldu. Programda Türk Devletleri Teşkilatı'na üye olan ülkelerin yemekleri yapıldı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 15 Kasım MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 16-11-23 07:53

Türk Devletleri Teşkilatı nedir, üyeleri kimler? MasterChef'te Somer Şef'in Türk Devletleri Teşkilatı açıklaması yarışmacıları heyecanlandırdı

MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından Türk Devletleri Teşkilatı hakkında yapılan araştırmalart hız kazandı. Türk Devletleri Teşkilatı'nın eski adı (Türk Konseyi) Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi'dir. İşte MasterChef'te yapılan açıklama sonrası merak kononusu olan Türk Devletleri Teşkilatı hakkında bilgiler...

Magazin 15-11-23 22:05

MASTERCHEF ORAMA TARİFİ: Kırgızistan yemeği orama nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Parmakları ısırtan Kırgız lezzeti!

Orama yemeğinin tarifi, MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. "Bugün gerçekten özel ve güzel bir konseptimiz var." diyen Somer Şef, yarışmacılardan Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerine ilişkin yemekleri yapmalarını istedi. Peki, Kırgızistan yemeği orama nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef ile merak edilen Kırgız lezzeti orama yemeğinin tarifi...

Yemek 15-11-23 20:14

MASTERCHEF PİROHU TARİFİ: Pirohu nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Kıbrıs mantısı ağızları sulandıracak

Pirohu tarifi, MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. "Bugün gerçekten özel ve güzel bir konseptimiz var." diyen Somer Şef, yarışmacılardan Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerine ilişkin yemekleri yapmalarını istedi. Peki, Kıbrıs'ın yöresel lezzeti olan Pirohu nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte Pirohu tarifi...

Yemek 15-11-23 20:13

MASTERCHEF LAGMAN TARİFİ: Lagman nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Uygur lezzeti MasterChef'te

Lagman tarifi, MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. "Bugün gerçekten özel ve güzel bir konseptimiz var." diyen Somer Şef, yarışmacılardan Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerine ilişkin yemekleri yapmalarını istedi. Peki, lagman nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte lagman tarifi...

Yemek 15-11-23 20:13

MASTERCHEF TUY PALOVİ TARİFİ: Tuy Palovi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Özbekistan lezzeti MasterChef'te!

Tuy Palovi tarifi, MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. "Bugün gerçekten özel ve güzel bir konseptimiz var." diyen Somer Şef, yarışmacılardan Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerine ilişkin yemekleri yapmalarını istedi. Peki, Tuy Palovi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte Özbekistan mutfağından Tuy Palovi tarifi...

Yemek 15-11-23 20:12

MASTERCHEF DOĞRAMA TARİFİ: Gaziantep'in meşhur lezzeti doğrama nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Doğrama tarifi, MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. "Bugün gerçekten özel ve güzel bir konseptimiz var." diyen Somer Şef, yarışmacılardan Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerine ilişkin yemekleri yapmalarını istedi. Peki, doğrama nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte doğrama tarifi...

Yemek 15-11-23 20:11

MASTERCHEF LÜLE KEBABI TARİFİ: Lüle kebabı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Azerbaycan'ın meşhur lezzeti MasterChef'te!

Lüle kebabı tarifi, MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. "Bugün gerçekten özel ve güzel bir konseptimiz var." diyen Somer Şef, yarışmacılardan Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerine ilişkin yemekleri yapmalarını istedi. Peki, Azerbaycan'ın en çok sevilen yemeklerinden biri olan lüle kebabı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte lüle kebabı tarifi ve malzemeleri...

Yemek 15-11-23 20:10

Erdoğan da katıldı! Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi sonrası ortak bildiri: Liderlerden Gazze mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 10. Zirvesi’nden ortak bildiri yayımlandı. Bildiride ateşkes ve insani yardım çağrısı vurgusu yapıldı.

Haber 03-11-23 15:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi'ne katılmak üzere Kazakistan'ın başkenti Astana'ya gitti.

Haber 02-11-23 15:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'ne katılmak üzere bugün Kazakistan'a gitti.

Haber 02-11-23 08:13

Başkan Yardımcısı Kamala Harris duyurdu! ABD'den Yapay Zeka Güvenlik Enstitüsü adımı

Amerika Birleşik Devletleri yönetimi, geçtiğimiz günlerde, yapay zekadan kaynaklanan riskleri önlemeyi amaçlayan kapsamlı bir kararname çıkarmıştı. ABD hükümeti, şimdi de Yapay Zeka Güvenlik Enstitüsü'nü duyurdu. Duyuruyu ise ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris yaptı. Enstitü, ABD Ticaret Bakanlığı ile işbirliği içinde, ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü bünyesinde kurulacak.

Haber 01-11-23 17:41

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Devletleri Teşkilatı vurgusu: Türkmenistan'ı artık tam üye olarak görmek istiyoruz

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov ile düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalar yaptı. Erdoğan "Türk Devletleri Teşkilatına gözlemci üye olan Türkmenistan'ı artık aile meclisimizde tam üye olarak görmek istediğimizi vurgulamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 26-10-23 18:30

ABD Büyükelçiliği duyurdu: Adana Konsolosluğu bir sonraki duyuruya kadar kapatıldı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği, ABD Adana Konsolosluğu'nun bir sonraki duyuruya kadar kapalı kalacağını açıkladı. İsrail'in Gazze'de yaptığı hastane saldırısının ardından yüzlerce kişi ABD konsolosluğu önünde protesto eylemi yapmış, bazı göstericiler ise binayı taş yağmuruna tutmuştu.

Haber 18-10-23 22:28

SON DAKİKA | İncirlik iddiaları gündem olmuştu! MSB'den Türk SİHA'sını düşüren ABD uçağı ile ilgili açıklama: 'Ürdün'den kalktı'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Cumhurbaşkanı tarafından verilecek direktifler doğrultusunda Filistin'e yardım ulaştırılması için verilecek görevleri yapmaya hazır olduğu belirtildi. Bakanlık kaynakları, Suriye'de Türkiye'ye ait SİHA'yı düşüren Amerika Birleşik Devletleri uçağının İncirlik'ten kalktığına dair iddialarının ise tamamıyla spekülasyon olduğunu bildirdi.

Haber 12-10-23 12:05

NETFLIX'E ZAM İDDİASI! Netflix'e zam mı geldi, üyelik ücretleri ne kadar oldu? Temel, standart, özel plan abonelik ücretleri!

Netflix fiyatına zam geldiği iddia edildi. Sosyal medyadaki paylaşımların ardından temel, standart ve özel plan abonelik ücretleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya'da bulunan popüler dijital platformun Türkiye için belirlediği fiyatları öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, Netflix ne kadar oldu? En düşük paket kaç TL? İşte, Netflix'e zam iddiaları sonrası temel, standart, özel plan abonelik ücretleri...

Finans 05-10-23 10:51

Erdoğan mevkidaşıyla telefonda görüştü! İletişim Başkanlığı'ndan açıklama: Zirvenin gündemi ele alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki lider, görüşmede, Kazakistan'da gerçekleşecek Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi'nin gündemine gelebilecek konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Haber 02-10-23 15:08

FED FAİZ KARARI ÖNCESİ DOLAR ALIŞ - SATIŞ FİYATI: 20 Eylül 2023 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Döviz kuru canlı takip ekranı!

Dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri Jerome Powell tarafından yapılacak FED faiz kararı açıklaması öncesi yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Ağustos ayında toplantı yapmadı. Şimdi gözler Eylül ayı toplantısından çıkacak karara çevrildi. Peki, dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte 20 Eylül 2023 Çarşamba günü açıklanacak olan FED faiz kararı öncesi euro ve dolar fiyatları...

Finans 20-09-23 13:18

DOLAR ALIŞ - SATIŞ FİYATINDA SON DURUM: 19 Eylül 2023 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Döviz kuru canlı takip!

Dolar alış - satış fiyatında son durum FED faiz kararı öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Ağustos ayında toplantı yapmadı. Şimdi gözler Eylül ayı toplantısından çıkacak karara çevrildi. Konuya ilişkin açıklama ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell tarafından yapılacak. Peki, FED faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte 19 Eylül 2023 Salı günü dolar ve euro alış - satış fiyatında son durum...

Finans 19-09-23 10:11

Böyle protesto görülmedi! Kaşmir için işkence gören keçileri canlandırdı... Çığlık sesleri sokağı inletti

Amerika Birleşik Devletleri menşeili hayvan haklarını savunan Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler (PETA) Derneği tarafından gerçekleştirilen protesto gündem yarattı. İlginç protestoda kaşmir için tüyleri alınan keçilerin işkencelerine dikkat çekmek istenildi. Bir masanın üzerine elleri ve ayakları bağlanmış halde yarı çıplak uzanan kadının üzerindeki tüyler bir adam tarafından kopartılırken kadının ise çığlıkları sokağı inletti.

Trend 19-09-23 10:03

EYLÜL AYI 2023 FED FAİZ KARARI NE ZAMAN? FED faiz kararı ne olur? Gözler Jerome Powell'da!

FED faiz kararı açıklamasının ne zaman yapılacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Ağustos ayında toplantı yapmadı. Şimdi gözler Eylül ayı toplantısından çıkacak karara çevrildi. Konuya ilişkin açıklama ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell tarafından yapılacak. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı FED faiz kararı ne olur?

Finans 19-09-23 06:42

Putin'in Kim görüşmesindeki hareketleri gündem oldu! Putin hasta mı?

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Rus lider Vladimir Putin arasındaki görüşme batılı devletleri bir hayli kızdırmıştı. Görüşmede Putin'in sol ayağını devamlı kıpırdatması dünya gündemine bomba gibi düştü. İşte Putin'in ilginç hareketleri!

Haber 16-09-23 10:24

NETFLIX FİYATINA ZAM 2023: Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu? Zam sonrası temel, standart ve özel plan abonelik ücretleri!

Netflix abonelik ücreti gelen zam ile birlikte değişti. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya'da bulunan popüler dijital platformun Türkiye için belirlediği fiyatlar merak edildi. Birçok kişi arama motorlarında temel plan, standart plan ve özel plan fiyatını araştırıyor. Peki, Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu? İşte, Eylül ayında gelen zam sonrası Netflix abonelik ücretleri...

Finans 13-09-23 07:21

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’in eşi Jill Biden’in Kovid-19 testi pozitif çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın Kovid-19 testinin "pozitif" çıktığı, Biden'ın testinin ise "negatif" olduğu bildirildi.

Haber 05-09-23 09:46

Dünyanın beklediği davada yeni karar! Canlı yargılanacak... “Şeffaflık ruhuna uygun olacak”

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump, Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahalede bulunduğu suçlamasıyla hazırlanan iddianame kapsamında yargılanıyor. Trump ile birlikte diğer 18 sanığın Georgia'da 2020 başkanlık seçimlerine müdahaleyle suçlandıkları dava, televizyon ve internetten canlı yayınlanacak.

Trend 01-09-23 15:06

ABD tarihinde ilk! Donald Trump cezaevine teslim oldu... Sabıka fotoğrafı yayınlandı

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan başkanı olarak tarihe geçti. Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahalede bulunduğu suçlamasıyla hazırlanan iddianame kapsamında teslim olan Trump'ın 4. gözaltı işleminde, tutuklama dosyası için ilk kez sabıka fotoğrafı çekildi.  Fulton İlçe Hapishanesi kayıtlarına göre sabıka fotoğrafında eski başkan Trump kameralara gülümsemeden poz verirken bu fotoğrafı sosyal medya hesabından da paylaştı.

Trend 25-08-23 08:41

Bakan Koca: Türk Dünyası Acil Medikal Kurtarma Birimi'nin hayata geçirilmesi son derece önemli

Özbekistan'da düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Sağlık Bakanları Toplantısı'nın açılışına katılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, burada yaptığı açıklamada "Türk Dünyası Acil Medikal Kurtarma Birimi'nin hayata geçirilmesini son derece önemli bulduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Haber 16-08-23 14:19

FED FAİZ KARARI SONRASI DOLAR ALIŞ - SATIŞ FİYATI: 26 Temmuz 2023 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Döviz kuru canlı ve anlık takip ekranı

Dolar ve euro alış satış fiyatlarında son durum FED faiz kararı açıklaması sonrası merak konusu oldu. FED faiz kararı bugün Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell tarafından açıklandı. Peki, dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte, 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü FED faiz kararı öncesi dolar ve euro alış - satış fiyatları...

Finans 26-07-23 21:16

FED FAİZ KARARI SONRASI ALTIN ALIŞ - SATIŞ FİYATI: 26 Temmuz 2023 tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatlarında son durum FED faiz kararı açıklaması sonrası merak konusu oldu. FED faiz kararı bugün Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell tarafından açıklandı. Peki, Altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Euro kaç TL? İşte, 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü FED faiz kararı öncesi tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları...

Finans 26-07-23 21:15

FED FAİZ KARARI ne zaman, saat kaçta açıklanacak, beklentiler ne yönde? 2023 Temmuz ayı FED faiz kararının detayları

FED faiz kararının ne zaman, saat kaçta açıklanacağı altın, dolar ve kripto para yatırımcıları tarafından merak edildi. Alınacak karar, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell tarafından açıklandı. Birçok kişi arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, FED faiz kararı ne oldu? İşte ayrıntılar...

Finans 26-07-23 21:12

FED FAİZ KARARI TEMMUZ 2023: FED faiz kararı ne zaman açıklnaacak, saat kaçta? Faiz artarsa dolar ne olur? ABD Merkez Bankası toplantı takvimi

FED faiz kararı açıklaması dolar, altın ve kripto para piyasasına yön verecek. FED faiz kararı Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanacak. ABD Merkez Bankası toplantısına ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Temmuz ayı FED faiz kararı için beklentiler ne yönde? İşte detaylar...

Finans 25-07-23 12:02

İMEİ KAYIT ÜCRETİ 2023: Temmuz zammı ile İMEİ kayıt ücreti ne kadar oldu, kayıt nasıl ve ne kadara yapılıyor? Resmi Gazete'de yayımlandı

İMEİ kayıt ücreti Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye'ye Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği'ne bağlı ülkeler de dahil olmak üzere yurtdışından getirilen telefonların kayıt altına alınması için belirlenen miktarda değişikliğe gidildi. Peki, İMEİ kayıt ücreti Temmuz 2023 ne kadar oldu, kaç TL? İMEİ kaydı nasıl ve ne kadara yapılıyor?

Finans 07-07-23 07:59

FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak, ne zaman? 2023 Haziran ayı FED faiz kararı belli oluyor

FED faiz kararı ile ilgili son dakika açıklaması Jerome Powell tarafından yapılacak. Mayıs ayında politika faizini 25 baz puan artırarak yüzde 5,00-5,25 aralığına yükselten Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası toplantısının Haziran ayı kararı için geri sayım sürüyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte, 2023 Haziran ayı FED faiz kararı açıklamasının yapılacağı tarih ve saat...

Finans 14-06-23 15:41

ALTIN BİLEZİK FİYATLARINDA SON DURUM: FED faiz kararı öncesi 13 Haziran 2023 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL?

Altın bilezik fiyatları FED faiz kararı toplantısı nedeniyle merak konusu oldu. FED'in faiz toplantısı, yayımlanan takvime göre; 13-14 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Mayıs ayında politika faizini 25 baz puan artırarak yüzde 5,00-5,25 aralığına yükseltmişti. Altın bilezik fiyatları intrnette araştırılıyor. Peki, 13 Haziran 2023 Salı günü 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL?

Finans 13-06-23 11:23