28 Haftalik Bebek Hareketleri Haberleri

2 günlük bebeğini öldürüp toprağa gömmüştü! Cani kadın 'pes' dedirtti: 'İleri derecede çürüme' detayı

Evlilik dışı ilişkisinden bebek dünyaya getirdi, 2 gün sonra öldürüp fındık bahçesine gömdü! Bilge Çapa (28) adlı kadın Ordu'da 2022'de işlediği vahşeti itiraf ettiğinde herkesin kanını dondurmuştu. Bugün yedinci kez hakim karşısına çıkan Çapa, "Hiçbir şey yapmadım. Masumum" sözleriyle 'pes' dedirtti. İşte Bilge Çapa hakkında istenen ceza...

Haber 2024-02-06 12:23:15

Annesi emzirirken uyuyakaldı... Nefes alamayan bebekten acı haber!

Bodrum'da yaşayan Suriye uyruklu Gadır B., 28 günlük bebeği Ahmed Abdülhamid’i emzirirken uyuya kaldı. Nefes alamayan talihsiz bebek boğulurken, anne ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Haber 2023-10-25 22:10:38

Geriye kuvözdeki bebeğine son kez dokunduğu fotoğrafı kaldı! Organlarıyla 6 kişiye umut oldu

İzmir’de, 35 haftalık hamileyken beyninde tümör olduğu öğrenilen ve tanı konulduktan 1 hafta sonra vefat eden 28 yaşındaki Özlem Serbes, organlarıyla 6 kişiye umut oldu. 35 haftalık bebek, operasyonla anne karnından alınırken, genç kadından geriye ise kuvözde evladına son kez dokunduğu fotoğrafı kaldı.

Haber 2023-10-11 11:43:33

Bebek sahibi olabilmesi için annesi rahim donörü olmayı teklif etti! Rahimsiz doğdum

28 yaşındaki Dannielle Maydom, kadın üreme sistemini etkileyen nadir bir hastalıkla doğdu. Annesi kızının ebeveyn olabilmesi için ona rahim donörü olmayı teklif etti. Şu anda bekar olduğunu ve bir gün anne olmak istediğini dile getiren Maydom İngiltere'de gerçekleştirilen ilk rahim nakli ameliyatı sayesinde umutlarının arttığını dile getirdi.

Trend 2023-09-20 15:36:28

Dünyaya 750 gram gelen minik Batu anne sütüyle hayata tutunuyor

Anne karnında henüz 28 haftalıkken dünyaya gelen Batu bebek, 3 haftadır tedavi gördüğü hastanede anne sütünün de desteğiyle yaklaşık 1 kilograma ulaştı.

Yurthaber 07-08-23 11:10

Manisa’da hayvan hareketleri kısıtlaması 28 Nisan’da sona eriyor

Şap hastalığı nedeniyle Tarım ve Orman Bakanlığının aldığı kararla hayvan hareketlerinin kısıtlanması kararı 28 Nisan’da sona eriyor.

Yurthaber 27-04-23 10:42

Elazığ Sivrice depremi ne zaman, kaç şiddetinde oldu? Elazığ depreminde kaç kişi öldü? Yüsra bebek ve annesinin acısı hala taze!

Elazığ Sivrice depremi 3. yıl önce meydana geldi. Bin 466 kişi yaralandığı ve birçok kişinin hayatını kaybettiği depremde enkaz altında kalan Yüsra bebek ve annesi Ayşe Yıldız, 28 saat sonra kurtarıldı. Ayşe Yıldız depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Cuma günleri sanki tekrar deprem oluyor. Zor anlardı, Rabbim kimseye göstermesin" ifadelerini kullandı. Peki, Elazığ Sivrice depremi ne zaman, kaç şiddetinde oldu? Elazığ depreminde kaç kişi öldü? İşte detaylar...

Haber 24-01-23 10:22

Tarla kenarında cesedi bulunmuştu! Korkunç itiraf: Evlilik dışı ilişkilerini aileleri öğrenmesin diye...

Uşak'ta tarla kenarında sırt çantasında bir bebek cesedi bulunmuştu. Polis ekipleri, bebeğin anne ve babasının K.G (27) ve S.D. (28) olduğunu tespit etti. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 Ocak'ta doğum yaptığı belirlenen K.G'nin ifadesinde, evlilik dışı ilişkilerini ailelerinin öğrenmemesi için bebeği ölüme terk ettiklerini söylediği öğrenildi. Şüpheliler tutuklandı. İşte olayın detayları...

Haber 22-01-23 18:00

28 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Bebek ürünleri, beyaz eşya, kırtasiye ürünleri...

Sıklıkla tercih edilen market zincirlerinden biri olan BİM'de, 28 Ekim Cuma itibarıyla geçerli olacak aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Katalogda çeşitli kategorilerden birçok ürün yer aldı. İşte 28 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 28-10-22 10:59

BİM aktüel ürünler listesi 2022! 25-28 Ekim 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu ile indirimli ürünler raflarda

BİM aktüel ürünler kataloğu yeni hafta için kurum tarafından yayımlandı. İndirimli fiyatlar, 25 Ekim Salı günü itibarıyla geçerli olacak. Ana kucağı, bebek aktivite halısı gibi çok sayıda ürünün yanı sıra cep telefonu, kablosuz mouse ya da powerbank gibi teknoloji ürünleri de katalogda yerini aldı. Peki BİM'de bu hafta neler var? İşte BİM 22-28 Ekim aktüel ürünler kataloğu...

Finans 22-10-22 11:48

Yetişkin bebek! 28 yaşında emzik emiyor, bebek bezi takıyor, her gece masallarla uyuyor

ABD, Philidelphia'da siber güvenlik analisti olarak çalışan Lucy isimli genç kadın, boş zamanlarında bebek gibi yaşadığını iddia etti. Bebek bezi takmanın ve emzik kullanmanın kendisini daha iyi hissettirdiğini söyleyen 28 yaşındaki Lucy, bunu nasıl fark ettiğini ve nasıl yaşadığını anlattı.

Trend 15-07-22 12:02

İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe Özil'den karnı burnunda pozlar

6 Haziran 2019'da nikah masasına oturan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil (33) ile 2014 Türkiye Güzeli ve oyuncu Amine Gülşe'den (28) ikinci bebek müjdesi gelmişti. İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe, çıktığı Kapadokya tatilinden karnı burnunda pozlarını Instagram hesabından yayınladı.

Magazin 05-07-22 12:49

Aralıkta doğan bebek birkaç hafta içinde 2 yaşında sayılıyor! 'Kaç yaşındasın?' sorusuna o ülkede yanıt vermek zor

Güney Koreliler için "Kaç yaşındasın"? sorusu hiç de kolay yanıtlanabilecek bir soru değil. Çünkü bu soru üç farklı şekilde cevaplanabilir. Güney Koreli ünlü K-pop grubu BTS'nin 30 Aralık 1995 doğumlu Kim Tae-hyung (V), geleneksel Kore hesabı ile 28 yaşında, uluslararası hesaplamaya göre 26 yaşında, veya diğer resmi Kore yaş hesabına göre de 27 yaşında.

Haber 21-04-22 12:18

Dünya onları konuşuyor: İki kafa, üç kol ve iki kalple doğdular! Bizi cezalandırmak istedi

Dünyada çok az rastlanan bir olay 28 Mart tarihinde Hindistan’da yaşandı. Disefalik parapagus olarak bilinen halk dilinde yapışık ikizler olarak doğan bebekler iki kalp, iki kafa ve üç kollu olarak doğdu. Yaşama tutunmaları çok zor olan iki kafalı bebek doktorlar tarafından izleniyor. Hastanede doktorlar tarafından mucize bebek olarak adlandırılan ikizler, anne ve babaları tarafından hoş karşılanmadı.

Haber 15-04-22 10:05

Ebru Şallı zayıf fiziğiyle dikkat çekti! İskelet modası çoktan geçti...

Sunucu Ebru Şallı en son tüp bebek tedavisiyle gündeme gelmişti. Spor hareketleri ve beslenme tavsiyelerini sosyal medya hesabından paylaşan pilates eğitmeni Ebru Şallı, tahtanın üzerine yattığı pozuyla eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-04-22 18:44

Erkek çocukları ne zaman sünnet olmalı?

Bebeklik döneminde sünnet hangi ay olursa olsun, ileriki yaşlara göre daha avantajlıdır. Ancak, ilk 6 ayın büyük avantajları vardır. Sünnetin çok kısa sürmesi nedeniyle, bebek kaç aylık olursa olsun, hareketleri sünneti engellemez. Sünnet sırasında bacaklarının kısa süreyle tutulması yeterlidir. Vücudun hareketleri sıkıntı yaratmaz. Hareket durumu, sünnet sonrasında da sakınca yaratmamaktadır. Kısacası, bebeğin hareketli olması sünnette zorluk oluşturmaz.

Haber 08-03-22 15:51

Şanlıurfa'da kahreden olay! Eşini öldürdü aynı silahla yaşamına son verdi

Şanlıurfa’da, 6 aylık çocuğunu aşıya götüren Meral Baran (21), sağlık merkezi çıkışında eşi Mehmet Şah Baran (28) tarafından tabancayla başından vuruldu. Eşini öldüren Baran, daha sonra aynı silahla intihar etti. Çiftin bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadığı, kadının kahreden olay öncesi bebeği bebek arabasına koyduğu belirtildi

Haber 24-12-21 17:23

Alev Alev dizisi mutlu sonla final yaptı! Demet Evgar ve Berkay Ateş'ten Alev Alev'e veda paylaşımları

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi 27 Mayıs Perşembe akşamı final yaparak ekrana veda etti. Alev Alev'in 28. ve final bölümünde Cemre ile Ozan evlenirken Rüya ile Ömer çifti ise bebek sevinci yaşadı. Çelebi ise akıl hastanesine kapatıldı. Dizinin Cemre'si Demet Evgar ile Ozan rolündeki Berkay Ateş'ten Alev Alev'e veda paylaşımları geldi.

Magazin 28-05-21 01:10

Alev Alev dizisi ekrana böyle veda ediyor! Alev Alev 28. ve final bölümü fragmanı yayınlandı

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi final yaparak ekrana veda ediyor. Alev Alev'in 28. ve final bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Alev Alev dizisinin final bölümünde Cemre ile Ozan evlenirken Rüya ile Ömer çifti bebek sevinci yaşıyor. İşte Alev Alev final bölümünde yaşanacaklar.

Magazin 24-05-21 23:34

28 Mart günlük burç yorumları | 28 Mart günü burçları ne bekliyor?

Gezegenlerin ve yıldızların hareketleri kişilerin hayat beklentileri ve aldıkları kararlar üzerinde oldukça etkiliyor. 28 Mart günü Balık burcu duygusal beklentiler içindeyken, İkizler burcunun geçmiş ilişkileri gündeme geliyor. Akrep burcunun gündeminde ise evcil hayvanlar yer alabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları…

Kadin 28-03-21 09:51

Bursa'da feci kaza! Süt tankerine çarpan hafif ticari araç 40 metre sürüklendi: 1 ölü, 2 ağır yaralı

Bursa'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hızın etkisiyle kontrolden çıkan hafif ticari araç, aynı istikamette ilerleyen süt tankerine arkadan çarptı. Kazada, araçta sıkışan sürücü Bilal Albaş (28) hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Kazada hurdaya dönen araçta puset gören ekipler, bebek olabileceği şüphesiyle araçta ve yolda arama yaptı. Ancak bir süre sonra, araçta bebek olmadığı öğrenildi.

Haber 27-03-21 08:15

Nakliyeci görünümlü dolandırıcılara operasyon: 11 gözaltı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin Tekirdağ merkezli olarak İstanbul, Çorum ve Antalya’da eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri operasyonda kendilerini tır şoförü ve nakliye şirketi yetkilisi olarak tanıtıp nakliye maksadıyla aldıkları yükleri farklı depolara indirdiği tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alındı.Whatsapp ve Telegram gibi uygulamalarda oluşturulan nakliye gruplarına katılarak kendilerini tır şoförü ve nakliye şirketi yetkilisi olarak tanıtan bazı kişilerin aldıkları tonlarca yükü götürülmesi gereken yerden farklı adreslere götürdüğü ve depolara indirdikleri belirlendi.Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığınca, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve örgütlü nitelikli dolandırıcılık suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında yaklaşık 2 ay süren teknik takip ve HTS incelemesi gerçekleştirdi.Soruşturma öncesinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 26 ton şeker, İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde 28 palet maden suyu, Afyonkarahisar’da 3 bin 132 koli maden suyu, İzmir’de 25 ton tuz, İstanbul’un Tuzla ilçesinde 600 bin lira değerinde temizlik malzemesinin, götürülmesi gereken adreslerden farklı yerlere indirilerek dolandırıcılık yapıldığı belirlendi.Çalışma sonucu kendilerini tır şoförü ve nakliye şirketi yetkilisi olarak tanıtan kişilerce, götürüleceği yerlerden farklı adres ve depolara indirilen 26 ton un, bin 762 koli silikon, 3 tır dolusu 78 palet seramik, 24 ton ayçiçek yağı, 600 bin lira değerinde şalgam suyu ve 28 palet maden suyu, Tekirdağ, İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa illerinde ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.Çalışmalarda, İzmir’den İstanbul’a sevki planlanan bir tır seramik, İzmir’den Antalya’ya sevki planlanan bir tır seramik, İstanbul’dan Kırklareli’ne sevki planlanan bir tır cips, İstanbul’dan Konya’ya sevki planlan bir tır bebek bezinin suç örgütü üyelerince başka adreslere götürülmesi de engellendi.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 şüphelinin yakalanması amacıyla Tekirdağ merkezli İstanbul, Antalya ve Çorum’da eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda 11 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, şüphelilerden birinin nitelikli dolandırıcılık suçundan da arandığı belirlendi.Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 15 bin 600 paket tuz, bin 920 maden suyu, 84 paket temizlik malzemesi daha ele geçirilerek, sahiplerine teslim edildi.Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ve inceleme sürdürülüyor.

Haber 23-02-21 16:56

Safranbolu’da arkeolojik müze kurulması için 352 bin 801 TL ödenek gönderildi

Karabük Valisi Fuat Gürel, kurum denetimleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret ederek 2020 yılında yapılan çalışmalar hakkında karşılaştırmalı bilgiler aldı.Sunumuna kadro, araç, personel durumu ve birimler hakkında bilgiler vererek başlayan İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde arkeolojik müze kurulması için 2020 yılında bakanlık tarafından 352 bin 801 TL ödenek gönderildiğini bildirdi.Şahin, kentte kütüphanelere üye sayısının 31 bin 606, okuyucu sayısının 132 bin 290 ve 143 bin 249 adet kitaba sahip olduğunu belirterek Türkiye’de ilk “Bebek Kütüphanesi”nin Karabük’te kurulduğunu hatırlattı.2020 yılı turist sayıları hakkında bilgiler veren Şahin, 110 bin 16 yerli ve 10 bin 12 yabancı turist olmak üzere 120 bin 28 turist ağırladıklarını açıklayarak, “Yaşanan pandemi nedeniyle geçen yıla oranla rakamlarda düşme oldu.

Yurthaber 26-01-21 12:04

Karantinadaki fenomen bir bebekle evlendi!

28 yaşındaki oyucu Chetrin Schulze, hayranlarına sosyal medya hesabından bir bebekle evlendiğini ve plastik bebek eşinden bir oyuncak bebek sahibi olduğunu açıkladı.

Haber 16-12-20 11:55

Şeref Sözü 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yasemin yangın çıkarıyor! Bebek kurtulacak mı? Şeref Sözü dizisi 3. son bölümde neler oldu?

Şeref Sözü dizisi 3. son bölümüyle 28 Ekim Çarşamba akşamı Show TV'de ekrana geldi. Şeref Sözü dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Emsal'in Ömer'in bulunması için emir verdiği tanıtımda Yasemin'in bebekle birlikte oldukları yeri ateşe vermesi korku dolu anlara sahne oluyor. Yangını gören Emsal ve İsra dehşete düşerken, "Bebek yangından kurtulabilecek mi?" sorusu akıllara geliyor. Yasemin yaptığı bu hareketle tehlikeli yüzünü bir kez daha gösteriyor.

Magazin 29-10-20 00:27

28 yaşında bebek bezi takıyor!

Kendini yetişkin bir bebek olarak tanımlayan genç, tüm gün boyunca bebek bezi takıyor.

Haber 01-09-20 08:22

Bebek hareketleri ne zaman azalır, azalma ciddi bir durum mu?

Bebeklerin bacakları ve eklemleri gebeliğin 16. haftasından itibaren oluşmaya başlar. 16. haftayı takip eden 4 haftalık periyot içerisinde anne bebeğinin karnında dönmesini, tekme atmasını ve hıçkırmasını hisseder.

Kadin 23-06-20 14:16

Kalp ritmi artan anne karnındaki bebeğe hayati müdahale

Antalya'da anne karnında 28 haftalıkken kalp ritminin normalin iki katına ulaştığı tespit edilen Zeliha Zeynep bebek, uygulanan ilaç tedavisi sayesinde sağlıklı dünyaya geldi - Anne Ümmühan Baydak: - "Yaşadıklarımızdan sonra bebeğimin sağlıklı şekilde dünyaya gelmesini mucize olarak görüyorum" - Doktor Hasan Berkan Sayal: - "Anne karnında müdahale etmeseydik bebeği kaybedebilirdik"

Yurthaber 24-02-20 11:25

Devletten ikiz ve üçüz bebekler için 26 milyon liralık doğum yardımı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi aileler için ilk kez geçen yıl başlatılan "Çoklu Doğum Yardımı" kapsamında ikiz ve üçüz doğan 28 bin 938 bebeğe destek sağladı - Yardım programıyla iki yıl süresince çocuk başına aylık 150 lira destek veren Bakanlık, şu ana kadar 14 bin 350 anneye toplam 26 milyon 207 bin lira ödeme yaptı - "Yeni doğan bebeklerin ilk altını devletten" sloganıyla tüm anneler için uygulanan doğum yardımları kapsamında da 2019'da 1 milyon 120 bin 387 bebek için toplam 477 milyon lira ödeme gerçekleştirildi

Finans 25-01-20 11:06

Mersin’de yeni yılın ilk bebeği Cennet Nur oldu

Mersin’de yeni yılın ilk bebeği, normal doğumla Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olan Mersin Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya geldi.Sancılarının artmasıyla birlikte hastaneye akşam saatlerinde yakınlarıyla birlikte gelen Pınar Dolunay (28), 2020’in ilk dakikalarında normal doğumla 3 kilo 500 gram ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi.

Haber 01-01-20 01:41

Kadınlar doğum yaptıktan yıllar sonra bile hayalet bebek tekmelerini hissedebiliyor

Kadınların doğumdan 28 yıl sonrasına kadar fetüsünkine benzer hayalet tekmeler hissedebileceğini ortaya koyan yeni bir araştırma yayımlandı.

Kadin 29-11-19 10:54

Parmak bebek 4 ayda hayata tutundu

Gaziantep’te 660 gram olarak dünyaya gelen Ayşe Naz bebek, Gaziantep Özel Anka Hastanesi’nde 4 aylık tedavi sürecinin ardından 2 kilo 200 grama ulaşarak, sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.Gaziantep’te yaşayan Zöhre ve İbrahim Demir çiftinin bebekleri, Gaziantep Özel Anka Hastanesi’nde 28 haftalıkken prematüre olarak dünyaya geldi.

Yurthaber 01-11-19 10:01

8 yıl içerisinde aynı evde üç defa bayram havası yaşandı

Diyarbakır’da yaşayan 28 yaşındaki Semra Sarış, 8 yılda üç defa tüp bebek denemesinde 3 başarılı gebelik elde ederek, 3 çocuk sahibi oldu.Diyarbakır’da yaşayan ve 8 yıl önce çocuk sahibi olamadığı için birçok tüp bebek merkezlerine başvuran 28 yaşındaki Semra Sarış, başarı elde edemedi.

Haber 30-08-19 10:08

Kahramanmaraş’ta feci kaza: 1 ölü, 10 yaralı

Kahramanmaraş’ta ihtiyaç molası için duraklayan minibüse otomobilin arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2’si bebek 10 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş-Kayseri yolu üzerinde Ferhat Güngör (28) yönetimindeki 37 AAK 227 plakalı minibüs, ihtiyaç molası için Göksun ilçesine bağlı Tahirbey Mahallesi’nde durakladığı sırada, Ahmet Rifaioğlu (34) idaresindeki 31 K 2882 plaka otomobil arkadan çarptı.Kazada sürücülerle birlikte Ercan Ayvatoplu (35), Çınar Ayvatoğlu (2), Pınar Ayvatoğlu (11), Sema Ayvatoğlu (39), Ali Şensoy (39) ile otomobilde bulunan Gökçe Rifaioğlu (38), Mustafa Rifaioğlu (5), Halide Rifaioğlu (0) ile Halide Arslan (68) yaralandı.Yaralılardan Gökçe Rifaioğlu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber 26-08-19 17:02

Bebeğini göremediği iddiasıyla kayınpederi ve kayınbiraderini öldürdü

BURSA'da yaşayan Engin K.(28), evi terk ederek, ailesinin yanına yerleşen eşinin 20 gün önce dünyaya getirdiği bebek kendisine gösterilmeyince kayınpederi Nezir Aktan(60) ile kayınbiraderi Yasin Aktan'ı(25) bıçaklayarak, öldürdü.

Haber 16-07-19 15:43

DHA YURT BÜLTENİ - 12

  Bebeğini göremediği iddiasıyla kayınpederi ve kayınbiraderini öldürdü   Bursa'da yaşayan Engin K.(28), evi terk ederek, ailesinin yanına yerleşen eşinin 20 gün önce dünyaya getirdiği bebek kendisine gösterilmeyince kayınpederi Nezir Aktan(60) ile kayınbiraderi Yasin Aktan'ı(25) bıçaklayarak, öldürdü.

Haber 16-07-19 14:20

Bebeğini göremediği iddiasıyla kayınpederi ve kayınbiraderini öldürdü

BURSA'da yaşayan Engin K.(28), evi terk ederek, ailesinin yanına yerleşen eşinin 20 gün önce dünyaya getirdiği bebek kendisine gösterilmeyince kayınpederi Nezir Aktan(60) ile kayınbiraderi Yasin Aktan'ı(25) bıçaklayarak, öldürdü.

Haber 16-07-19 12:57

Bebek arabası hırsızı son işinde yakalandı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde uzun zamandır yaşanan bebek arabası ve bisiklet hırsızlığı olaylarının zanlısı, güvenlik kamerası sayesinde yakalandı.Mustafakemalpaşa’da bir süredir bebek arabalarına dadanan hırsız, son olarak 28 Haziran Cuma günü B.G.’nin yeni aldığı bebek arabasını Çırpan Mahallesi’ndeki evinin girişinden çaldı.

Haber 02-07-19 08:57

İzmir'de mide küçültme ameliyatı sonrası kahreden ölüm

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşayan ve tüp bebek tedavisi öncesi zayıflamak amacıyla İzmir'deki özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı olan 28 yaşındaki Özge Mitoğlu, ameliyattan birkaç gün sonra hayatını kaybetti.

Trend 25-05-19 00:40

Mide küçültme ameliyatı sonrası kahreden ölüm

İngiltere’nin Londra şehrinde yaşayan ve tüp bebek tedavisi öncesi zayıflamak amacıyla İzmir’deki özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı olan 28 yaşındaki Özge Mitoğlu, ameliyattan birkaç gün sonra hayatını kaybetti.Olay, İzmir’in Konak ilçesinde meydana geldi.

Haber 24-05-19 23:42

Riskli bebeklerde erken müdahale SANKO’da masaya yatırılacak

SANKO Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından “Erken Müdahalede Multidsipliner Açıdan Riskli Bebek” konulu sempozyum düzenleniyor.SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesinde 28 Mayıs 2019 Salı günü düzenlenecek sempozyumda SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalından Doç.

Yurthaber 24-05-19 17:20

Aile Hekimleri Derneğinden aşı uyarısı

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sezen: - "Ülkemizde 2018 yılı verilerine göre 28 binin üzerinde aşı yaptırılmayan bebek bulunuyor. Giderek artmakta olan kararsızlık ve bilgi eksikliği sonucu aşı yaptırılmayan bebek sayısı 50 bin sınırına ulaştığında bebek ölümleri görüleceği ise bilimsel veridir" - "Sigorta şirketleri aşı konusunda ayrı bir düzenleme yapmalıdır. Bununla birlikte aile hekimleri sağlığın korunmasında büyük görevler üstlenmişlerdir"

Haber 02-05-19 12:07

Parmak bebek 66 gün sonra hayata tutundu

Kumluca’da 28 haftalık olarak dünyaya gelen Buğra bebek 66 gün süren yoğun bakım mücadelesinin ardından, sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.Kumluca Devlet Hastanesi’nde 28 haftalıkken normal doğumla 990 gram olarak dünyaya gelen Buğra bebek, doğum ardından gelişen solunum yetmezliği ve genel durum bozukluğu nedeniyle özel bir hastanenin Yoğun Bakım ünitesine sevk edildi.Kontrol altına alınan Buğra bebeğin kilosu zaman içinde 880 grama kadar düşerken, 66 günün sonunda 2 kilo 255 grama kadar ulaşarak sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu edildi.

Haber 11-02-19 15:45

İlk turnuvasında birinci oldu, hedefi dünya şampiyonluğu

Tokat'ın Turhal ilçesinde 12 yıl önce silaj makinesine kaptırdığı kollarını kaybeden 28 yaşındaki Soner Anas, katıldığı ilk turnuva olan Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazandı - Katılacağı Para-Tekvando Dünya Şampiyonası'nda da birincilik kürsüsüne çıkmayı hedefleyen Soner Anas: "İki kolun olmadan tekvando ile uğraşmak zor, kolay değil. El hareketleri olsun, bazen kendini müdafaa edemiyorsun ama her şeye rağmen bir şeyle uğraşmak güzel"

Yurthaber 29-01-19 11:21

Doğu'da kış

Diyarbakır'da 14, Bingöl'de 28, Elazığ'da 9 köy yolu ulaşıma kapandı - Siirt'in Şirvan ilçesinde yolu kar nedeniyle kapanan Yamaçlı köyünde rahatsızlanan bebek, ekiplerin çalışması ile hastaneye ulaştırıldı

Haber 15-01-19 14:23

İlik bağışı ile adını bile bilmediği bebeği hayata bağladı

İZMİR'de yaşayan Muharrem Gül (28), 2 yıl önce ilik donörü olmak amacıyla kan bağışında bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde memur olarak görev yapan Gül'ün iliği, 6 aylıkken lösemi tanısı alan erkek bebek için uygun bulundu.

Haber 17-12-18 11:15

Mucize bebek 5 ameliyatın ardından sağlığına kavuştu

Gaziantep'te 28 haftalıkken dünyaya gelen ve erken doğuma bağlı çeşitli sağlık sorunları yaşayan Ümmet Ali Subaşı, 3 bağırsak ve 2 diz kemiği ameliyatının ardından yaşama tutundu - Özel bir hastanede yaklaşık 6 aydır yaşam mücadelesi veren ve doktorların "mucize bebek" diye nitelendirdiği Ümmet Ali, 900 gramdan 2 kiloya ulaştı - Anne Seda Subaşı: - "Sanki bu süreci daha önce yaşamamışım gibi aklımda kötü olan şeyleri sileceğim" - Baba Mustafa Subaşı: - "Doğduğu günden beri ümidimizi kesmedik. Çocuğumuz yeni doğmuş gibi huzurlu bir şekilde evimize gideceğiz. Hiçbir şey yaşanmamış gibi sıfırdan başlayacağız" - Pediatri Uzmanı Dr. Ahmet Üzger: - "Yaptığımız tedaviler ve ailenin de umuduyla bebeğimiz bu sıkıntılı süreci atlattı ve 2 kiloya kadar ulaştı. Çok şükür taburcu ediyoruz. Bebeğimizi sağ salim ailesine teslim etmek bizi çok mutlu etti"

Haber 06-12-18 11:46

Galli kadından 26 kiloluk yumurtalık kisti alındı

28 yaşındaki Gallerli Keely Favell'dan 26 kiloluk, bir başka deyişle yedi yeni doğmuş bebek ağırlığındaki bir yumurtalık kisti alındı. Birçok kez negatif çıkan hamilelik testlerine karşın, doktorlar Favell'in giderek büyüyen karnının hamilelikten kaynaklandığını düşündü. Ancak Favell, "sadece şişmanladığını" sanıyordu.

Haber 30-11-18 07:48

Bebek hasretleri dördüzler ile dindi

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Gaziantep'in İslahiye ilçesine yerleşen ve 12 yıl çocuk hasreti çeken Hasan ve Ranye Zerbo'nun dördüz kızları oldu - 28 haftalık dünyaya gelen, doktor ve hemşirelerin isimlerinin verildiği dördüzler, yaklaşık 1,5 ay kuvözde kaldıktan sonra ailelerine kavuştu

Haber 24-10-18 11:53