Somer Sivrioğlu Haberleri

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun Serhat ve Güzide itirafı herkesi şaşırttı! 'Gıcık olmuştum'

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi Somer Sivrioğlu Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri programına konuk oldu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü şef Serhat ve Güzide itirafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 25-01-2024 17:46

MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya'nın biyografisi

MasterChef All Star'da heyecan dorukta. Bu akşam 193. bölümüyle ekrana gelecek olan MasterChef'in konuğu Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda yarışmacılar tezgah başına geçerek hünerlerini sergileyecekler. Peki, MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, MasterChef'in konuk şefi Mevlüt Özkaya'nın biyografisi...

Magazin 28-12-2023 15:23

MasterChef'te büyük heyecan! Favori yarışmacı meydan okudu: Yolun tam ortası gol atmak istiyorum

MasterChef'te yarışmacıların heyecanı finale yaklaşırken artıyor. Somer Sivrioğlu "Bugün artık 3. ceket için mücadelenin tam ortasındasınız!" yorumunda bulunurken İtalyan şef Danilo Zanna "5 arkadaş arasından 2 kişi bu ceketi giyemeyerek veda edecek" ifadesini kullandı. Oyun sırasında yaşanan gerginliğe dikkat çeken Mehmet Şef, önce "40 yıllık terziyim böyle sökük görmedim" dedi, ardından da istenilen yemeğe dikkat çekerek "Bunu yapmak her babayiğidin harcı değil" ifadesini kullandı.

Magazin 27-12-2023 10:42

MasterChef'te Somer Şef'ten çarpıcı sözler! O yılın en önemli düğünüydü diyerek itiraf etti: Kariyerimin sonu oldu

MasterChef'te eleme heyecanı yaşandı. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in potaya girdiği yarışmada duygusal anlar yaşandı. Programa veda eden yarışmacı Batuhan Bayır oldu. MasterChef All Star'ın son bölümünde yaşananlar bununla sınırlı kalmadı. Geceye ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun itirafı damga vurdu. "O yılın en önemli düğünüydü" diyerek itirafta bulunan Somer Şef, "Kariyerimin sonu oldu." ifadesini kullandı. O anlar izleyenleri şaşırttı.

Magazin 25-12-2023 13:05

MASTERCHEF HURAIDEU CHICKEN TARİFİ! Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kore'nin meşhur lezzeti!

MasterChef'teki huraideu chicken tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan huraideu chicken tarifi...

Yemek 20-12-2023 20:02

MASTERCHEF BUFFALO WINGS TARİFİ: Buffalo wings nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Tavuk kanadın en güzel hali!

MasterChef'teki buffalo wings tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, buffalo wings nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan buffalo wings tarifi...

Yemek 20-12-2023 20:01

MasterChef'te Tahsin'den Somer Şef'e olay yanıt! Hiç senaryo yazmaya gerek yok!

MasterChef'te potaya giren isim Esra oldu. Bu gelişmenin ardından yarışmacı arkadaşlarına rest çeken Esra'nın tavrı şeflerin dikkatinden kaçmadı. İtalyan şef Danilo Zanna "Kendini savunmaman, kendine yaptığı bir haksızlık değil mi sence?" deyince olanlar oldu. Esra'nın sözleri Kıvanç'ı sinirlendi. Yaşanan sözlü atışma sonrası Tahsin, Somer Şef'in bir sözü üzerine "Hiç senaryo yazmaya gerek yok!" dedi.

Magazin 20-12-2023 13:52

MasterChef'te geceye damga vuran sözler! Somer Şef, O konuya biraz takıntılıyım! diyerek uyardı: Bu benim hassas noktam!

MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik büyük final yaklaşırken had safhaya ulaştı. Geçtiğimiz gün yarışmacıların hünerlerini sergilediği oyun sonucunda Tahsin mavi takım kaptanı seçildi ve kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i belirledi. Bu gelişme sonrası, oyun sırasında yaşananları anımsatan Somer Şef, "O konuya biraz takıntılıyım!" diyerek Hasan'a uyarıda bulundu.

Magazin 19-12-2023 10:59

MASTERCHEF 2023 FİNAL TARİHİ: TV8 MasterChef All Star finali ne zaman, büyük ödül ne? Survivor için geri sayım!

MasterChef final tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada büyük final adım adım yaklaşıyor. Cemre'nin vedasının ardından 9 kişi kalan yarışmada kimin birinci olacağı şimdiden merak konusu oldu. Bilindiği üzere programdan en son Cemre elenmişti. Peki, MasterChef All Star finali ne zaman, büyük ödül ne? İşte MasterChef final tarihi ile ilgili detaylar...

Magazin 15-12-2023 13:35

Masterchef'te şaşırtan karar! Şefim çok özür diliyorum! dedi, olanlar oldu! Sakın öyle bir şey yapma!

MasterChef All Star'da ipler gerildi. Dilara "Kabul etsen de etmesen de iyi bir kaptan olsaydın en azından bir oyunu kazanmış olurdun." diyerek Hasan'a yüklendi. Gergin anların yaşandığı MasterChef'te bardağı taşıran nokta Hasan'ın sözleri oldu. Dilara, "Şefim çok özür dilerim. Belki de bunu ilk defa yapıyorum" diyerek kararını açıkladı. MasterChef yarışmacıları şaşkınlık yaşarken Kıvanç "Sakın öyle bir şey yapma" diyerek Dilara'yı uyardı.

Magazin 30-11-2023 12:23

Mehmet Şef, MasterChef yarışmacısının tekniğini görünce fenalaştı: Ben tansiyon hastasıyım!

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşılıyor. Alican'ın elendiği haftanın ardından kaptanlık oyunu oynandı ve yeni takımlar belli oldu. Mehmet Şef, oyun sırasında Barbaros'un şekerpare tatlısını kızarttığını duyunca şaşırdı. Ünlü şef, Barbaros'un bunu nasıl yaptığını sorguladı. O anda yanına Somer Sivrioğlu geldi ve onu kollarından tuttu. Mehmet Şef "Ben tansiyon hastasıyım!" ifadelerini kullandı.

Magazin 28-11-2023 07:45

Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah detayları ortaya çıktı! Somer Şef'ten büyük jest

Magazin gündeminden düşmeyen Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinin evleneceği öğrenilmişti. Düğünlerine sayılı günler kala çiftin nikah detayları ortaya çıktı. İkilinin düğünleri için Somer Şef'ten büyük jest geldi.

Magazin 27-11-2023 23:51

MasterChef'te ipler gerildi! Favori yarışmacı şeflerin önünde bağırdı: Ne yaptın! Tövbe yarabbim ya!

MasterChef'te finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik de büyüyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan imam bayıldı, papaz yahni, perde pilavı, hünkar beğendi, katmer ve ayva tatlısı yapmalarını istedi. Mehmet Şef "Dersimizin konusu: Modern ve klasik" dedi. Dokunulmazlık oyunu sırasında ipler gerildi. Yaptığı hata bir yarışmacıya pahalıya patladı. Tahsin "Ne yaptın! Tövbe yarabbim ya!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 23-11-2023 07:47

MasterChef'te stüdyo karıştı! Böylesi ilk kez görüldü! Aklımla dalga geçiyorsunuz herhalde?

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasında yaşanan rekabet tartışmalara yol açıyor. Dilara, Esra'ya dönüp "Gel ben sana bir şey göstereyim, gel! Bilerek mi yaptı bunu birisi? Ben anlamadım yani!" diyerek tepki gösterdi. O anlar ekran başındaki izleyicileri şaşırttı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun önünde çıkan tartışma sonrası tuzu atan kişinin kim olduğu tespit edilmeye çalışıldı.

Magazin 22-11-2023 11:59

MasterChef'te gerginlik! Aklımın değil kalbimin istediği kişiyi gönderiyorum demişti, yanıt sert oldu: Onu eleyene kadar uyumayacağım

MasterChef gergin anlara sahne oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Cemre'nin seçimi ile ilk gitme adayı Dilara olurken potaya giren ikinci isim ise Ayaz oldu. Dilara Cemre'nin "Aklımın değil kalbimin istediği kişiyi gönderiyorum!" sözlerini anımsatıp şeflerin önünde yarışmacı arkadaşına meydan okudu.

Magazin 15-11-2023 06:58

MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef sinirden kaşık fırlattı! Bundan sonra sizin bir açığınızı görürsem yandınız!

MasterChef'te tadım sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Mehmet Şef o hatayı görünce adeta çıldırdı. Mehmet Yalçınkaya "Yok böyle bir şey!" diyerek sinirden kaşık fırlattı. İtalyan şef Danilo Zanna ise "MasterChef All Star sezonunda ilk defa böyle bir durumla karşılaştık!" ifadesini kullandı. Programa ise bir yarışmacının "Bundan sonra sizin bir açığınızı görürsem yandınız!" sözleri damga vurdu.

Magazin 02-11-2023 07:22

Bir kişi ölmüştü! 22,5 yıl hapsi istenen Şef Somer Sivrioğlu hakim karşısına çıktı

Beşiktaş'ta devraldığı restoranın istinat duvarı çökerek bir kişinin öldüğü olaya ilişkin ortağı ve mülk sahipleriyle birlikte yargılanan ünlü şef Somer Sivrioğlu, hakim karşısına çıktı. Sivrioğlu savunmasında, "Dışarıdan bakıldığında istinat duvarının tehlikeli olduğu anlaşılmıyordu. İstinat duvarının bizim sorumluluğumuz içinde olduğunu bilmiyordum, çünkü restoranımızdan 1 metre ilerideydi. Belediyenin sorumluluk alanında olduğunu sanıyordum" dedi. İşte mahkemeden detaylar...

Magazin 31-10-2023 19:04

MasterChef Kahramanmaraş'ta! Kaptan rest çekti, Somer Şef dayanamadı: Yine mi küstün?

MasterChef All Star deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta mutfak kurdu. Yarışmacılar arasında yaşanan rekabet dikkat çekti. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yönlendirmeleri doğrultusunda oynanan ödül oyununda ipler iyice gerildi. Kırmızı takımda yaşanan anlaşmazlıklar dikkat çekti. Tanya "Kırmızı takımdan çatırdama sesleri geliyor." dedi. Sergen'in kenara çekildiğini gören Somer Şef ise "Ne oldu yine mi küstün?" diyerek genç yarışmacıyı ti'ye aldı.

Magazin 27-10-2023 15:26

MasterChef'te zamana karşı yarış! Favori yarışmacının dikkatsizliği herkesi şaşırttı! Hayatının hatasını yaptın

MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılar dikkatsizlikleri nedeniyle sıkıntı yaşayabiliyor. Talihsiz bir olay bu kez de Barbaros'un başına geldi. Öyle ki favori yarışmacı, "Hayatının hatasını yaptın" diyerek kendi kendine söylendi.

Magazin 17-10-2023 07:49

MasterChef'te Sergen Somer Şef'i çileden çıkardı! Saygısızlık

MasterChef'te dün akşam Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında heyecanlı bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı Takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynanırken Sergen'in bir hareketine Somer Şef'ten sert bir uyarı geldi.

Magazin 13-10-2023 08:41

MasterChef'te hayrete düşüren kavga! Barış ve Barbaros birbirine girdi, Somer Şef önlüğü çıkarmasını istedi

MasterChef Türkiye'de büyük final adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki rekabetin dozu da artıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı programda yarışmacılar arasında kavga çıktı. Önce Kıvanç ve Sergen tartıştı. Barış ve Barbaros arasındaki fiziksel temas ise görenleri hayrete düşürdü. Somer Şef bir yarışmacıdan önlüğü çıkarmasını istedi.

Magazin 05-10-2023 07:49

MasterChef'te ortam bir anda gerildi! Eski şampiyon son noktayı koydu: Tabağım geçiyorsa takımın kaybetmesi umurumda değil

MasterChef'te finale adım adım yaklaşırken yarışmacıların gerginliği de artıyor. Elenme stresi zaman zaman tartışmalara neden oluyor. Yarışmacılar arasında ipler gerildi. MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu çıkan tartışmada sarf edilen bir söz üzerine dayanamayıp "O zaman çıkar iki kişiyi dışarı!" dedi. Cemre ise kendine yöneltilen bir eleştiri üzerine "Tabağım geçiyorsa, takımın kaybetmesi benim hiç umurumda değil" dedi.

Magazin 04-10-2023 07:09

'Aşçıya kız mı verilir?' MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'dan yıllar sonra gelen itiraf: 'Kız istedik, vermediler'

MasterChef'e jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın itirafı damga vurdu. Barbaros programda yaptığı açıklamada "Bir söz vardır 'Aşçıya kız mı verilir?' diye. Şimdi 14-15 yaşındaki gençler gastronomi okuyup, bu mesleği yaparak ülkesini temsil etmek için yarış içerisinde" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Somer Şef'in yönlendirmesi sonrası bir anısını anlatan Mehmet Şef, "Kız istedik, vermediler" dedi.

Magazin 03-10-2023 08:31

Masterchef'te ipler koptu! Favori yarışmacı gözyaşları içerisinde rest çekti: Gitmek istiyorum buradan!

MasterChef All Star'da takım oyununun kazananı kırmızı takım oldu. Mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununda kozlarını paylaştı. Tahsin eleme adayı olarak Tanya'nın adını verdi. Barış ve Eda'nın kavgası ise olay oldu. MasterChef'te sular durulacak gibi görünmüyor. Eda "Gitmek istiyorum buradan!" diyerek serzenişte bulundu. Sergen ve Cemre arasında ise tartışma yaşandı.

Magazin 27-09-2023 07:14

MasterChef'te görülmemiş olay! Somer Şef ti'ye alarak yerin dibine soktu: İnsanlık tarihinde bir ilk

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Somer Şef, Barbaros'un oyun esnasında mangalı fırına vermesi nedeniyle kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Yarışmacının davranışına anlam veremeyen ünlü şef "İnsanlık tarihinde bir ilk" diyerek, onu ti'ye aldı.

Magazin 21-09-2023 08:04

MasterChef'te büyük hata! Favori yarışmacıya beklenmedik şok, şefler rest çekti

MasterChef All Star'a Somer Sivrioğlu'nun 'kural ihlali' açıklaması damga vurdu. Dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanan yarışmada kaidelerin belli olduğunu vurgulayan Somer Şef, "Kuralları okudun, onların içinde yemek bittikten sonra tabağa dokunma, ürünü düzeltme var mı, biz mi kaçırmışız?" diyerek yapılan hatayı duyurdu. O yarışmacının takım arkadaşları kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Magazin 13-09-2023 07:01

MasterChef Somer Sivrioğlu'nun oğlunu görenler görenler gözlerine inanamadı! O da oyuncu çıktı

MasterChef Türkiye’nin sevilen jüri üyeleri arasında Somer Sivrioğlu da yer alıyor. Giyim tarzı ve yemek yorumlarıyla sık sık gündem olan Sivrioğlu’nun özel hayatı merak konusu haline geldi. Ünlü şefin boyundan büyük olan oğlunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 12-09-2023 14:30

Masterchef jürisi Somer Şef'ten menemen itirafı! Soğanlı mı soğansız mı olur?

Masterchef Jürisi Somer Sivrioğlu katıldığı Youtube programında merak edilenleri yanıtladı. Roksan Kunter'in sunduğu programda Somer Şef Avustralya'da başlayıp Türkiye'de devam eden işlerinin yanı sıra Masterchef'te sağladığı başarı ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Masterchef'te yer alan yemeklerin programın yayınlandığı akşam en çok verilen siparişler olduğunu da ekledi.

Haber 10-09-2023 15:56

8 Eylül MasterChef All Star'da 100.000 TL'lik büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı merak edildi. Her hafta cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 8 Eylül MasterChef All Star'da 100.000 TL'lik büyük ödül kimin oldu?

Magazin 09-09-2023 10:46

MasterChef'te olay sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini çok dövüyorsun, kendine vurma

Masterchef yarışmacıları, haftanın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Yarışmanın ilk etabında en başarılı tabakları hazırlayan isimler Ayaz, Alican, Barış, Azize, Kerem, Dilara ve Tanya oldu. Gecenin sonunda eleme potasına giren isim açıklandı. Fakat Somer Şef'in 2 yarışmacıya yönelik sözleri MasterChef All Star'a damga vurdu. Ünlü şef, performanslarında düşüş olan Azize ve Kerem'e yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Magazin 03-09-2023 08:30

MasterChef'te ağızları açık bırakan polemik! Tahsin ile Kıvanç birbirine girdi: Köfteci diyorsun ama onu yenemiyorsun

MasterChef'te gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı belli oldu. Fakat potaya giren isim Tahsin ile Kıvanç arasında yaşanan polemiğin gölgesinde kaldı. Genç yarışmacı, "Köfteci diyorsun ama onu yenemiyorsun" deyince ortam bir anda gerildi. Kıvanç "Sürekli laf sokuyorsun" diyerek yarışmacı arkadaşını ikaz etti.

Magazin 31-08-2023 10:32

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam farklı bir heyecan yaşandı. Büyük ödül için yarışan yarışmacılar, karpuz ve kavun ile 7 çeşit tabak yaparak şeflere sundular. Yarışmayı kimin kazandığı, büyük ödülü hangi yarışmacının aldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star büyük ödül kimin oldu?

Magazin 11-08-2023 21:59

Nasıl bir nazar bu! MasterChef'te şaşırtan kaza! Danilo Şef'in ayağına yağ döküldü

Berker’in vedasının ardından MasterChef All Star kadrosuna dahil olan Barbaros Yoloğlu, oyun sırasında Danilo Şef'in ayağına yağ döktü. Bu anlar hem ekran başındakileri hem de yarışmacıları şaşırttı. Danilo Zanna, "Nasıl bir nazar bu!" derken Mehmet Şef''in sözlerini anımsatan Berker ise, "Olmayacak şey oldu, adamın ayağına yağ döktük" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-08-2023 06:56

Turşu yapımında kimsenin bilmediği detay! MasterChef Somer Sivrioğlu püf noktayı açıkladı, yiyen bağımlısı olacak

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan MasterChef'in sevilen jürisi Somer Sivrioğlu turşu yapımında kimsenin bilmediği püf noktayı açıkladı. Türk mutfağının en özel lezzeti turşuyu yaparken bu detayı atlamayan ev hanımları şeflere taş çıkartacak.

Yemek 07-08-2023 09:35

MasterChef'te tansiyon bir anda yükseldi! Somer Şef sert çıktı: Bizim adımıza karar vermeyin

MasterChef'te her geçen gün tansiyon daha da yükseliyor. Bu akşamki 100.000 TL'lik ödül oyununda heyecan oldukça yüksekti. Mavi takım kaptanı Eda'nın şeflere serzenişi geceye damga vuran olaylardan biri oldu.

Magazin 21-07-2023 22:22

MasterChef'te büyük ödülü kim kazandı? MasterChef All Star'da bil bakalım'ı hangi yarışmacı kazandı? Eğlenceli anlar!

MasterChef All Star'da bu akşam farklı bir heyecan yaşanıyor. Survivor'da gelenek haline gelen bil bakalım oyununu oynayan yarışmacılara eski sezonlardan sorular soruldu. Yarışmayı kimin kazandığı merak ediliyor. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım? MasterChef All Star'da bil bakalım'ı hangi takım kazandı? Eğlenceli anlar!

Magazin 14-07-2023 21:38

Bazen benim Türkçe yetmiyor sözleri gündem olmuştu! MasterChef jürisi Danilo Zanna şimdi de o kelimeyi yanlış telaffuz etti

MasterChef All Star heyecanı bu akşam ödül oyunu ile devam edecek. Yarışmacılar 100 bin TL'lik ödülün sahibi olmak için Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun sordukları sorulara yanıt verecek. Daha önce sarfettiği "Bazen benim Türkçe yetmiyor" sözleri ile gündem olan Danilo Zanna'nın yarışmacılara kırdığı yeni pot izleyenleri gülümsetti. İşte MasterChef'e damga vuran o anlar...

Magazin 14-07-2023 08:10

MasterChef'te son yedek yarışmacı kim oldu? 9 Temmuz 2023 Pazar MasterChef All Star'da ana kadroya kim girdi? İkinci yedek yarışmacı belli oldu

MasterChef'te son yedek yarışmacı belli oldu. 2022 sezonunda yarışmış olan Barış Demir ana kadroya yedeklerden girmeyi başaran ilk isim olmuştu. Dün açıklanan isimle ikinci yedek yarışmacı da netleşti. Peki, MasterChef'te son yedek yarışmacı kim oldu? MasterChef All Star'da ana kadroya kim girdi? İşte detaylar...

Magazin 10-07-2023 07:03

Herkes merakla bekliyordu! MasterChef’te Somer Şef geri geldi, sosyal medya yıkıldı

MasterChef All Star sezonu tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te Somer Sivrioğlu’nun neden olmadığı merak konusu haline gelmişti. Sevilen yarışmada beklenen oldu. Somer Şef’in yarışmaya gelmesinin ardından sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 08-07-2023 09:11

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 20. yarışmacı!

MasterChef All Star ile ilgili internette yapılan araştırmalar hız kazandı. Şimdiye kadarki tüm sezonlarda başarılı olan yarışmacılar, All Star'a girebilmek için ter döküyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da başladı. Ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılar sırasıyla Güzide, Suna, Eda,Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray,Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz ve Gamze olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?

Magazin 07-07-2023 08:22

Somer Sivrioğlu MasterChef Türkiye açıklamasıyla şaşırttı! İddialara son noktayı koydu! ''Evimdeyim''

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, "All Star" formatı ile ekranlara geri dönüyor. Büyük bir heyecanla beklenen MasterChef Türkiye ilk bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. 2018'den beri jüri üyelerinden biri olan Somer Sivrioğlu'nun programdan ayrıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü şef iddialara son noktayı koydu.

Magazin 15-06-2023 09:05

MasterChef'ten ayrılmasıyla gündemdeydi... İşte Somer Sivrilioğlu'nun genç sevgilisi

MasterChef yarışmasının sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu yeni sezonda yer almamasıyla gündeme geliyor. MasterChef ile ününe ün katan Somer Şef'in şu sıralar özel hayatı da gündemde. Somer Sivrilioğlu'nun kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi paylaşımlarıyla beğeni topluyor.

Magazin 12-06-2023 11:19

Herkes bunu konuşuyor! MasterChef All Star'da Somer Şef bilmecesi çözüldü! İşte yerine gelen isim...

MasterChef All Star için heyecanlı geri sayım sürüyor. Fenomen yemek programının bu akşam yayınlanan fragmanında Somer Şef'in olmaması dikkatlerden kaçmadı. Programın izleyicileri Somer Sivrioğlu'nun olmayışına tepki gösterdi.

Magazin 12-06-2023 00:33

MasterChef jürisi Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye All Star için Somer Şef'in yerine gelen yeni jüri Yılmaz Öztürk'ün hayatı

MasterChef jürisi Yılmaz Öztürk, yarışmanın yeni fragmanının geçtiğimiz gün ekrana gelmesi nedeniyle merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023'ün yeni tanıtımında Mehmet Şef'in Yılmaz Öztürk'ü stüdyoya davet etmesiyle birlikte Somer Sivrioğlu'nun yerine ünlü şefin geleceği iddia edildi. Peki, MasterChef jürisi Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında? İşte Somer Şef'in yerine geldiği iddia edilen ünlü şefin hayatı ve biyografisi...

Magazin 11-06-2023 13:36

Duvar çöktü, bir kişi öldü! Şef Somer Sivrioğlu 22,5 yıl hapis talebiyle yargılanıyor... Avukat tutuklanmasını istedi

Ünlü şef Somer Sivrioğlu’na ait restoranın bakımını ve onarımını yapmadan kullanmaya ve kullandırmaya devam ettiği iddia edilen bahçe duvarının çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş 1 kişi ise yaralanmıştı. Somer Şef'in yargılandığı davada şef 22.5 yıl hapis istemiyle karşı karşıya...

Magazin 09-06-2023 13:24

Beşiktaş'ta bir kişinin öldüğü restoran önündeki istinat duvarının çökmesine ilişkin dava

Beşiktaş'ta, restoranının önündeki istinat duvarının çökmesi sonucu 1 kişinin ölmesi ve 1 kişinin de yaralanmasına ilişkin şef Somer Sivrioğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 sanığın 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 09-06-2023 13:13

MasterChef ekibiyle deprem bölgesine gitmeyen Somer Sivrioğlu: 'Orada olmak isterdim ama...'

MasterChef Türkiye ekibi, depremin ilk gününde depremzedelere yardım etmek için yola çıktı. Yaklaşık 60 bin kişiye yemek dağıtımı yapan ekipte Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve MasterChef eski yarışmacıları da vardı. Somer Sivrioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada neden deprem bölgesine gidemediğini anlattı.

Magazin 11-02-2023 11:39

Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya MasterChef'i bırakıyor mu? Acun Ilıcalı paylaştı

Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef'i bırakacağı iddiası bir süredir sosyal medyada konuşuluyordu. İddialara dair taraflardan yanıt gelmese de Acun Ilıcalı'nın paylaşımı gözlerden kaçmadı.

Magazin 31-01-2023 08:40

Masterchef'te son finalist belli oldu! Kılıçlar çekildi: Şampiyon belli oluyor!

Masterchef Türkiye'de finalin adı belli oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'te finali garantileyen ilk yarışmacı Kıvanç olmuştu. Metin ve Ayaz geçtiğimiz gün ekrana gelen bölümde ikinci finalist olmak için kozlarını paylaştı. Gecenin sonunda MasterChef'te finale adını yazdıran isim Metin oldu.

Magazin 10-01-2023 07:36