YEMEK

Kapat

Yurtta kalan kız öğrenciler mutfakta buluştu: Lezzet dolu bir gün...

Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören ve yurtta kalan kız öğrenciler, düzenlenen mutfak atölyesinde bir araya gelerek tatlı tarifleriyle hünerlerini sergiledi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sosyal etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen atölyede öğrenciler, yurt yemekhane şefinin rehberliğinde yaş pasta, kurabiye, patates salatası gibi çeşitli lezzetler hazırladı.

Yurtta kalan kız öğrenciler mutfakta buluştu: Lezzet dolu bir gün...

Düzce Üniversitesinde öğrenim gören ve yurtta kalan kız öğrenciler mutfağa girdi birbirinden lezzetli tatlılar yaptı.

Yurtta kalan kız öğrenciler mutfakta buluştu: Lezzet dolu bir gün... 1

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Raziye Begüm Sultan Yurdu, öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Yurtta kalan kız öğrenciler mutfakta buluştu: Lezzet dolu bir gün... 2

MUTFAK ATÖLYESİNDE ÖĞRENCİLER

Yurt yemekhane işletme şefinin rehberliğinde gerçekleştirilen mutfak atölyesinde öğrenciler, hem yeni tarifler öğrendi hem de keyifli vakit geçirdi.

Yurtta kalan kız öğrenciler mutfakta buluştu: Lezzet dolu bir gün... 3

Yurtta kalan kız öğrenciler mutfakta buluştu: Lezzet dolu bir gün... 4

ORTAYA ÇIKAN LEZZETLERİN TADINI BİRLİKTE ÇIKARDILAR

Etkinliğe gönüllü olarak katılan 15 öğrenci, yaş ve kuru pasta, kurabiye ve patates salatası yaparak hem mutfakta pratik kazandı hem de ortaya çıkan lezzetlerin tadını birlikte çıkardı.

Yurtta kalan kız öğrenciler mutfakta buluştu: Lezzet dolu bir gün... 5

Öğrenciler arasında samimi bir ortamın oluştuğu workshop boyunca ekip çalışmasının ve birlikte üretmenin önemi vurgulandı.

Yurtta kalan kız öğrenciler mutfakta buluştu: Lezzet dolu bir gün... 6

VERİMLİ VE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER

Etkinlik sonunda yapılan ikramlarla birlikte sohbet eden öğrenciler, bu tür etkinliklerin hem motivasyonlarını artırdığını hem de yurtta geçirilen zamanı daha verimli ve eğlenceli kıldığını ifade etti.

(İHA)

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat