Die Welt Haberleri

SON DAKİKA | Die Welt gazetesi muhabiri Deniz Yücel hakkında yakalama kararı

Son dakika haberi: Alman Gazetesi Die Welt yazarı Deniz Yücel'in hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Devleti ve yargı organlarını alenen aşağılamak" suçlarından yargılandığı davada savunmasının alınması için yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Haber 18-05-2023 17:33

Alman gazetesi savaş karşıtı Rus gazeteciyi işe aldı

Alman gazetesi Die Welt, Pazartesi günü, Moskova'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesini devlet televizyonundaki haber programı sırasında protesto eden Rus gazeteci Marina Ovsyannikova'yı işe aldığını açıkladı.

Haber 11-04-2022 21:20

Deniz Yücel hakkında yeni iddianame! 2 yıla kadar hapsi isteniyor

Die Welt gazetesi muhabiri İlker Deniz Yücel'in, "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Deniz Yücel'in Almanya'da yayın yapan Die Welt gazetesinde yayımlanan 26 ve 27 Ekim 2016 tarihli yazılarında, Kürt ve Ermeniler ile ilgili ifadeleriyle bu suçu işlediği öne sürülüyor.

Haber 12-05-2021 16:15

Alman gazetesi Die Welt: Türkiye aşılamada bizden daha hızlı

Almanya’da yayım yapan Die Welt gazetesi, Türkiye’nin Kovid-19 salgınına karşı aşılamada Almanya’dan daha hızlı olduğuna dair bir haber yayımladı. Haberde, "Türkiye hızlı teslimat ve iyi bir sağlık sistemi sayesinde aşılama hızında Almanya’yı geride bıraktı" denildi.

Haber 17-03-2021 13:57

Die Welt

Die Welt Hakkındaki Haberler Mynet'te. Die Welt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.