Industrial Production Haberleri

Veda Mektubu kimin hikayesi, konusu ne? Veda Mektubu oyuncuları kimler, hangi gün yayınlanacak?

Veda Mektubu dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu tanıtımlarıyla büyük ilgi gördü. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizi hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki, Veda Mektubu kimin hikayesi, konusu ne? Veda Mektubu oyuncuları kimler, hangi gün yayınlanacak? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 2023-02-24 14:55:17

Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak, hangi gün? Veda Mektubu konusu ne, oyuncuları kimler? Kadrosu yıldızlar geçidi!

Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu sete çıktı. Kadrosu ve hikayesi ile büyük yankı uyandıran diziden ilk kareler paylaşıldı. Peki, Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak, hangi gün? Veda Mektubu konusu ne, oyuncuları kimler? İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 2023-01-25 12:41:08

Kaspersky Industrial CyberSecurity, EDR ile OT'nin risk ve uyumluluk değerlendirmesini sunuyor

Kaspersky Kıdemli Ürün Müdürü Andrey Strelkov: - "Ekosistemdeki tüm bileşenlerin yerel entegrasyonu ve tek bir yönetim platformuyla endüstriyel siber güvenlik için genişletilmiş algılama ve yanıt konseptini kademeli olarak portföyümüzde uyguluyoruz"

Yurthaber 2022-09-30 12:55:06

'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye

Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Magazin 2022-05-21 13:57:12

Industrial Application Objects canias4.0 IAO etkinliğinde tanıtılacak

IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber: - "Yeni ürünümüz IAO ile canias4.0 ekosistemindeki tüm ögeleri birer nesne olarak sunuyoruz. Artık, caniasERP’nin 74 modülü hem tek başına yaşayabilen hem de diğer bütün nesnelerle entegrasyon yeteneğine sahip birer nesne olacak"

Yurthaber 05-11-21 09:47

Benzemez Kimse Bize nerede çekiliyor? 19 Eylül Benzemez kimse Bize konukları kim?

Müzik ve eğlence programı olan Benzemez Kimse Bize, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunuculuğu ile Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın üstlendiği Benzemez Kimse Bize programı 20.00'da ekranlarda yerini alacak. İşte merak edilenler...

Magazin 19-09-21 22:35

Elbet Bir Gün dizisinin çekimleri Kapadokya’da başladı

Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp’in yazdığı, bölüm hikayesi ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan’ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX’un yeni sezon dizisi Elbet Bir Gün’ün çekimleri başladı.

Magazin 15-08-21 02:31

Dünyada ilk olacak yapımın başrollerinde Aslı Tandoğan ve Ceyda Düvenci var

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan dünyada ilk olacak bir yapımla dönüyor. Prens adlı dizi, West World, The Mandalorian gibi dünya çapında ünlü olmuş dizilerin yapımında kullanılan sanal prodüksiyonla (virtual production) çekilecek. Dizi, dünyada tamamı sanal prodüksiyonla çekilmiş ilk dizisi olacak.

Magazin 02-06-21 12:18

Türkü Akbayram kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Edip Akbayram'ın kızı Türkü Akbayram biyografisi...

Ekranlarda yeni başlayan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı, her Cuma Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği ve her hafta birbirinden ünlü isimler ile, eğlenceli dakikaların yaşandığı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'a bu hafta Türkü Akbayram konuk oluyor. Peki Türkü Akbayram kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Türkü Akbayram biyografisi...

Magazin 23-04-21 18:07

Volkan Konak kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Kuzeyin Oğlu ne demek?

Sanatçı Volkan Konak bugün 16 Nisan Star Tv'de yeni programıyla izleyicisinin karşısında olacak. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği, her hafta birbirinden ünlü isimlerle, eğlenceye ve müziğe damga vurulacak Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Peki Türk halk müziği sanatçısı Volkan Konak kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Kuzeyin Oğlu ne demek? İşte yanıtı...

Haber 16-04-21 17:18

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ne zaman başlıyor? Volkan Konak'ın programı için tarih belli oldu

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının yapımcılığını Poll Production ve Global Medya üstlendi. Program, izleyiciye her hafta birbirinden farklı konuklarıyla eğlenceli dakikalar yaşatmayı hedefliyor. Müziğe doyulacak bir program olarak ekranlara gelen Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, her hafta Cuma günü saat 20.00’de izleyici ile buluşuyor.

Magazin 12-04-21 12:09

Kaspersky ve Alias Robotics, endüstriyel robotlar için korumayı geliştiriyor

Kaspersky Industrial CyberSecurity Çözüm İşi Lideri Anton Shipulin: - "Endüstriyel robotların artan uygulaması göz önüne alındığında Alias Robotics ile olan bu ortaklık, altyapılarında robot bulunan müşterilerimizin güvenilir koruma talebini karşılamasına olanak tanıyor"

Yurthaber 15-12-20 11:01

Albayrakoğlu “Gelecek dönemlere imza atacağız”

MSA Film Post Production ilk film projesiyle Ekim ayında motor demeye hazırlanıyor.İlk filmini Düzce’de çekeceğini açıklayan yapımcı Murat Albayrakoğlu, “Düzce’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile İstanbul’a yakın oluşunun diğer yapımcı firmalar için de eşsiz bir fırsat olduğunu söyledi.

Yurthaber 09-08-20 23:57

Olympus kamera bölümünü Japan Industrial Partners’e satıyor

Japon merkezli optik lens, mikroskop üreticisi 1936’lı yıllarda başladığı kamera ve fotoğraf makinesi üreticisi Olympus bu sektöre veda etti. Uzun süredir, bu sektördeki istikrarını sürdüren firma son yıllardaki teknolojik gelişmelerle kamera araçlarına olan ilginin de azalması ile bu sektörden çekilme kararı alınmasında etkili oldu.

Haber 28-06-20 13:50

Şarkıcı İpek Demir’den sevenlerine müjde

İpek Demir sözü ve müziği Ertuğrul Sağlam’a ait olan yeni teklisi “Anladım” ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.Paradise Production etiketiyle yayınlanacak olan şarkının düzenlemesi Taner Çalık’a ait.

Yurthaber 23-03-20 10:50

IDEA’20 Bakış Açını Değiştir temasıyla başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğunun düzenlediği IDEA’20 (Industrial Engineering Assemblage 2020), “bakış açını değiştir” temasıyla Atatürk Kongre ve Kültür Salonunda başladı.Etkinlikte; iş dünyası ve özel sektörün uzman isimleri, iş hayatlarındaki tecrübelerinden yola çıkarak başarı kriterlerini katılımcılarla paylaştı.2 gün boyunca gerçekleşecek etkinliğin açılışına; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.

Yurthaber 03-03-20 17:08

“Standard Profile: Production” sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden Öğretim Görevlisi Dr.

Yurthaber 28-12-19 09:53

Türkçe müziğin çok dinlenen ve izlenen isimleri 4 Kasım’da ödüllendirilecek

Türkiye’nin popüler müzik ve kültür festivallerinden fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenecek fizy Müzik Ödülleri ile Türkçe müziğin çok dinlenen ve izlenen isimleri, 4 Kasım akşamı Volkswagen Arena’da sahiplerini bulacak.Türkiye’nin dijital müzik platformlarından fizy’nin ana sponsorluğunda, Atlantis Yapım ve SM Production işbirliği ile gerçekleştirilen fizy İstanbul Müzik Haftası, 2019’un en çok dinlenen ve izlenen isimlerinin açıklanacağı fizy Müzik Ödülleri ile başlıyor.

Haber 29-10-19 10:31

Hilmi Güler, ICBC’den istifa etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, dünyanın en büyük bankalarından biri olan ve Türkiye’de çalışan Çinli banka ICBC’deki yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı.Çinli Industrial&Commercial Bank of China’nın (ICBC) Türkiye iştiraki ICBC Turkey bankasından yapılan açıklamada, "Bankamızın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Mehmet Hilmi Güler, 25.10.2019 tarihi itibarıyla görevinden istifaen ayrılmıştır" denildi.

Haber 28-10-19 16:14

Kurşun dizisi ekibi ilk bölümü birlikte izledi

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”, ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Kurşun dizisinin oyuncuları ve ekibi ilk bölümü birlikte izledi.

Magazin 24-10-19 20:49

Selami Şahin ve Linet’ten müzik şöleni

Usta şarkıcı Selami Şahin ve Linet Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluştu.Türk müziğinin efsane bestecisi ve yorumcusu Selami Şahin ile güçlü sesi ve güzelliğiyle beğenilen sanatçı Linet, dün akşam Harbiye Açıkhava’da Yıldızlar Geçidi konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.Bayhan Production tarafından gerçekleştirilen gecede, alanı dolduran 5 bin kişiye muhteşem bir müzik şöleni yaşatan ikilinin performansları büyük alkış topladı.Yüzlerce bestesi ve güçlü yorumu ile Türk müziğinin büyük değerlerinden usta sanatçı Selami Şahin, konserin ikinci yarısında coşku ve alkışlarla sahneye çıktı.

Haber 23-10-19 12:02

Berrak Tüzünataç Kurşun dizisindeki Gülce rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un merakla beklenen dizisi Kurşun'daki Gülce karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç, yeni projesini anlattı. Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Kurşun dizisinde pavyon şarkıcısı Gülce rolünü canlandıracak.

Magazin 18-10-19 20:37

Sarp Akkaya Kurşun dizisindeki rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”da Aydın karakterini canlandıran Sarp Akkaya, rolünü anlattı. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 15-10-19 21:35

Bu aksesuarların neyden yapıldığına inanamayacaksınız!

Plus Collaboratives kağıttan tasarladığı karmaşık böcek formlarından oluşan Insecta Iridesse serisiyle, Fuji Xerox'un Iridesse Production Press adlı özel yazıcısının baskı kalitesini ortaya koyuyor.

Trend 14-10-19 14:12

Burçin Terzioğlu Kurşun dizisindeki gazeteci Leyla rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”da cesur ve korkusuz gazeteci Leyla’yı canlandıran Burçin Terzioğlu, rolünü ve karakterine nasıl hazırlandığını anlattı. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 11-10-19 20:11

Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisindeki Savcı Orhan rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”nda adalet arayan gözü kara savcı Orhan Atmaca’yı canlandıran Engin Altan Düzyatan yeni rolünü ve geçirdiği hazırlık sürecini anlattı. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 11-10-19 02:56

Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! Kurşun oyuncularından çarpıcı kareler

Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı iddialı dizisi Kurşun'dan renkli kareler paylaşıldı. Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un izleyici ile buluşmak için gün sayan dizisi “Kurşun”un oyuncuları objektif karşısına geçti.

Magazin 27-09-19 20:56

Darülaceze'nin yeni yerleşkesinde sanatçı evi kurulacak

Darülaceze'nin Arnavutköy'deki yeni yerleşkesinin yapımı kapsamında kurulacak sanatçı evi için Mustafa Sandal, Nükhet Duru, Cengiz Kurtoğlu, Deniz Seki, Rafet El Roman, Serdar Ortaç ve Murat Dalkılıç'ın katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi - Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci: - "Yarınlarımızın ne olacağı belli değil. Bu müesseselere gönül istiyor ki hiç ihtiyaç olmasın ama ihtiyaç olduğunda da en iyisi bizde olsun" - Poll Production Yönetim Kurulu Başkanı Polat Yağcı: - "Bir sohbet sırasında Darülaceze'nin Arnavutköy'deki yeni yerleşkesinin yapımını öğrendiğimde, Sayın Cumhurbaşkanımıza, bu yerleşkede sanatçılarımız için de bir yer olup olamayacağını sordum. 'Tabii ki' cevabının ardından kendisinin gerekli talimatları vermesiyle ilk adım atıldı bu projede. Şimdi ise bizler üstümüze düşen görev için buradayız" - Sanatçı Mustafa Sandal: - "Sevgili Polat'ın bu konuda samimi olduğunu görünce ben de 'Kendi konserimden ücret almıyorum, ne gerekiyorsa bu projeye aktarıyoruz.' dedim diğer arkadaşlarım gibi. Sektörümüzde günü geldiğinde ihtiyaç duyacak olan insanların barınacağı, kendilerine çok güzel bakılacağı özel ve güzel bir yer olacak"

Haber 18-09-19 19:12

AB Devesütü (Camelmılk) proje ekibi Aydın’da inceleme yaptı

İspanya Tarım Gıda ve Teknoloji Araştırma Enstitüsü (IRTA) önderliğinde hazırlanan “Devesütü-Akdeniz havzasında deve sütü üretimi, işlenmesi ve tüketiminin arttırılması” proje ekibi, Adnan Menderes Üniversitesini (ADÜ) ziyaret etti.İspanya Tarım Gıda ve Teknoloji Araştırma Enstitüsü (IRTA) önderliğinde hazırlanan ve Avrupa Komisyonu PRIMA (Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area/Akdeniz Bölgesinde Araştırma ve Yenilikçilik Ortaklığı) programı tarafından desteklenen ‘Devesütü - Akdeniz havzasında deve sütü üretimi, işlenmesi ve tüketiminin arttırılması (Camelmilk- Boosting the production, processing and consumption of camel milk in the Mediterranean)’ başlıklı projenin ekibi, 1-6 Eylül 2019 tarihleri arasında Üniversitemizi ve projenin paydaşı olan diğer işletmeleri ziyaret etti.Proje Koordinatörü Marta Garron (IRTA, İspanya), Proje Finansal Yöneticisi Elena Diaz (IRTA, İspanya) ve Proje Partneri Bernard Faye (Fransa) gerçekleştirdikleri ziyarette, Aydın’da deve sütü üretimi, işlenmesi ve potansiyeli hakkında bilgi edindi.ADÜ adına projenin Türkiye Koordinatörü Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden Prof.

Yurthaber 12-09-19 11:30

Kurşun dizisi oyuncuları kimler? Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi ne zaman başlıyor?

FOX'un yeni sezonda izleyiciyle buluşucak, Most Production imzalı iddialı dizisi Kurşun'un hazırlıkları devam ediyor. Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Kurşun'un oyuncu kadrosuna ünlü isimler katıldı.

Magazin 25-08-19 20:03

Alman akademisyenler, Çorlu’yu mercek altına aldı

Berlin Teknik Üniversitesi ve Arel Üniversitesi iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında Çorlu’ya gelen akademisyenler Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.Berlin Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından yürütülen Ulusötesi Üretim Mekanı (Transnational Production Space) Projesi kapsamında araştırma yapan akademisyenler Çorlu’yu gezerek kent hakkında geniş kapsamlı bilgi aldılar.Berlin Teknik Üniversitesi’nden Araştırmacı Elke Beyer, Anke Hagemann, Araştırma Görevlisi İlkim Er, Araştırma Ortağı Ina Valkanova ve Arel Üniversitesi Araştırma Ortağı Pelin Olcay’ın katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu’nun kimliği, yıllar içinde gelişimi ve değişimi, sosyo-kültürel yapısı, tarım ve sanayisi, iş olanakları, tarihsel değerleri gibi konular mercek altına alındı.Akademisyenlerin sorularını yanıtlayan Başkan Sarıkurt, “Birlik, beraberlik ve sevgi temalı projelerimiz ve etkinliklerimizi tüm vatandaşlarımızı ortak paydamız olan Çorlu’muzun altında birleştirmeye ve bütünleştirmeye özen gösteriyoruz.

Haber 24-08-19 16:07

GKV’li yönetmene bir ödül de Portekiz’den

"Aşrı" adlı kısa filmi ile Portekiz’de düzenlenen Porto Femme International Film Festivali’ne katılan Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) mezunu, yönetmen Ecegül Bayram, Best Student film ödülünü aldı."Aşrı" adlı kısa filmi ile New York Üniversitesi New Visions and Voice Festivaline katılarak finalde yarıştığı 10 film arasından birinciliği elde edip Production Design ve Ensemble Cast ödüllerini alan genç yönetmen Ecegül Bayram’a bir ödül de Portekiz’den geldi.Kadın yönetmenlerin yanı sıra kadınların bakış açısına özel bir program olan kadın sinema çevreleri örgütüne de destek olmak amacıyla Portekiz’de düzenlenen Porto Femme International Film Festivali’ne,"Aşrı" adlı kısa filmi ile katılan genç yönetmen Ecegül Bayram Best Student film ödülüne layık görüldü.Kadın bakış açısıyla yapılmış ulusal yapım gösterimlerinin yer aldığı festivalde filmi ile büyük beğeni toplayan GKV’li Ecegül Bayram, filmlerinde toplumsal olaylara dikkat çekmek istediğini belirterek, bundan sonraki yapımlarda da uluslararası alanlarda ekibi ile birlikte güzel işlere imza atmak istediğini söyledi.New York Üniversitesi Tisch School of the Arts’ın düzenlediği New Visions and Voices Film Festivali’ne, çektiği Aşrı isimli filmiyle katılan Ecegül Bayram festival birinciliğini elde ederken Amerika’da adeta ödül yağmuruna tutulmuştu.

Yurthaber 28-06-19 10:00

Çinli ICBC Turkey, Karadeniz’e yöneliyor

Çinli Industrial&Commercial Bank of China’nın (ICBC) Türkiye iştiraki ICBC Turkey Yönetim Kurulu Xiangyang Gao, banka bünyesinde tek Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Haber 26-04-19 10:35

ICBC Turkey Ordu’da

Dünyanın en büyük yatırımcı bankası olan Çinli ICBC Turkey Bank’ın Yönetim Kurulu toplantısı Ordu’da yapıldı.Dünyanın piyasa değeri açısından en büyük bankası olan ve tek başına 129 ülkenin bir yıllık toplam GSYH’sine karşılık gelen toplam varlığı bulunan Çinli Industrial & Commercial Bank of China’nın (ICBC) Türkiye iştiraki ICBC Turkey Yönetim Kurulu toplantısı Ordu’da gerçekleştirildi.ICBC’nin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi olan ve 31 Mart yerel seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olması dileğinde bulunmak üzere Ordu’ya gelen ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao, ICBC Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Shaoxiong Xıe, Yönetim Kurulu Üyeleri Peugeot Liu, Jianfeng Zheng, Ying Wang hem Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdiler hem de Ordu’nun tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.Özellikle Fatsa’nın Bolaman ile Perşembe arasındaki mavi ile denizin buluştuğu doğa harikası bölgeyi gezen Çinli banka yöneticileri, hayranlıklarını gizleyemediler.

Haber 25-04-19 13:53

GLOBAL DATA PANAROMA

The data released on Friday, which are closely watched by global markets, are as follows: ASIA Japan: -Leading indicators were 97.4 in February, slightly above the 97.3 expectation.  EUROPE Germany: -In February industrial production was 0.7 percent on a monthly basis, above the 0.5 percent expectation and the annual industrial production fell to minus 0.4 percent from minus 2.7 percent in January.

Haber 05-04-19 20:39

Volkswagen, Siemens ile işbirliği yapmaya karar verdi

Volkswagen AG, “Endüstri 4.0” dönüşümünü zamanında tamamlayabilmek için üretim ve lojistik operasyonlarında hızla dijitalleşmeye gidiyor. Bu kapsamda Amazon Web Services (AWS) ile birlikte “Volkswagen Industrial Cloud” adı verilen özel bir endüstriyel bulut teknolojisi geliştirmeye başlayan Alman otomotiv devi, şimdilerde bu teknolojinin tamamlanması ve üretim tesislerine entegresi için yeni bir ortak aramaya başladı.

Trend 01-04-19 10:44

Al-Falih: S. Arabia not under US pressure on supply cuts

Khalid al-Falih,Saudi Arabia's Energy Minister, denied the reports that his country is under pressure from the US to refrain from further production cuts.

Haber 18-03-19 10:58

OPEC stresses need for 2019 oil supply cuts as rivals pump more

The Organization of the Petroleum Exporting Countries (OPEC) cut the forecast of global demand for its crude this year as rivals boost production, building a case to extend a supply-cutting deal with Russia and other allies beyond the first half of 2019.

Haber 15-03-19 08:44

Deloitte, endüstri 4.0’da başarılı 4 karakteri açıkladı

Deloitte tarafından yapılan yeni araştırma Dördüncü Sanayi Devrimi’nde (endüstri 4.0) başarılı olan dört lider karakteri açıklandı: ’Sosyal Süperler’, ’Yetenek Şampiyonları’, ’Veri Odaklı Kararlılar’ ve ’Bozulmayı Yönetenler’.Endüstri 4.0’a geçiş ile birlikte, en etkili liderler ve başarılı kuruluşların sahip olduğu özellikler hakkında bir anlayış sunduğunu açıklayan Deloitte’in, ikinci yıllık Hazırlık Raporu’nda Success Personified in the Fourth Industrial Revolution (Dördüncü Sanayi Devriminde Başarılı Kişilik Özellikleri) kapsamında tanımlanan dört liderlik özelliği açıklandı.

Haber 30-01-19 00:28

Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı 8 fuarı birleştiriyor

Sektörlerindeki en son ürün ve hizmetleri bir araya getiren "FIT’19-Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı" (Future Industrial Technologies Fair ’19), sekiz ayrı endüstriyel fuarı tek çatı altında birleştiriyor.

Finans 16-01-19 13:37

ICBC Turkey üst yönetim kadrosunda değişiklikler yapıldı

Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) Turkey’de, ICBC Turkey Genel Müdürü Shaoxiong Xie, ICBC Turkey Mali İşler Hukuk ve Operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Jinhong Li ve Kurumsal - Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ise Yubao Chen oldu.

Finans 27-12-18 12:06

Büyükçekmeceli öğrenciler tüm Türkiye’nin gururu oldu

Büyükçekmece Belediyesinin sponsor olduğu “2018 First Robotics Competition Off Season Turkey” robotik turnuvasına katılan Mimar Sinan Eğitim Kurumları, yarışma sonucunda Rookie All-Star ve Industrial Safety 2’ncilik ödülünü almaya hak kazandı.Büyük bir başarıya imza attılar7575 numaralı “Stark Robotics” takımı adıyla yarışmaya katılan Zeynep Hanım Sancak, Ceren Kılıç, Eylül Bakkal, Derin Özçomak, Yasin Aydıner, Emir Küçükasman, Eren İnce, Kaan Şenel, Çağla Peker, Kerem Erduran, İpek Erduran, İsmail Arda Rodop, Zekeriya Kendirli, Yaşar Atanur Aksoy, Çağan Köse, Yağız Durak, Ahmet Yıldız, Rüzgar Yıldırım ve İbrahim Berkay Soydeğer büyük bir başarı elde ederek Türkiye’nin gururu oldu.Türkiye’yi Amerika’da temsil edeceklerTürkiye’nin 14 farklı ilinden 61 okul takımının katıldığı 6 hafta süren robot yapımı sonucunda büyük bir başarıya imza atan Mimar Sinan Eğitim Kurumları öğrencileri, desteklerinden ve sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 16-11-18 10:35

Güney Kore İran'la ticareti Won üzerinden sürdürecek

Tahran ve Seul'un İran Merkez Bankası'nın Güney Kore'deki "Woori Bank" ve "Industrial Bank of Korea" adlı iki bankadaki hesapları üzerinden Güney Kore'nin ulusal para birimi Won ile ikili ticareti sürdürecekleri belirtildi

Haber 07-11-18 13:49

Organik Kimya Türkiye şampiyonu oldu

Industrial Excellence Award 2018 yarışmasının Türkiye şampiyonu Organik Kimya oldu - Şirket, ekim ayında Almanya'da yapılacak olan Industrial Excellence Award Avrupa Şampiyonluğu'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazandı

Finans 03-10-18 13:49

Goldman Sachs sees Brent crude back in 70-80 dollars range end-year

Goldman Sachs analysts said in a note Tuesday that "another supply catalyst beyond Iran would likely be needed for prices to meaningfully break to the upside." According to the Goldman analysts, led by Damien Courvalin and Jeffrey Currie, production from other OPEC producers and Russia will offset losses out of Iran.

Haber 26-09-18 12:06

Turkcell, 25 yıldır müziğin en büyük destekçilerinden biri

fizy'nin Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production iş birliğiyle hayata geçirdiği fizy İstanbul Müzik Haftası'nın son panelinde müziğe destek veren şirketlerin yöneticileri konuştu - Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün: - "25 yıllık serüvenimiz boyunca müziğin en büyük destekçilerinden biri olduk. Özgür Kız ile başlayan müzik ile buluşmamız, 'Turkcell’le bağlan hayata' mottomuzla daha da pekişti"

Finans 22-09-18 11:54

Kraliçe adayları, kampa girdi

ANTALYA'da Tanıtım Production tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışması'nın 12 finalisti, Belek'te kampa girdi.

Haber 03-09-18 13:18

Uluslararası Tahkim’den Bagfaş’a 24,5 Milyon Euro Ceza

Uluslararası Tahkim Mahkemesi, Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. (BAGFAŞ) ile ThyssenKrupp Industrial Solutions AG firması arasında...

Yurthaber 29-08-18 10:27