MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Efsane son bölüm izle : 18. Bölümde yeni operasyonlar!

Adı Efsane son bölüm izle! Adı Efsane, en heyecan verici son bölümlerinden bir tanesini oynuyor. Adı Efsane'nin son bölümünde, yeni operasyonlar boy gösterdi. Melis zor günleri geride bırakarak Hakan ve arkadaşları ile daha güzel vakit geçirmeye çalışıyor. Melis'in velayet dava sorunsalları sona erdi. Adı Efsane son bölüm 27 Mayıs akşamı yayınlanacak.

Adı Efsane son bölümde Gençlerin çılgın planları fragmanda gösterilmişti, dahası bu akşam izleyiciye aktarılacak. Lakin görüldüğü bu planın başarıya ulaşma durumu biraz güç.

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE, İŞLER TAM DA PLANLANDIĞI GİBİ GİDECEK Mİ?


Gençlerin yine çılgınca bir planı var. Fakat bu sefer Melis'te onlarla hareket ederek amaçlarına ulaşmasına yardım etmek istiyor. Melis'in de gelişiyle Fikret, Ali ve Hakan bu göreve büyük bir heves ile gider. Ancak bu operasyon esnasında Fikret ve Ali'nin hiç önceden planlamadığı ve öngörmediği bazı aksilikler yaşanıyor. Gençlerin bu beklenmedik gelişmelerle ilgili görünür ve elle tutulur pek planları da yok gibi.

Hakan ise, hem Tarık hem de Kıvanç ile yaşadığı sıkıntıların yükünü taşır. Aşık olduğu Melis ile görüşmemesini istediği Tarık'a karşı öfkesi dinmez. Kıvanç ile ise, yarı final maçı için çirkin tehdite boyun eğmenin kızgınlığını yaşar. İki ortak nokta "Kardeşlerim" dediği tayfaya yüz çevirip yarı final maçında farklı tavır almasına neden oldu.

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU (17. BÖLÜM)


Sevilen dizinin gelecek bölümünün tanıtım videosuna göre Tarık içinde bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışırken bir yandan da kızını kaybetmeyecek. Sene başında okulun basketbol takımını çalıştırmak için görevlendirilen Tarık, okulda yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle yönetim tarafından okuldan uzaklaştırılacak. Hem işini hem de kızını kaybetme riski ile karşı karşıya kalan Tarık, Bahar'ın da kendisini üzmesiyle birlikte tamamen yıkılacak.

Fikret, Sibel'le ilişkisini bir adım öteye taşımak için ona yüzük ve çiçek götürmüştü. Fikret'in yüzüğünü geri veren Sibel, Fikret'e karşı gerçekleri saklamaya devam ederken Hakan'ı öptüğünü ondan gizliyor. Sevgilisinin, en yakın arkadaşına âşık olduğundan habersiz olan Fikret ise Sibel'in ayaklarına kapanarak "Ne yaptım gülüm söyle ne hata yaptım" dedi. Fikret'i o halde gören Hakan ise onu yerden kaldırarak "Gerek yok oğlum gel buraya" diyecek. Bunun üzerine sinirlenen Fikret ise Hakan'dan kendisini rahat bırakmasını istedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler