MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne dizisi son bölüm izle

Anne dizisi son bölüm izleyin: Anne dizisi izleyicileri Şule - Zeynep gerginliğinden taraf tutmak zorunda kaldılar. Anne dizisi son bölümünde, Zeynep'in sağlık tetkikleri endişe verici, sağlık akibeti bilinmiyor!

Anne dizisi son bölüm izleyicileri yine duygu dolu bir bölümü geride bıraktılar. Anne dizisi 27. bölüm izleyicileri, bu sefer Şule - Zeynep gerginliğine tanıklık ettiler. Zeynep'in, dizinin genel görüntüsü itibariyle hastalığına rağmen moral-motivasyonu iyi görünse de, gerek doktordan gelen haberler, gerek Şule ile yaşanan sorunsallar çerçevesinde Zeynep'în kafası yine allak bullak. Zeynep'in Turna'ya kendisini affettirdiğine tanıklık etsek de; Turna'nın kafasında başka kırgınlıklar var gibi görünüyor. Anne dizisi son bölümünde, Zeynep'in kendisini affettirmek için gittiği ormanlık alan içerisinde Şule ile karşılaşmasıyla birlikte Zeynep'in tüm tadı kaçtı.

Anne dizisi son bölümünde hastalık çıkmazı!

Turna ile barışmaya kararlı olan Zeynep önce Şule'nin yanına gidecek ardından da Turna ile konuşmak istediğini belirtti. Zeynep'in Turna ile olan ilişkisine karşı olan Şule ise "Sen Melek'in nesi oluyorsun ki" diyerek gerginliğe yağ sürdü. Şule'ye onu hiç affetmeyeceğini söyleyen Zeynep, "Ne istiyorsun" yanıtını aldı. Zeynep, Turna ile görüşme talebi konusunda ısrarcı, planlarına göre küçük kızın haberi olmadan karşısına çıktı. Zeynep'i bir anda karşısında gören Turna ise adıyla seslenmediği sürece annesinin yüzüne bakmadı.

Anne dizisi son bölümlerinde hastalık Zeynep'in peşini bırakmıyor

Zeynep sağlığına kavuşarak herkesin yüzünü güldürmüşken doktordan gelen haber kafalarda soru işareti yaratır. Uzun süre komada kalmış biri olarak Zeynep'in tetkikleri endişe verici. Hastalık sürecinden kalma bir hasardan söz edilir. Henüz bu hasarın sonuçları tam olarak kestirilemese de Zeynep hayatının tehlikede olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorunda.
Zeynep bu durumu Sinan dışında aileden kimseye söylemez. Zeynep'ten sakladığı sırla her geçen gün vicdanı ağırlaşan Sinan ise Zeynep'in kritik durumunu da öğrenince bocalar. Turna'nın ölmediği gerçeğini çok önceden bildiğini itiraf etmesi hiç de kolay değil.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler