MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hangimiz Sevmedik dizisi çılgınlar gibiydi!

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Yeşilçam tadında Hangimiz Sevmedik dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Savaşlar, darbeler, ölümler... Acı olaylar yaşanırken kötü olan, daha sonra kurgu dünyasına ilham olan olaylar. 12 Eylül 1890 yılında meyedana gelen darbe de, yol açtığı hasarda, haksızlığa uğrayan gençlerin hikayeleriyle ve nice nice acılarıyla sinema filminden diziye kadar pek çok yapımın senaryosuna konu oldu. Değişik bakış açılarıyla ele alınarak işlenen öykülerde ideolojik çatışmalar da yaşandı, büyük sevdalarda... Kimisi ise, ana konuyu geliştirmek için kullanıldı. Hatta komedi malzemesi bile oldu.

12 Eylül darbesi, tarihte yaşanan çeşitli olaylar gibi, kurgu dünyasının nimeti haline geldi. Ve bu dönem bir kez daha dolaylı da olsa ekranlara gelecek. Birbirinden farklı dizileri seyircilerle buluşturan TRT 1, 12 Eylül darbesiyle değişen hayatların hikayesini Yeşilçam tadında komedi ve aşk ile harmanlayıp Hangimiz Sevmedik diyerek seyirci karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

Koca dünyada bir toz parçası dahi olmayan insanların en büyük hatası, güvünün her şeye yetecek saymasıdır. inat ve öfkenin birleşmesiyle kaderden ve sevdan kaçabileceklerini sayıyorlar. Sonunda zamanın akışına karşı duramayacaklarını anlıyorlar ancak tren çoktan kaçmış oluyor.

Diğer taraftan hayatın bu gerçeği karşısında dizilerin konularında yer alan kader ve aşkta şekilendirmeye müsait hale geliyor. Kaderin cilvesiyle farkı bir şekilde biçimlenen yaşamların, yanlış anlaşılmaların, ayrılıkların ve imkansız gibi duran aşkların çözümlerinin mutlu sonla bitmesi çok daha kolay oluyor. Üstelik seyircileri sevindirecek biçimde. Öncelikle gençlerin çok sevdiği tün setirciler tarafından adeta efsaneleşen ' Beni Böyle Sev'in mimarı BSK Yapım'ın yepyeni dizisi bu doğrulardan hareket ederek kaderden ve aşktan kaçınılmayacağını ispat etmeye çalışacak.

15 Temmuz Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Hangimiz Sevmedik yolculuğu bizi çocukluktan bu yana evlilik hayalleri kuran fakat babalarının anlaşmazlığından dolayı çareyi kaçmakta bulan Adile ve Münir'in 12 Eylül darbesinden alıp değişen hayatların 35 yıl sonrasındaki aşka ve tesadüfler zincirine götürecek.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme aldığı yapımın yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturuyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler