MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hülya Avşar'a ayakkabı fırlattırdılar

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 2. tur elemeleri devam ederken Kıvanç ve Burak'ın ilizyon gösterisi milyonları ekrana kilitledi.

Yetenek Sizsiniz programında Acun Ilıcalı'nın favorilerinden olan Kıvanç ve Burak ikilisi, 2. turda sergiledikleri gösterilerle yine izleyenlere unutulmayacak bir gösteri sergilediler.

İlk önce bir iskambil gösterisi yapan ikiliye Hülya Avşar çok beğendiği yarışmacılara yaptığı gibi ilk önce kalem fırlattı ve gösteriye devamında daha da şok olarak ayağıdan ayakkabısını çıkartıp yarışmacılara fırlattı. Daha sonra asıl şova geçen Kıvanç ve Burak önce jüriden cep telefonlarını istediler. Daha sonra telefonları zarflara koyarak Eser Yenenler'e seçtirdiler. Eser Yenenler'in seçtiği zarfı blenderda parçaladılar. Sona kalan zarfın Acun Ilıcalı'nın telefonu olması gerekirken ekip zarfları karıştırdıklarını söyleyince stüdyoda soğuk bir hava esti.Şovun ilerleyen kısımlarında bunun şaka olduğunu söyleyen ikili gösteriyi başarılı şekilde tamamladı. Yapılan oylamada oyların yüzde 98'ini alan ikili yarı finali garantiledi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler