MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerimanın sevgilisi olay oldu

Keriman ve Osman aşkı Paramparça'ya damga vurdu.

Paramparça dizisinde Keriman'ın sevgilisi Osman kimdir?

Paramparça dizisi 19. bölümde rol alan Keriman eski sevgilisi Osman rolünde Bülent Düzgünoğlu diziye katıldı. Paramparça dizisinde artık Keriman Osman aşkı da çok konuşulacak.

Paramparça dizisinin fenomen karakteri Keriman yeni bölümde sürpriz bir aşka yelken açtı! Paramparça dizisinin 6 Nisan Pazartesi yayınlanan 19. bölümünde yeni bir oyuncu diziye katıldı. Gülseren'in evine girerek bayılttığı ve kolyesini çaldığı suçlamasıyla hapise giren Keriman, hapishanedeki zor günlerinden eski sevgilisi sayesinde kurtuldu. Diziye yeni katılan oyuncu Bülent Düzgünoğlu tarafından canlandırılan Osman karakteri hapishanede sürpriz bir şekilde Keriman'ın ziyaretine geldi. Keriman'a hala aşık olduğu anlaşılan Osman, eski sevgilisi Keriman'a para bıraktı ve avukatı yeğeni sayesinde de Keriman'ı hapisten çıkardı. Keriman'ın Almanya'da çalıştığı dönemden eski sevgilisi olan Osman bundan sonra dizide sık sık görülecek. Keriman ve Osman aşkı izleyenleri güldürürken gelecek bölümlerde de sürpriz gelişmeler yaşanacak.
BÜLENT DÜZGÜNOĞLU OYNADIĞI DİZİLER

Paramparça dizisinde Keriman'ın sevgilisi Osman rolüyle rol almaya başlayan Bülent Düzgünoğlu daha önce çok sayıda dizide rol aldı. Son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Halil rolünü canlandıran Bülent Düzgünoğlu Tatar Ramazan dizisinde de hapishane müdürü Hamit Durmaz Müdür rolüyle ekranlara gelmişti. Kayıp Şehir, Kurt Kanunu, Gece Gündüz gibi dizilerde de rol alan oyuncu, Çağan Irmak'ın Unutursam Fısılda filminde de Hatice'nin babası rolünde oynamıştı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler