MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neslihan Atagül evliliğini nasıl yaşadığını anlattı

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 11 Temmuz'da nikah masasına oturan Neslihan Atagül, evliliğini 'sonbahar'a benzetti.

Yaklaşık beş ay önce dünya evine giren Kara Sevda dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun evlilikleri tam gaz devam ediyor. BeStyle Dergisi'ne özel röportaj veren Atagül, evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"Sonbahar gibi güzel bir zamanda, güzel bir rakı sofrasında, tatlı bir sohbet içinde… Hani böyle hiç bitmesin, devamı gelsin istediğin geceler vardır ya, ben evliliği öyle yaşıyorum" diyen güzel oyuncu evlilikten sonra özgürleştiklerinin de altını çiziyor:

"İnsanın kendini özgürleştirmesi gerekiyor, sonra karşısındaki de özgürleşiyor. Şu sıra işlerden dolayı daha az görüyoruz birbirimizi ama kaliteli vakit geçirmeye daha fazla özen göstererek durumu dengeliyoruz. İki tane köpeğimiz, üç kedimiz, bir muhabbet kuşumuz var, hep beraber takılıyoruz."

DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI GİBİ DAVRANIYOR

Evlendikten sonra hayatı daha farklı görmeye başladığını anlatan Neslihan Atagül, eşine ne kadar aşık olduğunu bakın nasıl anlatıyor: "Hayattan ne istersek evrenin bunu vereceğini anladım. Beni çok seven, bana deli gibi aşık olan bir adam var -keza ben de ona öyle- O kadar rahat söyleyebiliyorum ki bunu; Kadir, bana kendimi dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettiriyor. Galiba iyi bir ilişkinin özü birlik olmak; Biz birlikte olalım her şey bize ekstra kaliteli geliyor. Evde şöminenin karşında bakıp duruyoruz, kilitleniyoruz. Sadece sohbet edip konuşuyoruz, bazen film izliyoruz. Filmi durdurup yarım saat film üzerine tartışıyoruz. Dışarı çıkıyoruz, bir şeyler yeyip içiyoruz. Köpeklerimizi gezdiriyoruz, arkadaşlarımızla dışarıda buluşuyoruz ama en çok da Kadir'le, birlikte seyahat etmekten hoşlanıyoruz."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler