MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sezon finali sosyal medyayı salladı

atv'de yayınlanan 'Karadayı'nın sezon finali, Twitter gündemine oturdu.

Belirlenen #karadayımahir etiketi; dizi yayına girer girmez Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı. #karadayımahir, özellikle bölüm sonunda aldığı yorumlarla listenin ilk sırasına yükseldi ve uzun süre zirvedeki yerini korudu.

Dizi, Twitter Dünya Trending Topics listesine de girmeyi başardı. Dünya listesine ikinci sıradan giren 'Karadayı', uzun süre listenin zirvesindeki yerini korumayı başardı.

HEYECAN DOLU FİNALDE 'BOMBA' PATLADI

Sezon finalinde; verdiği ifadeyle Necdet'in hapse girmesini sağlayan Ayten, Necdet'in yaptığı işleri devraldı. Barut Necdet'in adamlarını etrafında toplayan Ayten "Hanım Ağa" olacağının sinyallerini verdi.

Ama asıl şok final sahnesinde yaşandı. Düğün günü gelip çatan ve birkaç saat sonra evlenecek olan Mahir, ailesini düğün arabasına yolladı. Evin kapısını kilitlediği için henüz arabaya binmeyen Mahir'in hayatına kocaman bir bomba düştü. Kontağın çevrilmesiyle infilak eden arabanın içerisinde kimler vardı? Sekiz ay sonra 'KaradayıMahir' olarak Feride Hakime'nin karşısına çıkan kabadayının işlediği suç ne?

Cevaplar önümüzdeki sezon atv'de olacak...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler