MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Star'da Paramparça'nın yerine hangi dizi ekrana gelecek?

Üç sezondur Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Paramparça dizisi dün akşam final yaptı. Paramparça'nın final yapmasından sonra Pazartesi günü yeniden şekilleniyor.

Star TV'nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Söz, Pazartesi günü ekran yayın hayatına başlayacak. Paramparça'nın final yapmasının ardından kartlar yeniden dağıtılacak.

Televizyon dünyasının iki başarılı ismi Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapım şirketlerinin birleşmesi ile oluşan TIMS&B'nin ilk projesi 'Söz' 3 Nisan Pazartesi izleyiciyle olan randevusuna çıkacak. Kıdemli Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler. Zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan Kıdemli Üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını ise; Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş canlandırıyor.

Söz ve İsimsizler karşı karşıya

Kanal D'nin iddialı dizisi İsimsizler'in de Pazartesi günü ekran macerasına başlamasıyla, reytinglerin nasıl paylaşılacağı şimdiden merak konusu oldu. Show TV'nin dizisi İçerde, Atv dizisi Kırgın Çiçekler ve TV8'in fenomen yarışması Survivor, Kanal D'nin dizisi İsimsizler ve Pazartesi bu yarışa dahil olacak Star TV'nin yeni dizisi Söz'ün reyting kapışması şimdiden merak konusu oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler