MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 27. bölümün konuğu Kibariye oldu

Kadın-erkek ilişkilerini kendine has, esprili bir dille anlatan 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölümüyle yılbaşı gecesine renk kattı. 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 27. bölüme sevilen şarkıcı Kibariye konuk oldu. Kibariye'nin Ozan ve Zeynep'le atışması eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu.

1 ERKEK 1 KADIN 2 ÇOCUK 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

1 ERKEK 1 KADIN 2 ÇOCUK 27. BÖLÜM 3. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Bando Film'in yapımını üstlendiği, Müge Turalı ve Mehmet Karaca'nın yapımcılığını yapığı, yönetmen koltuğunda Leyla Yaman'ın oturduğu, senaristliğini ise Murat Dişli'nin yaptığı 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 27. bölümüyle yılbaşında izleyicileri ekran başına kitledi. Demet Evgar'ın 'Zeynep', Emre Karayel'in ise 'Ozan' karakterini canlandırdığı dizinin bu bölümüne Kibariye konuk oldu. Yılbaşı eğlencesi için dışarı çıkan Zeynep ve Ozan, rüyalara daldılar. Onlar hayal ederken, izleyenler kahkahalarına engel olamadılar. Fox Tv'de 31 Aralık akşamı ekrana gelen 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölüm yeni yıla keyifli bir başlangıç yapılmasını sağladı.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 27. bölümde bebeklerini ilk kez evde bırakan Ozan ve Zeynep, eğlenmek için dışarıya çıktılar. Ardından rüyalara dalan çiftimiz, kendilerini payvon sahibi Hıdır ve uvertür şarkıcı Buse olarak buldular. Feryadiye (Kibariye) ise bu mekanın assolistiydi. Feryadiye ise çiftimiz arasında yaşanan atışma geceye damgasını vurdu.

Kibariye güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölüm izleyenlerini coşturdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler